Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 6. června 2012 v 8:50® Zauwi
Zauwi

Vím, že to je blbej dotaz, ale žerou ostrý kolínka?

Středa 6. června 2012 v 8:48® kety.vydra
kety.vydra

Kurnik,teply bonz hned po ranu:-))

Tak se připojuji ke gratulaci,tož Míro na pivo a ještě hodně pěkných fotek:-)

A jinak dobré ráno Chytej:-)

Tento příspěvek byl editován 6.6.2012 08:49:40 uživatelem kety.vydra.
Středa 6. června 2012 v 8:47® skwor
skwor

Libor> Je to zajímavej paradox. Přestože třešně jsou hodně selektivní lov, tak se nikde nedočteš o tom, že by to mělo být povoleno až s koncem hájení tlouště. Bez mučení ale přiznávám, že dřív jsem na třešně v téhle době párkrát chytal.

osprey: Všechno nejlepší.

Středa 6. června 2012 v 8:43® Bigpista
Bigpista

Dobré ráno!

osprey> Tak když tě Čert takhle naprášil, tak se taky připojím. Ploutví třesu a blahoželám!

Středa 6. června 2012 v 8:22® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej.

Středa 6. června 2012 v 7:47® džigit

osprey> králi Miroslave,tuš dovol bym Ti při dnešnim jubileu povinšoval fšecko nejlepči,mnoho tvurčich uspěchuv a hlavně hodně pozoruhodnych ryb.Tym myslim ni množstvi,ale parametry ;-) pivo pivo pivo

Úterý 5. června 2012 ve 22:43® Libor
Libor

Raf> pěkné ryby, o tom žádná, hned bych vyrazil s vámi, já půjdu hledat po 16-tém ty zbylé z Berounky.

Úterý 5. června 2012 ve 22:05® Raf
Raf

Libor> Ahoj, ryby pouštím a tloušti jsou vytření, takže jsem o tom upřímně takhle nepřemýšlel. Plány na šedesátky ale o pár dní posunu :-)

Tento příspěvek byl editován 5.6.2012 22:06:13 uživatelem Raf.
Úterý 5. června 2012 ve 22:01® Scanix
Scanix

Libor> A me se to libi…neni pokrytec a prizna pravdu ;-)

Úterý 5. června 2012 ve 20:58® Libor
Libor

Raf > ahoj, nelíbí se mi to moc, tloušť je přece hájený ne?

Tento příspěvek byl editován 5.6.2012 21:00:57 uživatelem Libor.
Úterý 5. června 2012 ve 20:11® ladamaj
ladamaj

sidla_napajedla>prdlajs špatná když já slepec to vidím.Kéžbych takovou fotku měl možnost udělat,zmého hlediska supr.:->

Úterý 5. června 2012 ve 20:03® sidla
sidla

tak jsem ho konečně blejskl, ale kvalita hrozná, na dálku asi 50m

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img49365.jpg
Úterý 5. června 2012 v 18:38@ Onicek

Moc vám všem děkuji za odpovědi, moc jste mi pomohli. Přeji hezký zbytek dne.

Úterý 5. června 2012 v 18:17® Fryw
Fryw

Ahoj

"Vhodným doplněním monitoringu sledování změn kvality surové vody před její úpravou je využití přirozeného biologického indikátoru. Pro účely sledování změny ve složení vodních zdrojů jsou v tomto případě využívány lososovité ryby (konkrétně pstruh duhový) – od dvoucentimetrového plůdku až po roční rybu. Pstruh do stáří jednoho roku má schopnost citlivě reagovat na změnu podmínek vodního prostředí. " zdroj http://www.vodarenstvi.cz/…dne-chraneny

Úterý 5. června 2012 v 16:59® lunimus

Onicek> … ak nestudujes rybarsky odbor, zrejme nebudu chciet po tebe konkretne druhy ryb, takze zrejme iba vseobecna odpoved – ryby citlive na cistotu vody

Úterý 5. června 2012 v 16:56® lunimus

Onicek> Tak mi napadlo, ci neocakava odpoved typu, ze su tam prednostne vysadzane ryby citlive na cistotu vody … ako prvy indikator narusenia rovnovahy … ak je pruser, podochnu a plavaju na hladine ;-)

Úterý 5. června 2012 v 16:20® timbab
timbab

Onicek> Na vodárenských nádržích se také často vyskytují pstruzi duhoví.

