Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 16. července 2012 ve 21:31® mvincik
-
kubas> To já si to představit umím, ale bohužel u těchto představ setrvávám už několik let.
- Pondělí 16. července 2012 ve 21:20® kubas
-
Díky pánové
. Já jsem si taky nedovedl představit takovou rybu na prutě, ale věci tomu chtěli očividně jinak
.
- Pondělí 16. července 2012 ve 21:18® Shrek
-
Kubas: hodně dobrý, gratulace a závist chlape!!!
- Pondělí 16. července 2012 ve 21:14® FInnnp
-
kubas:Ryba parádní.Vůbec jsi nedovedu představit uvláčet sumce.Jakéhokoliv.
- Pondělí 16. července 2012 v 15:48® ladamaj
-
David Havlíček>určitě to jednoduché nemám to máš pravdu stou útočnou náladou to až tak pravda není ale budíž sem pohodář a spousta členů to ví hlavně ti co mne znaj osobně a všem se stejně nezavděčíš ať děláš co chceš.Každej by si měl uvědomit že nikdo není bez chyby a ani dokonalí to platí i o mne nejsem vyjímka.
Tento příspěvek byl editován 16.7.2012 15:50:40 uživatelem ladamaj. - Pondělí 16. července 2012 ve 13:10® HaD
-
ladamaj> Víme, že to nemáš jednoduché, ale někdy si to svou občasnou útočnou náladou děláš sám. Vyřaď jí ze své komunikace a všichni Tě budou mít rádi.
- Pondělí 16. července 2012 ve 12:23® ladamaj
-
David Havlíček>sem vklidu akorát nechápu lidi kteří kokáží jen rejpat jezde spousta lidí co mne zná osobně a nikdy problém nebyk.Táké zde jsou lidé kteří se zde moc již neukazují no a díky mé vstřícnosti mne spousta podvedla i okradla a to sem zde když sem sem šel bylo trochu o něčem jiném ale otom se mužem bavit přes mejl to zde nehodlám rozebírat a kazit tak servr to opravdu ne vím spoustu o rybařině ale také ne uplně vše v něčem se zdokonaluji také ale kolikrát mě připadne že zde někomu překážím a proč nevím alke sem v pohodě akorát mě zlobí to zdravíčko trochu jen se modlím abych neprošel tím co mne potkalo již dříve což se může opakovat opatruj se a drřím palce aby ti vše vicházelo jako do posud.
- Pondělí 16. července 2012 v 11:55® HaD
-
Revoke: díky!
Ladamaj: to chce klid
- Pondělí 16. července 2012 v 10:47® timbab
-
Bigpista>
skwor> Už jsem byl nalomenej na vláčku ale koukám že není v oblibě
- Pondělí 16. července 2012 v 10:46® BoBo-Falknow
-
Chlapci, vyrážím v říjnu na Ebro potrápit sumce, candáty a HLAVNĚ black bassy. Mám ještě dvě volná místa v sestavě. Nechcete se někdo přidat?
- Pondělí 16. července 2012 v 10:45® skwor
-
timbab> Až přestane pršet, tak jdu s vláčkou. Takže ber plavačku
- Pondělí 16. července 2012 v 10:43® Bigpista
-
timbab> Vláčka mi letos nejde, ale špuntu jsem letos propadl. Tak si vem splávek a pak to bude na mě
- Pondělí 16. července 2012 v 10:31® siral
-
FInnnp> krasa – gratulujem.
Tento příspěvek byl editován 16.7.2012 10:49:17 administrátorem BoBo-Falknow.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Pondělí 16. července 2012 v 10:22® timbab
-
Zdravím, mám jít na ryby nebo ne? A když jo tak splávek nebo vláčka?
(Potřebuju na někoho svést případný neúspěch
)
- Pondělí 16. července 2012 v 9:12® Bigpista
-
Dobré dopoledne!
- Pondělí 16. července 2012 v 8:35® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej
- Pondělí 16. července 2012 v 8:14® džigit
-
fajne rano synci.
Konečně volno a venku chčije - Pondělí 16. července 2012 v 7:37® ssg.Jimmy Wild
-
Dobré ráno chytejáci…
Á koukám, že zase nějaké změny k lepšímu
To je jen dobře…
- Pondělí 16. července 2012 v 1:24® revoke
-
Úpravy dokončeny – diskuze opět spuštěna. Prováděli jsme zejména interní úpravy funkčnosti. Největší změnou pro uživatele je update nahrávacího mechanismu fotografií – nyní můžete najednou nahrát více fotografií!
Jak na to v zadávacím formuláři:
- Klikněte na ikonu s obrázkem vody a zelenobílým plus,
- držte SHIFT nebo CTRL a vybírejte fotografie,
- zvolte „Uložit“ – okno se soubory se uzavře,
- počkejte, než se vytvoří potřebné náhledy,
- klikněte na tlačítko „Odeslat fotky a příspěvek“ a počkejte, až se formulář odešle.
Případné reklamace prosím do Diskuze s adminy.
- Neděle 15. července 2012 ve 22:06® revoke
-
V nočních hodinách bude probíhat servisní úprava diskuze a po několik desítek minut bude nedostupná. Díky za pochopení.
- Neděle 15. července 2012 ve 21:59® Fryw
-
Ahoj. Právě jsem se vrátil z víkendové chytačky. Bylo to trochu upršené. Ale chytil jsem si sumce, teda sumečky, a rovnou tři. Rozhodně ne trofejní, ale rozhodně první
Velká radost…
- Neděle 15. července 2012 ve 21:35® kubas
-
matx> No někdy to tak bývá. Štěstí se ale jednou unaví. Věř mi, že vím o čem mluvím
.
- Neděle 15. července 2012 ve 21:33® old monkey
-
FInnnp> Toš ten je,to je paráda
Tento příspěvek byl editován 16.7.2012 10:50:19 administrátorem BoBo-Falknow.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Neděle 15. července 2012 ve 21:29® Char
-
osprey> nestyď se, já si na zubatou letos ještě nešáh
- Neděle 15. července 2012 ve 21:27® matx
-
kubas>Já letos zatím moc štěstí na ryby nemám. proto doma říkam, že chodím k vodě a ne na ryby. na ryby se chodím dívat na chytej.cz
- Neděle 15. července 2012 ve 21:11® Mrakoš
-
Taky jsem měl pocit že to dneska přijde, ale nechyt jsm ani žábu. Zato jsem musel 2× do vody pro woblera. Myslím že tenhle kousek jsem už vylovoval asi 15×. U vody má člověk prostě spoustu zážitků.
- Neděle 15. července 2012 ve 21:10® kubas
-
matx> Neboj, takových ještě bude
.
- Neděle 15. července 2012 ve 21:05® matx
-
Tak dnes když jsem vstával v 4.30 na ryby měl jsem pocit, že dneska to konečně přijde. a taky že přišlo! chytal jsem na feeder s červíkama a pochytal jsem pár cejnků. pak přšel nenápadný záběr a následovalo to, proč na ryby chodim. brzda začala bzučet a já jen koukal jak mizí vlasec z cívky. ryba se celou dobu držela u druhý strany řeky a ne a ne zastavit.po 10 minutách najednou vlasec povolil a ryba se vyřízla. a já jen sednul na sedačku a 15 min koukal do vody a mlčel.
určitě to byla ta moje nej. snad se zase potkame
- Neděle 15. července 2012 v 19:35® Bigpista
-
nnnap>
- Neděle 15. července 2012 v 19:16® nnnap
-
tak, unicolor máme vysvětleno. Jednobarevný.
Teď by mě zajímalo- unisex. To jako, že … u ní doma?