Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 15. června 2012 ve 12:14® kety.vydra
kety.vydra

MIG-35> To bude tím,že jsem včera rozflákal zrcadlo:-D :-D

Pátek 15. června 2012 v 9:55® MIG-35
MIG-35

džigit> Pěkně naložíno při pátku máš…

mvincik> Uží si to Míro!! Neboj, zahájení mi vůbec netankýruje! U vody můžu bejt denně tak co se tam budu mačkat s bláznama co tam čekaj uh od středy. :-D

Pátek 15. června 2012 v 9:34® ladamaj
ladamaj

mvincik>Tobě také já mám pracovní víkend.:-(

Pátek 15. června 2012 v 9:16® mvincik
mvincik

Dobré ráno přátelé.

Mám dobaleno a se zastávkou Květoňov se odebírám na 5 denní relax směr Lipno.

Ať vám koušou a prosím Vás, nebuďte nenažraní a buďte na ty fišky hodní.

Pátek 15. června 2012 v 8:59® Bigpista
Bigpista

Dobré ráno. Snažil jsem si nepřipouštět to zahajovací šílenství, ale nevydržel jsem. V noci se mi zdálo o štikách :-)

Pátek 15. června 2012 v 8:38® džigit

MIG-35> už jen doufám,že vyleze slunko na plno a jebne mi nějaký válec.Jak sem byl zmagořely,tak sem to neupustil a ona kula leze ven :-((

Pátek 15. června 2012 v 8:15® MIG-35
MIG-35

Íá přeju pěknej páteček. No už od včíra najíždí okupanti břehů. :-O

džigit> Kráásnej začátek dne! Tak ať uh je zbytek dne jen pohodička. :->

Pátek 15. června 2012 v 7:49® ladamaj
ladamaj

Také přeji všem dobréráno a krásný dek.

Pátek 15. června 2012 v 7:32® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej, sobotní.

Pátek 15. června 2012 v 7:02® džigit

fajne rano synci :-) Nech se vam daři,bo mi dneskaj od rana NI. Enem sem vylez palecha,zakop sem o šňuru od notebuka a řiznul sem sebu na pysk.Pes myslel,že se hrajem,tož se přydal.Jak sem se z te kupy vymotal,vola šef,kaj si?!? Tuš sem zjistil,že doma a chystam se jinam,než sem už měl byt.No fajne rano,ni? :-))

Čtvrtek 14. června 2012 v 19:34® MIG-35
MIG-35

osprey> Vim o pěkný cca 90tce… ;-) Ale mě štiky netankujou. Tak na podzim to je jiná.

Čtvrtek 14. června 2012 v 18:40® nnnap
nnnap

sem netušil, že ty chorvatské fifleny překonaj řeky ve válení a simulování. :-D
Pirlo dobrý.

Čtvrtek 14. června 2012 v 17:55® HaD
HaD

osprey> jednou to přijde :-D

Čtvrtek 14. června 2012 v 16:49® hecht
hecht

osprey> i huš, nebo vlastně kuš

Čtvrtek 14. června 2012 v 16:26® mvincik
mvincik

osprey> Tak to se dá říct, že pokud lapnu nějakou 60+, budu mít vlastně velice úspěšný lov. :-D

David Havlíček> S partou na Lipenko. Rybařina je víceméně druhořadá…

Čtvrtek 14. června 2012 ve 14:35® osprey
osprey

spike> Já dělám všechno ekologicky. Až budu chtít někoho zastřelit, udělám to lukem. Střelivo je recyklovatelné a nepřekročím hlukové limity.

Čtvrtek 14. června 2012 ve 14:31® osprey
osprey

David Havlíček> Moje největší štika na zahájení za 20 let měla kolem 60 cm. Asi jich bylo takových víc, ale nějak si nepamatuju nic lepšího. Zdůrazňuju, že nikdy jsem nebyl na zahájení celý den u vody, nikdy jsem na zahájení nejel na nějaký vzdálenější revír.

Takže to opravdu neřeším.