Úterý 5. června 2012 v 16:18® MIG-35
MIG-35

Onicek> Jak píše hraji… Navíc pokud se jedná o pitnou vodu tak na těchto nádržích je většinou zákaz rybolovu atp. Aspoň na nádrži Římov platí. Koukni na netu, sežeň si kontakt a optej se rovnou u zdroje. ;-)

Tento příspěvek byl editován 5.6.2012 16:19:14 uživatelem MIG-35.
Úterý 5. června 2012 v 16:03@ Onicek

ano, máte pravdu – jsou různe vrty a studny, čističky a filtry, které vodu čistí – jenže mi oponent položil k BP tuto otázku. =(

Úterý 5. června 2012 v 16:03@ Onicek

ano, máte pravdu – jsou různe vrty a studny, čističky a filtry, které vodu čistí – jenže mi oponent položil k BP tuto otázku. =(

Úterý 5. června 2012 v 15:01® jepice-zruseno

hecht> U nás sou červený zatím jenom ty nahoře, na který se nedošáhne :-)

Tento příspěvek byl editován 5.6.2012 21:33:45 administrátorem regulus.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Úterý 5. června 2012 ve 13:21® lunimus

hraji> Onicek> O vode a vodohosp. podnikoch toho vela neviem … ale ked sa aj berie pitna voda, nie su nahodou pri velkych vodnych nadrziach navrtane studne a prvotna filtracia je teda podlozim? V tom pripade by mohlo byt uplne jedno, ci kapor bude vo vode virit usadeniny, alebo nie … a potom si skor myslim, ze zaujimavou osadkou budu skor ryby, ktore prospievaju cistote vody – zeru prebytocne vodne rastliny, pripadne pozieraju zdochliny a pod … ale to je len moj subjektivny nazor :-)

Tento příspěvek byl editován 5.6.2012 13:21:23 uživatelem lunimus.
Úterý 5. června 2012 ve 12:19@ Onicek

Děkuji moc za odpověd, každopádně čím více názorů tím lépe. Opravdu je mi trapné takhle prosit o pomoc ale opravdu se v tom plácám až po uši. =) ještě jednou díky moc

Úterý 5. června 2012 ve 12:16® hraji
hraji

Onicek> já bych si tipnul na ryby dravé, tedy štiky, candáty, okouny. Důvodem by mohlo být především to, že svojí potravní aktivitou nezpůsobují víření usazenin na dně jako ryby kaprovité, dále že dravci ryby kaprovité omezují svým predačním tlakem.

Úterý 5. června 2012 ve 12:09@ Onicek

Dobrý den, chtěl bych se zeptat :Jaké druhy ryb preferují správci vodárenských nádrží v rámci rybárského hospodárství a proč ? Tuto otázku jsem dostal jako doplnující k obhajobě Bakalářské práce která je zaměřena na kvalitu vody v potravinářství – jelikož nejsem rybář a nic konkrétního jsem nenašel co by mi pomohlo. A proto se obracím zde s prosbou o pomoc. Děkuji #08#

Úterý 5. června 2012 v 8:46® MIG-35
MIG-35

Taky zdravim a pozdravuju a pěknej den Vám přeju! ;-)

Úterý 5. června 2012 v 8:41® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Dobré ráno chytejáci :-)

Úterý 5. června 2012 v 8:35® ladamaj
ladamaj

Alivio>Ahoj Tome to máš pravdu.Také jsem chtěl jet ale tohle počasí bych neustál a nerad bych dopad jako tenkrát u vás.Tak přeji hodně štěstí a vem si vestu ať se neutopíš no a divím se že tě ten kajak udrží nad vodou.:-))

Úterý 5. června 2012 v 8:01® Shrek
Shrek

ladamaj> u nás pod mrakem, cca 13°C a já mám naloženej kajak a jdu jezdit – pak že jsou rybáři blázni – vodáci, to jsou teprve zvláštní národ. No a spojení těchto dvou zálib je opravdu šílenost :-D

Úterý 5. června 2012 v 7:44® Bigpista
Bigpista

hraji> Copyright možná nemáš, ale tradice je tradice.