Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:25® HaD
HaD

http://www.chytej.cz/…cz-za-4-000/

Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:22® nnnap
nnnap

HaDová> jo, pěkně jste to doplnili, ale jsem dneska volajaký tupý, asi z rozladění, že mne sundali z operačního stolu a poslali dodom, ale já se nemůžu dohrabat k odkazu na vyhodnocující článek.

Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:21® mvincik
mvincik

Fryw> Proč? Vidím to jako správné, jelikož díky tomu by se rozrůstala základna zdejšího webu. Kdo by se chtěl něco dozvědět, holt by to neměl takhle jednoduché. Je to ale věc názoru…

Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:19® kubas
kubas

Alov> Aspoň někdy :-D .

Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:07® Fryw
Fryw

Registrace kvuli článkům nevím proč. Ale na forech to bývá většinou tak řešeno, že pro neregistrované členy je přístupná jen část fóra…nevím jaký a jestli nějaký to má důvod…

Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:06® Alov
Alov

Ale pěkně nám dneska ta všeobecka frčí což? :-D 9-)

Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:05® Alov
Alov

David Havlíček> V tomhle budu Davide Tvým oponentem. Nevěřím tomu, že by to nepomohlo. Chceš číst články? Zaregistruj se. Chceš koukat na videa? Zaregistruj se. Chceš soutěžit o ceny? Zaregistruj se.Chceš diskutovat? Zaregistruj se.
Nemyslím si, že by to pár slušných lidí nepřivedlo. Samozřejmě se dá registrace udělat bud solidně nebo lživě. Ale to už je každého věc.
Ale samozřejmě pokud si myslíš, že by to bylo o ničem a nic by to nezměnilo, tak se tím nezatěžuj. To je jasná věc :-)

Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:03® nnnap
nnnap

David Havlíček> ano, je zde stejně snadné odpovědět jak registrovaný, tak neregistrovaný. Ale typ nového posluchače tohoto webu, tedy hledám, protože jsem hladov informací, tak tam je trošku větší potenciál, že se postupně aktivněji zapojí.

Čobolík je extrém, je to jeho reakce na restrikce. Pro klasického diskutéra je to krajně nepohodlné.

Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:03® mvincik
mvincik

ssg.Jimmy Wild> Abraka dabra All armor! :-D

Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:02® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

David Havlíček> No toho radši moc nepřivolávej :-D

Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:01® hraji
hraji

David Havlíček> tedy nic proti, ale All tobě připadá jako přínos pro Chytej a diskuze na něm?

Čtvrtek 21. června 2012 ve 12:52® HaD
HaD

nnnap> já myslím, že kdo chce diskutovat diskutuje. Registrace to nezmění. Viz třeba neregistrovaný All armor alias asi 1000 dalších anonymních přezdívek.

Čtvrtek 21. června 2012 ve 12:44® Alov
Alov

nnnap> Však právě o to mi jde. Si myslím, že by to byl plus pro všechny. Si myslím teda…Asi, snad… :-))

Čtvrtek 21. června 2012 ve 12:39® nnnap
nnnap

Alov> je to možné, že volně brouzdající, kór neregistrovaný, se nám odbrouzdá klikama do pryč a na back, back, back… si nevzpomene, nebo proč vlastně by měl klikat, když už něco stejně čte. Takže povinná registrace alespoň u prémiového obsahu by byla vhodná. Určitě by nám získala další duše do diskuze.

Čtvrtek 21. června 2012 ve 12:38® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

mvincik> No mě by to lákalo také i na obě tebou jmenovaná místa… Nejradši bych byl pořád někde na rybách :-D

Čtvrtek 21. června 2012 ve 12:37® HaDová
HaDová

nnnap> vítězné fotky jsou vždy na začátku uzavřené fotosoutěže (pokud je již vyhodnocena). Odkaz na vyhodnocující článek je v seznamu soutěží – k té konkrétní fotosoutěži – ve výhercích – odkaz na článek.

Čtvrtek 21. června 2012 ve 12:32® Alov
Alov

CeP> No trošku to chápu, ale na rovinu mi to moc neříká. Jsem uživatelem, který dokáže tvořit nějaké stránky na wbs.cz atd, ale psaní kodů a všeobecně programování je pro mě španělská vesnice. A to je fakt :-D

Čtvrtek 21. června 2012 ve 12:31® Alov
Alov

David Havlíček> Chápu Davide. Klidně si počkám. Času mám habaděj :-)

Čtvrtek 21. června 2012 ve 12:29® HaD
HaD

CeP> přesně tak to je. S Radimem jsem byl v tomto směru ve sporu, ale vysvětlil mi, že je to standard a je to správné a že uživatel je ten, který se má mít právo rozhodnout, zda nové okno či nikoliv. Podlehl jsem tedy. Změnit to je to nejmenší a myslím, že bych to dokázal i já sám.

