Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 11. června 2012 v 8:20® džigit

MIG-35> tak je to spravne,hezky s humorem :-)

Pondělí 11. června 2012 v 8:08® ladamaj
ladamaj

Dobré ráno všem,CHomutovsko zataženo bez větří.

Pondělí 11. června 2012 v 7:56® MIG-35
MIG-35

Pěkné pondělní podzimní ráno.

Pondělí 11. června 2012 v 7:43® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej. Pondělí budiž pochváleno

Pondělí 11. června 2012 v 7:09® džigit

fajne uchcane rano synci :-)

Neděle 10. června 2012 ve 22:44® mvincik
mvincik

nnnap> Nevím, co jsem to viděl, byl Rafa lepší, vyhraje 3:1.

Jinak fočus vidím podobně, jako mazák Karel Šíp. Konečně někdo, kdo se nebál promluvit. Slušně, bez vulgarit, ale na plnou hubu. To se u nás moc nenosí, proto byl ve studiu ČT zajisté naposledy. :-D Při troše štěstí z Orgasmama o branku yvhrajeme, ale kdo ví…

Neděle 10. června 2012 ve 22:36® nnnap
nnnap

mvincik> djokovič se vyznamenal, co. Rozmlátil bednu, přerušil takticky kvůli počasí, i když mohl sportovně dostat naloženo i v druhém setě. No to se ukázal. Teď už na něj v podstatě ani nejsem zvědavej a přeji to nadalovi.

Řecko :ČR 7:1?:-D

Neděle 10. června 2012 ve 22:29® mvincik
mvincik

nnnap> To byl dobrej match. Ale myslím, že budou ještě lepšejší…

Neděle 10. června 2012 ve 22:23® nnnap
nnnap

asik se mi líbil fotbal italů se španělama zatím nejvíce. Tedy hned po našem instruktážním videu- Práce brankáře a Best moments left beck.

Neděle 10. června 2012 ve 20:25® spike
spike

Tommy> Safra tebe jsem tu dlouho neviděl :-)

Neděle 10. června 2012 ve 20:20® Tommy
Tommy

hovno se želvama,koleno je koleno:-D pivo

Neděle 10. června 2012 ve 20:17® osprey
osprey

David Havlíček> Zeptej se Zdendy. Já mám teď v hrnci dvě vepřový kolena:-))

Neděle 10. června 2012 ve 20:02® HaD
HaD

osprey> no ale silnější vývárek by šel, ne? :-D

Neděle 10. června 2012 v 16:51® Kazan

nnnap> kamarád z nich dělá pěkné prachovnice k perkusním zbraním:-)) Takže když chytnete želvu, kupte si perkus a já vám dohodím kontakt na prachovnici. Kule si jako správní rybáři ulejete sami:-D

Neděle 10. června 2012 v 16:37® mvincik
mvincik

spike> Jen aby tě majitel nakonec nezažaloval za to, že jsi ji povytáhl hubu a tím ji zdegeneroval. :-D

Neděle 10. června 2012 v 16:30® osprey
osprey

spike> Hlavně že ještě nedávno psal nějaký odborník, že u nás tenhle druh nedokáže přezimovat.

Dokáže – i tady na jihu Čech 400 m n. m.

Neděle 10. června 2012 v 16:29® spike
spike

nnnap> Ta co jsem chytl už je u svého majitele. Do daného revíru nebyly vypuštěny ale utekly před 5 lety z nedalekého jezírka. Naštěstí to byli 2 samci a tak se nerozmnožili (pokud tam někde není nějaká samice o které nevím).

Tento příspěvek byl editován 10.6.2012 16:32:52 uživatelem spike.
Neděle 10. června 2012 v 16:26® osprey
osprey

David Havlíček> Na to jsou trochu jinší želvy. Většinou větší a býložravé.

