Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 6. května 2012 v 11:53® mvincik
mvincik

Scanix> Kolego, to už tu na nás chytejáky prdíš, že ve „Z lovu“ obohacuješ jen sousedy??? :-D

Neděle 6. května 2012 v 11:27® Fryw
Fryw
Dobré ráno. Nějak bolí v krku tak to chce trošku slivovice. A vstávat budeme zároveň s naším ex ministrem vnitra
:-)
Neděle 6. května 2012 v 6:51® MIG-35
MIG-35
Dobrýýý
rááno :-D
Neděle 6. května 2012 v 6:43® kety.vydra
kety.vydra

Dobré ráno Chytej… :-) A za mě dobrou noc :-((

Sobota 5. května 2012 v 16:25® mvincik
mvincik

Tomik> A při tom ho nevyplašit. To bude můj problém… :-D

Sobota 5. května 2012 v 16:17® Tomik
Tomik

mvincik> Většinou to berou z propadu, případně drobné oživování. Nejdůležitější je trefit mu to před čumák…

Sobota 5. května 2012 v 15:53® mvincik
mvincik

Tomik> A jak s tim zacházíš? Stahuješ nebo necháváš na fleku pomalu propadat do sloupce??

Sobota 5. května 2012 v 15:04® Tomik
Tomik

mvincik> Díky. Záleží co baštěj, pokud ze dna tak dávám blešivce, pokud jenom tak jezděj sloupcem tak dávám pakoše a nebo lurku – hlavně černou, ale nesmí se ta mucha moc rychle potápět, to se jim moc nechce žrat… a pak už jenom koukám kde jsou a snažim se jim to dostat co nejvíc do zorného pole..;-)

Sobota 5. května 2012 ve 14:28® mvincik
mvincik

Tomik> Moc pěkné, na mouchu. Nedokážu si vůbec představit, že bych je tady u nás nějak takhle lovil. Co za mouchy používáš?? (pokud to není secret)

Sobota 5. května 2012 ve 13:17® Fryw
Fryw

MIG-35> Já musim ted o vejku makat do školy, abych měl vic volna (nějak se to nakupilo) tak ryby nic, ale v pondělí, jestli počasí dovolí tak vyrazim na Dyje 7 , tam se může z lodky,a zkusim něco chytit. VČera jsem ani moc nepočital se záběrem, páč jsem si vzal jen bojlís a pelety, s vidinou nějakyho většiho kapra. Koupil jsem si saček bojlís a tak mam zase co několik let skladovat, páč rohlik je rohlik :-)

Sobota 5. května 2012 ve 12:40® MIG-35
MIG-35

Fryw> Hh to sme to měli podobně! :-D J8 taky nehal fídr doma a vzal rousnice a šel se věnovat hadům… Vedle seděli klučinové s fídrama a „kosili“ cejníky. Stejně jako ty sem si to užíval i když já sám sem záběr neměl. Jak se setmělo začal sem tahat fousáčky. A byl jich kopec, těch 2m by dohromady dali!! 9-) Ňo i jedna hadička se povedla. :-> Dneska ráno sem potrápil pár okounů na plavajdu. Ted du hajat, bych byl chilli na večír. ;-)

Sobota 5. května 2012 v 11:23® Fryw
Fryw

Včera jsem tam byl. Od oběda do 9, ani potah. Feeder jsem nechal doma a chtěl jsem se věnovat klasicky bobkařině. Zkoušel bojlis a pelety. Ale aspon jsem se mohl kochat tim, jak naproti chlapec tahal jednu rybu za druhou :-)) Až došla voda a kuřivo, sbalil jem to s nadšením…

Sobota 5. května 2012 v 9:30® MIG-35
MIG-35

kety.vydra> Tam sem byl od včíra… :-P

Sobota 5. května 2012 v 6:11® kety.vydra
kety.vydra

Dobré ráno holoto rybářská a hybaj k vodě! :-) :-)

Pátek 4. května 2012 ve 20:29® Kazan

David Havlíček> teda Davide vy jedete

Pátek 4. května 2012 v 16:58® timbab
timbab

revoke> Tak to nadávám taky,proto se držím jen vlasců co mám odzkoušené.Tak si v poslední době moc nestěžuju:-))

Pátek 4. května 2012 v 16:54® revoke
revoke

timbab> Vlasců je opravdu hodně, ale když hned na prvním lovu zjistím, že jsem zase koupil šmejda, co se trhá a kroutí, tak si v duchu nadávám, za co jsem to zase vyhodil prachy :-D

S tím Sufixem jsem k velké spokojenosti chytal několik let (v průměru 0,18).

Tento příspěvek byl editován 4.5.2012 16:55:16 uživatelem revoke.
Pátek 4. května 2012 v 16:53® revoke
revoke

Dawee> Krásný revír (reakce na „Z lovu“).

Pátek 4. května 2012 v 16:48® timbab
timbab

revoke> Cenově vychazí nejlépe ten Sufix Duo core.V dnešní době je tolik vlasců že se v tom člověk ani neorientuje.Dost často jsou to stejné vlasce prodávané pod různými názvy.

Pátek 4. května 2012 v 16:43® revoke
revoke

timbab> Děkuji. Již dříve jsem měl SUFIX, se kterým jsem byl spokojený hafo. Na název jsem si vzpomněl, až když jsem ho viděl v obchodě, bohužel jej neměli v ⌀ 0,25mm. Btw: Cena 165/300m.

Pátek 4. května 2012 ve 14:26@ Aldous Huxley

David Havlíček> Sumca chytiš. Ešče gdyby ses naučil foťyt.

Tento příspěvek byl editován 4.5.2012 16:51:58 administrátorem revoke.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Pátek 4. května 2012 ve 13:10® skwor
skwor

David Havlíček> Gratuluju a těším se na lepší fotky.

Pátek 4. května 2012 ve 13:07® timbab
timbab

revoke> Koukni na Awa-shima.Buď Reflector line nebo Camo quattro.Nebo zkus Sufix,třeba Duo core.
Jen je to vše ve velkých návinech,nevím kolik toho chceš.

Pátek 4. května 2012 ve 12:29® ladamaj
ladamaj

David Havlíček>Davide moc gratuluji moc pěkní sumíci držím palce ať přijde ještě větší.:->

Pátek 4. května 2012 v 11:44® revoke
revoke

timbab> stovku tak za 150m

Pátek 4. května 2012 v 11:34® HaD
HaD

kouknete se do z lovu ;-)

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
Pátek 4. května 2012 v 11:07® timbab
timbab

revoke> Stovku za metr nebo za sto metrů? :-)

Pátek 4. května 2012 v 8:37® sharkcom
sharkcom

Jé, ahoj Tome… Ahoj všem !

Pátek 4. května 2012 v 8:04® Shrek
Shrek

Všem přeji dobré ráno, víkend mám pracovní, tak přemýšlím zase nad hovadinama. Což takhle provířit zdejší vody a založit nové fórum s názvem „poraďte univerzální prut na přívlač“.......

Krásné ráno a všem plno ryb o víkendu.

Pátek 4. května 2012 v 8:01® mvincik
mvincik

Bigpista> Safra, se máš. Si to užij, ale pravda je, že se momentálně upeču i v těch Strkanicích, natož pak na Lipenku. ?:-)