Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 1. června 2012 ve 14:47® HaD
-
kachnozravy dabelsky kapr
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. - Pátek 1. června 2012 v 11:16® Scanix
-
olda> bud v klidu, to je celonarodni sport
- Pátek 1. června 2012 v 11:08® timbab
-
olda> Myslíš takhle?
- Pátek 1. června 2012 v 10:55® osprey
-
kety.vydra> Já babky normálně sbírám. Ale Libor nás odvlekl na flek plný krásných hřibů a dvacetilitrové „vědro zednické“, ve kterém obvykle míchám krmení, se plnilo fofrem. Nasušit si hřiby, proč ne, ale babky mi rostou v lese za vsí, těch můžu mít, kolik budu chtít. To je taková houba, které seberu jen tolik, co aktuálně potřebuju, když nic lepšího není.
- Pátek 1. června 2012 v 10:31® ssg.Jimmy Wild
-
mvincik> Jo tak to je mi jasný… Ale tak až jí budeš mít z krku, tak už budeš v pohodě a nic tě nezastaví, ne?
- Pátek 1. června 2012 v 10:26® mvincik
-
ssg.Jimmy Wild> Moc nekouškou, páč moc nechodím. Diplomka mi dala časový náskok, jenomže ted už mě zase docela kope do zadku, takže času není nazbyt…
- Pátek 1. června 2012 v 10:21® ssg.Jimmy Wild
-
mvincik> Ahoj… No déšť by ani moc nevadil. Spíš ten vítr mě štve.
No nějak se nám ukrutně rozjela sezóna ve stavebnictví. Tak už jsem opustil přezimovací brloh (kancl) a řídím teď stavbu a mám mraky jiné práce. Vůbec ted nestíhám. No a to mobilní připojení, co na stavbě mám není nic moc. Ale tak snad už to bude zase lepší. Jinak se vede dobře. A co ty? Jak koušou?
- Pátek 1. června 2012 v 9:53® kety.vydra
-
osprey> Co máš proti babkám?
To je jednoduché-rozkrojím-červivé vyhodím,zdravé nakrájím
Ale je fakt,že osobně jsem narazil hlavně na červivé babky,a tak jsem je pak automaticky přecházel
Jinak,dobré dopoledne Chytej
- Pátek 1. června 2012 v 9:38® mvincik
-
ssg.Jimmy Wild> Jen ať chčíje, ať mě to neláká k vodě.
A co ty, že ses tu taak dlouho neobjevil?? Jak to jde?
- Pátek 1. června 2012 v 9:08® olda
-
Taky u vás takto jebou s vodou, magoři?
- Pátek 1. června 2012 v 8:49® ssg.Jimmy Wild
-
Dobré ráno chytejáci… Tady na jihu už se nějaký déšť objevuje, ale nic extrémního…
- Pátek 1. června 2012 v 8:27® nnnap
-
tak sem si na navigaci přiřadil k překročení rychlosti zvuk našich milých kraviček.
A teď je to u mě v autě jako v kravíně.
- Pátek 1. června 2012 v 8:03® džigit
-
Třeba to někoho bude zajímat… http://marinetraffic.com/…default.aspx
- Pátek 1. června 2012 v 7:58® džigit
-
hraji> málo deště? |\jindy bych Ti klidně poslal,ale jen ať ještě prší ;.-)
Jinak fajne rano synci - Pátek 1. června 2012 v 7:09® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej a máme pátek. Víkend na dohled. Jen toho slibovaného deště je nějak málo
- Čtvrtek 31. května 2012 ve 22:18® Libor
-
osprey>
- Čtvrtek 31. května 2012 ve 22:10® osprey
-
Libor> Čistil jsi někdy 20 l kýbl babek?
Já nevím, co budu dělat 16.6., ale jestli půjdu k vodě, tak tloušť mi bude málo. Navíc těch už jsem letos pár chytil. Uvidíme.
