Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 16. května 2012 v 9:26® ladamaj
ladamaj

dobré ráno.Dnes to u nás vypadá na déšť zataženo bezvětří.

Středa 16. května 2012 v 8:23® Bigpista
Bigpista

Dobré ráno. Ano, dnes bude dobrý den na rybaření. Odpoledne razím s matchkou.

Středa 16. května 2012 v 8:08® hering
hering

osprey> Míro moc pěkný škouni :-)) )

Středa 16. května 2012 v 7:08® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej, je středa, dobrý den na rybaření.

Středa 16. května 2012 v 6:58® nnnap
nnnap

dobré ráno, Jiří

Středa 16. května 2012 v 5:10® sidla
sidla

kamos007> jak tak můžeš chytat? nevadí ti to? mě by to sralo obýbahat kolem feederu.jinak línek pěkný

Tento příspěvek byl editován 16.5.2012 08:54:32 administrátorem kerob.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Středa 16. května 2012 v 0:43® nnnap
nnnap
:-) chrr
Středa 16. května 2012 v 0:42® nnnap
nnnap

ještě k tvé poslední větě- ono je jedno, jestli si ty peníze vzal nebo je mu tam někdo dal. To je naprosto irelevantní. Důležité je to, že společnost pokročila do této fáze. To stírá tyto detaily. Pravda, nepravda. Myslím si, že on to pochopil. Je možné, že se ani nebude moc bránit. Inteligenci na to, to poznat, může mít. Věřím, že jí má. Na rozdíl od jyrki, který se tlemil topolovi a nechápal, že skončil současně s ním. Ráth je chytřejší, jak chrochro.

Středa 16. května 2012 v 0:39® Fryw
Fryw

nnnap> Nehledám. Uzavírám zatím konstatováním, že se nejspíš shodneme na tom, že zrovna on na to má…a jdu se natáhnout na kavalec.

Středa 16. května 2012 v 0:28® nnnap
nnnap

Fryw> dostává data. Emočně zabarvená. Není žáden problém je opláchnout a koukat na holé kuře. Já nevím, jestli to nějak souvisí s intelektem, protože mi na tom nepřijde vůbec nic složitýho, pro některé lidi ale je problém se i najíst. Já se na zbytečný věci neptám. Tedy na relevantnost informací. To je zbytečná otázka. Výsledkem budou emoční data. To je kolečko. Proč.

Ještě k tomu startu toho hajzla- on od někud musel vylézti. Je logické, že se v dané době snažil začít přesně tam, kde viděl začátek své plánované cesty. Když chceš jet v tramway, musíš do ní přistoupit. A že je to všehoschopný parchant, o tom svědčí zneužití doktorů v lékařském klubu apod. U tohoto zvířete nehledej politický nebo ideový původ. NENÍ.

Středa 16. května 2012 v 0:14® Fryw
Fryw

nnnap> Jo, jistě, řídit se vlastním rozumem. To je samozřejmost. Ale s čím ten rozum pracuje? Jaké podněty, odkud, v jaké kvalitě, v jaké míře dostává. Stačí to opravud na hodnocení, které bude trošku podobné pravdě?! nemůžu si pomoct, ale jediný výsledek může být snad jen to – mám ho rád/nemám ho rád. A z toho si pak hodně lidí odvodí jestli je nebo není vinen. Tohle je člověk, který vylezl z ODS, který dle toho co jsem viděl v jisté době podporoval poplatky u lékaře. Je to člověk, který vlezl do strany která si i na poplatcích nasbírala preference, aby pak ta strana naprosto jasně prohlásila, že poplatky rušit nebude. Je to člověk, který vlezl do strany která jednou vyjednáva radar a pak proti němu brojí atd. Jak říkám, nemám nejmenší pochybnost o tom, že je schopný toho, z čeho je podezřelý, a tuším že už i obviněn. Ale krom toho, že nemám důvod věřit jak jemu, tak těm co ho vyšetřují je tady ještě jedna otázka. Proč zrovna on, proč zrovna teď? Ne, nemyslím si že je to tento případ. Ikdyž proč…nepracuje se tak? Co to bylo nedávno za rozruch kolem toho chlápka co měl prý kandidovat na uřad presidenta tuším ve Francii, a ještě jeden významný post.., a byl takový idiot, že se neudržel a chtěl znásilnit nějakou nedůvěryhodnou pokojskou… A jak se stane, že takový idiot, má choutky zrovna v době kdy jde o všechno…jak se stane, že takový člověk, co se dokáže tak hezky asimilovat ve straně protikladné té, která ho zrodila, a dokáže se udržet na tak významných postech a nakonec nenajde nic lepšího než si dát 7 mega do krabice snad pod postel…

