Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.453 příspěvků, z toho 128453 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 10. června 2012 ve 12:14® MIG-35
-
nnnap> A de ti to.

- Neděle 10. června 2012 ve 12:12® nnnap
-
džigit> pracuji s textem, nic víc

- Neděle 10. června 2012 v 11:57® mvincik
-
nnnap> Holt jen využívá známých a toho, že si může nahrabat. Co na tom, dělá to tu v tomto státě kde kdo…

- Neděle 10. června 2012 v 11:56® džigit
-
nnnap> Ty zas jedeš…
- Neděle 10. června 2012 v 11:48® nnnap
-
ladamaj> jseš ovce, já jsem ovce a proč tě to mrzí? Jáko žes to nevěděl, jako žes netušil, jakože jsme překvapení… Jako co? No a tudle větu jsem smazal, protože by ses zas na mě urazil. Byla sice všeobecně, ale už sem zažil, jaks reagovals na jeden můj všeobecný příspěvek.
Ale pro ostatní, co tu napíšoui, že to netušili a že je to překvapilo, pánové-..no nic. - Neděle 10. června 2012 v 11:45® Scanix
-
Ale timhle vsem zavrel huby preci http://www.super.cz/…ulovkem.html
Ja jsem jej osobne potkal jednou, jedna s lidmi asi umi, ale co jsem slysel od kamaradu, co s nim a stabem spolupracovali na ruznych akcich…asi by mi skoncila bota v jeho ksychte a to jsme dost mirumilovny clovek…
- Neděle 10. června 2012 v 11:42® nnnap
-
JE TO KORUPČNÍ, PARAZITICKÝ LEJNO. Dej to patřičných rubrik. Fotr si taky našel byznys v okrádání všech. Synáček se musel potatit. V jeho rodinném příběhu je to základní předpoklad pro uznání syna otcem. Jenom tak, když dokáže sosat jako fotr dosáhne znovuzačlenění do rodinného gangu. Úplně to z Cubi coreas stříká.
Do tlamy a za mříže, minimálně na pracák, by si zasloužilo ovšem to úřednické lejno, které to zastřešilo. Žádám novináře o rozkrytí tohoto korupčního podhoubí. Tam je třeba hledat. Vyvodit osobní odpovědnost z neschopnosti zařídit tyto, řekněme si upřímně- hovadiny, v rámci stávajících, už placených struktur.Ostatně, pánové, tímto si ekofašos sosaj svůj profit. Nic víc. Jsou stejní jako dráthovci. Miliardy vznosných plků, nám dobytkům, pro realizaci svých ekonomických zájmů. Byli, jsme a budeme blbci pro všechny. Zjistěte si třeba co je Gore. Nemyslím Tex.
- Neděle 10. června 2012 v 11:38® ladamaj
-
Piranha>já ho znám osobně ale tohle mě dos mrzí.

- Neděle 10. června 2012 v 10:48® Piranha
-
http://www.super.cz/…-hodinu.html
Hanba, hanba hanba.Zlodějna.
- Neděle 10. června 2012 v 7:31® ladamaj
-
Heské dobré ráno a krásnou neděli přeji.
- Neděle 10. června 2012 v 7:08® MIG-35
-
džigit> Taky mam víkendovou pauzu. Ale co sem volal lidu, který máčí háky tak je jen máčí.

- Neděle 10. června 2012 v 6:48® džigit
-
CeP> ryby tedy mastíš jo? Já už taky nebyl pěkně dlouho.Teď budu mít třy dny před odjezdem na Vltavu,tak snad…

- Neděle 10. června 2012 v 6:33® CeP
-
džigit> nj. tak teda jdu k brasulakovi delat sadrokarton. mel tu bejt v 7 a nejak se nezene.
- Neděle 10. června 2012 v 6:13® džigit
-
CeP> už zase autoerotika?

- Neděle 10. června 2012 v 6:06® CeP
-
tak vam nevim. mam jit na ryby, nemam jit na ryby, mam jit................
- Sobota 9. června 2012 ve 21:05® MIG-35
-
Fryw> Njn každej má něco a dal by si to co má ten druhej.. Voba sme se poměli a to je super! Někdá se to zse obrátí.

- Sobota 9. června 2012 ve 20:45® Fryw
-
MIG-35> Včera jsem si zapomněl kyblík, dneska pro změnu pláštěnku. Začalo lejt hned když jsem si namichal asi kg krmení a bylo mě to lito balit…pak začaly brat tak, že mě byl dešt jedno a ještě jsem si toho krmení namíchal… A ani mě nenechaly vykonat malou potřebu, ta mě málem stála prut..

A dik za gratulaci, ja zavidim to maso zase .-)
Tento příspěvek byl editován 9.6.2012 21:46:03 uživatelem Fryw. - Sobota 9. června 2012 ve 20:41® MIG-35
-
Fryw> Gratuluju a tiše závidim…
- Sobota 9. června 2012 ve 20:37® Fryw
-
Jsem doma, uplně durch. Šlo to, ale rekord nepadl

- Sobota 9. června 2012 v 16:18® MIG-35
-
Dneska jediný co chytim tak bude makak či jiná opiška. A naplnim si pupík masíčkem.
Uh se to griluje. 
- Sobota 9. června 2012 v 15:44® Fryw
-
Tak já jdu chytit taky takovyho…
- Sobota 9. června 2012 v 15:40® Kazan
-
David Havlíček> No každopádně majitel revíru má o reklamu postaráno a na jeho revíru se teď bude povolenka prodávat za těžké prachy a kdovíjak dlouho se bude čekat na rezervačku. Inu i o tom je rybařina. Každý si může vybrat.
- Sobota 9. června 2012 ve 14:48® skwor
-
David Havlíček> 101 liber by mělo být přes 45kg, to je neskutečný

- Sobota 9. června 2012 ve 14:46® HaD
-
Kazan> njn, je to tak. Má to být údajný nový světový rekord.
- Sobota 9. června 2012 ve 14:43® skwor
-
CeP> Já nakonec šel. Cejni šli pěkně, krom nich jedna slušná plotice (možná si už zasloužila i fotku) a spadl mi kapr – toho letos asi na břehu neuvidím

- Sobota 9. června 2012 ve 13:47® Kazan
-
David Havlíček> jo to se to chytá na malém soukromáčku narvaného velkými kapříky ze státovek. Jako jsem psal níže, děje se to všude po světě.

- Sobota 9. června 2012 ve 13:24® HaD
-
101 lbs from hungary caught on june 2. however it s aint a true record in my opinion. If the stories are true, the fish was netted from lake Balaton (594 km²) and bought by the owner of a small 11 hectares lake. top destination, lots of big fish, but i do not think carpfishing to buy big carp fom all over and put it in a small lake where anyone with enough money can catch it. the true record would be if someone had caught it from balaton.

- Sobota 9. června 2012 ve 12:49® CeP
-
džigit> spis evakuace. pre mam jit privrtat policku do koupelny tam mizim do garaze prerovnat rybarinu..
Tento příspěvek byl editován 9.6.2012 13:50:04 uživatelem CeP. - Sobota 9. června 2012 ve 12:45® džigit
-
CeP> mam jit na ryby, nemam jit na ryby, mam jit................ ejakulace

- Sobota 9. června 2012 ve 12:44® timbab
-
CeP> Já bych ti poradil ale to už by jste to na mě sváděli dva a to radši ne