Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 11:55® Alov
-
K věci návštěvnosti obecně.
Stojím si za tím, že každý web tvoří hlavně uživatelé. Proto si myslím, že jejich přáním by se mělo jít v rámci možností naproti. Zde se kolikrát jednalo a maličkosti.
Tak například automatické otevírání odkazů v novém okně. Regul mi tu tenkrát slušně naznačil, že klikem na pravé tlačítko na myši a zvolením „otevřít odkaz v novém okně“ je problém vyřešen a zvládne to snad každý. ANO. Každý, kdo přichází denně s internetem do styku. Ale jsou i méně internetově gramotní lidé, co to neví. Takže klasickým klikem opustí stránky chytej.cz a bůhví, jestli se ještě vrátí. Přitom se jedná z hlediska tvorby webu podle mého soudu o docela triviální záležitost.
Dále například už tu zazněl několikrát dotaz, zda by nešlo udělat nějaké upozornění na reakce na vlastní příspěvek. Zde už to bude asi komplikovanější, ale myslím si, že by to spousta lidí uvítala a celkově by to některým usnadnilo život zde.
eNka já už neřeším, protože mám špatný barvocit, takže nerozeznám ty barvy eNek. To mě až tak netrápí. Ale oni mi ty potvory nemizí. Resp. mizí, ale třeba po 5 minutách. U diskusí hned a u for později. Ale to je asi ten nejmenší problém.
Jinak celkově mi atmosféra zde vyhovuje. Články jsou super, myslím, že se tu vytvořila slušná skupina lidí, co dokáže diskutovat na kvalitní úrovní bez vulgarismů a nadávek a celkově to tu mám taky radši. Jsem tu denně a pořád je co číst. Jen mi je někdy líto ospreye, jak se snaží stůj co stůj hýbat zdejším děním. Ale to si taky časem sedne. Chodím i na MRK, ale diskusí se účastním výhradně v privátních diskusích. Tedy myslím solidních diskusíPorovnávat oba weby nechci, protože si jde každý svou cestou a každý prostě jiný. Ale líbilo se mi spojení sil při akci Kormorán. To bylo supr z obou stram.
David Havlíček >> U Tebe jen Davide nechápu, proč odkrýváš celý obsah webu i neregistrovaným uživatelům. Sice se mi líbí jistá svoboda zde na chytej.cz, ale myslím si, že taková prkotina, jako je vyplnění registrace za to, že si poté může uživatel číst články, koukat na videa a přispívat do diskusí by mohlo být takovou malou povinností. Vám by to určitě přineslo nějaké ovoce a možná by to lidi trošku i přivedlo do diskusí. Nevím. Jen názor - Čtvrtek 21. června 2012 v 11:50® mvincik
-
ssg.Jimmy Wild> A copak chystáš, pokud to není tajné???
- Čtvrtek 21. června 2012 v 11:47® ssg.Jimmy Wild
-
Fryw> Jo feeder je hodně nakažlivá disciplína. Také jsem tady po tom koukal, hodně četl články o tom a pak mi ho kamarád na jedné výpravě půjčil. A to byl můj konec…
Nebo spíš začátek feederu… Do 14ti dnů jsem ho měl taky
- Čtvrtek 21. června 2012 v 11:45® kubas
-
skwor> Nevím, kdo je tu od začátku, to je potřeba si projít klub asi
.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 11:38® Fryw
-
ssg.Jimmy Wild> Jo, to musím říct, že to že jsem začal s feederem je z dost velké části zásluha tohoto webu. První rok jsem o tom ani nepřemýšlel, jen jsem tam něco zaslechl a nezajimal se s tím, že to je jakási novota bez které se obejdu. Nakonec jsem přehodnotil a jsem rád.
Sranda s feedrem byla taková, že semnou dost často chodil na ryby děda (ten mě k rybařině přivedl). Vždy to komentoval nelibě, když jsem nakládal do auta feeder: „zase máš tu p****“. No ale postupně jsem sebe i jeho přesvědčil o kvalitách takového chytání tak, že už i on pokukuje že si nějaký pořídí…
Tento příspěvek byl editován 21.6.2012 11:41:00 uživatelem Fryw. - Čtvrtek 21. června 2012 v 11:38® Alov
-
David Havlíček> Nebudu tu dohledávat konkrétní příspěvky, ale ten problém tu byl a ještě se občas objeví. Nicméně jsem psal, že funkčnost stránek se zlepšila. A to bylo myšleno celková funkčnost.
Hele Davide, nechci tady nějak čeřit vodu. Tvé práce si velice vážím a nechci ji nějak hanit. Takže co se týče fotek už mlčím - Čtvrtek 21. června 2012 v 11:34® ssg.Jimmy Wild
-
Fryw> Jo tak nějak… Taky jsem si toho tady spoustu osvěžoval a zdokonaloval. Navíc jsem díky článkům tady od Ospreye začal s Feederem a strašně mě to chytlo. A i plavané a přívlači jsem se začal věnovat víc než dříve.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 11:31® Fryw
-
ssg.Jimmy Wild> A to byla doba kdy jsem si potřeboval hodně věcí oživit. Začal jsem dost číst co kdo psal. Pak jsem začal pokládat dotazy. No a teď už zase spíš dost chytám (když to jde). A když mám volno tak jdu k vodě a pc třeba ani nepustím.
