Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.447 příspěvků, z toho 128447 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 30. června 2012 v 9:30® Fryw
Fryw

nnnap> Díky za postřeh. Po této rostlince prahnu už delší dobu. Hlavně proto, že babička je diabetik a je odsouzena ke slazení aspartamem nebo sacharinem. Ale s železnou pravidelností se mi to vždy vypaří z hlavy v moment, kdy by bylo možné ji někde koupit. Já si na kytky nepotrpím, proto jakýkoliv obchod s rostlinami minu bez povšimnutí a až doma si vzpomenu, že by tam vlastně mohlo být něco co chci už několik let pořídit. Snad mi tento tvůj příspěvek trošku napomůže si v hlavě tuto myšlenku udržet a použít ji v pravý moment.

Sobota 30. června 2012 v 9:21® sharkcom
sharkcom

nnnap> Ono nezaškodí si to občas vyzkoušet, né?? Žena má zlomenej kotník, tak vařím, smažím, věším prádlo, mno co mám dělat? I tak je to doma jak po bombě…

Sobota 30. června 2012 v 9:02® nnnap
nnnap

Tak jako správný slaměný vdovec jsem došel do stádia, kdy manželkou připravené navařené zásoby došly. Tedy první mi došel do zásoby uvařený kotel čaje. Umíte si někdo uvařit čaj? Já tedy ne. Já na to mám lidi. A oni jsou pryč. Nebudu z vás dělat blázny, že jsem to nezvládl, co mne ale síří, je si jej furt dookola sladit. Navíc mi došel cukr.
Tedy přišel čas na to, vyzkoušet v kelímku mi rostnoucí lístek stévie. Pro neznalé- sladká rostlinka nahrazující cukr.
Tedy vzal jsem jeden lístek, sroloval do ruličky, čepelí nože přimáčkl, abych narušil buněčnou stěnu, nasekal a šup do hrnku studeného černého čaje. A už se k cukru a šťávám nevrátím. Nevím jak vy, ale studovat hodinu obaly na šťávách , která je jak konzervována, slazena a barvena se mi už nechce. Už nemusím.
Tedy je to pro dospělé chlapy, schopné ustát posměšky okolí, protože to vypadá, jako byste si dali čaj s petrželovou natí.

Ta nakrájená nať se samozřejmě vznáší, byla by hloupost ji cedit pryč, navíc efekt jednoho lístku není pro obrsladiče. Zachytí li se kousek nati na jazyku, je potěšením si jej rozkousat a rádi sáhnete po doušku čaje, přiměřeně sladký doušek spláchnout.

Fuck sugar.

Sobota 30. června 2012 v 7:30® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

BoBo-Falknow> Pěkná ryba… Už se těším až ty vaše gumky, co od vás mám z výstavy, vyzkouším na větší vodě. U nás zatím jen 2 vycházky na Blanici a na vaše nástrahy štika cca 5O cm a nějací okouni. Makají pěkně.

Sobota 30. června 2012 v 6:02® džigit

fajne rano synci,ať koušou.Já mažu do práce.

Sobota 30. června 2012 v 5:39® mvincik
mvincik

BoBo-Falknow> Zrovna jsem si říkal, jestli u vás ti candoši nevymřeli, nebo makáte tak mooc, že se k vodě ani nedostanete. :-D

Jinak orel dorazil do hnízda, díky moc!

Sobota 30. června 2012 v 0:13® Scanix
Scanix

Libor> no dobra, ale fakt zivou vodu jsem uz taky zazil, to vis, spousta rybek ±30 neni ono, radeji jen par tech lepsich, tak to mam aspon ja ;-)

Pátek 29. června 2012 ve 22:26® Libor
Libor

Scanix> onehdy to jo, to je mozny. Ale nic v tom nehledej, taky mi to prislo vtipny o ty mrtvy vode :-)

Tento příspěvek byl editován 29.6.2012 23:28:13 uživatelem Libor.
Pátek 29. června 2012 ve 20:11® Scanix
Scanix

Libor> Zeptej se jinych, co na Berounce lovi, napriklad Tarn onehdy prohlasil, ze se ti tlousti s Berounkou nedaji srovnat…ono kazde misto ma neco a kazdej kraj, je fakt, ze ja jsem nos moc nikam nevytah, ale jini to srovnavaji a nemam duvod jim neverit.

