Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.451 příspěvků, z toho 128451 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 15. července 2012 ve 13:28® Prichy
-
džigit> mno já slyšel, že jen mrtvé ryby plavou s proudem

- Neděle 15. července 2012 ve 13:28® ladamaj
-
už zde nereaguji píchl sem do vosího hnízda a to je moc co.

- Neděle 15. července 2012 ve 13:23® džigit
-
Prichy> sem a tam

- Neděle 15. července 2012 ve 13:02® Prichy
-
džigit> co asi tak dostanu za odpověď, když se zeptám jak plavou ryby pánové

- Neděle 15. července 2012 ve 12:52® džigit
-
Prichy> dyť jste člověk študovanej.Ryby nechodí,ale plavou

- Neděle 15. července 2012 ve 12:47® kubas
-
skwor> Já to uzavřu kdykoliv, není problém
. - Neděle 15. července 2012 ve 12:46® Prichy
-
Jak jdou ryby pánové, nepomohlo/ nepomůže to ochlazení?
- Neděle 15. července 2012 ve 12:42® MIG-35
-
skwor> Pjeknej song

- Neděle 15. července 2012 ve 12:38® skwor
- kubas> Bych to asi uzavřel, kdo umí do pěti počítat a přečte si celou
debatu, tak si obrázek udělá.
- Neděle 15. července 2012 ve 12:35® nnnap
-
laďo, vyser se na to. Zrovna nedávno jsem si říkal, jak je fajn, že sem tě odnaučil nás tady všechny mlátit a ono hovno.
Protože nemůžeš vyhrát, nech toho. Já tě beru jaký seš, ale toto potlač. Rozuměj, že když se budem chovat podobně k tobě, tak sbalíš krovky a vypadneš. A bude těžší a těžší se sem vrátit. - Neděle 15. července 2012 ve 12:33® džigit
-
ladamaj> to už si psal,že víš víc.Se chováš,jak invalida od SPECNAZ,ovšem někdy to vypadá spíš na tajný zbraně-rychlopalný krumpáč a dalekonosnou lopatu!
Takhle ty mladý kluky neohromíš a na nás starší,co už maj něco za sebou to moc neplatí…
Chápu,že to nemáš jednoduchý,ale trošku se víc snaž - Neděle 15. července 2012 ve 12:23® MIG-35
-
ladamaj> No nestydim se ani před staršim ani mladšim! Asi si myslel úctu k starším a tu sem cestou potratil. Věčina si totiž myslí, že má vždy pravdu a vždy přednost. Nemá!! Proč tu řešíte takový hovna??? Jo i já brečim, že RS nedělá co má. A svoje povinnosti si plnim svědomitě.

- Neděle 15. července 2012 ve 12:19® kubas
-
ladamaj> Ty Tvoje K.O. si prosím nechej od cesty. Nikdo tady na to není zvědavej!!! To přece není tak těžký pochopit nebo jo? To si neustále potřebuješ něco dokazovat?
- Neděle 15. července 2012 ve 12:11® ladamaj
-
džigit>nekopu jen píšu jak zde hkaždý brečí že RS nic nedělá přitom si neplní ani své povinosti a jinak nejsem zastaková chudinka akorát sem schodil 40kg ale pomalu rostu
a s člověkem který nemá ani
kousek studu před starším by mne za ránu nestál skvora bych asi knokautoval
ana hodně dlouho a to né už sem platil dost za nepřiměřenou obranu umím
více víš ale nepovím mám zvás akorát srandu
- Neděle 15. července 2012 ve 12:10® džigit
-
skwor> já griloval o fíkendu prase,tož neni co hryzt.Leda že by nehty

- Neděle 15. července 2012 ve 12:06® MIG-35
-
džigit> Hh jo teď sem vylez. A čumim jak umim…
No každej má občas svůj den D! A vykousaný obočí mi doost
pobavilo!! 
- Neděle 15. července 2012 ve 12:03® kubas
-
skwor> To o mně slyšel kde kdo, to by nebyl problém
. - Neděle 15. července 2012 ve 12:00® kubas
-
džigit> To umí jenom Tyson
. - Neděle 15. července 2012 v 11:59® skwor
-
džigit> Taky si zahráváš?

