Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 7. června 2012 v 7:24® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej
- Čtvrtek 7. června 2012 v 0:41® nnnap
-
podotknu tedy, že se věnuji suché kategorii. Co džigit, ostravský kahan, to bylo maso! Nebo bílá paní s cukrem smáčeným okrajem. Mňam. Už jsem se ovšem propil do kategorie dospělý.
- Čtvrtek 7. června 2012 v 0:18® nnnap
-
brčkař> klopím. Hele kluci, neseru vás tady moc.? Chvíle s vínem je dobrá doba na sebereflexi.
- Čtvrtek 7. června 2012 v 0:14® brčkař
-
nnnap> Klop ho tam. A zpívej. Tady můžeš…
- Čtvrtek 7. června 2012 v 0:00® nnnap
-
no tak jsem se návrhů nedočkal, tak jsem si otevřel Veltlínka, pozdní sběr 2003. Muže být?
- Středa 6. června 2012 ve 23:53® MIG-35
-
Míro taky připíjim na zdraví! Hodně pohody
- Středa 6. června 2012 ve 23:46® nnnap
-
džigit> tak co pijem? Volím víno. Jaké? Zatím doglgávám thurgaua, páč mullera jsem zobnul dříve.
- Středa 6. června 2012 ve 23:43® džigit
-
nnnap> sem myslel,že máš na víc…
- Středa 6. června 2012 ve 23:40® Fryw
-
pemalda> a až ji chytneš tak si zapamatuj tvar ust. Tak ji poznáš bezpečně od podoustve.
- Středa 6. června 2012 ve 23:37® nnnap
-
osprey> nevím k čemu, nevím kolik, ale i tak ze srdce, ať ti koušou, Havlíček ať tě poslouchá a nějaké chvilky u vody i soukromě prožity, ne jen pracovně. A hele, jdu pro láhev. Sedmička bílého, může být? Na Tvé zdraví!
- Středa 6. června 2012 ve 23:35® pemalda
-
Určitě k tomu přispělo to,že tuhle rybu ještě nikdy nechyt-stejně jako nechyt nikdy sivena,ale je to zvláštní.Pochopil bych záměnu s podouství i já se musim přiznat,že se v těhle dvou rybách blbě orientuju a je to tím,že sem dnes viděl takovou živou ostroretku poprvé v životě.Sice chytám celej život,ale tady kde bydlim se zřejmě moc dlouho nevyskytují.I když Osprey tady zná fleky kde jsou.Já před pár lety chytal podoustve a mezi nima sem chyt několik menších ryb které sem neznal a poté sem se dozvěděl,že asi 14 dní před tim se tu nasazovali ostroretky-tak myslim,že to byla moje první zkušenost s touto rybou.Prostě tady ji nikdo obvzlášť se starších rybářů nezná.Například můj táta zde chytá 55 let a nikdy ostrorteku nechytil.Ještě dodám,že onen děda jí chytil na kolínko na těžko.Já si včera sice povodil 9 kapříků a předevčírem 4 sumejše na žížalu,ale ostrá se mi zatím zdárně vyhýbá.
- Středa 6. června 2012 ve 23:25® Fryw
-
osprey> Ještě to stihnu. Jen stroze – hodně štěstí a zdraví. Protože to je základ na kterém se staví
- Středa 6. června 2012 ve 23:22® mvincik
-
Scanix,pemalda> Asi jinej gang, jinak si to nedovedu představit.
osprey> Taky se přidávám k mase lida a dovoluji si popřát vše nejlepší.
- Středa 6. června 2012 ve 23:08® Scanix
-
pemalda> no videl jsem zamenovat boleny za tlouste, tlouste za amury, ale tohle, tohle je fakt moc, zamenit ostroretku za sivena, to fakt nevim, co ho k tomu vedlo…
- Středa 6. června 2012 ve 23:04® Scanix
-
spike> nemeril, ve vode s fotakem v jedne ruce a s rybou v druhe, nechtel jsem ji muchlat v podberaku…ono se to z te fotky nezda, ale by i dost dlouha, nemoh jsem si poradne zabrat s natezenou rukou, i kdyz se lehce ohla.
Ale az bude mit jednou 60, tak ten metr vyndam
- Středa 6. června 2012 ve 22:58® pemalda
-
Scanix>Nejdřív sem si myslel,že si dělá děda srandu,ale myslel to naprosto vážně.Sice měl brejle,ale tohle fakt moc netrefil.Potom ještě bájil co už nachytal za život štik,ale jak já mam vědět jestli to nebyli náhodou třeba kapři.Jinak Míro taky přeji vše nej.
- Středa 6. června 2012 ve 22:40® spike
-
Scanix> Pěkná ostrá, vypadá vypasená. Měřil jsi ji?
- Středa 6. června 2012 ve 22:38® Scanix
-
pemalda> moc peknej siven
- Středa 6. června 2012 ve 22:36® hecht
-
osprey> tož Ti teda popřeji též, ale doufám že zkusíme dát brzo připustit naše Čůzy a pokusíme se odchovat malá Čůzata
- Středa 6. června 2012 ve 20:47® spike
-
osprey> Všechno nejlepší, hodně štěstí, zdraví a víc času u vody.
- Středa 6. června 2012 ve 20:46® hering
-
osprey>
Míro,vše nejlepší
Jako malý dárek přikládám foto dráčka
- Středa 6. června 2012 v 15:25® brčkař
-
I já stojím v dlouhé frontě gratulantů. Tak tedy: Ať žije přírodou krásná a svobodná země krále Miroslava! Tam jedině se smí zpívat!
- Středa 6. června 2012 ve 12:01® osprey
-
Ahoj lidi. Mockrát děkuju a jsem poctěn tím, že jste si na mě vzpomněli.
Onen slavný den bohužel zřejmě oslavím prací. Včera jsem byl v terénu a mám co dohánět
- Středa 6. června 2012 v 11:47profil byl smazán
-
osprey> Také přeji vše nejlepší
- Středa 6. června 2012 v 11:40® lunimus
-
nemam sice moc v oblube gratulacie tohto typu, ze ked vsetci, tak aj ja, ale v pripade Ospreya urobim vynimku …
Vsetko najlepsie ti prajem
- Středa 6. června 2012 v 11:28® Kazan
-
osprey> také se připojuji s gratulací pevného zdravíčka a dobrých nervů s námi tady
- Středa 6. června 2012 v 11:23® Scanix
-
osprey> Miro, i ja se pridavam ke gratulantum s pranim vseho NEJ, hlavne toho zdravi, protoze vime vsichni, ze to je vazne to jedine dulezite, ostatni uz se stestim nejak doda clovek sam…at se dari
- Středa 6. června 2012 v 10:31® Raf
-
Osprey> Všechno nejlepší
- Středa 6. června 2012 v 10:31® Raf
-
Libor> Snad se ti na Berounce zadaří. Jinak ta fotka kapra, kterou si dával do Z lovu je krásná.
- Středa 6. června 2012 v 10:08® Libor
-
Zauwi> těstovinové ano, vepřové ne