Pátek 29. června 2012 ve 14:27® mvincik
mvincik

Scanix> Já vím, ale znělo to fakt hezky. :-)

Jinak když jsem byl naposledy, byla voda také jako by mrtvá, ale já k tomu na rozdíl od tebe nedostal ani drbanec.

Pátek 29. června 2012 ve 14:22® Libor
Libor

Scanix> to víš, já chodím na vyžranou Berounku už jen z nostalgie, tak si dovedu jednoho tloušťáka 30cm za večer sakra vážit.

Pátek 29. června 2012 ve 14:18® Scanix
Scanix

Libor> to je vazne jen zdani, prostoru je to dost, ryby taky nejsou vsude…ostatne, kdo si zkusil, tak vi ;-)

Pátek 29. června 2012 ve 14:17® Libor
Libor

jj Scanix a jeho rybí polévka :-) , ale jo, přejme mu to :-)

Tento příspěvek byl editován 29.6.2012 15:18:25 uživatelem Libor.
Pátek 29. června 2012 ve 14:11® Scanix
Scanix

mvincik> jen nestastny obrat ;-) opticky se to tak jevilo…

Pátek 29. června 2012 ve 14:09® Scanix
Scanix

osprey> jako uznavam, ze je to obcas zdani, ale vcera fakt nikde ani rybicka, ani mini zalov, proste uplne mrtvo, je fakt, ze jsem prisel k vode uz dost pozde…ale ryby tam byly, to zase jo…

Pátek 29. června 2012 ve 14:05® osprey
osprey

Scanix> Ty jsi ještě mrtvou vodu neviděl. Já tam k vám jezdím, když už jsem tady ouplně v řiti.

Pátek 29. června 2012 ve 14:00® Scanix
Scanix

osprey> na pohled ;-)

Pátek 29. června 2012 ve 13:47® mvincik
mvincik

osprey> Taky tě to trklo? Pochytal spousty toho, toho a toho… Ale voda byla skoro mrtvá. Petr nám nějak začíná mít veliké oči a přehání. :-D

Pátek 29. června 2012 ve 13:29® osprey
osprey

Scanix> Tak voda se jevila celkem mrtvě, jo? :-))

Pátek 29. června 2012 ve 13:01® mvincik
mvincik

džigit> Asi se bál čerta. :-)

Pátek 29. června 2012 ve 12:45® džigit

mvincik> no ptal jsem se ,zda nechce nadehnat a on mne chtěl odehnat :-))

Pátek 29. června 2012 ve 12:35® mvincik
mvincik

džigit> Nekecej :-D . Tak doufám, že jsi ho pěkně pozdravil a nepřežehlil lodí.

Pátek 29. června 2012 ve 12:23® džigit

jajco> kuželku jo,ale prutem nešvihnu :-((

Pátek 29. června 2012 ve 12:19® džigit

mvincik> :-D víš,že máš na Vltavě dvojníka? Nad jezem u Zlaté koruny byl jeden zabrozený

Pátek 29. června 2012 ve 12:13® mvincik
mvincik

džigit> Vidiš, kdybys radši fachal šichty a nejezdil na dovol, mohl bys k vodě. :-D

Pátek 29. června 2012 v 11:50® jajco
jajco

džigit> Tak to je průser,ale myslím,že ty dokážeš tu kuželku otevřít i jednou rukou.:-)

Pátek 29. června 2012 v 11:27® džigit

jajco> taky bych zahájil,bohužel jsem si přivezl z dovolené parádní zánět ramenního kloubu :-(( Mám problém otevřít kuželku :-(( hlavně,že jsem si před odjezdem pořídil proutek na loď…

Pátek 29. června 2012 v 11:27® Bigpista
Bigpista

džigit> No jo, to nejni dobrej začátek prázdnin. Tak já chytím jednu i za tebe, chceš? :-))

Pátek 29. června 2012 v 11:21® džigit

Fryw> woe, někde se holt musí

Pátek 29. června 2012 v 11:10® jajco
jajco

Já jdu zítra zahájit tu dravcovou sezónu,přespím na pod širákem a doufám,že výprava bude okořeněná nějakou rybou.