Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 15. července 2012 ve 13:10® džigit

skwor> já griloval o fíkendu prase,tož neni co hryzt.Leda že by nehty :-D

Neděle 15. července 2012 ve 13:06® MIG-35
MIG-35

džigit> Hh jo teď sem vylez. A čumim jak umim… :-D No každej má občas svůj den D! A vykousaný obočí mi doost pobavilo!! :->

Neděle 15. července 2012 ve 13:03® kubas
kubas

skwor> To o mně slyšel kde kdo, to by nebyl problém :-D .

Neděle 15. července 2012 ve 13:00® kubas
kubas

džigit> To umí jenom Tyson :-D .

Neděle 15. července 2012 ve 12:59® skwor
skwor

džigit> Taky si zahráváš? :-D

Neděle 15. července 2012 ve 12:59® džigit

MIG-35> vítej z lesa,medvěde :-)

Neděle 15. července 2012 ve 12:58® kubas
kubas

ladamaj> Reaguje naprosto adekvátně tomu, co jsi ty psal. Věta o vykání je úplně mimo mísu, vzhledem k tomu, že si tady všichni tykáme. A nějaký zastrašování si nech od cesty, nikdo tady na to není zvědavej!!!!

Neděle 15. července 2012 ve 12:58® džigit

skwor> a vyhryže mu obočí :-D

Neděle 15. července 2012 ve 12:58® MIG-35
MIG-35

FInnnp> Masec, krása, gratulace no a i trocha závist… :-D

Jj kjucí na pohodu! Dyk trotlů sem zavítá dost. Co takhle bejt člověk. ;-)

Neděle 15. července 2012 ve 12:56® skwor
skwor

ladamaj> Tobě fakt chybí úroveň. Celý roky tu brečíš nad svým zdravotním stavem a najednou začneš takhle vyhrožovat? Jsi hodně zoufalej…A to není poprvý, co tu podobný exces máš.

kubas> Kašli na něj. Jednak ta debata nemá smysl a jednak může přijet i za Tebou do Brna :-)) A věř, že o tobě asi taky něco slyšel :-)

Neděle 15. července 2012 ve 12:54® džigit

ladamaj> a proto ho třeba zjebat a vyhrožovat,že si boxoval za nějake „poskladane uhli“??? Vypadá to,že máte opět svoje dny,pane kolego.Kopeš kolem sebe úplně zbytečně…

Neděle 15. července 2012 ve 12:52® Bigpista
Bigpista

FInnnp> Nádhera! Gratuluju!

Neděle 15. července 2012 ve 12:48® ladamaj
ladamaj

kubas>klídek podívej se jak píše mě tak ať se naučí slušně jednat nebo mne bude vykat a jestli chce oty zuby přijít stačí říct zajedu klidně na záplavy kam sem jezdil trénovat synátora na závody proto mne znaj také já sem zatím v pohodě jasné!!!!

Neděle 15. července 2012 ve 12:43® kubas
kubas

ladamaj> Sorry, ale už by ses mohl trošku mírnit. Skwor ti nic neudělal a ta reakce na něj byla trošku přestřelená :-(( … Konstatuješ a hodnotíš něco, co z jeho příspěvku nevyplývalo a bereš to jako fakt.

Neděle 15. července 2012 ve 12:10® skwor
skwor

ladamaj> Jasný, potkal jsem porybnýho „Jé, dobrý den. Povolenku vám ukážu a jinak všechno v pohodě, nikdo tu nechytá 30cm candátky na rybičky…“ Ach jo. Co jsi o mě slyšel je mi vcelku ukradený (už jenom proto, že sotva máme společný známý, takže podle mě kecáš a snažíš se zastrašit nebo co) – já mám svědomí čistý. Laskavě nereaguj, na další snůšku nesmyslů a lží fakt nemám náladu.

Tento příspěvek byl editován 15.7.2012 12:13:30 uživatelem skwor.
Neděle 15. července 2012 ve 12:05® ladamaj
ladamaj

skwor>Reaguji jak píšeš ty ses zmínil žes potkal RS a né žes jim něco řek a jestli máš strach o přední zuby tak já ne mám je naprasklé z boxu jinak sem boxovali v Ústí takže ránasemtam sem zvyklej.Ale tebe bych mohl potkat na záplavách jezdím tam také.pak mne mužeš něco povídat o morálce zrovna ty už sem o tobě slyšel dost.OK

Neděle 15. července 2012 v 11:53® skwor
skwor

ladamaj> Ty by ses pohádal s týpkem co vypadá, že se umí sotva podepsat? Já jsem docela rád, že mám přední zuby všechny a rád bych, aby to tak zůstalo. A myslíš že jsem to tomu RS neřekl? Přemýšlej, než něco napíšeš a laskavě nemoralizuj. Trošku jsi ten můj příspěvek níž očividně nepobral.