Čtvrtek 21. června 2012 ve 12:26® HaD
HaD

Alov> nechci zase slibovat, dokud nebude vše jisté, ale doufám, že se blýská. Na lepší časy.

Čtvrtek 21. června 2012 ve 12:24® CeP
CeP

Alov> vsechno ma sva pravidla. i tvorba webu aby bylo zajisteno ze se stranka zobrazi stejne nejen ve vsech prohlizecich, ale i ve vsech prohlizecich napric vsemi operacnimi systemy. tedy v Internet Exploreru ve Windows, napr. Konqueroru v Linuxu ci Safari v Mac OS. aby toto melo nejaky rad, bylo zalozeno konsorcium W3C ktere stanovilo standardy XHTML. a zde je jadro pudla neb modifikator target=„_blank“ pro tag a href neodpovida temto standardum a je zakazany.

kdyz Revoke pred par lety tvoril zcela novy pohaneci motor tohoto webu chtel aby kod byl cisty a vyhovoval stanovenym pravidlum, proto se tomu atributu vyhl..

ano. existuje mnoho webu kde otvirani do noveho okna ci tabu funguje, je ale otazkou, zda je to spravne. osobne mi absence atributu _blank taky chybi ale naucil jsem se s tim zit.

jestli se toto vysvetleni nejakemu webkoderovi nelibi neb jsem amater, budu jen rad, pokud mne opravi.

Tento příspěvek byl editován 21.6.2012 12:26:16 uživatelem CeP.
Čtvrtek 21. června 2012 ve 12:21® mvincik
mvincik

osprey> Souhlasím plně s tím, co jsi napsal.

Za sebe budu doufat, že to neprojde. Ono tam stejně kdo na ni chce chytat chytá, jen se tedka možná trošku víc bojí.

Čtvrtek 21. června 2012 ve 12:21® SURF

mvincik> Míra mi už odpověděl.

Čtvrtek 21. června 2012 ve 12:20® SURF

mvincik> Měl jsem hlavně na mysli, práci RS. Že se prostě snaží „něco“ udělat, pro Lipno. Takovou činnost chválím a vítám. A jsem tomu rád.

Ryby jsou až na druhém místě. Aspoň pro mne. Ale jsou tou třešničkou na dortu.

Dění u vody, je odraz naší společnosti.

Jak je to s rybkou, na Lipně?

Čtvrtek 21. června 2012 ve 12:18® osprey
osprey

mvincik> O zrušení zákazu rybky pod 20 cm se usiluje hodně a tlak narůstá. Snad až dorostou candáti na 70 cm, tak lidi pochopí, že je lepší jeden pořádný než několik kolem míry.

Pruhované rybě kolem 35 cm by se mělo říkat okoun.

Čtvrtek 21. června 2012 ve 12:07® mvincik
mvincik

ssg.Jimmy Wild> My možná příští rok dáme Ebro na Céčka, v merku mám ale přeci jen spíše sever. No, uvidíme, nejdříve musím dokončit studium, jinak plány padají.

Čtvrtek 21. června 2012 ve 12:06® mvincik
mvincik

SURF> Jojo, ale nesmí to člověk zase přeceňovat. Holt jsme asi trefili místa, kam ryby najížděli, ono tam potěru bylo mraky. Každým dnem se apetit ale mění a tak to zítra už může být jinak.

Navíc nesmí být člověk líný a musí se trošku přemoct, ono spát 2–3 hodky několik dní po sobě taky nedá každý. A v poledne to žhavé není, natož pak na té výhni.

Ale práce RS a učiněná opatření, ty jsou určitě vidět. Jde o to, aby to tak bylo i dále a ne, aby se třeba za 2–3 roky např. omezení nástražní rybky zrušilo…

Čtvrtek 21. června 2012 ve 12:05® Fryw
Fryw

Teď hlásil rozhlas že budou tady kousek na řece závody. 23. tak se zajdu kouknout jak to válí profíci.

Čtvrtek 21. června 2012 v 11:58® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

mvincik> Původně měla být výprava do Itálie na Pád. Ale bohužel shodou blbých okolností z toho sešlo. Takže alespoň vyrazíme na cca 5 dní nejspíš na Orlík. Na sumce atd. Pád se odkládá na příští rok.

Čtvrtek 21. června 2012 v 11:56® SURF

mvincik> O tom Lipně, se to čte moc hezky. Je vidět, že když se chce, tak to jde. Hned je mi nějak líp. Mám z toho radost. Chtěl bych se tam aspoň jednou podívat a taky zkusit zachytat.