Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 15. července 2012 ve 13:10® džigit
-
skwor> já griloval o fíkendu prase,tož neni co hryzt.Leda že by nehty
- Neděle 15. července 2012 ve 13:06® MIG-35
-
džigit> Hh jo teď sem vylez. A čumim jak umim…
No každej má občas svůj den D! A vykousaný obočí mi doost pobavilo!!
- Neděle 15. července 2012 ve 13:03® kubas
-
skwor> To o mně slyšel kde kdo, to by nebyl problém
.
- Neděle 15. července 2012 ve 13:00® kubas
-
džigit> To umí jenom Tyson
.
- Neděle 15. července 2012 ve 12:59® skwor
-
džigit> Taky si zahráváš?
- Neděle 15. července 2012 ve 12:59® džigit
-
MIG-35> vítej z lesa,medvěde
- Neděle 15. července 2012 ve 12:58® kubas
-
ladamaj> Reaguje naprosto adekvátně tomu, co jsi ty psal. Věta o vykání je úplně mimo mísu, vzhledem k tomu, že si tady všichni tykáme. A nějaký zastrašování si nech od cesty, nikdo tady na to není zvědavej!!!!
- Neděle 15. července 2012 ve 12:58® džigit
-
skwor> a vyhryže mu obočí
- Neděle 15. července 2012 ve 12:58® MIG-35
-
FInnnp> Masec, krása, gratulace no a i trocha závist…
Jj kjucí na pohodu! Dyk trotlů sem zavítá dost. Co takhle bejt člověk.
- Neděle 15. července 2012 ve 12:56® skwor
-
ladamaj> Tobě fakt chybí úroveň. Celý roky tu brečíš nad svým zdravotním stavem a najednou začneš takhle vyhrožovat? Jsi hodně zoufalej…A to není poprvý, co tu podobný exces máš.
kubas> Kašli na něj. Jednak ta debata nemá smysl a jednak může přijet i za Tebou do Brna
A věř, že o tobě asi taky něco slyšel
- Neděle 15. července 2012 ve 12:54® džigit
-
ladamaj> a proto ho třeba zjebat a vyhrožovat,že si boxoval za nějake „poskladane uhli“??? Vypadá to,že máte opět svoje dny,pane kolego.Kopeš kolem sebe úplně zbytečně…
- Neděle 15. července 2012 ve 12:52® Bigpista
-
FInnnp> Nádhera! Gratuluju!
- Neděle 15. července 2012 ve 12:48® ladamaj
-
kubas>klídek podívej se jak píše mě tak ať se naučí slušně jednat nebo mne bude vykat a jestli chce oty zuby přijít stačí říct zajedu klidně na záplavy kam sem jezdil trénovat synátora na závody proto mne znaj také já sem zatím v pohodě jasné!!!!
- Neděle 15. července 2012 ve 12:43® kubas
-
ladamaj> Sorry, ale už by ses mohl trošku mírnit. Skwor ti nic neudělal a ta reakce na něj byla trošku přestřelená
… Konstatuješ a hodnotíš něco, co z jeho příspěvku nevyplývalo a bereš to jako fakt.
- Neděle 15. července 2012 ve 12:10® skwor
-
ladamaj> Jasný, potkal jsem porybnýho „Jé, dobrý den. Povolenku vám ukážu a jinak všechno v pohodě, nikdo tu nechytá 30cm candátky na rybičky…“ Ach jo. Co jsi o mě slyšel je mi vcelku ukradený (už jenom proto, že sotva máme společný známý, takže podle mě kecáš a snažíš se zastrašit nebo co) – já mám svědomí čistý. Laskavě nereaguj, na další snůšku nesmyslů a lží fakt nemám náladu.
Tento příspěvek byl editován 15.7.2012 12:13:30 uživatelem skwor. - Neděle 15. července 2012 ve 12:05® ladamaj
-
skwor>Reaguji jak píšeš ty ses zmínil žes potkal RS a né žes jim něco řek a jestli máš strach o přední zuby tak já ne mám je naprasklé z boxu jinak sem boxovali v Ústí takže ránasemtam sem zvyklej.Ale tebe bych mohl potkat na záplavách jezdím tam také.pak mne mužeš něco povídat o morálce zrovna ty už sem o tobě slyšel dost.OK
- Neděle 15. července 2012 v 11:53® skwor
-
ladamaj> Ty by ses pohádal s týpkem co vypadá, že se umí sotva podepsat? Já jsem docela rád, že mám přední zuby všechny a rád bych, aby to tak zůstalo. A myslíš že jsem to tomu RS neřekl? Přemýšlej, než něco napíšeš a laskavě nemoralizuj. Trošku jsi ten můj příspěvek níž očividně nepobral.
