Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 5. července 2012 v 17:28® ladamaj
-
timbab>tady prší.
- Čtvrtek 5. července 2012 v 16:56® timbab
-
Alov> Dobrý, tady „jen“ 32
- Čtvrtek 5. července 2012 v 16:39® Alov
-
timbab> 34 C stín :-/
- Čtvrtek 5. července 2012 v 16:33® timbab
-
olda> No minulou sobotu bylo vedro na chcípnutí a fousatý šli někam do zadní části těla
- Čtvrtek 5. července 2012 v 16:25® olda
-
timbab> Tady je to jak gay řiti.
Ale půjdou vousatý,heč.Možná.
- Čtvrtek 5. července 2012 v 16:23® olda
-
Raf> Jdi do nich,moc budu držet pěsti.Aspoň někdo je tady prověří,jsou tu a velcí, ale nedaří se.
- Čtvrtek 5. července 2012 v 16:14® timbab
-
Kurfa, taky u vás máte takový vedro?
- Čtvrtek 5. července 2012 v 15:25® Mrakoš
-
skwor> Jojo, vlastně proč by nevzal exouše když mu ho hodíš. Mě na něj neberou protože mu nedávám příležitost.
- Čtvrtek 5. července 2012 v 15:05® skwor
-
Raf> Já se letos netrefil ještě ani do bolenů, ani velkých tloušťů. Ochotně berou štiky a menší tloušti, jinak nic moc.
- Čtvrtek 5. července 2012 v 15:00® Mrakoš
-
Raf> Bolen na Executora? Tak to se mi ještě nestalo. Ale slidery se jim moc líbí.
- Čtvrtek 5. července 2012 ve 14:55® Raf
-
olda> Záběr na popa vždycky udělá radost. Jedu teď na pár dní do Teplic, tak vám tam zkusim to dolní Labe taky trochu prověřit
- Čtvrtek 5. července 2012 ve 14:53® Raf
-
Scanix> Přijde mi, že navíc ještě na mnoha místech nejsou boleni tam, kde mají být. Myslim, že jejich čas teprve přijde. S popama podobná zkušenost. Speciály chytam v různých barvách a zatim to k ošálení stačí. Pravda je ale ta, že střídam desítky míst.
- Čtvrtek 5. července 2012 ve 12:16® Shrek
-
jelikož zubaté ryby na mě poslední dobou z vysoka......, tak dnes jedeme se Sharkcomem prubnout pleskáče.
- Čtvrtek 5. července 2012 v 11:29® olda
-
Raf> Tady to moc nejde,tedy mě,na popa mám jednoho ale zase krásný atak i s výskokem nad hladinu,jinak celkově z mého pohledu slabé,vloni taky nic moc,roky před docela dobré.Tak nevím.
- Čtvrtek 5. července 2012 v 10:24® Scanix
-
Raf> uci se rychle, tady jsou mista, kde thrill vubec uz nefunguje a popy nefungujou nikde, letos ani jeden zaber na pop, proste nula…vcera jsem mel 4 ataky na Cultivu, ale nic to netrefilo poradne. Boleni se tu ani moc neprojevuji, posledni dobou lapu jen miminka…
- Čtvrtek 5. července 2012 v 9:58® Fryw
-
Ahoj Chytejáci. Jdu se uštvat s vlačákem a člunem na D7. Kdybych se tu delší dobu neobjevil, tak to jsem si zapomněl nasadit slamák…
- Čtvrtek 5. července 2012 v 9:38® Raf
-
olda> Oldo, většinou teď při bolenové přívlači střídam různé barvy Hermesů a Thrillů, občas popy a Executory. Zatim to ale neni takovej mazec jako loni…
- Čtvrtek 5. července 2012 v 8:21® olda
-
Raf: dobré,zase Hermes? Ty mne lámeš abych také koupil,a to se mi nelíbí
- Čtvrtek 5. července 2012 v 7:13® ladamaj
-
Krásné dobré ráno přeji všem.
- Středa 4. července 2012 ve 21:08® ladamaj
-
BoBo-Falknow>jak to uvás je s počasím a rybama,také sem se chtěl optat jak tam je ten jacht klub používaj tam spalovácí motor.písni dyžtak do osobky dík.Láda
- Středa 4. července 2012 ve 20:53® BoBo-Falknow
-
ladamaj> Stane se
- Středa 4. července 2012 v 15:29® MIG-35
-
ssg.Jimmy Wild> Jasná věc!
Kdybys byl lump tak se neptáš. Jen ti říkam co vídam a sem tam bych i blil.
A RS je fakt dost v pohodě!
- Středa 4. července 2012 v 15:21® ssg.Jimmy Wild
-
MIG-35> No to víš… Nedovedu si představit nedej bože přijít o papíry… To bych měl absťák, jak ten nejhorší feťák v zemi na odvykačce
Vždycky jsem si vystačil s povolenými způsoby lovu, tak se radši zeptám… A taky nechci umřít hloupej, jak říkává jeden zdejší redaktor
- Středa 4. července 2012 v 15:09® MIG-35
-
ssg.Jimmy Wild> Nevim co všichni s Orlikem hrotíte?? Tady se běžně chytá na 3 a víc prutů a i jiný alotrije tu vyvádí a nic.
Pokud si slušnej rybář tak se nemusíš ničeho obávat!!
- Středa 4. července 2012 ve 14:50® ssg.Jimmy Wild
-
MIG-35> Tak to je super…
- Středa 4. července 2012 ve 14:47® MIG-35
-
ssg.Jimmy Wild> Tyčovka povolená je a uh loni jí tolerovali!!!
- Středa 4. července 2012 ve 13:28® ladamaj
-
BoBo-Falknow>moc se omlouvám už sem to odeslal a také sem nato přišel dík Láďa
- Středa 4. července 2012 ve 12:25® ladamaj
-
RuSaKsRo>stalo a proto když to napíchnu tak kurku z nej většího ořežu a máš jistotu že nasaje uplně vše.Takurka se tak rychle nenamoší a střed chleba je po pár vteřinách jak bláto.
Tento příspěvek byl editován 4.7.2012 12:38:42 administrátorem BoBo-Falknow.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Středa 4. července 2012 v 11:45® ladamaj
-
ssg.Jimmy Wild>já to neštuduji nám kamaráda na hlavním vedeni ČRS v Praze tak když něco tak mu zavolám ale pokud je to povolené tak se nemáš čeho obávat.Jinak orlas je strašně široký pojem ale je to tak nastavené a platíto vyjímky by museli být napsány v řádech což není psáno je dovoleno.
- Středa 4. července 2012 v 11:33® ssg.Jimmy Wild
-
ladamaj> V řádu je, že tyčovka být může a v popisu revíru jsem nenašel, že by byla zakázaná, tak myslím, že povolená je. Jen nevím, jestli třeba není ještě nějaký obsáhlejší a mě utajený popis revíru, kde by jí zakazovali