Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 28. května 2012 v 19:16® MIG-35
MIG-35

osprey> Jo tak to chápu! Taky mi prudilo, když sem nahrával cosi na net a v 99% se mi to seklo… :-O Změnil sem poskytovatele i připojení a jak to de. Tak ať se ti daří! :->

Pondělí 28. května 2012 v 18:50® osprey
osprey

Já su tak šťastné… Poslední dobou jsme měli v domě na jednom fázovém okruhu podpětí, systematicky mi padal počítač, hodiny práce v pytli, protože ne vše se vždy zálohuje. Včera jsme už rozkuchali krabice po celém baráku, zjistili, že chyba není u nás a jel jsem přitom přes prodlužovačky.

Dnes tu byli lidi od e-onu, odlapil jsem je na ulici a už to řešili – soused mě se stížností o den předběhl (řekl bych, že nekuchal ty krabice). Teď už mám v zásuvce zase stabilních 230 V a těším se, jak si ušetřím nervy.

Pondělí 28. května 2012 v 16:50® MIG-35
MIG-35

Fryw> Ňo to by mi přímo s.áálo. Já mam ted na starost pár dní dítka. Takže se k vodě taky mooc nedostanu. Dneska sem byl chvíli s mladym a k cajkům sem mušel ještě přibalit plenky. :-D Ale vydržel 3h je to pašák!

Pondělí 28. května 2012 v 16:02® Fryw
Fryw

MIG-35> Ja pendluju jen Brno-Bratislava škola, na vic neni zatim bohužel čas. Ale to překračovani Moravy a Dunaje 4× týdně bez prutů mě vytáčí :-D

Pondělí 28. května 2012 ve 13:28® HaDová
HaDová

all: Někdo po mě chtěl polokošili chytej.cz. :-) Mám je již skladem. Připomeňte se mi na edice@chytej.cz. Díky.

Pondělí 28. května 2012 ve 12:30® MIG-35
MIG-35

hraji> No to potěší. Navíc tyhle dvě vodní odvětví se nějak moc nemusí a ni k sobě nendou. Já bych na to neměl nerv, nechal se diskvalifikovat a jel do klidu.

Fryw> Závidim ti SK tam uh sem dlooouho nebyl. No Blavu ti moc nezávidim…

Pondělí 28. května 2012 v 10:29® Fryw
Fryw

Dobré ráno z Bratislavy. Je čas na olovrant. Dnes to šlo dobre, odevzdal jsem hodne prace, tak se mozna podivam do trech tydnu na ryby. Už je to do nebe volajici, ani nevim kdy jsem naposled nahodil…

Pondělí 28. května 2012 v 9:23® hraji
hraji

MIG-35> liga byla komplikovaná, kvůli nějakým závodům skůtrů na Labi. A chytání za moc nestálo

Pondělí 28. května 2012 v 9:05® MIG-35
MIG-35

hraji> Tak to je super!! Vode je v tomhle úžasná. Ty plavačkuješ což? No a jak dopadla liga? Já ligově lámal háčky a přicházel o pěkný ryby. Snad se to někdá naučim.

Pondělí 28. května 2012 v 8:29® hraji
hraji

MIG-35> víkend byl náročný, byl jsem v Pardubicích na lize. Bolí mě celý člověk. A řeka žije dál. Mrtvé ryby jsou pryč. Musíme vysadit nové. Na líhni jsou parmy a podoustve, tak máme z čeho nasazovat

Pondělí 28. května 2012 v 8:22® Bigpista
Bigpista

Dobré ráno!

Pondělí 28. května 2012 v 8:00® MIG-35
MIG-35

hraji> Jakej byl víkend pane kolego? Co ta vaše řeka jak to s ní vypadá??

Pondělí 28. května 2012 v 7:38® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej. Pondělí budiž pochváleno

Pondělí 28. května 2012 v 7:27® MIG-35
MIG-35

Kazan> Jojo..taky radši chodim v tejdnu. Jináč dobré i fajne ráno chytej synci. :-D

Neděle 27. května 2012 ve 20:58® Kazan

MIG-35>není zas nad to jít k vodě v týdnu dopoledne když tam nikdo není:-)

Neděle 27. května 2012 ve 20:46® Scanix
Scanix

mvincik> nevim, co nahore delaji, ale zase sundali vodu na 1/3 rputok, o 9 kubiku dolu, chudaci ryby…no je po vikendu a vodaci uz jezdi mene, fakt to tak vypada :-((

Neděle 27. května 2012 v 19:55® MIG-35
MIG-35

Kazan> Jasná věc! O víkendu se makalo pořád.. Dřív prac. soboty či melouchy a dneska se jede nonstop. :->

Neděle 27. května 2012 v 19:25® Kazan

MIG-35> njn, někteří holt musej;-)

Neděle 27. května 2012 v 19:07® MIG-35
MIG-35

Kazan> Hele aale v neděli se nemá dělat. Už ten název dne k tomu vybízí.

mvincik> Co ty draku byl si trápit vodotěsný??

