Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 10. června 2012 ve 14:57® nnnap
-
hele, máte někdo tip na finále frenčoupn?
Asi to nebude taková jednoznačná událost jako finále ženské dvouhry. Ostatně, musím se přiznat, že si mária tu jedničku zasloužila.
- Neděle 10. června 2012 ve 14:50® nnnap
-
ladamaj> prosím tě, laďo, dráth taky financoval třicetikorunama svůj osobní kariérní byznysplán. To je základní předpoklad úspěchu. Já to vidím jako klasické schéma zlodějny.
- Neděle 10. června 2012 ve 14:49® kety.vydra
-
ladamaj> Nic proti,ale tím to nevyžehlí.Myslím,že má na svědomí (pche,pokud nějaké má) víc „průserů“ než „záslužných činů“…
- Neděle 10. června 2012 ve 14:45® ladamaj
-
Fryw,nnnap>překvapuje mne to adost vím že vzal celej kroužek ze Sedloňova do španěl a cáloval vše no aby ne když má takoví příjem.Já mám poradenství zcela zdarma no to sem trou..druhej se tu sysluje a já dělám jako kdybych měl dost.No nevím jestli sním budu ještě komunikovat potom všem co se dovídám tak je mě na blit.
- Neděle 10. června 2012 ve 14:34® kety.vydra
-
No,mě příjde,že pokud někde Novinky.cz čujou VELICE NEGATIVNÍ reakce,tak to naperou do Super.cz,kde není diskuse.Všimli jste si? To by Vágus nevydejchal…
Tento příspěvek byl editován 10.6.2012 14:35:15 uživatelem kety.vydra. - Neděle 10. června 2012 ve 14:14® Kazan
-
nnnap> ano jsem překvapený, že Kuba je poradce MZ a taky mi není jasné, že si doma pečeme chleba z kvásku, který je vinikají a levnější oproti těm Babiš sračkám za 30 pětky. Vždy si myslím že už mě nic nedokáže překvapit, přesto nevycházím téměř denně z údivu.
Tento příspěvek byl editován 10.6.2012 14:15:23 uživatelem Kazan. - Neděle 10. června 2012 ve 14:01® nnnap
-
Fryw> to jo, ale tady tu účelovost můžeš vysledovat. Jsou to jeho kroky. To je neokecatelné. Klasické schéma. To je postavené na zatím, doufejme zatím, legálním tunelování společnosti. Proto je nepřijatelné. A když to společnost nechápe, nebo se tváří, že jí rozhazovat i z mého nevadí, je třeba zavřít kohoutek. A vemte si, že kdyby se nezavřel kohoutek, koho tento eurohujer zajímá?
- Neděle 10. června 2012 ve 13:50® nnnap
-
ladamaj> dobré laďo, ale neříkej mi, že tě to překvapuje. Já třeba nemám problém ani s výškou ani s tím, že si podojil. To je otázka na úředníka, který na to buď kývnul, v rámci honění nějakých pofidérních kariérních bodů, nebo to udělal za prachy, ten mi vadí. Kubísek ne, ten je pod mou rozlišovací schopností a takových nálevníků je.
- Neděle 10. června 2012 ve 13:49® Fryw
-
nnnap> Jo, je to o morálce, to jo. Ale z toho důvodu právě nevím, jestli je to ten základ odkud můžu utočit. Já jsem měl shodou okolností v rámci vyuky nedávno přednášku o lovu na feeder. Kdyby mi profesor řekl, na tady máš 13 (nebo kolik?) tisíc za to že nám to řekneš…tak nevím. Bylo by mi to blbé oproti spolužákům co mají přednášku zdarma, ale červíček by vrtal. Ale taky si myslím, že pokud už je člověk tak hmotně zabezpečen, měl by už začít přemýšlet a jednat v jiných levelech než v těch financích, ale už má jasny předpoklady budovat i jakous takous morálku. Když má někdo hlad, tak se nají. Když už je někdo najezenej a furt žere, tak to už je něco jiného…
Tento příspěvek byl editován 10.6.2012 13:51:56 uživatelem Fryw. - Neděle 10. června 2012 ve 13:47® Fryw
-
ladamaj> Já jen jak nad tím přemýšlím, tak mi je čím dál víc proti srsti, že za jakéhosi pachatele je tady považován Jakub Vágner. To je člověk co inkasuje, a předpokládám, že nikomu nedrží pistoli u hlavy. Někdo mu ty peníze přece dává, někdo s tím souhlasí, někdo mu to umožňuje. Na druhou stranu, nebyl by člověk blbec, kdyby si nevzal tolik peněz za to že povídá o tom jak chytá ryby?
- Neděle 10. června 2012 ve 13:46® nnnap
-
Fryw> vidíme to stejně. Ale tu o morálce, bychom tam taky mohli přidat. Proč třeba já nesosám? Jsem blbej? Ne. Tak proč nesosám? Prostě vím, že bych mohl, a věřte tomu, že byste koukali, ale také vím, že s tímto společnost nikde nepřijde. To prostě nemá z dlouhodobého pohledu smysl. To je zabitý čas, je to čas pro socky, zloděje, vybere se pokladnička slušným naivům, ostatně proč ne, nic jiného si za pasivitu ani nezaslouží. Pokřičí se, znovu to zkusí jiná generace vyčůránků a tak furt dookola. Dokad je co vykrádat. Dokavaď jsou společné hromady, do té doby tu budou zloději. To samé důchody, zdravotnictví apod. Být to privátní, pánové, máte den na jipce za 1000 korun, protéza nestojí 80 000, ale 3 000 a peníze, které si šetříte na důchod, tak za ně si pořídíte 2 měsíční penze. Kdybyste neměli na plyn, na maso, na rohlík, tak nebude ta babišova sračka stát 30 korun, ale bude z kvásku za 12.