Tento příspěvek byl editován 16.5.2012 00:19:45 uživatelem Fryw.
Středa 16. května 2012 v 0:03® nnnap
nnnap

Fryw> já se řídím vlastním rozumem. Nic lepšího nemám.
Proč se někoho ptát? Jak to má být? Každý ti řekne svoji verzi.

Konkrétně tento narcistický fašounek je čitelný od začátku. Stačí se dívat. A neposlouchat co říkaj. Oni vždycky lžou. Nebo krmí stádo. Blbců, protože je potřebujou. Tento konkrétně 30tikorunáčkami. Nebo lůze rozveze děti do škol zdarma, aby mohl být u koryta a brát. Ví to všichni, i ten posranej sobotka, co vedle něho stál snad předevčírem, když ráth krákal o izipu. Prostě je to k posrání. Ale je to vaše volba a já jí respektuji. Ovšem nejsem solidární. A jestli mě něco na této kauze zajímá, tak to není jenom todle oranžový hejtmanský lejno, ale i reakce bendy, v té je totiž STRACH! Hele, pseudopravičák má strach, že dostali levičáka! On pochopil, že je konec! No nakonec, není to dobrá zpráva?

Úterý 15. května 2012 ve 23:44® Fryw
Fryw

Není to zase tak dlouho, kdy jistý člověk, který vykonával funkci ministra dosadil na významný post do svého rezortu ženu, se kterou měl poměr. Proletělo to novinami, bulvárem. Nikdo z nich se vzájemným vztahem nijak netajil. Jednalo se minimálně o podezření z korupce. Nikde jsem si nevšiml, že by se tím příslušné složky byť jen zabývaly…Naopak, bylo to prezentováno, že je to jen takové milé, hezké, jak se mají dva rádi.

Úterý 15. května 2012 ve 23:36® Fryw
Fryw

Já ho rád nemám, neměl jsem a nebudu. Přijde mi jako klasický příklad někoho kdo káže vodu a pije víno. Klidně bych to do něj řekl. Ale bohužel musím konstatovat, že mu věřím naprosto stejně, jako policii ČR, jejímu vedení a vládě…nemůžu si pomoct. Mi totiž hlavně nedochází, podle čeho se mám tady v takové kauze orientovat. Teda, snad jen podle osobních pocitů, pramenících ze sympatie/antipatie k někomu, k něčemu. Žijeme v takovém prostředí, kdy je možné že ožralý mafián srazí ženu, neposkytne ji pomoc, utíká před policisty a je propuštěn s odůvodněním že není důvod se domnívat že by nějak ovlivňoval svědky, nebo se vyhýbal a nespolupracoval při vyšetřování. Koluje tady spousta velice podezřelých záležitostí, ne méně závažných, spojených s konkrétními osobami, už roky a nic se neděje. Najednou je policie tak akční.. Mám pochyby. Je mi líto že je mám. Upřímně. Ale nedá se nic dělat…

Úterý 15. května 2012 ve 23:10® HaD
HaD

Škoda, že neřekl, zda bylo červené či bílé. Chce se mi z tohohle arogantního šmejda blejt.

http://www.novinky.cz/…-penize.html

Úterý 15. května 2012 v 11:45® osprey
osprey

Tomáš…> Co třeba tohle?

http://www.rybarihumpolec.cz/index.php?…

Úterý 15. května 2012 v 11:26@ Tomáš....

Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, kde se dá zarybařit na soukromém rybníku na Vysočině konkrétně kolem Plehřimova max do 50km.Děkuji

Úterý 15. května 2012 v 11:17® HaD
HaD

osprey> to zřejmě nevidíš :-)) )

Úterý 15. května 2012 v 10:49® osprey
osprey

David Havlíček> Ale já to nevidím:-))

A závody bych zakázal:-D

Úterý 15. května 2012 v 10:42® HaD
HaD

osprey> To kecáš! Já jsem uraženej vždycky!:)

Úterý 15. května 2012 v 10:35® osprey
osprey

Kazan> Ano, je to tak. Z mé strany to ale vyžaduje určitou sebekontrolu. Spoustu věcí se učím za pochodu.

