Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.447 příspěvků, z toho 128447 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 19. května 2012 ve 20:47® nnnap
-
pěťa zatím dobrý!
- Sobota 19. května 2012 v 19:38® hering
-
TOMMY CATFISH> Nebude.S tím zalezlým hokejem co stačil na ty naše jezdce
ani náhodou a rusové Vás rozeberou ještě v první
dvacetiminutovce… - Sobota 19. května 2012 v 19:16® Fryw
-
Vážení kolegové rybáři. Trošku vám polichotím, o něco vás poprosím a snad vás nenaštvu. Byla mi zadána seminární práce, jejím obsahem má být nějaký výzkum prostřednictvím dotazníku.Nejedná se o žádnou komerční ani propagační záležitost. Bohužel, netýká se ani našeho společného koníčku – rybaření. Jedná se o několik otázek ohledně ČLR. Výsledkem má být obraz o informovanosti občanů ČR o životě v Číně, následně konfrontovaný se zkušenostmi lidí, kteří v té zemi nějaký čas trávili. Jsem tu již nějakou dobu, abych věděl, že mnozí z vás cestují za rybolovem po různých krajinách, že se zajímáte o různé informace a dění ve světě. Netroufal jsem si založit samostatné forum s požadavkem, ale osmělil jsem se napsat to sem, do diskuse která slouží k probírání obecných témat. Doufám, že se tím nijak nezpronevěřuji pravidlům diskuse a nijak nenaruším chod tohoto serveru. Čím více vyplněných dotazníků se mi dostane, tím bude výzkum reálnější, podobnější skutečnému stavu. Dotazník je to velice jednoduchý. Nechci žádné vyhledávání informací, pouze vaše znalosti a informace, které se k vám dostávají. Pokud budete ochotní vyplnit tento dotazník, velice mi pomůžete. S dotazníkem můžete nakládat dle chuti (ale pokud ta chuť není, nevyplňujte). Pokud někteří používáte facebook, zvažte jestli by bylo možné tento dotazník (link) sdílet. Velice děkuji. http://login.oursurvey.biz/5537
- Sobota 19. května 2012 v 19:13® nnnap
-
tak samozřejmě. Vůjtek zná český i ruský hokej jako své boty. Nikoho lepšího jste si nemohli najmout,
- Sobota 19. května 2012 v 19:08® TOMMY CATFISH
-
slovensko bude mať zlato

- Sobota 19. května 2012 v 19:04® nnnap
-
hadamčik: vujtek 1:2 Gratulace do klimkovic a sousedům.
- Sobota 19. května 2012 v 18:46® chosebaits
-
Slovensku gratuluji a ještě to dotáhněte na to zlato.
- Sobota 19. května 2012 v 18:44® regulus
-
Takže bratia Slováci neskutečně mě serete, ale gratulace.

- Sobota 19. května 2012 v 17:11® sfox
-
Nerodia> Jde čistě omůj osobní zájem, jenom mi připadá že poslední dobou se těchto druhů oběvuje čím dál tím více.
- Sobota 19. května 2012 v 16:07® Nerodia
-
scfox> Můžu se zeptat za jakým účelem to sháníte?
- Sobota 19. května 2012 v 16:01® sfox
-
Vážení kolegové chci vás touto cestou požádat o spolupráci při mapování zavlečených druhů.Zajímá mě druh, lokalita, datum a případně nástraha.Pochopitelně se to týká i jiných živočichů,plazů, obojživelníků a bezobratlích.Předem děkuji za ochotu, pište na sfox@seznam.cz.
Tento příspěvek byl editován 19.5.2012 17:01:44 uživatelem sfox. - Sobota 19. května 2012 v 15:46® Fryw
-
Ahoj. Je někdo z vás rybářů takový cestovatel, že navštívil ČLR?
- Sobota 19. května 2012 ve 14:30® Nerodia
-
Vážení kolegové rybáři chci Vás moc poprosit o pomoc k zajištění výstavy o korýších.Potřebuji sehnat raky signální,raky pruhované a kraba čínského žijí u nás .Bylo by škoda kdyby se mi je nepodařilo sehnat a veřejnosti ukázat tyto zajímavé tvory a zároveň i upozornit na jejich nebezpečnost pro naší přírodu. Tak kdo by byl ochoten pomoci dobré věci.
- Sobota 19. května 2012 v 11:54® skwor
-
A aby toho nebylo málo, tak nám tu zmrvili další jez stavbou elektrárny. Fakt samý veselý věci člověk na tý řece takhle necelý měsíc před zahájením vidí…
- Sobota 19. května 2012 v 11:48® mvincik
-
skwor> Jste na tom holt opbdobně, jako tady u nás. Nehledej v tom vědu, to je ten „trend dnešní doby“.