A kam pojedu? Nevím. Doufám, že vůbec někam pojedu. Namočit od ledna kajak mi trvalo 5 měsíců, už šest neděl se chystám, že bych šel na úhoře, nikdy jsem se nevykopal…

Čtvrtek 14. června 2012 ve 14:26® spike
spike

osprey> Znám to, není to žádná sranda vyséct sám velkou plochu s křoviňákem. Nebo jedeš ekologicky s kosou?

David Havlíček> Morava i když se tak zvedla tak přece jen :-)

Čtvrtek 14. června 2012 ve 14:23® Bigpista
Bigpista

osprey> Kdybys nechtěl vypadnout z tempa, tak můžeš pokračovat u mě na zahradě :-))

Čtvrtek 14. června 2012 ve 14:20® HaD
HaD

Míro, kdoví zda se ti ale nepovede takováhle na zahájení :-) I když spíše asni ne :-D A kam kdo razíte?

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img49510.jpg
Čtvrtek 14. června 2012 ve 14:20® Scanix
Scanix

osprey> tak ja letos rozhodne na 4ku vstavat nehodlam, s kolegou M… planujeme sraz u vody ±6h a i to je uz dost krute…uvidime, velke iluze si nedelam a to, ze tam bude hlava na hlave dava tusit i to, ze je to vikend a pocasi ma byt umirnene :/

Čtvrtek 14. června 2012 ve 14:15® osprey
osprey

Scanix> Zranění ne. Ale je to práce, která má být už skoro 14 dní hotova.

Já tady nehodlám brečet, jenom kdyby si někdo myslel, že se po zahájení ve Z lovu s něčím vytasím, tak nejspíš nevytasím. A jestli ráno dorazím k vodě a bude to chlap vedle chlapa, tak budu mít silný cukání otočit se a jet se domů dospat.

Čtvrtek 14. června 2012 ve 14:15® nnnap
nnnap

osprey> tak s kosou mám také svou zkušenost. Položil sem si pitomec kosu na zem, s tím, že jsem ji nechtěl zapíchnout špičkou do hlíny a pak si do ní zacouval při sběru trávy do koše. Achilovka v p. Ano, tam.:-D

Pusť tam berany.

Čtvrtek 14. června 2012 ve 14:02® Scanix
Scanix

osprey> tak je to zase vyzva, pokud si v ramci upravy zahradniho prostoru, resp.porostu, nezpusobis zraneni, tak myslim, ze i po tom umoru budes zazivat pocit z dobre odvedene prace ;-)

Tento příspěvek byl editován 14.6.2012 14:03:00 uživatelem Scanix.
Čtvrtek 14. června 2012 ve 13:58® Fryw
Fryw

osprey> děkuju za povzbuzení .-) Po roce neuspěchů už jsem takovej nějakej z toho přešlej. Ale je pravda že jsem se snažil soustředit jen většinou na jeden konkrétní usek řeky, abych to pořádně vyzkoušel jak se to vůbec provozuje…

Čtvrtek 14. června 2012 ve 13:54® osprey
osprey

Fryw> Za větší vody dva pruty na žížalu a máš ho tam.

Čtvrtek 14. června 2012 ve 13:53® osprey
osprey

nnnap> Je to kruté probuzení – srovnat tímto způsobem hrudník zborcený sezením u počítače. (sekám kosou)

Mimochodem, tenhle týden jsem třikrát pojal vážný úmysl jet na ryby. Jednou jsem ho dokázal realizovat. Na zahájení jsem si nikdy volno nebral, chodil jsem na chvilku ráno nebo večer. A abych řekl pravdu, ani se mi tam moc nechce.

Čtvrtek 14. června 2012 ve 13:51® Fryw
Fryw

David Havlíček> Tak tak. Víkend bude z časových i jiných duvodů patřit kaprům. Ale celý příští týden mám volno, tak zvážím, jestli nevyrazím někam na Dyji, přemluvit nějakého sumce. Ať má třeba 50 cm, hlavně aby byl ten první uspěch :-)

Čtvrtek 14. června 2012 ve 13:50® hraji
hraji

David Havlíček> já miluju vánoce 27.12.

Čtvrtek 14. června 2012 ve 13:47® nnnap
nnnap

osprey> jenom chvilku, tahej pilku.:-))