No a teď už je taková zajimavá situace. Už potřebuju spíš víc praxe než teorie. A zase nejsem na takové urovni že bych mohl někomu bůh ví jak radit. Takže když píšu, tak jsem na pochybách jestli vůbec dělám dobře že píšu.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 11:31® regulus
-
skwor> vždyť máš možnost si to prolézt http://www.chytej.cz/…egistrovani/?… , je to pouhých 961 stránek po 15 lidech (v tomto okamžiku), takže nějakejch téměř 14 500 lidí. Zajímal by mě stav před řekněme 5-ti lety.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 11:29® ssg.Jimmy Wild
-
Fryw> Musím říct, že u mě byl postup stejný… 2,5 roku na rybařinu nebyl čas a pak jsem se k tomu zase vrátil právě s objevem Chytej.cz. MRK ten mi vůbec nesednul Jediné co, tak tam občas kouknu na nějaké video nabo nakouknu do inzerce. Chytej.cz má takové sympatičtější stránky
Tento příspěvek byl editován 21.6.2012 11:30:10 uživatelem ssg.Jimmy Wild. - Čtvrtek 21. června 2012 v 11:26® skwor
-
kubas> Lidi se mění, s tím nic neuděláš. Kdo je tu vlastně kromě Davida už „od začátků“? Řekl bych že CeP, Robur, Kazan a Regulus. Jinak mě takhle z hlavy nikdo nenapadá.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 11:18® Fryw
-
No. Když jsem přikurtovanej u pc kvuli nějaké práci do školy, tak sem vždy nahlédnu a jak jsem rozepsanej tak je z toho pár odstatvců. Pak až to odešlu tak si to třeba za hodinu přečtu a říkám si, proč jsem to vůbec psal, vždyť to nemá žádný obsah a nic to vlastně nepřinese. A on je důvod většinou akorát ten, že jak jsem rozepsanej a píšu do práce to co mě zase tak moc nebaví, tak se chci potěšit nějakým slovem a myšlenkou spjatou s rybařením.
A co se týče přehlednosti. Když jsem se zase po letech vracel k rybáření, tak jsem začal i s touto tematikou prohledávat web. Narazil jsem na mrk a chytej. Bez ohledu na obsah mi právě kvuli přehlednosti padlo do oka na první pohled chytej. A zůstává to tak. Ikdyž chodím i vedle, tak jen a pouze jako čumil, protože mi stále nějak ten design nejde pod kůži a stále se mi to zdá nepřehledné. Nevím jak by dopadlo porovnání objemu informací tam i tady. Ale vím jistě, že pokud něco nenajdu a zeptám se, odpověď se mi dostane. A to velice slušnou a zábavnou formou, i když ujedu a zeptám se jako uplnej trouba. To je mi sympatické a velice si toho cením.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 11:17® HaD
-
regulus> jo to kdybych věděl… mám pocit, že už ani ryby nechytá
- Čtvrtek 21. června 2012 v 11:17® regulus
-
ssg.Jimmy Wild> ani možná tak ne o lidech, ale jakési konstalaci lidí. Když už jsme u té návštěvnosti, tak já třeba chodím i na FA (fotoweb), je údobí, kdy su tam když ne každej den, tak 4× týdně a teď jsem tam už nějakejch pár měsíců nebyl, není na to čas. Konec konců i sem jsem jenom sem tam nakouknul, FFP (furt v práci), teď je taková malá odmlka a za chvilku to zase začne.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 11:12® ssg.Jimmy Wild
-
regulus> Každopádně si myslím, že to je prostě vše o lidech… Chyba serveru v tom asi nebude. A co si budem povídat… Ono všechno vždycky chodí tak nějak ve vlnách. Tak ted jsme prostě zase pod tou vlnou
- Čtvrtek 21. června 2012 v 11:10® regulus
-
David Havlíček> když už jsme u těch vykopávek, kde je konec Milkyho, ten už tu taky nebyl aspoň 5 let. On byl tuším taky z Tábora?
- Čtvrtek 21. června 2012 v 11:08® regulus
-
ssg.Jimmy Wild> já to nemyslel, že ty články škodí, bylo to se smajlíkem, jen jsem tý debatě chtěl dodat trošku ironie …
- Čtvrtek 21. června 2012 v 11:04® ssg.Jimmy Wild
-
regulus> No o odklikávání zelených N mi ani nemluv
V neděli jsem se vrátil po 10ti dnech z Itálie… To bylo něco
Možná i v tom něco bude… Nevím… Ale myslím, že ty články tomu neškodí… Naopak jsem rád, že tu mám pořád co číst, ale to je samozřejmě subjektivní názor.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 11:02® HaD
-
kubas> tomash tu nebyl kvůli jeho excesům asi 5 let a jsem rád. Toulovec je fajn chlap, kterýho obecně net přestal bavit a pár let je taky mimo. S tím nic neudělám.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 11:00® regulus
-
ssg.Jimmy Wild> jistě to nějakej vliv má, ale viděl bych to tak na 10–15% víc asi ne. Prostě se to nějak seklo, možná je tu až příliš moc informací, článek každej čtvrtej den, než to přečteš, odklikáš s nakouknutím o čem je řeč všechny „zelený“ fóra a diskuse, tak jsou 2 hodiny v pr.eli.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 10:57® regulus
-
CeP> čau naturalizovanej pražáku, ty ještě žiješ???