Neděle 27. května 2012 v 19:04® mvincik
mvincik

ssg.Jimmy Wild> Zdarec, ty ještě žiješ? :-)

Neděle 27. května 2012 v 18:53® Kazan

MIG-35> ne, já už přišel z práce

Neděle 27. května 2012 v 18:49® MIG-35
MIG-35

Helouů.. Stále jestě všichni u vody? :-93;

Neděle 27. května 2012 v 15:34® HaD
HaD

Lužnice na letním stavu vody

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img49151.jpg
Neděle 27. května 2012 ve 14:51® Scanix
Scanix

mvincik> uvidime priste, ony se zase vrati, pri danem prutoku jsou pak vzdy na podobnych mistech…taky zacnou vyrazne vodaci a tak zalezou mimo hlavni trasy…

Neděle 27. května 2012 ve 12:45® mvincik
mvincik

Scanix> Tak vidiš, je to zajímavé. Holt jak se zvedl průtok, ryby popojeli jinam. Bůh ví, kde budou příště. :-D

Neděle 27. května 2012 v 10:30® Scanix
Scanix

mvincik> jednou za cas vypousteji a zrejme nejak odbahnujou male Lipno a je mozne, ze ten bordel jde z toho. Vodakum to neva, aspon jim to tece, tak to uvidime. Jinak diky, ta parma potesila moc a skoda, ze ten duhak byl tak zbidaceny. Jinak co jsme chytali spolu, tak tam ani tuk, vse nahore ;-)

Neděle 27. května 2012 v 10:04® mvincik
mvincik

Scanix> Tak koukám, že jsi včera pěkně zalapal. Co se dá dělat, škoda že jsem se nemohl zůčastnit.

Ten průtok je zajímavý, myslím, že nikde moc nepršelo, tak z čeho to bylo kalné…

Jinak ta parma a duhoň na MP fakt solidní fišky!

Sobota 26. května 2012 v 15:49® 1Mara
1Mara

kety.vydra> vysazovali se jenom kapři a jeseni :-)

Sobota 26. května 2012 ve 14:58® HaD
HaD

osprey> Já tomu rozumím a jistě jsou lidi, co to ocení. Nicméně zkusím opět malý příměr – když bude hezká ženská a neupraví si vlasy, nenamaluje a pěkně neoblíkne a nepůjde ještě nejlépe svůdným krokem, málokdo se za ní ve městě ohlídne. Když se naopak „přemaluje“, vezme si 20cm podpatky, extra mini sukni, kde jsou vidět i tanga (pokud si je vůbec oblékne) a tílko bez podprdy, ohlédne se taky dav, ale už jí bude mít leckdy za štětku :-D Chápu, že se i dnes najdou tací, kteří škytnou blaženě za oběma extrémy, podobně jako u těch fotek ryb. Nicméně stejně jako u žen, které se upravují aby jim to slušelo, se i ryby fotí tak, aby jim to slušelo. Dříve to tak možná nebylo a třeba se to i změní, ale teď je to „trendy“ a pokud člověk chce udělat fotku, která zaujme a kterou by třeba nějaký časopis měl rád na titulce (např. současná titulka Českého Rybáře), musí mít buď takovýhle atribut, nebo zajímavou akci, moment apod. Samozřejmě při zachování nějakých základních parametrů, jako je kompozice, expozice apod. A opakuji – bez motivu lhaní. Tahle fotka se sumci je celkem efektní a kdybych napsal 264 cm a 117 kg, málokdo by uvažoval, že si vymýšlím. Přesto jsme ji tak udělali a napsali pravdivých 246 cm a 88 kg, byť třeba ta váha zní skoro neuvěřitelně málo… A naopak fotka Zdendy s ohromným kaprem 98 cm v podstatě nijak zvlášť neupoutá a leckdo by tomu rozměru možná ani nevěřil (samozřejmě po bližším zkoumání ano, ale na první pohled bych ji skoro přešel)…

Tento příspěvek byl editován 26.5.2012 15:10:42 uživatelem HaD.
foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img49134.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2012/th-img49135.jpg
Sobota 26. května 2012 ve 13:18® skwor
skwor

osprey> To bych klidně podepsal. Vesměs se taky snažím fotit aby to celé vypadalo pokud možno přirozeně. Na druhou stranu mám v archivu i fotku štiky, které jeden kolega tipoval 85+, přestože měla jenom pár cm pod sedmdesát. Zkusit se musí všechno :-)