Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 21. června 2012 v 10:15® osprey
osprey

On je tu jeden problém – já sem sem přišel z MRKu. Tenkrát pro mě bylo nepřehledné chytej.

Dnes je pro mě nepřehledný MRK. A různost obou serverů započala v době, kdy si vzájemně vyčítaly, co kdo od koho okopíroval.

Já podporuju nekopírování a sbližování obou serverů, snad jsem pro to i něco udělal. Mám rád oba, ale kopu za tento a přes to vlak nejede.

Ale rezervy jsou, o tom žádná. Další komentáře nechám na Davidovi. Cokoli se tu změní, on musí zaplatit.

Čtvrtek 21. června 2012 v 9:48® HaD
HaD

kubas> kteří lidé konkrétně?

Alov: kde je problém s fotkami?

manice: co je nepřehledný?

Čtvrtek 21. června 2012 v 9:05® skwor
skwor

mannice> Jestli tu chybí atmosféra nevím, ale zrovna u sousedů je taková, že tam mám poslední příspěvek někdy loni na jaře. Takže asi tak :-) To jenom abychom byli trošku objektivní.

Čtvrtek 21. června 2012 v 8:13® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Bigpista> Také to tak vidím…

Čtvrtek 21. června 2012 v 7:57® Bigpista
Bigpista

Alov> mannice> Dovolím si oponovat. Nepřehlednost je subjektivní, já se tu třeba vyznám lépe než na MRKu.

Čtvrtek 21. června 2012 v 7:39® Bigpista
Bigpista

Dobré ráno.

Čtvrtek 21. června 2012 v 7:36® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Dobré ráno chytejáci… :-)

Čtvrtek 21. června 2012 v 7:35® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

mvincik> Ahoj… No já dravcové sezóně zatím moc nedal. Byli jsme na dovolené v Itálii a návrat byl 17.6. Přivezl jsem si shodou okolností odtud jeden pro mě docela zajímavý proutek a tak jsem to nevydržel a ještě po návratu toho 17. vyrazil na cca 1,5 hodiny k vodě. Výsledkem byla štika 48cm, docela pěkný okoun a další 2 vypnuté ryby. To je bohužel zatím vše co jsem v tomhle směru stihl. Ale chystám ted výpravu, kde bych si to měl bohatě vynahradit ;-)

Čtvrtek 21. června 2012 v 6:57® Mrakoš

Fryw> Rád jsem si to přečet, hezky píšeš. Ten vláčák si určitě pořiď. Taky jsem chvíli vláčel teleskopem, ale až když jsem vzal do ruky vláčecí proutek tak jsem tomu teprv propad. Přívlač je krásná. Teď chodím k vodě před setměním, to už tam nikdo není. A voda ožívá, dravci loví naplno a už na to taky moc nevidí. Pak něco sebere nástrahu a začíná boj. Je tma, na prutu něco neznámého, vypadá to na pěknou rybu…
Co lepšího může rybář zažít?

Čtvrtek 21. června 2012 v 6:49® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej

Čtvrtek 21. června 2012 v 0:02profil byl smazán

Alov> Já taky nikomu nic nevyčítám. Já konstatuju co si myslim.

Smartchytej je sice šikovná věcička,ale ve skutečnosti stejnak nenatáhne lidi sem.Bude to vždycky naprosto odlišná věc fungující samostatně, bez ohledu na server.

Upřímě,za ty roky co sem chodim, nastala jediná zásadní věc.A to je ta,že osprey tady maká na 120%,aby čímkoliv zatraktivnil server.Ale jak sem psal, to neni zdaleka všechno.