- Sobota 19. května 2012 v 11:47® timbab
-
skwor> Jestli to dnes večer nepůjde mně ,tak to na ty ruce svedu všechno

- Sobota 19. května 2012 v 11:45® skwor
-
mvincik> No jo, jenomže dřív, když tu člověk parmu nechytil (což bylo docela běžně
)tak mezitím tahal na hod slušné podoustve nebo
plotice. A ty tam teď netahá nikdo.timbab> Ty na tom budou mít svůj podíl taky, ale za všechno nemůžou. Přitom kdyby se to dalo svést jenom na ně, byl bych rád…
- Sobota 19. května 2012 v 11:36® mvincik
-
skwor> Jsi šel na parmy ne? Tak co si stěžuješ na bílou rybu??

- Sobota 19. května 2012 v 11:05® timbab
-
skwor> Není to rukama?

- Sobota 19. května 2012 v 10:57® skwor
-
Libor> Totální bída. S feederem už na řeku hodně dlouho nepojedu. Ta bílá ryba tam prostě není…
- Sobota 19. května 2012 v 7:09® džigit
-
mvincik> jj,eště že se nevrhli na ryby

- Sobota 19. května 2012 v 6:54® mvincik
-
džigit> To jsi napsal přesně! Ono to tak docela je naznačeno i v tomto článku:
http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…
(nevim, esli to tu již nebylo)
- Sobota 19. května 2012 v 6:49® džigit
-
mvincik> už jsem psal,fíkend pracovně
Tento příspěvek byl editován 19.5.2012 07:52:16 uživatelem džigit.
Jen aby nevyvařila.Záleží kery bude v „převaze“
Politika je smutna a hnusna v tym,že se kurwy možu dohodnut koho obětuju
s malu trafiku a kery se kusek odsere,bo prosty lid potřebuje vidět,že se
cosyk robi… - Sobota 19. května 2012 v 6:47® mvincik
-
džigit> Vaří se voda. Bohužel jde pořád jen o zlomky toho, co se tu děje.
A co ty ocko, dneska v rachotě, nebo nějaká žranica?
Tento příspěvek byl editován 19.5.2012 07:48:19 uživatelem mvincik. - Sobota 19. května 2012 v 6:41® džigit
-
Koukám,že někerym nezačalo to rano tak fajně
http://www.novinky.cz/…olitiky.html - Sobota 19. května 2012 ve 4:41® džigit
-
fajne pracovni rano synci

- Pátek 18. května 2012 ve 21:01® džigit
-
Libor> koukám

- Pátek 18. května 2012 ve 20:19® Libor
-
čt2, lovci, to je síla..
- Pátek 18. května 2012 ve 20:08® Libor
-
skwor> čeče, já nevím kdy jsem se naposledy nudil. Zítra to nejde ale dik.
Tento příspěvek byl editován 18.5.2012 21:08:53 uživatelem Libor. - Pátek 18. května 2012 v 18:33® skwor
-
Libor> Kdyby ses zítra nudil, tak asi pojedu na chvíli posedět s feederem tam co jsme byli minule. Zkusit parmy…