Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 21. června 2012 v 16:48® CeP
CeP

mvincik> hele a nekecas nam tak trochu ze to je od slunicka?? nebyl ses cirou nahodou opejkat vcera v Chastoucich??

Čtvrtek 21. června 2012 v 16:39® olda
olda

Noodling>> to je mazec,gratulač­ka,fakt škoda fotek,moc bych chtěl vidět.

Čtvrtek 21. června 2012 v 16:18® kubas
kubas

Gratulace k línům, škoda jen těch fotek :-) .

Čtvrtek 21. června 2012 v 16:04® HaD
HaD

Nodling: si děláš srandu, ne? :-) Takoví líni a nezdokumentovaní!!! Styď se! Gratuluji!!!

Čtvrtek 21. června 2012 v 16:03® Fryw
Fryw

nnnap> Jen tak jsem prošel a vidím že je bratrova žena smaží. Tak jsem zauvažoval a o uvahu se podělil. To ještě vůbec neznamená, že nějaké dostanu abych to zkusil :-D

Čtvrtek 21. června 2012 v 15:51® nnnap
nnnap

Fryw> grundle jsou slaný? :-O Jako napitý mořskou vodou:-D

Jestli myslíš ty zmražené v sáčku, tak nemůžou být solené a mám pocit, že se trhaly. Ale je to dávnó,ooo, co jsem považoval makro za obchod…

Čtvrtek 21. června 2012 v 15:39® Fryw
Fryw

Chytal jste někdo někdy na grundle? Jsou slany. Může to vadit?

Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:49® Fugas

David Havlíček> jo tak přesně tohle jsem prožíval coby dorostenec, když jsem hrával fotbal.. Ještě že už jsem se na to vybod:-) . Ale vlastně je to jedno, stejně teď na ryby není čas8-(

Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:41® HaD
HaD

Tvle, Lužnice je úplně luxusní na sumčí přívlač – zvedlá, kalná jak hnůj a já jedu na závody. Jestlipak už nenastává doba se na celý závodění vykvajznout…

Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:40® Fugas

osprey> přiznám se bez mučení, že tu klenbu nevidím poprvé, možná kdybych hledal… no můj rajón to není8-( . Tak dám šanci místním:-)

Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:38® kubas
kubas

mvincik> Myslíš tohoto tydýta :-D ?

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img49686.jpg
Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:35® mvincik
mvincik

kubas> Nás ráno od vody vyhnala bouře a jelikož to bralo neskutečně hodně, nedalo nám to v poledne vyrazit znovu, jelikož to byl poslední den.

Stačili 3 hodiny a jsem jako rak, ještě jsem se vysvlékl. Takže, kdyby někdo nevěděl, kdo je to ten tydýt, jsem ZDE!

Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:31® kubas
kubas

mvincik> To chápu. Na chcípnutí je u vody i v pozdním večeru, natož teď :-) .

Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:30® mvincik
mvincik

kubas> Já vylezl v úterá na 3 hodky a ještě tedka se nemohu hnout, natož pak se o něco opřít. Jsem jako opařenej. :-D

Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:25® kubas
kubas

Fryw> No taky bych šel na ryby, ale v tomto počasí nemá smysl před sedmou hodinou vycházet z domu :-D .

Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:20® osprey
osprey

Fugas> Čekal bych přinejmenším říční kilometr:-))

Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:18® Fryw
Fryw

kubas> dobře. dík. čekal jsem až to někdo napíše páč teď se mě zatim nechce :-D

Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:11® nnnap
nnnap

HaDová> ježíši děkuji, ale jak píšu, já bych si poradil. Jenom v podstatě o to jsem klopýtal. Jinak dobrý. Já tam chodil přes články,… Jste tady zlatíčka.

Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:10® kubas
kubas

Fryw> Nech to navečer, třeba přemluvíš nějakýho candátka a hlavně se neuvaříš :-) .

Čtvrtek 21. června 2012 ve 14:05® HaDová
HaDová

nnnap> dobrá, od příštího měsíce – máte tam mít, aspoň ten otevírací odkaz na vyhodnocení :-)

Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:53® Fugas

osprey: řekl bych že je to Orlická přehrada? :-93; ;-)

Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:52® Fryw
Fryw

Dneska bych šel zkusit přívlač. Utrhat pár gum a plandavek. Užít si poslední momenty s teleskopem. Vlačák je na cestě tak to chce nějakou rozlučku…nevím ale jestli hned a nebo až k večeru.

Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:45® nnnap
nnnap

mvincik> aha, myslíte si, asi tu zapadlost v poslední záložce Chytej, tam v Soutěže, tedy mám se prohrabat všemi typy soutěží, nabrat myší odkaz do schránky a spustit a pak se prohrabat zase zpátky sem přes back, back, back, aby ti mohl odpovědět? Jaký smysl potom má diskutovat tam. S kým?

Já chodím do fotosoutěže a hledám ji v záložce Foto. Dokonce tam je. Jenom ji tedy chybí, aby se dalo konzistentně přispívat a diskutovat, doplnit do žlutého vyhodnocení otvírací odkaz na vyhodnocení. Já ti člověče nebudu běhat jako zajíc. Dřít se z odpovědí do místa, kde pak nikdo, kvůli někde vnořenému podmeny nepřijde. Tam je to evidentní- diskuze se vede do zametení pod stůl, tedy odložení do archívu.

Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:41® Alov
Alov

David Havlíček> Vím, že to skýtá jistá rizika. Na články a diskuse prďme, ale za zamyšlení by stály aspon ty soutěže pro registrované. Tam si myslím že riziko je minimální a prostor pro odzkoušení dost velký… :-)

Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:36® kubas
kubas

David Havlíček> To já rád. Né, to bylo psáno v nadsázce samozřejmě :-D .

Tento příspěvek byl editován 21.6.2012 13:37:22 uživatelem kubas.
Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:30® HaD
HaD

Fryw> 95–98% příspěvků jsou tak jako tak od registrovaných. Nevidím ve změně přínos.

Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:29® HaD
HaD

kubas> neprovokuj! :-D

Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:28® HaD
HaD

Alov> Já Ti rozumím, ale neznám snad žádný velký server, kde se musíš kvůli článkům registrovat. Možná by bylo pár diskutujících navíc, ale návštěvnost by šla radikálně dolů. Tudíž menší zájem inzerentů=méně obsahu a spirála směřující ke konci. Třeba se mýlím, ale myslím si to.

Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:26® HaD
HaD

hraji> Tak jsem to nemyslel. Chtěl jsem tím říci, že kdo chce psát, píše i bez registrace. A někdy o to ani nestojíme :-((

Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:25® mvincik
mvincik

nnnap> Není to těžké. Stačí si projít všechny záložky. V jedné z nich fotosoutěž je. Nový návštěvník stránek by si měl projít vše, aby zjistil co a jak a ten zběhlý již ví, kde hledat. Nevidím v tom nic složitého.