Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 14. května 2012 ve 21:18® mvincik
mvincik

spike> Koukám, že těch viz(ek) by tam bylo povícero… :-D

Pondělí 14. května 2012 ve 21:11® spike
spike

Projížděl jsem web a narazil jsem na jednu aktualitu. V jestřabické přehradě už plavou i dvě vyzy velké.
http://jestrabice.cz/…012_05_vyzy/

Pondělí 14. května 2012 ve 21:04® cormoran
cormoran

osprey&Prutos> Vítejte doma kluci. Výprava se jak vidno povedla. Hlavně že jste dobře dojeli, byla pohoda a jste bohatší o další zážitky a zkušenosti. Fotky jsou třešničkou na dortu a jsou myslím v pohodě, osobně jsem je hned tipoval na metrovky:-)

Pondělí 14. května 2012 v 19:43® Fryw
Fryw

osprey> Přišla mi nejlepší k použití, u krmítka jsem se musel zastavit, a nenašel jsem lepší fotku, než tato, mnohem lepší než kupa krmítek na linoleu. A taky jsem si vzpomněl na detail z videa z edice chytej, jak se projevila tvá tréma při výkladu. Velice sympatické. Taková věc, když přijde tento nával (který nepřichází v uvodu ale právě během) může způsobit chmury dotyčné osobě, ale objektivně dodá důležitý, lidský rozměr…připadal jsem si na jednu stranu uplně hrozně, na druhou stranu uplně přirozeně. Vůbec si nepamatuju kam jsem se například během toho referátu dival, co jsem dělal, kde jsem měl ruce. Ale ohlas byl dobrý. Vyprovokovalo to diskusi. Bál jsem se, byl jsem vyděšený, ale spokojený.

Tento příspěvek byl editován 14.5.2012 19:47:05 uživatelem Fryw.
Pondělí 14. května 2012 v 19:32® ladamaj
ladamaj

osprey>míro gratuluji moc pěké foto a o rybách raději nekomentuji tiše závidím moc pěkné.:->

Pondělí 14. května 2012 v 19:27® osprey
osprey

Fryw> Nekomerčně si moje fotky používej po libosti.

Pondělí 14. května 2012 v 19:14® Char
Char

osprey> koukám že se na Severu povedlo pár pěknejch zubatejch

Gratuluju!

Pondělí 14. května 2012 v 18:59® osprey
osprey

mvincik> Ano. Posádka lodi jsou dva lidi. A my už jsme s Tomem (Prutosem) velmi sehraný tým. Škoda, že jemu ze tří největších ryb dvě spadly.

Prutos> Tak to s tím vlakem byla klika – ještě že jsme poslechli Tomáše a zastavili u toho metra.

Pokud jde o velikost ryb na fotkách, tak to vnímání je hodně subjektivní. Kdybychom měli rybí oko a uměl jsi s ním zacházet, mohl bych na té fotce vypadat, jako bych vypadl té rybě z řiti. Reálně ale metrová ryba v porovnání s člověkem zas tak moc velká není a ty fotky odpovídají skutečnosti.

Pondělí 14. května 2012 v 18:45® mvincik
mvincik

Prutos> Zdar, i tobě gratuluji, jelikož jsi byl Ospreyovým parťákem! :-)

nnnap> To nevím, nějak nechápu. Ale G bod jistě studuj, dovolím si tvrdit, že je to velice zajímavý bod těla. I ten byl v jednom semestru v náplni mého studia.

Pondělí 14. května 2012 v 18:41® Prutos
Prutos

osprey> Vypadají na těch fotkách nějaký malý…z toho budu mít špatný spaní…
V lodi vypadaly mnohem impozantněji :-) Jinak vlak jsem stihnul…být o dvě minuty pomalejší už by se mi to nepovedlo.

Pondělí 14. května 2012 v 18:39® Prutos
Prutos

Ahoj bando :-)

Pondělí 14. května 2012 v 18:38® nnnap
nnnap

mvincik> i já sem se ti dostal do stůdije?:-D

Pondělí 14. května 2012 v 18:37® nnnap
nnnap

já chci studovat G bod!

Pondělí 14. května 2012 v 18:33® sethy
sethy

osprey> Pěkně Míro.

Pondělí 14. května 2012 v 18:30® mvincik
mvincik

Fryw> Píšeš to velice vznešeně.

Já to shrnu asi tak. Když jsem na VŠ šel, měl jsem zcela jiné představy o tom, jaká je úroveň, jaké jsou nároky, kvalita přednášek, jaké jsou vztahy všade okolo, a tak dál a tak dál.

Dnes si odnáším dost veliký bordel v hlavě a snad úspěšné zakončení. Po pravdě řečeno se ale velice těším, až to všechno skončí a já z toho uniknu fuč…

Pondělí 14. května 2012 v 18:20® spike
spike

osprey> Vítej zpět :-) Vidím, že jste si pěkně zachytali, gratuluju.