- Neděle 10. června 2012 ve 13:46® ladamaj
-
nnnap>nevěděl už sem sním nekomunikoval cca4–5 let.
- Neděle 10. června 2012 ve 13:43® ladamaj
-
Fryw>já chci také děkuji.
- Neděle 10. června 2012 ve 13:35® Fryw
-
Ono se ale i říká „blbej kdo dává, blbější kdo nebere“. Vždycky u toho musí být ještě někdo druhej, kdo mu na to kejvne. Přeci si JV nepřišel sám do státní kasy, nevybral si tam peníze, nebo jo? Jedná se o dohodu dvou stran, tu jednu známe, to je Jakub Vágner, a ta druhá? Té bych nadával, ne jemu, ja bych taky bral 12 000 na hodinu. Kdo ne…
Tento příspěvek byl editován 10.6.2012 13:35:49 uživatelem Fryw. - Neděle 10. června 2012 ve 13:20® nnnap
-
no, rači jdu něco dělat na zahradu.
Potěším se rolandem garósem. Vadnej to já jsem- už po třetí si pouštím jako kulisu výkon našich proti rusům. - Neděle 10. června 2012 ve 13:14® MIG-35
-
nnnap> A de ti to.
- Neděle 10. června 2012 ve 13:12® nnnap
-
džigit> pracuji s textem, nic víc
- Neděle 10. června 2012 ve 12:57® mvincik
-
nnnap> Holt jen využívá známých a toho, že si může nahrabat. Co na tom, dělá to tu v tomto státě kde kdo…
- Neděle 10. června 2012 ve 12:56® džigit
-
nnnap> Ty zas jedeš…
- Neděle 10. června 2012 ve 12:48® nnnap
-
ladamaj> jseš ovce, já jsem ovce a proč tě to mrzí? Jáko žes to nevěděl, jako žes netušil, jakože jsme překvapení… Jako co? No a tudle větu jsem smazal, protože by ses zas na mě urazil. Byla sice všeobecně, ale už sem zažil, jaks reagovals na jeden můj všeobecný příspěvek.
Ale pro ostatní, co tu napíšoui, že to netušili a že je to překvapilo, pánové-..no nic. - Neděle 10. června 2012 ve 12:45® Scanix
-
Ale timhle vsem zavrel huby preci http://www.super.cz/…ulovkem.html
Ja jsem jej osobne potkal jednou, jedna s lidmi asi umi, ale co jsem slysel od kamaradu, co s nim a stabem spolupracovali na ruznych akcich…asi by mi skoncila bota v jeho ksychte a to jsme dost mirumilovny clovek…
- Neděle 10. června 2012 ve 12:42® nnnap
-
JE TO KORUPČNÍ, PARAZITICKÝ LEJNO. Dej to patřičných rubrik. Fotr si taky našel byznys v okrádání všech. Synáček se musel potatit. V jeho rodinném příběhu je to základní předpoklad pro uznání syna otcem. Jenom tak, když dokáže sosat jako fotr dosáhne znovuzačlenění do rodinného gangu. Úplně to z Cubi coreas stříká.
Do tlamy a za mříže, minimálně na pracák, by si zasloužilo ovšem to úřednické lejno, které to zastřešilo. Žádám novináře o rozkrytí tohoto korupčního podhoubí. Tam je třeba hledat. Vyvodit osobní odpovědnost z neschopnosti zařídit tyto, řekněme si upřímně- hovadiny, v rámci stávajících, už placených struktur.Ostatně, pánové, tímto si ekofašos sosaj svůj profit. Nic víc. Jsou stejní jako dráthovci. Miliardy vznosných plků, nám dobytkům, pro realizaci svých ekonomických zájmů. Byli, jsme a budeme blbci pro všechny. Zjistěte si třeba co je Gore. Nemyslím Tex.
- Neděle 10. června 2012 ve 12:38® ladamaj
-
Piranha>já ho znám osobně ale tohle mě dos mrzí.
- Neděle 10. června 2012 v 11:48® Piranha
-
http://www.super.cz/…-hodinu.html
Hanba, hanba hanba.Zlodějna.
- Neděle 10. června 2012 v 8:31® ladamaj
-
Heské dobré ráno a krásnou neděli přeji.
- Neděle 10. června 2012 v 8:08® MIG-35
-
džigit> Taky mam víkendovou pauzu. Ale co sem volal lidu, který máčí háky tak je jen máčí.
- Neděle 10. června 2012 v 7:48® džigit
-
CeP> ryby tedy mastíš jo? Já už taky nebyl pěkně dlouho.Teď budu mít třy dny před odjezdem na Vltavu,tak snad…
- Neděle 10. června 2012 v 7:33® CeP
-
džigit> nj. tak teda jdu k brasulakovi delat sadrokarton. mel tu bejt v 7 a nejak se nezene.
- Neděle 10. června 2012 v 7:13® džigit
-
CeP> už zase autoerotika?
- Neděle 10. června 2012 v 7:06® CeP
-
tak vam nevim. mam jit na ryby, nemam jit na ryby, mam jit................