Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 8. června 2012 ve 14:14® nnnap
nnnap

veze se výprask pro rogera feedra?

Pátek 8. června 2012 ve 13:15® džigit

na čt2 loví pomocí „sumčí hole“ :-))

Pátek 8. června 2012 ve 13:09® HaD
HaD

Věnujte prosím pozornost tomuto oznámení:

http://www.chytej.cz/…oznameni/11/

Pátek 8. června 2012 v 9:52® mvincik
mvincik

hraji> Ono je to především o lidech, jako vždy. U nás ve Strkanicích kdekoliv na úřadech vždy rádi využijí maximální doby, jak jen je to možné. Jó, ta vstřícnost… :-)

Pátek 8. června 2012 v 9:24® sharkcom
sharkcom

Alivio> Tome, zase někdy přijeď, a já tě to zkusím naučit.. :-) S těma hadama to moc nevyšlo, počas na hovno, nějakej moribundus do toho a rousnici jsem na lovu našel jenom jednu. Ono je na povrchu takovej hnus, že už se nechce vylejzat ani těm žížalám…

Pátek 8. června 2012 v 9:18® hraji
hraji

skwor> v Brně je to různé, v našem obvodu na počkání, na Brně-střed klidně ten měsíc. Proto jsem na to upozornil.

Pátek 8. června 2012 v 9:06® skwor
skwor

hraji> Tak to jsem nevěděl, díky za upozornění. Fakt co vím tady v okolí, tak to všem udělali na počkání.

Pátek 8. června 2012 v 8:14® Bigpista
Bigpista

Dobré ráno!

Pátek 8. června 2012 v 8:13® chosebaits
chosebaits

Také přeji krásné ráno.

Pátek 8. června 2012 v 8:07® ladamaj
ladamaj

Dobré ráno všem.Unás podmrakem zataženo.

Pátek 8. června 2012 v 7:41® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej

Čtvrtek 7. června 2012 ve 23:59® CeP
CeP

rybarcl> Ploučnice 3

Čtvrtek 7. června 2012 ve 22:13@ rybarcl

Zdravim všechny rybáře z českoliska a okolí,měl bych na vá prosbu.Včera jsem jel přez zahrádky okolo novozámeckého rybníku ale divil jsem se když sem tam žádnej neviděl tekl tam jen nějaký potok a dokonce u něj seděli rybáři a já sem si myslel že se tam nesmělo rybařit.chtěl jsem se tedy zeptat jak to že se tam smí rybařit a jestli jo tak pod jakym číslem to hledat..díky moc

Čtvrtek 7. června 2012 ve 21:09® ladamaj
ladamaj

morcák>zkus se snima dohodnout myslím že ti vyjdou vstříc tady unás stím problém není co vím z doslechu.

Čtvrtek 7. června 2012 ve 21:02® Scanix
Scanix

sidla_napajedla> no stane se, casto ani RS ryb.listek nekontroluje, vetsinou ale ano.

Čtvrtek 7. června 2012 ve 20:54® sidla
sidla

Scanix> u nás chytal človek 3 rky !!! s propadlým, jen platil členské a povolenku, došel na to až sám, prej, ale papíry mu vydali no,…

Čtvrtek 7. června 2012 ve 20:46® Scanix
Scanix

hraji> mozna to tak je a jenom na to upozornuje, nevim, stalo se mi to max jednou pred xx lety, snadno si to muzu chybne vykladat.

Čtvrtek 7. června 2012 ve 20:35® hraji
hraji

Scanix> MO není oprávněna posuzovat, kdy končí platnost RL. MO kontroluje pouze to, zda je RL platný v okamžiku vydání povolenky. Aby měl lovící platný RL je pouze jeho zodpovědnost.

Čtvrtek 7. června 2012 ve 20:34® hraji
hraji

skwor> dovolím si upozornit, že orgán státní správy má na vydání RL lhůtu stanovenou zákonem, respektive vyhláškou 30 dnů. Může ji bezezbytku dodržet. Takže nikoliv na počkání, ale klidně až za 30 dnů může být vystaven RL a furt je to v mezích zákona.

Čtvrtek 7. června 2012 ve 20:33® Scanix
Scanix

Alivio> tak samozrejme me prave ta moznost napadla, ale mam silny dojem, ze u nas ti povolenku nevydaji, pokud ti ryb.listek ma propadnout, proto jsem se ptal.

Čtvrtek 7. června 2012 ve 20:30® Shrek
Shrek

Scanix> spíš jsem reagoval na Tvůj dotaz, jak mu mohli vydat povolenku s propadlým lístkem…povolenku kupuje na začátku roku, lístek propadne v půlce..... :-)

Čtvrtek 7. června 2012 ve 20:26® Scanix
Scanix

Alivio> pisu to preci, propadly rybarsky listek = vyprsela mu doba platnosti ;-)

Čtvrtek 7. června 2012 ve 20:04® morcák
morcák

ladamaj> aha .. já jen říkám to co mi řekli na Městským úřadě v Jablonci nad Nisou musím dát žádost a přiložit k tomu lístek a trvá to 14 dní tak nevím

Čtvrtek 7. června 2012 v 19:59® ladamaj
ladamaj

morcák>v uřední hodiny se provádí výměna napočkání,kamárád to tak dělal před 14 dny.

Čtvrtek 7. června 2012 v 19:53® skwor
skwor

Alivio> Výměna lístku je na magistrátu na počkání. Tím jsem si jistý, táta si byl pro nový v pondělí :-)

Čtvrtek 7. června 2012 v 19:53® morcák
morcák

Alivio> Mě řekli že budu 14 dní bez lístku tak uvidím chtěl jsem jim to tam dát dneska ale když řekli že 14 dní tak jsem si ho ještě ponechal aby mohl o víkendu ještě vyrazit lístek mám do 21.6. 2012 tak uvidím no :/

Čtvrtek 7. června 2012 v 19:26® ladamaj
ladamaj

Alivio>no já nevím jestli jsi nepřibral:-D né Tome koukal jsem na to na youtube perfektní ale když to máš kde skladovat.Jinak raději ani nepočítám koli lodí sem už ohledně skladování prodal ale tenhle už čenčovat nebudu no jestli k vám zavítám tak ho budeš moct okouknout v plné palbě.:->

Čtvrtek 7. června 2012 v 19:18® chosebaits
chosebaits

Alivio> Přesně,toto se dělá na počkání.

Čtvrtek 7. června 2012 v 18:57® Shrek
Shrek

ladamaj> Já bych si také koupil nějaký menší, ale když mám tuhle možnost… Tenhle je tátovo, vrátil se z Irska a nemá ho zatím kam dát, tak ho garážuju v garáži a místo parkovného mám povoleno jej používat :-D Má nosnost 250 kg, takže by mě unesl dvakrát i s výbavou :-D

Tento příspěvek byl editován 7.6.2012 18:57:37 uživatelem Shrek.
Čtvrtek 7. června 2012 v 18:53® ladamaj
ladamaj

Alivio>Tome dělám si srandu už jsem ho dávno okukoval na netu také ale není kde to skladovat.Jinak mám uplně jinej člun pošlu ti něco mejlikem jinak v pohodě.