Středa 20. června 2012 ve 23:45® Alov
Alov

mannice> Nutno ale připomenout, že kluci rozjeli projekt smartchytej.cz, který určitě zabral mnoho času, sežral hodně peněz a možná trošku na úkor stránek. Ale výsledek je zdá se zdařilý. Ted by to zas chtělo máknout na webovkách a bylo by to supr :-)

Středa 20. června 2012 ve 23:41® Alov
Alov

mannice> To máš recht. Já jsem tu spíše takový čtenář. Ale co jsem tak vysledoval, tak tu bylo spoustu nápadů na zlepšení. Ono i tento server jako spoustu jiných tvoří hlavně uživatelé. A těm by se mělo vycházet vstříc. Netvrdím, že se to tu neděje. Ale málo. Hrozně málo. Na každý návrh na nějakou úpravu se člověk dočká čeho? „Píšeme si do seznamu“ nebo „předáme programátorovi“. A tím to ve většině případů hasne. Ale je to věc majitele. Nepíšu to proto, abych kritizoval. Pouze se nahlas zamýšlím…

Středa 20. června 2012 ve 23:34® kubas
kubas

mannice> Na tom určitě také něco bude :-) .

Středa 20. června 2012 ve 23:32® kubas
kubas

timbab> Tak tak. Lidé, co sem dřív chodívali celkem často a jejich nicky zde člověk vídal skoro každý den sem přispívají sotva párkrát za měsíc, jestli vůbec. Možná by se důvody dali celkem lehce odvodit, ale rozhodně je to škoda jak pro lidi, co sem chodili dřív , tak i pro nové návštěvníky chytej. Řekl bych, že v lecčems kvalita chytej.cz vzrostla, ale úbytkem příspěvků „starých známých tváří“ pro mě naopak už nějakou dobu klesá a je to škoda :-(( .

Středa 20. června 2012 ve 23:31profil byl smazán

Alov> To neni o zvyku. Hold nepřehledný,tak radši překlikne na jiný stránky a je to. A co se týče obsáhlosti diskuzí je to nesrovnatelný.Vem si,že tady se člověk na něco zeptá a odpoví mu 10lidí do kolečka. Ano fundovaně,ale tim to hasne.

Tady prostě po většinu času chybí ta atmosféra,kterou určitý lidi buď nechtěj navodit,nebo to je pod jejich úroveň.Tim pádem tu bude pořád jen jedna parta lidí točíčí se kolem tohodle serveru.

Né že bych mu nepřál.

Středa 20. června 2012 ve 23:23® Alov
Alov

mannice> No tak v tom máš taky pravdu. Na „přehlednost“ si musí člověk dlouho zvykat :-((

Středa 20. června 2012 ve 23:21profil byl smazán

Alov> Spíš jde o tu strukturu.To že člověk musí hledat „reakci“ na svůj příspěvek,je v dnešní době pohodlnosti taky dost „náročný“.

Navíc co si budem podívat, společnost taky né každýmu sedne. Spíš sedne jenom málo lidem.

Středa 20. června 2012 ve 23:16® Alov
Alov

mannice> A o co teda? Že by málo kaprařiny? To asi né…

Středa 20. června 2012 ve 23:14profil byl smazán

Alov> Myslim si,o registraci ani tak nejde.

Středa 20. června 2012 ve 23:10® spike
spike

mvincik> To u nás chodím lovit do lesa až napodzim :-) Pěkně až koncem září a v říjnu. Rostou suchohřiby a klouzci :-)

Středa 20. června 2012 ve 23:07® Fryw
Fryw

No tak já se zapojím. Ale pak si nestěžujte :-)

Včera jsem se byl kouknout na řece, kde jsem letos ještě nebyl. Jedna část Jihlavy o něco vzdálenější. Když jsem přišel k vodě, bylo jasny že něco dobryho přijde. Namíchal jsem vnadící směs, zapichnul vidličku, zapsal, složil feeder a nahodil. A nic, furt nic, dlouho nic. Pak záběr a podoustev. Pak následoval kapřík a dlouho se zase nic nedělo. To jsem už trošku znervozněl. Ne tak kvuli tomu že nic nebralo, ale kvuli tomu jak foukal vítr. Tak jsem to sbalil a přesunul se kousek na slepé rameno. Jdu potichu, pozoruju vodu. Vidím pěkné jelce a tu mi pod nohama projel šupináč kolem 60 cm. Tak jsem si řek, zkusím to tu. Nejen kvuli rybám které jsem tam viděl, ale hlavně kvuli závětří. Trošku jsem zakrmil, sednul si. A situace se opakovala. Byť se kapřík několikrát ukázal, tak kašlal na nástrahu. Začalo se stmívat, tak jsem sbalil feeder, vytáhl pruty na položenou, napichnul na oba rousnice a pokračoval v rozjímání. Záběr přišel až když jsem balil první prut a byl od nahozeného v poloze že jsem nestačil reagovat. Seknul jsem když byl policajt u prutu, ale do prázdna. Došlo pití a bylo vedro, tak jsem jel domů. Ale bylo hezky, to jo.

