Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 24. července 2012 v 11:30® HaD
HaD

Kazan> nebo tak :-D

Úterý 24. července 2012 v 11:28® Kazan

Piranha> Do Trmic osobky nechoděj, bojej se :-D

Úterý 24. července 2012 v 11:27® HaD
HaD

osprey> my v baráku spálíme tak 15 kubíků. Brácha teď vyboural starý kachlový kamna a bude mít taky krbovky. Asi si budeme muset pořídit les :-D

Úterý 24. července 2012 v 11:26® HaD
HaD

Piranha> Ahoj, pošta by měla fungovat normálně. Dělali jsme nějaké úpravy, ale denně mám několik osobek a bez problémů. Jediné, co mě napadá, zda to nemůže zlobit v nějakém prohlížeči. Co používáš?

Úterý 24. července 2012 v 7:56® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Dobré ráno chytejáci :-)

Úterý 24. července 2012 v 7:54® Piranha
Piranha

David Havlíček> čau Davide, prosím tě, nemohu se dostat na osobní poštu.Prostě mi to buď nenačte a když načte tak nějakou zvěřinu.Správu sice přečtu ale už na ni nelze reagovat.Můžeš se na to nějak podívat? Díky.

PS: Můžu ti klidně poslat náhled toho jak to vypadá když se mi povede tam dostat.

Úterý 24. července 2012 v 7:34® džigit

tež přeju fajne rano synci a mizím ven :-)

Tento příspěvek byl editován 24.7.2012 07:34:50 uživatelem džigit.
Úterý 24. července 2012 v 7:27® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej. Pro Ospreye – ryby stále berou.

Úterý 24. července 2012 v 7:22® kety.vydra
kety.vydra

Mrakoš> Hlavně ať nenatrefíš na magora s koněm,jako já kdysi…Jsem šéfovi řekl,že se nenechám magorem zabít,takže buď já nebo on…No,bylo mi řečeno,že „koňáci“ se špatně shání…

Úterý 24. července 2012 v 7:18® Mrakoš

MIG-35> Dřevo samozřejmě je. Ale oni ho NESMÍ prodávat. Práce taky je, ale za kolik. Kromě toho toho to pár měsíců vypadalo že nám LESS vůbec nezaplatí tak jsme si museli najít jinou činnost.(viz MRK dřevorubecká klika) Smlouvu ještě nemáme – od začátku roku. Peníze chodí s dvouměsíčním spožděním a v zimě je dost pravděpodobná nezaměstnanost (jako každej rok). Jestli do tý doby nezvládnu doplatit sociální a zdravotní tak to bude bez podpory. Kromě toho mi začínají odcházet klouby. Taková je realita. No nic, jdu makat.

Úterý 24. července 2012 v 6:56® MIG-35
MIG-35

Mrakoš> :-D Letos sem jenom sázel a i to za mizernej peníz s ostatní prací sem je poslal k šípku! Jo hajnej tvrdil, že dřevo nejni, fčera sem zjistil, že je a je ho dost. :-D Tady se dá, ale ty dobytci chtěj 700 za metr samovýroby a to jim opravdu nedam. Takže si ho beru jako deputát… 9-)

Tento příspěvek byl editován 24.7.2012 06:57:13 uživatelem MIG-35.
Úterý 24. července 2012 v 6:25® Mrakoš

MIG-35> morgen Hele, tady byla včera po ránu námraza, tak si nestěžuj. Se dřívím taky budu muset přidat, zima se každou vteřinou blíží. Jen by mě zajímalo jak to dělají ostatní když LČR odmítají prodávat lidem. Přijde mi to na hlavu postavený že ti státní podnik neprodá dřevo z lesa kterej je v podstatě taky tvůj a ani to nezdůvodní. Asi chtěj aby se topilo uhlím nebo co. A to je jen jedna ze sviňáren LČR. Já dělám v lese rád, ale už to asi dlouho nepůjde. Myslím že i s podporou bych na tom teď byl líp. Pracovat už se nevyplatí.

Úterý 24. července 2012 v 5:50® MIG-35
MIG-35

Dobré ráno! To uh byla Anna, že je ráno taká kosá?? :-D

Pondělí 23. července 2012 ve 23:04® osprey
osprey

džigit> I ten komín, co do něj kouří plynový kotel, jsme nechali postavit tak, aby do něj mohlo kouřit i něco jiného.