Tento příspěvek byl editován 14.5.2012 18:21:38 uživatelem spike.
Pondělí 14. května 2012 v 18:10® Fryw
Fryw

mvincik> dal jsem se na vojnu, musím bojovat, ale tohle potěšilo. Sic nerad exhibuju „nad lidi“, tohle bylo v celku příjemné. Jsem celkově zklamán rigidností všeho na akademické půdě a nemožnsotí akceptovat cokoliv, co nepodléhá aktuální ideologii. Moje studium se týká ekonomie a práva, a již jsem se několikrát setkal s neadekvátní rekcí způsobenou prostým dotazem či vznesením pochybnosti .. na akademické půdě jsem očekával větší otevřenost myslí, nějakou hlubší polemiku, a otevřenost bádání, poznání a nezaujatost…

Pondělí 14. května 2012 v 17:50® mvincik
mvincik

Fryw> Povídej mi o tom. Já nedávno použil rybařinu a děj okolo ní, včetně Chytej, v práci na psychologii.

Taky se mi to psalo ouplně jinak, než o něčem, co mi není blízké a nezajímá mě to.

Pondělí 14. května 2012 v 17:20® Fryw
Fryw

Jen pro pořádek bych chtěl dodat, že prezentace nesloužila a nebude složit v žádném případě ke komerčním nebo propagačním učelům, není určena široké veřejnosti, jen a pouze studijní skupině a nahrávka má být vystavena sebekritice.

Pondělí 14. května 2012 v 17:10® Fryw
Fryw

Po několika týdnech nucených prací na něčem o co nemam vlastně zájem, co mi nijak neladí, co mi bylo vnuceno přišla velká výzva. Prezentace na libovolné téma. Před publikem, před kamerou. Skvělé, konečně jsem mohl mluvit ze zkušenosti, z paměti, ze zájmu. Téma – Feeder – seznámení s jednou z technik sportovního rybolovu. Forma sic řízená panika, nakonec dopadla dobře. Velký dík pařtří serveru chytej, Ospreyovi(za jeho fotku z tématu fotografování ryb, o které prohlásil, že je volně k dispozici – krmitko jsem v prezentaci publikoval, a samozřejmě video o feederu mi bylo inspirací) a všem lidem spjatých s tímto serverem, který mi krom informací směřovaných ke zkvalitnění volného času posloužil i na univerzitní půdě. Děkuji.

Tento příspěvek byl editován 14.5.2012 17:17:03 uživatelem Fryw.
Pondělí 14. května 2012 v 15:44® Kazan

osprey> stav se u vás řezníka, on tě postaví nějakou českou domácí dobrotou na nohy;-) Jinak gratulačka k fiškám

Pondělí 14. května 2012 v 15:38® HaD
HaD

osprey> jasný. Věc vkusu. No problém :-)

BTW: gratulace, to jsou pěkný fišle :-)

Tento příspěvek byl editován 14.5.2012 15:39:27 uživatelem HaD.
Pondělí 14. května 2012 v 15:22® osprey
osprey

David Havlíček> Jak tam jsou, tak vlevo 105, vpravo 108 cm.

Vím, že absence širokého skla je chyba, ale vadí mi to hlavně při focení krajiny. Při focení úlovku to moc rád nemám. Občas vidím fotky, na kterých chlap vypadá, jako by ho ta ryba před chvílí vydávila, má jednu ruku dvakrát větší než druhou, prst jak lýtko a podobně.

Ale neřešil bych to. Každý ať si fotí, jak chce.

Pondělí 14. května 2012 v 15:01® HaD
HaD

osprey> chyba! :-D Kolik měla největší? Na poměrovou metodu nemám chuť :-)

Tento příspěvek byl editován 14.5.2012 15:02:47 uživatelem HaD.
Pondělí 14. května 2012 ve 14:38® osprey
osprey

David Havlíček> Obě na fotkách. Já nemám široké sklo:-))

Pondělí 14. května 2012 ve 14:32® HaD
HaD

osprey> byla nějaká přes metr?

Pondělí 14. května 2012 ve 14:29® skwor
skwor

osprey> Vychutnám, neboj :-) Dost možná už jenom proto, že k vodě se asi dostanu až před zahájením. Pak to snad bude s časem lepší.

Pondělí 14. května 2012 ve 14:13® osprey
osprey

skwor> Nepospíchej, vychutnej si české léto.

Sever je krásný, ale nevyzpytatelný a nemá cenu si malovat kdovíjaké cíle. Moje první výprava, během níž jsem ulovil jedinou štiku, mi jasně vysvětlila, jak to tam chodí.:-))

Pondělí 14. května 2012 ve 14:02® skwor
skwor

osprey> Moc pěkný, gratulace. Už aby bylo září…

Pondělí 14. května 2012 ve 12:23® HaD
HaD

nnnap> drb drb :-)