Potkal jsem tam rybáře co vláčel s levným vlačákem od mivardi, po kterém jsem už delší dobu pokukoval, jelikož můj vlačák je teleskop tokoz. Objednal jsem, jestli přijde, začnu se letos trošku věnovat vláčce. Ne že bych nikdy nevláčel, ale dost jsem to podceňoval. Taky bych si dal pár vycházek jen tak na lehko s jedním prutem a malou polní…

Vložil jsem pár řádků a podelil se o mé zážitky ze včerejší rybačky. Snad vás to neurazí.

Středa 20. června 2012 ve 23:04® mvincik
mvincik

spike> U nás už to padá. Já chtěl ráno do lesa „zalovit“ trochen jinak, ale vzhledem k mokru na to asi prdím.

Středa 20. června 2012 ve 23:02® spike
spike

Jak se tak dívám na radar tak bude pěkná sprcha. To jsem chtěl jít v pátek na tlouště. Takto se to zase zakalí a bude to nanic :-((

Tento příspěvek byl editován 20.6.2012 23:03:26 uživatelem spike.
Středa 20. června 2012 ve 22:31® Alov
Alov

timbab> No souhlasím s Tebou. Podle mého názoru to tu klucí nemají moc ošefované. Může tu napsat každý, kdo klepne do kolonky svůj mail, aniž by se zaregistroval, může koukat na videa, články atd. a pak se tu už neukáže. Taky klucí vědí, že ta funkčnost taky pokulhává, i když se to v poslední době zlepšilo. O tom žádná. Ale problémy s vkládáním fotek už jsou zde doslova legendární a to taky návštěvnosti zrovna nepřidá. Ale myslím si, že hlavním kamenem úrazu je ta nenutnost registrace.
Jinak musím uznat na druhou stranu, že mančaft chytej.cz dělá pro rybařinu toho dost. Hlavně osvěta ohledně kormorána a další věci jsou super. O tom žádná…

Středa 20. června 2012 ve 22:24® Scanix
Scanix

mvincik> no to verim, kazda ryba potesi a kdyz se navic clovek o nejaky ten cm posune, je to o to lepsi ;-)

Toho dotycneho jste meli min. hodit do vody…lidi jsou nenazrany prasata, fakt je rezat jedine :-((

Středa 20. června 2012 ve 22:20® mvincik
mvincik

spike> Mě to na naší řece také přijde omezené, proto když to jde, využiju azylu na našem moři a tam se pokouším.

Určitě se tomu pověnuj a budeš odměněn!

Středa 20. června 2012 ve 22:19® mvincik
mvincik

Scanix> To omezení rybičky má určitě veliký dopad, pozitivní. Ještě by to ale chtělo vykuchat ty „rybáře“.

Jako mi jeden o víkendu tvrdil, jak brali céčka už celej květen. To by mi i slza ukápla, ale co naplat, vše se ohlídat nedá a morálka lida je uplně v prdeli.

Já byl za tu šedesátku nadšen, o to víc, že byl na gumu, se kterou jsem aktivně pracoval. A slyšel jsem, že se tam někde poblíž povedl večer i 88cm, to muselo bejt!

Středa 20. června 2012 ve 22:13® spike
spike

mvincik> Jak už bylo napsáno, pěkně jste si zalapali :-) letos se o nějaké to céčko taky pokusím, i když možnosti jsou dost omezené.

timbab> Tady to žije sem tam v zimě :-)

Středa 20. června 2012 ve 22:07® timbab
timbab

mvincik> Jo sousedům se asi moc odporovat nedá :-((