Člověk nikdy neví, co bude za pár let. Možná budu v důchodu jezdit s kárkou do lesa na klacky. Jako dítě jsem pár takových lidiček znal. On když měl bývalý malorolník důchod kolem tří stovek…

Pondělí 23. července 2012 ve 23:00® džigit

osprey> ani nemluv.Zvažuju o exhumaci komina…

Pondělí 23. července 2012 ve 22:43® osprey
osprey

džigit> Taky topím plynem. Ale máme velká kachlová kamna na dřevo. Tak 3 – 4 kubíky za zimu spálíme. Ono to má něco do sebe.

Pondělí 23. července 2012 ve 22:40® džigit

osprey> moja šachta je včil skanzen a doma topim už enem plynem :-) ja a na haldě u nas indiani sbiraju šrot.Něco se s tym světem děje :-))

Pondělí 23. července 2012 ve 22:24® MIG-35
MIG-35

osprey> :-D Přesně tohle sem si říkal, že si myslí sousedí.. Indoší vozej dřívo, bude tuhá zima. No jen chci mít na podzim čas trápit rybyšky. No a plot to má taky spočítaný. :-1

Pondělí 23. července 2012 ve 22:22® osprey
osprey

džigit> Hele, MIG-35 je něco jako Indián. Jestli už v červenci takhle horlivě shání dřevo, tak to bude hodně tuhá zima.

Měli byste zafarať nebo nasbirat uhlo na haldach či jak to tam u vás děláte, aby vás nic nepřekvapilo. Já abych taky začal. Asi zbourám a pořežu plot:-))

Pondělí 23. července 2012 ve 22:21® JHolc

MIG-35> Taky jsem v tom dělal, víme svoje… Šikovný chlapi prodali koně, traktory a pily a šli do fabrik. Místo nich je tam jedna obluda, která nadělá víc škody než užitku… (taky proto, že jí řídí debil)

Pondělí 23. července 2012 ve 22:18® MIG-35
MIG-35

JHolc> No to mi povídej!! Lesčurácí se holedbaj jaký maj vejdělky, ale nejsou schopný lidem řádně zaplatit!! :-O A vo kácení a jejich technice nemluvě, bych se nasráál…

Pondělí 23. července 2012 ve 22:16® JHolc

MIG-35> To ta moje taky, ale to co se tady teď děje je hnus velebnosti. A pro samou kolej od harvestoru bych si pro to dřevo stejně nedojel… :-)

Pondělí 23. července 2012 ve 22:12® MIG-35
MIG-35

JHolc> Hh no moje víska je obklopená lesy. 9-) Navíc les tvořim tak co bych si souštičku napořízal. :->

džigit> No pomahala technika… Těch 6m bych tahal do teď. No a indijáni sem viděl dělat včelijaký vjeci. To bys čubrněl. ;-)

Pondělí 23. července 2012 ve 22:10® džigit

MIG-35> si viděl ibdiány nosit dřevo? :-))

Pondělí 23. července 2012 ve 22:08® JHolc

MIG-35> Buď rád, že máš ještě kde brát, tady u nás mi hajnej už nedá ani prd… :-((

Ale houby rostou, zítra bude dršková z Kotrče.

Pondělí 23. července 2012 ve 22:03® MIG-35
MIG-35

osprey> Tak to se maj! Já byl sice dneska doost dlouho v lesíku, ale abych zvětšil zásobu dříva. Počasí mi upozorňuje, že zima se pomalu, ale jistě blíží. :-D

Pondělí 23. července 2012 ve 21:58® osprey
osprey

kerob> Upřímnou soustrast. Já kdysi přišel o památeční Series One. Měl jsem ho 2 vycházky.

Houby rostou, tady už to začíná být za zenitem. Byl jsem na nich teda jen 10 minut na našem privátním rodinném fleku. Víc než půlka už byla přerostlá a nechal jsem to tam.

Pondělí 23. července 2012 v 16:13® HaD
HaD

kerob> já na houbařskou teprve čekám. U nás zatím žádná sláva. A s tím prutem jsem si to tak myslel. škoda…

Pondělí 23. července 2012 v 16:09® kerob
kerob

David Havlíček> houby dobry, spousty, ale zacalo to az v pulce minulyho tejdne, do ty doby jen tu a tam neco. Vcera mraky pravaku, kovaru, babek a lisek, par bedel, klouzku… plnej kosik. Este tak najit kotrce, to se letos jeste nezadarilo…

Skeletora jsem mel 2 roky, koupil jsem ho tady na chytej v bazaru za 1200…takze financni ztrata je miziva, ale sere me to nehorazne, strasne jsem si na nej zvykl, bude mi chybet, posledni 2 roky tvoril „tvrdy jadro“ mejch vlacaku, vydrzel nehorazny veci.

Pondělí 23. července 2012 v 16:05® HaD
HaD

Scanix> btw: jsou do metru, ale rána to byla jak z pistole na poplašňáky :-D