Pokud jde o prostor, který mi David dává, tak určitě je velkorysý a nijak mě neomezuje. Jsem mu za to vděčný, protože pracovat se svázanýma rukama, to by byl očistec.

To, že si mu třeba i zde dovolím veřejně oponovat, je i ukázka určité demokratičnosti tohoto serveru – prostě aby lidi viděli, že oponovat lze komukoli. Ale názory a fakty, ne tím, že se snažím udělat z druhého vola a zadupat ho do země.

Klasickou ukázkou je, že David je závodník, já závodění v lovu ryb odmítám, občas to tu veřejně proberem, ale nikdy to neskončí u nadávek nebo toho, že je některá strana uražená.

Úterý 15. května 2012 v 8:32® ladamaj
ladamaj

Dobré ráno a krásný den všem.

Úterý 15. května 2012 v 8:28® Bigpista
Bigpista

Dobré ráno!

Úterý 15. května 2012 v 7:52® chosebaits
chosebaits

Dobré ráno. Osprey-NEPROVOKUJ!!!!!!

Úterý 15. května 2012 v 7:43® Kazan

osprey> pokud jde o ten stroj na prachy, u tebe je to o dost jiné bo ty máš možnost( a i solidně ji využíváš) nacpat díky své práci do lidí to lepší kolem ryb a přírody. David H., si myslím, ti dává dost prostoru pro vlastní názor a i když se ne ve všem shodnete, nijak tě ve vlastním názoru neomezuje.
Na druhou stranu, pokud vezmu třeba prodavače v obchodě ryb. potřeb, kdyby na férovku řekl to a to si nekupujte, stojí to za prd, majitel ho dost rychle vyrazí. Takže je donucen dost mlžit.
U tebe jsem si jist že pokud by jsi byl podobně omezován, dost rychle by jsi s tím sekl.

Úterý 15. května 2012 v 7:10® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej

Pondělí 14. května 2012 ve 22:18® Fryw
Fryw

osprey> Možná to chápu. Když jsem mluvil o nástrahách, tak jsem je rozdělil na tři skupiny. Rostlinné, živočišné a komerční. U poslední skupiny jsem dodal že jde o velký business, a je na zvážení se tomu vyhnout. Ona mě vlastně hodně rozhodila jedna věc, se kterou jsem měl počítat, ale nepočítal. Výklad jak jsem si připravil, byl zhruba na 35–40 minut plynulé řeči. Na fleku jsem zjistil, že je vhodné věc osekat tak na 10, maximulně 15 minut. A teď za pochodu přemýšlet co vyhodit, a přitom aby to působilo uceleně. A taky bylo celkem zajimavé to celé zacílit na nerybáře.

Pondělí 14. května 2012 ve 22:05® osprey
osprey

Fryw> Mě jde o celý můj projev. Nemysli si, že se nepozoruju. Hlídám se, abych moc nezparchantěl.

A tím, že mě rybařina živí, jsem se už na stroj na vydělávání peněz transformoval. Proto je pro mě důležité udržet si nějaký ten odstup, občas si z toho dělat srandu, občas udělat něco silně prodělečného a tak…

Pondělí 14. května 2012 ve 21:58® Fryw
Fryw

osprey> Rybařina dle mého názoru ztratí lidský rozměr až se i rybář transformuje do stroje na vydávání peněz a vody na prostředek jejich dolování. Ale já teď spíš celou dobu mluvím o tom vyjadřování se před davem…v podstatě se samotné rybařiny dotýká jen okrajově.

Pondělí 14. května 2012 ve 21:46® osprey
osprey

cormoran> Díky.

Fryw> Až moje pojetí rybařiny ztratí lidský rozměr, seberu se a potáhnu do kopru (občas se hluboce zamýšlím nad tím, kdy ten čas nastane, protože ty krásné časy plné nadšení a idealismu jsou dávno pryč). Zatím ale držím…