- Čtvrtek 31. května 2012 ve 22:07® Libor
-
osprey> jojo viděl jsem Tě na houbách jak si pohrdl babkou a zbíral jen praváky
(neber to jako osobní útok
Ale fakt, já budu rád po 16.6. když doženu nějakého toho tloušťáka..
- Čtvrtek 31. května 2012 ve 21:53® osprey
-
Libor> Ono to tak je. U lidí v dobách dostatku rychle propuká neúcta k obyčejným věcem.
- Čtvrtek 31. května 2012 ve 21:51® Libor
-
mvincik> spike> je to tak kluci, vážíme si vždy toho, čeho je po skrovnu.
- Čtvrtek 31. května 2012 ve 21:25® osprey
-
spike> Máme velmi malou řeku. Můžu tam jít jednou dvakrát v roce, pak je naděje, že si zachytám.
Jsou i místa, kde ty ryby jsou (respektive bývaly – nemám čas to kontrolovat), ale nedokázal jsem ji tam chytit. Nevím proč. Dát tomu pár vycházek, třeba bych na to přišel, ale když mám fleky, kde tu rybu chytit umím a sotva se tam stačím dostat, tak to nemá cenu. Ostroretka je hezká ryba, ale stačí mi jich pár za rok.
- Čtvrtek 31. května 2012 v 16:34® Jak.novi
-
osprey> Hlavně učení na přijímačky na střední školu, které mi stejně byly prominuty.
A i teď jsme ve škole toho měli dost, tak snad už zde budu aktivnější
- Čtvrtek 31. května 2012 v 15:31® spike
-
mvincik> Těch malých je dost, ale větších moc není. Je tomu myslím rok nebo dva co museli na jeden úsek přivézt bílou rybu kvůli nějakému mistrovství.
- Čtvrtek 31. května 2012 v 15:28® mvincik
-
spike> Z toho můžeš usoudit, že tam cejnů máte hafo. To se u nás už říct nedá. Ale ne, že by nebyli…
- Čtvrtek 31. května 2012 v 15:11® spike
-
osprey> Tím větší má ta ryba hodnotu když ju musíš aktivně vyhledat. Jde vidět jak dobře znáš řeku
Jo u nás jsou ostré místy hojné, ale bohužel poslední dobou je hodně zdecimovali kormoráni, kteří drancují zimoviště. Taky sumec má své dočinění. Většinou co tady chytám ostré tak do 40cm ale jsou tu i přes 50.
Já mám spíš problém když jdu na parmu s cejnama, když dám na háček balík červů do minuty je tam cejn kolem 30cm.
- Čtvrtek 31. května 2012 ve 14:46® osprey
-
spike> Kdysi jsem chtěl na Moravě parmu a nakrmili jsme masivně pod jedním jezem. Tam se pro ostroretky nedalo chytat – kam to padlo, během chvilky byla na tom. Někde po třicáté rybě už jsem nevěděl, co mám dělat, abych chytil parmu a netrápil další ostré.
Tady jich je málo, ale dokážou celkem slušně vyrůst. Nejsem si jist, kolik bych jich na těch místech chytil dneska, jsou to hejna fakt o pár kusech.
Bigpista> Naviják znáš, prut asi ne. Ale stále se utvrzuju v tom, že na feeder je toho kolovrátku škoda.
- Čtvrtek 31. května 2012 ve 14:29® Kazan
-
skwor> to nic, to je jen předstartovní horečka před 16tým
- Čtvrtek 31. května 2012 ve 13:37® MIG-35
-
mvincik> Ale co tekutá strava?
K zubo teroristovi chodim tak 1× za 5–6 let.
Jenže před rokem se mi zlomila stolička tak asi nebudu tak dlouze otálet.
- Čtvrtek 31. května 2012 ve 12:58® džigit
-
mvincik> šak nemusiš jest každy rok
- Čtvrtek 31. května 2012 ve 12:50® mvincik
-
MIG-35> Já čekat rok, tak už se ani nenabaštím.