Tento příspěvek byl editován 15.7.2012 11:53:40 uživatelem skwor.
Neděle 15. července 2012 v 11:50® ladamaj
ladamaj

skwor>a proč sto neřek rovnou co tam dělá to nechápu každej se zde oháníte řádama a přitom je sami porušujete jak oni mohou tušit kdo tam takovou prasárnu dělá není natom nic špatného když je upozorníš ba naopak…to nechápu raději odejít a ještěpotkat RS a nežíct jim to holt nato je můj mozeček malej.

Neděle 15. července 2012 v 11:48® SURF

b.gun> Proč vandrák a proč bez papírů.......­.......??

Tento příspěvek byl editován 15.7.2012 11:49:50 uživatelem SURF.
Neděle 15. července 2012 v 11:37® skwor
skwor

Ohledně candátů jsem se nas.al včera. U rybníka seděl chlápek co chytal na cca 6cm rybičky. A trefil hejno malých candátků. Jeden už plaval břichem nahoru pár metrů od něj, dalšího (po důkladném vyválení na břehu) sice do vody hodil, ale ryba byla za chvíli břichem nahoru u břehu. Tak jí hodil za sebe do trávy :-(( Když chytil třetího, tak jsem radši odešel. Cestou od vody jsem potkal RS, tak snad toho pitomce navštívil. Ale teda znechutilo mě to zase hodně.

Neděle 15. července 2012 v 10:44® b.gun

Negratuluji, candát měl holt smůlu, že narazil na vandráka, který měl být už dávno bez papírů. Tomu se říká životní pech…

Neděle 15. července 2012 v 10:08® ladamaj
ladamaj

FInnnp>Rádbych ale nemám nikoho kdo by naložil mojí bagáž abych měl naco chytat sem dávno rozvedenej a v péči povedeného synáčka který byl ex na obtíž to je problém…byl semnou ve srředu v Ústí no mluvil sem s Piraňou ten ho viděl a při spáteční cestě sem ho málem vyhodil v Bílině z auta jak držkoval nemám to jednoduché no snad najdu i nějakého rybáře kterej mě trochu pomůže jde jen o naložení a viložení no příští rok chci koupit caravele 7 místné to bude už pro mne jednodušší.Letos sem byl 2× na rybách a to jen z mušákem si chvilku zablbnout ještě že zde je tenhle servr a aspoň uvidím jak ryby vůbec vypadájí:-)) no co nadělám nic a prosit se nehodlám to je pod mojí úroveň.Jinak mě dej vědět a klidně se stav budu rád.

Tento příspěvek byl editován 15.7.2012 10:12:29 uživatelem ladamaj.
Neděle 15. července 2012 v 9:33® Kazan

Flnnnp> tak ten je, upřímná gratulace k fišce

Neděle 15. července 2012 v 9:28® FInnnp

hering> Čau Franto.To víš čím blbější sedlák tím větší brambory.Jednou jsem měl zase štěstí.

Neděle 15. července 2012 v 9:22® hering
hering

FInnnp> Gratulace chlape :-) ten je luxusní…

Neděle 15. července 2012 v 9:12® FInnnp

ladamaj> Tak kdy valíš k vodě.V zimě jsme se dohodli,že se stavím na kus řeči.

Neděle 15. července 2012 v 9:11® FInnnp

kety.vydra> Už jsem tam jednu rybu poslal.Nic jsem nevyhrál.Jen mě poslali nějaký diplom a odznáček z ratolestí.Od­znáček vypadá jak z pouti.

Neděle 15. července 2012 v 7:27® džigit

fajne rano synci

Neděle 15. července 2012 v 6:43® kety.vydra
kety.vydra

Flnnnp: Přihlaš do NEJ NEJ dostaneš zlatý odznak s ratolestí za nový český rekord:-)) V každém případě GRATULACE,krásné zvíře! :-)

Neděle 15. července 2012 v 6:24® ladamaj
ladamaj

Krásné dobré ráno všem unás jeto zatažené 17°C.