Tento příspěvek byl editován 15.7.2012 11:53:40 uživatelem skwor. - Neděle 15. července 2012 v 11:50® ladamaj
-
skwor>a proč sto neřek rovnou co tam dělá to nechápu každej se zde oháníte řádama a přitom je sami porušujete jak oni mohou tušit kdo tam takovou prasárnu dělá není natom nic špatného když je upozorníš ba naopak…to nechápu raději odejít a ještěpotkat RS a nežíct jim to holt nato je můj mozeček malej.
- Neděle 15. července 2012 v 11:48® SURF
-
b.gun> Proč vandrák a proč bez papírů..............??
Tento příspěvek byl editován 15.7.2012 11:49:50 uživatelem SURF. - Neděle 15. července 2012 v 11:37® skwor
-
Ohledně candátů jsem se nas.al včera. U rybníka seděl chlápek co chytal na cca 6cm rybičky. A trefil hejno malých candátků. Jeden už plaval břichem nahoru pár metrů od něj, dalšího (po důkladném vyválení na břehu) sice do vody hodil, ale ryba byla za chvíli břichem nahoru u břehu. Tak jí hodil za sebe do trávy
Když chytil třetího, tak jsem radši odešel. Cestou od vody jsem potkal RS, tak snad toho pitomce navštívil. Ale teda znechutilo mě to zase hodně.
- Neděle 15. července 2012 v 10:44® b.gun
-
Negratuluji, candát měl holt smůlu, že narazil na vandráka, který měl být už dávno bez papírů. Tomu se říká životní pech…
- Neděle 15. července 2012 v 10:08® ladamaj
-
FInnnp>Rádbych ale nemám nikoho kdo by naložil mojí bagáž abych měl naco chytat sem dávno rozvedenej a v péči povedeného synáčka který byl ex na obtíž to je problém…byl semnou ve srředu v Ústí no mluvil sem s Piraňou ten ho viděl a při spáteční cestě sem ho málem vyhodil v Bílině z auta jak držkoval nemám to jednoduché no snad najdu i nějakého rybáře kterej mě trochu pomůže jde jen o naložení a viložení no příští rok chci koupit caravele 7 místné to bude už pro mne jednodušší.Letos sem byl 2× na rybách a to jen z mušákem si chvilku zablbnout ještě že zde je tenhle servr a aspoň uvidím jak ryby vůbec vypadájí
Tento příspěvek byl editován 15.7.2012 10:12:29 uživatelem ladamaj.no co nadělám nic a prosit se nehodlám to je pod mojí úroveň.Jinak mě dej vědět a klidně se stav budu rád.
- Neděle 15. července 2012 v 9:33® Kazan
-
Flnnnp> tak ten je, upřímná gratulace k fišce
- Neděle 15. července 2012 v 9:28® FInnnp
-
hering> Čau Franto.To víš čím blbější sedlák tím větší brambory.Jednou jsem měl zase štěstí.
- Neděle 15. července 2012 v 9:22® hering
-
FInnnp> Gratulace chlape
ten je luxusní…
- Neděle 15. července 2012 v 9:12® FInnnp
-
ladamaj> Tak kdy valíš k vodě.V zimě jsme se dohodli,že se stavím na kus řeči.
- Neděle 15. července 2012 v 9:11® FInnnp
-
kety.vydra> Už jsem tam jednu rybu poslal.Nic jsem nevyhrál.Jen mě poslali nějaký diplom a odznáček z ratolestí.Odznáček vypadá jak z pouti.
- Neděle 15. července 2012 v 7:27® džigit
-
fajne rano synci
- Neděle 15. července 2012 v 6:43® kety.vydra
-
Flnnnp: Přihlaš do NEJ NEJ dostaneš zlatý odznak s ratolestí za nový český rekord
V každém případě GRATULACE,krásné zvíře!
- Neděle 15. července 2012 v 6:24® ladamaj
-
Krásné dobré ráno všem unás jeto zatažené 17°C.