Na tomhle by ses masa nedořezal:-))

Neděle 10. června 2012 v 16:13® HaD
HaD

osprey> a co třeba taková želví polívka? :-D

Neděle 10. června 2012 v 16:12® nnnap
nnnap

Fryw> jenom krátce, protože už se budu věnovat špičkovému tenisu- píšeš o zneužití médií k očernění. Tady to tak vůbec není. Mistr, v symbióze s médii, volí klasický scénář tunelu, jde médiím na ruku, ty mu poskytují prostor za trochu báchorek, tady to vůbec není o chudáčkovi. V této roli jsou zde oběti mediální masáže- ty prostor v médiích nedostanou. Ledaže média zavětří kost a hodí symbianta stranou. Tento konkrétní člověk není obětí bulváru, či médií, je jejím stavebním proteinem.

Neděle 10. června 2012 v 16:11® džigit

osprey> nerado se to vidí,ale vík kolik bys mohl nakrmit potřebnych?
Takové ragů s kormouše a želví polévka… :-))

Neděle 10. června 2012 v 16:02® osprey
osprey

nnnap> Naše společnost je vychována k neubližování zvířátkům. Bohužel, v tomto případě je ale daleko zodpovědnější nevrátit tuhle cizozemskou potvoru do přírody. Dokáže nadělat dost škod, viděl jsem i fotky, jak vybírá roháčům hnízdo.

Někdo je vozí do různých útulků a ZOO, kde už taky nevědí, co nimi. Připouštím, že nejlepší by asi byla fyzická likvidace, ale nerado se to vidí.

Neděle 10. června 2012 v 15:58® nnnap
nnnap

já bych mu to přál. Ale těším se na moment, kdy se djokovič začne hrabat z nějaké krizovky. Třeba 4 mečboly. To je zvíře v něm.

Neděle 10. června 2012 v 15:54® mvincik
mvincik

nnnap> Já myslím, že Rafa dneska Djokiho smázne…

Neděle 10. června 2012 v 15:50® nnnap
nnnap

spike, z lovu, všem >
hele, existuje nějaký úzus, jak se chovat třeba k želvám chyceným v naší přírodě? Proč to valit pryč nebo proč to nevalit pryč. Pustit nepustit. Když někdo pseudohumanistický toto vypustil ven, je naší poviností to zvíře usmrtit a vyndat z koloběhu nebo se můžeme tvářit, že hele, žvížátko. Pohlaď si ho taky klárko. ???

Neděle 10. června 2012 v 15:14® ladamaj
ladamaj

nnnap>je mě jastné že to vše přecedil jako sponzorský dar kterej odečte z daní.

Neděle 10. června 2012 v 15:12® ladamaj
ladamaj

kety.vydra>určitě natom něco bude.Do Sedloňova sen posílal spoustu rybářskejch věcí a předával to tam právě on.

Neděle 10. června 2012 v 15:06® Fryw
Fryw

Na druhou stranu, media jsou schopny uštvat člověka a naházet na něj kyble špíny jen aby se prodalo… Mediální, teda masová komunikace je v první řadě manipulování se společností. Lidé už si pomalu dávají na roveň to co viděli na vlastní oči a to co jim bylo předloženo prostřednictvím masové komunikace… Napíšou cokoliv a je třeba to brát s rezervou. Vkládají lidem slova do ust co nikdy neřekli, popisují činy co se nestaly, vytrhávají z kontextu atd… Je třeba si držet od medii odstup, jinak jsme v pasti.. soudce většinou vyslechne obě strany, než vyřkne ortel. A neduvěryhodné svědky odmítá. My je berem a stačí nám jedna strana kolikrát…

Neděle 10. června 2012 ve 14:57® nnnap
nnnap

hele, máte někdo tip na finále frenčoupn?

Asi to nebude taková jednoznačná událost jako finále ženské dvouhry. Ostatně, musím se přiznat, že si mária tu jedničku zasloužila.

Neděle 10. června 2012 ve 14:50® nnnap
nnnap

ladamaj> prosím tě, laďo, dráth taky financoval třicetikorunama svůj osobní kariérní byznysplán. To je základní předpoklad úspěchu. Já to vidím jako klasické schéma zlodějny.