Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 11. června 2012 v 8:20® džigit
-
MIG-35> tak je to spravne,hezky s humorem
- Pondělí 11. června 2012 v 8:08® ladamaj
-
Dobré ráno všem,CHomutovsko zataženo bez větří.
- Pondělí 11. června 2012 v 7:56® MIG-35
-
Pěkné pondělní podzimní ráno.
- Pondělí 11. června 2012 v 7:43® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej. Pondělí budiž pochváleno
- Pondělí 11. června 2012 v 7:09® džigit
-
fajne uchcane rano synci
- Neděle 10. června 2012 ve 22:44® mvincik
-
nnnap> Nevím, co jsem to viděl, byl Rafa lepší, vyhraje 3:1.
Jinak fočus vidím podobně, jako mazák Karel Šíp. Konečně někdo, kdo se nebál promluvit. Slušně, bez vulgarit, ale na plnou hubu. To se u nás moc nenosí, proto byl ve studiu ČT zajisté naposledy.
Při troše štěstí z Orgasmama o branku yvhrajeme, ale kdo ví…
- Neděle 10. června 2012 ve 22:36® nnnap
-
mvincik> djokovič se vyznamenal, co. Rozmlátil bednu, přerušil takticky kvůli počasí, i když mohl sportovně dostat naloženo i v druhém setě. No to se ukázal. Teď už na něj v podstatě ani nejsem zvědavej a přeji to nadalovi.
Řecko :ČR 7:1?
- Neděle 10. června 2012 ve 22:29® mvincik
-
nnnap> To byl dobrej match. Ale myslím, že budou ještě lepšejší…
- Neděle 10. června 2012 ve 22:23® nnnap
-
asik se mi líbil fotbal italů se španělama zatím nejvíce. Tedy hned po našem instruktážním videu- Práce brankáře a Best moments left beck.
- Neděle 10. června 2012 ve 20:25® spike
-
Tommy> Safra tebe jsem tu dlouho neviděl
- Neděle 10. června 2012 ve 20:20® Tommy
-
hovno se želvama,koleno je koleno
- Neděle 10. června 2012 ve 20:17® osprey
-
David Havlíček> Zeptej se Zdendy. Já mám teď v hrnci dvě vepřový kolena
- Neděle 10. června 2012 ve 20:02® HaD
-
osprey> no ale silnější vývárek by šel, ne?
- Neděle 10. června 2012 v 16:51® Kazan
-
nnnap> kamarád z nich dělá pěkné prachovnice k perkusním zbraním
Takže když chytnete želvu, kupte si perkus a já vám dohodím kontakt na prachovnici. Kule si jako správní rybáři ulejete sami
- Neděle 10. června 2012 v 16:37® mvincik
-
spike> Jen aby tě majitel nakonec nezažaloval za to, že jsi ji povytáhl hubu a tím ji zdegeneroval.
- Neděle 10. června 2012 v 16:30® osprey
-
spike> Hlavně že ještě nedávno psal nějaký odborník, že u nás tenhle druh nedokáže přezimovat.
Dokáže – i tady na jihu Čech 400 m n. m.
- Neděle 10. června 2012 v 16:29® spike
-
nnnap> Ta co jsem chytl už je u svého majitele. Do daného revíru nebyly vypuštěny ale utekly před 5 lety z nedalekého jezírka. Naštěstí to byli 2 samci a tak se nerozmnožili (pokud tam někde není nějaká samice o které nevím).
Tento příspěvek byl editován 10.6.2012 16:32:52 uživatelem spike. - Neděle 10. června 2012 v 16:26® osprey
-
David Havlíček> Na to jsou trochu jinší želvy. Většinou větší a býložravé.
Na tomhle by ses masa nedořezal
- Neděle 10. června 2012 v 16:13® HaD
-
osprey> a co třeba taková želví polívka?
