Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 16:48® CeP
-
mvincik> hele a nekecas nam tak trochu ze to je od slunicka?? nebyl ses cirou nahodou opejkat vcera v Chastoucich??
- Čtvrtek 21. června 2012 v 16:39® olda
-
Noodling>> to je mazec,gratulačka,fakt škoda fotek,moc bych chtěl vidět.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 16:18® kubas
-
Gratulace k línům, škoda jen těch fotek
.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 16:04® HaD
-
Nodling: si děláš srandu, ne?
Takoví líni a nezdokumentovaní!!! Styď se! Gratuluji!!!
- Čtvrtek 21. června 2012 v 16:03® Fryw
-
nnnap> Jen tak jsem prošel a vidím že je bratrova žena smaží. Tak jsem zauvažoval a o uvahu se podělil. To ještě vůbec neznamená, že nějaké dostanu abych to zkusil
- Čtvrtek 21. června 2012 v 15:51® nnnap
-
Fryw> grundle jsou slaný?
Jako napitý mořskou vodou
Jestli myslíš ty zmražené v sáčku, tak nemůžou být solené a mám pocit, že se trhaly. Ale je to dávnó,ooo, co jsem považoval makro za obchod…
- Čtvrtek 21. června 2012 v 15:39® Fryw
-
Chytal jste někdo někdy na grundle? Jsou slany. Může to vadit?
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:49® Fugas
-
David Havlíček> jo tak přesně tohle jsem prožíval coby dorostenec, když jsem hrával fotbal.. Ještě že už jsem se na to vybod
. Ale vlastně je to jedno, stejně teď na ryby není čas
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:41® HaD
-
Tvle, Lužnice je úplně luxusní na sumčí přívlač – zvedlá, kalná jak hnůj a já jedu na závody. Jestlipak už nenastává doba se na celý závodění vykvajznout…
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:40® Fugas
-
osprey> přiznám se bez mučení, že tu klenbu nevidím poprvé, možná kdybych hledal… no můj rajón to není
. Tak dám šanci místním
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:38® kubas
-
mvincik> Myslíš tohoto tydýta
?
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:35® mvincik
-
kubas> Nás ráno od vody vyhnala bouře a jelikož to bralo neskutečně hodně, nedalo nám to v poledne vyrazit znovu, jelikož to byl poslední den.
Stačili 3 hodiny a jsem jako rak, ještě jsem se vysvlékl. Takže, kdyby někdo nevěděl, kdo je to ten tydýt, jsem ZDE!
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:31® kubas
-
mvincik> To chápu. Na chcípnutí je u vody i v pozdním večeru, natož teď
.
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:30® mvincik
-
kubas> Já vylezl v úterá na 3 hodky a ještě tedka se nemohu hnout, natož pak se o něco opřít. Jsem jako opařenej.
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:25® kubas
-
Fryw> No taky bych šel na ryby, ale v tomto počasí nemá smysl před sedmou hodinou vycházet z domu
.
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:20® osprey
-
Fugas> Čekal bych přinejmenším říční kilometr
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:18® Fryw
-
kubas> dobře. dík. čekal jsem až to někdo napíše páč teď se mě zatim nechce
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:11® nnnap
-
HaDová> ježíši děkuji, ale jak píšu, já bych si poradil. Jenom v podstatě o to jsem klopýtal. Jinak dobrý. Já tam chodil přes články,… Jste tady zlatíčka.
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:10® kubas
-
Fryw> Nech to navečer, třeba přemluvíš nějakýho candátka a hlavně se neuvaříš
.
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:05® HaDová
-
nnnap> dobrá, od příštího měsíce – máte tam mít, aspoň ten otevírací odkaz na vyhodnocení
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:53® Fugas
-
osprey: řekl bych že je to Orlická přehrada?
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:52® Fryw
-
Dneska bych šel zkusit přívlač. Utrhat pár gum a plandavek. Užít si poslední momenty s teleskopem. Vlačák je na cestě tak to chce nějakou rozlučku…nevím ale jestli hned a nebo až k večeru.
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:45® nnnap
-
mvincik> aha, myslíte si, asi tu zapadlost v poslední záložce Chytej, tam v Soutěže, tedy mám se prohrabat všemi typy soutěží, nabrat myší odkaz do schránky a spustit a pak se prohrabat zase zpátky sem přes back, back, back, aby ti mohl odpovědět? Jaký smysl potom má diskutovat tam. S kým?
Já chodím do fotosoutěže a hledám ji v záložce Foto. Dokonce tam je. Jenom ji tedy chybí, aby se dalo konzistentně přispívat a diskutovat, doplnit do žlutého vyhodnocení otvírací odkaz na vyhodnocení. Já ti člověče nebudu běhat jako zajíc. Dřít se z odpovědí do místa, kde pak nikdo, kvůli někde vnořenému podmeny nepřijde. Tam je to evidentní- diskuze se vede do zametení pod stůl, tedy odložení do archívu.
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:41® Alov
-
David Havlíček> Vím, že to skýtá jistá rizika. Na články a diskuse prďme, ale za zamyšlení by stály aspon ty soutěže pro registrované. Tam si myslím že riziko je minimální a prostor pro odzkoušení dost velký…
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:36® kubas
-
David Havlíček> To já rád. Né, to bylo psáno v nadsázce samozřejmě
Tento příspěvek byl editován 21.6.2012 13:37:22 uživatelem kubas..
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:30® HaD
-
Fryw> 95–98% příspěvků jsou tak jako tak od registrovaných. Nevidím ve změně přínos.
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:29® HaD
-
kubas> neprovokuj!
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:28® HaD
-
Alov> Já Ti rozumím, ale neznám snad žádný velký server, kde se musíš kvůli článkům registrovat. Možná by bylo pár diskutujících navíc, ale návštěvnost by šla radikálně dolů. Tudíž menší zájem inzerentů=méně obsahu a spirála směřující ke konci. Třeba se mýlím, ale myslím si to.
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:26® HaD
-
hraji> Tak jsem to nemyslel. Chtěl jsem tím říci, že kdo chce psát, píše i bez registrace. A někdy o to ani nestojíme
- Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:25® mvincik
-
nnnap> Není to těžké. Stačí si projít všechny záložky. V jedné z nich fotosoutěž je. Nový návštěvník stránek by si měl projít vše, aby zjistil co a jak a ten zběhlý již ví, kde hledat. Nevidím v tom nic složitého.