- Čtvrtek 21. června 2012 v 10:57® ssg.Jimmy Wild
-
Osobně si myslím, že menší množství komunikace také pramení z toho, že už je léto. Často lidé někam jezdí a také mnoho z nás, kteří si tu přez zimu trochu zmírňovali absťák, tak ted víc chodí k vodě a méně sedí u netu. Myslím, že s příchodem zimy tu bude zase příspěvků přibývat.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 10:54® CeP
-
regulus a ostatni> anebo podobny navod ktery byl jeste trochu drive: http://www.chytej.cz/…enim-na-web/
- Čtvrtek 21. června 2012 v 10:54® kubas
-
regulus> Jo znám to pozadí, ještě si to pamatuju… To mě napadl jen jako příklad
.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 10:49® regulus
-
kubas> Tomash má červenou a nafurt, ale nutno říct, že si za to může sám, choval se jako debil, vlastně proč jako …
- Čtvrtek 21. června 2012 v 10:48® regulus
-
K té návštěvnosti, atmosféře a nevím ještě k čemu.
Je fakt, že se to tu změnilo a to hodně, ale nemyslím si, že by za to mohla struktura webu, špatná snaha Davida a spol. nebo něco podobnýho co se dá ovlivnit. Ano někteří lidé sem přestali chodit, jiní pouze přestali psát, důvod je jednoduchej, vše co chtěli říct už bylo řečeno, všichni jsme trochu zestárli a ať se nám to líbí nebo ne, lidi stárnou a trochu se mění. No a tak se z některých dříve živě diskutujících stali tiší pozorovatelé nebo sem přestali chodit, protože jiní se kterými komunikovali přestali taky psát nebo sem chodit a s těma nově příchozíma si prostě tak správně nepadli do noty. Další věcí jsou možná spojené se současnou situací, možná jsou někteří kteří mají rodinné nebo pracovní problémy a tak nemají náladu na vypisování na netu, jiní třeba nestíhají a jsou rádi, když sebou večer buchnou do postele, maximálně sem jen tak nakouknou jestli se tu něco zvláštního nestalo.
Zářným příkladem je místní fotofórum, dva nebo tři roky snad nebyl den, aby se tam neobjevilo hned několik příspěvků, ale jeho čas už vypršel, sem tam někdo něco přihodí, ale jak už jsem psal, nejspíš už bylo vše řečeno …Pokud se týká fotek, tak jsem přesvědčen, že v 99,9% je chyba mezi židlí a klávesnicí. Pokud se sem někdo snaží protlačit 8 nebo 12 MB fotku, tak to prostě neprojde a neprojde to na spoustě webů, na MRKu nevím tam nechodím. Návod jak nejen sem fotky bez problému dostat je tady http://www.chytej.cz/…azek-na-net/
Takže chlapci hlavy vzhůru, perte do Davida jak se dá, on pro vás udělá co vám na očích uvidí.
Tento příspěvek byl editován 21.6.2012 10:53:17 uživatelem regulus.
Taky je možný, že se už něco chystá a možná přijde i kouzelník … - Čtvrtek 21. června 2012 v 10:43® nnnap
-
já se, Davide, pravidelně ztrácím, když se chci dobrat k vyhodnocení uplynulých fotosoutěží. To je boj, který absolvuji s trápením. Taky bych chtěl- klik, klik a šup tam. Ale pro mne se s tím neotravujte. Já se nějak vždy prohryžu.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 10:37® kubas
-
David Havlíček> Namátkou toulovec, tomash a další. Nejde ani tak o to, že sem lidé nechodí, ale že většinou když už sem chodí, tak jen na čumendu a je to škoda… Ale jak říkám, dá se to pochopit
.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 10:15® osprey
-
On je tu jeden problém – já sem sem přišel z MRKu. Tenkrát pro mě bylo nepřehledné chytej.
Dnes je pro mě nepřehledný MRK. A různost obou serverů započala v době, kdy si vzájemně vyčítaly, co kdo od koho okopíroval.
Já podporuju nekopírování a sbližování obou serverů, snad jsem pro to i něco udělal. Mám rád oba, ale kopu za tento a přes to vlak nejede.
Ale rezervy jsou, o tom žádná. Další komentáře nechám na Davidovi. Cokoli se tu změní, on musí zaplatit.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 9:48® HaD
-
kubas> kteří lidé konkrétně?
Alov: kde je problém s fotkami?
manice: co je nepřehledný?