- Neděle 15. července 2012 v 11:59® džigit
-
MIG-35> vítej z lesa,medvěde

- Neděle 15. července 2012 v 11:58® kubas
-
ladamaj> Reaguje naprosto adekvátně tomu, co jsi ty psal. Věta o vykání je úplně mimo mísu, vzhledem k tomu, že si tady všichni tykáme. A nějaký zastrašování si nech od cesty, nikdo tady na to není zvědavej!!!!
- Neděle 15. července 2012 v 11:58® džigit
-
skwor> a vyhryže mu obočí

- Neděle 15. července 2012 v 11:58® MIG-35
-
FInnnp> Masec, krása, gratulace no a i trocha závist…

Jj kjucí na pohodu! Dyk trotlů sem zavítá dost. Co takhle bejt člověk.

- Neděle 15. července 2012 v 11:56® skwor
-
ladamaj> Tobě fakt chybí úroveň. Celý roky tu brečíš nad svým zdravotním stavem a najednou začneš takhle vyhrožovat? Jsi hodně zoufalej…A to není poprvý, co tu podobný exces máš.
kubas> Kašli na něj. Jednak ta debata nemá smysl a jednak může přijet i za Tebou do Brna
A věř, že o tobě asi taky něco
slyšel 
- Neděle 15. července 2012 v 11:54® džigit
-
ladamaj> a proto ho třeba zjebat a vyhrožovat,že si boxoval za nějake „poskladane uhli“??? Vypadá to,že máte opět svoje dny,pane kolego.Kopeš kolem sebe úplně zbytečně…
- Neděle 15. července 2012 v 11:52® Bigpista
-
FInnnp> Nádhera! Gratuluju!
- Neděle 15. července 2012 v 11:48® ladamaj
-
kubas>klídek podívej se jak píše mě tak ať se naučí slušně jednat nebo mne bude vykat a jestli chce oty zuby přijít stačí říct zajedu klidně na záplavy kam sem jezdil trénovat synátora na závody proto mne znaj také já sem zatím v pohodě jasné!!!!
- Neděle 15. července 2012 v 11:43® kubas
-
ladamaj> Sorry, ale už by ses mohl trošku mírnit. Skwor ti nic neudělal a ta reakce na něj byla trošku přestřelená
… Konstatuješ a hodnotíš něco, co z jeho příspěvku nevyplývalo a
bereš to jako fakt. - Neděle 15. července 2012 v 11:10® skwor
-
ladamaj> Jasný, potkal jsem porybnýho „Jé, dobrý den. Povolenku vám ukážu a jinak všechno v pohodě, nikdo tu nechytá 30cm candátky na rybičky…“ Ach jo. Co jsi o mě slyšel je mi vcelku ukradený (už jenom proto, že sotva máme společný známý, takže podle mě kecáš a snažíš se zastrašit nebo co) – já mám svědomí čistý. Laskavě nereaguj, na další snůšku nesmyslů a lží fakt nemám náladu.
Tento příspěvek byl editován 15.7.2012 12:13:30 uživatelem skwor. - Neděle 15. července 2012 v 11:05® ladamaj
-
skwor>Reaguji jak píšeš ty ses zmínil žes potkal RS a né žes jim něco řek a jestli máš strach o přední zuby tak já ne mám je naprasklé z boxu jinak sem boxovali v Ústí takže ránasemtam sem zvyklej.Ale tebe bych mohl potkat na záplavách jezdím tam také.pak mne mužeš něco povídat o morálce zrovna ty už sem o tobě slyšel dost.OK