- Neděle 10. června 2012 v 16:12® nnnap
-
Fryw> jenom krátce, protože už se budu věnovat špičkovému tenisu- píšeš o zneužití médií k očernění. Tady to tak vůbec není. Mistr, v symbióze s médii, volí klasický scénář tunelu, jde médiím na ruku, ty mu poskytují prostor za trochu báchorek, tady to vůbec není o chudáčkovi. V této roli jsou zde oběti mediální masáže- ty prostor v médiích nedostanou. Ledaže média zavětří kost a hodí symbianta stranou. Tento konkrétní člověk není obětí bulváru, či médií, je jejím stavebním proteinem.
- Neděle 10. června 2012 v 16:11® džigit
-
osprey> nerado se to vidí,ale vík kolik bys mohl nakrmit potřebnych?
Takové ragů s kormouše a želví polévka… - Neděle 10. června 2012 v 16:02® osprey
-
nnnap> Naše společnost je vychována k neubližování zvířátkům. Bohužel, v tomto případě je ale daleko zodpovědnější nevrátit tuhle cizozemskou potvoru do přírody. Dokáže nadělat dost škod, viděl jsem i fotky, jak vybírá roháčům hnízdo.
Někdo je vozí do různých útulků a ZOO, kde už taky nevědí, co nimi. Připouštím, že nejlepší by asi byla fyzická likvidace, ale nerado se to vidí.
- Neděle 10. června 2012 v 15:58® nnnap
-
já bych mu to přál. Ale těším se na moment, kdy se djokovič začne hrabat z nějaké krizovky. Třeba 4 mečboly. To je zvíře v něm.
- Neděle 10. června 2012 v 15:54® mvincik
-
nnnap> Já myslím, že Rafa dneska Djokiho smázne…
- Neděle 10. června 2012 v 15:50® nnnap
-
spike, z lovu, všem >
hele, existuje nějaký úzus, jak se chovat třeba k želvám chyceným v naší přírodě? Proč to valit pryč nebo proč to nevalit pryč. Pustit nepustit. Když někdo pseudohumanistický toto vypustil ven, je naší poviností to zvíře usmrtit a vyndat z koloběhu nebo se můžeme tvářit, že hele, žvížátko. Pohlaď si ho taky klárko. ??? - Neděle 10. června 2012 v 15:14® ladamaj
-
nnnap>je mě jastné že to vše přecedil jako sponzorský dar kterej odečte z daní.
- Neděle 10. června 2012 v 15:12® ladamaj
-
kety.vydra>určitě natom něco bude.Do Sedloňova sen posílal spoustu rybářskejch věcí a předával to tam právě on.
- Neděle 10. června 2012 v 15:06® Fryw
-
Na druhou stranu, media jsou schopny uštvat člověka a naházet na něj kyble špíny jen aby se prodalo… Mediální, teda masová komunikace je v první řadě manipulování se společností. Lidé už si pomalu dávají na roveň to co viděli na vlastní oči a to co jim bylo předloženo prostřednictvím masové komunikace… Napíšou cokoliv a je třeba to brát s rezervou. Vkládají lidem slova do ust co nikdy neřekli, popisují činy co se nestaly, vytrhávají z kontextu atd… Je třeba si držet od medii odstup, jinak jsme v pasti.. soudce většinou vyslechne obě strany, než vyřkne ortel. A neduvěryhodné svědky odmítá. My je berem a stačí nám jedna strana kolikrát…
- Neděle 10. června 2012 ve 14:57® nnnap
-
hele, máte někdo tip na finále frenčoupn?
Asi to nebude taková jednoznačná událost jako finále ženské dvouhry. Ostatně, musím se přiznat, že si mária tu jedničku zasloužila.
- Neděle 10. června 2012 ve 14:50® nnnap
-
ladamaj> prosím tě, laďo, dráth taky financoval třicetikorunama svůj osobní kariérní byznysplán. To je základní předpoklad úspěchu. Já to vidím jako klasické schéma zlodějny.