Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 8:33® Bigpista
-
Dobré jitro. Je nádherně! A já smrdím doma a žeru antibiotika
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 7:54® džigit
-
taky přeju fajne rano synci
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 7:02® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej
- Čtvrtek 26. dubna 2012 v 0:21® džigit
-
s palcodržením jsem vyřízenej, ale liga mistrů vyšla přesně podle mé předpovědi,tak už podržím „kdekomu“
Tento příspěvek byl editován 26.4.2012 00:22:56 uživatelem džigit.
Jo Dejve,jedeš vlastní,nebo po stopách JV - Středa 25. dubna 2012 ve 22:41® osprey
-
Alov> Ale jenom trošku
- Středa 25. dubna 2012 ve 22:20® Alov
-
osprey> Tak v tom případě je vše v cajku
Můžu psát sprostě? Když tu není David? - Středa 25. dubna 2012 ve 21:58® osprey
-
Alov> Já se nebojím. Já jsem chytil tchoře.
(copyright Noc na Karlštejně)
- Středa 25. dubna 2012 ve 21:48® Alov
-
osprey> Tak Míro o chytej.cz obavy nemám. Párkrát si popřejem „dobré ráno“, občas spadne server, máznem nějakou reklamu, řeknem si nějaký vtip, no a David je zpátky. To uteče. Neboj. My tě v tom nenecháme
- Středa 25. dubna 2012 v 19:04® osprey
-
David Havlíček> Jo jo, podržíme.
Taky se ti tady pokusím ohlídat polnosti, aby to tu moc nezpustlo
- Středa 25. dubna 2012 ve 14:57® Fryw
-
Náš David se přiznal všem, na sumce je natěšen. Chystá se dnes na výpravu, přejeme mu hodně zdaru. Zhlédni pruty, také šňůry, při zdolávání ať nejsou chmury. Vem si červy, také rybky. Nezapomeň ostrý hák. Přeju sumce nad metrák
- Středa 25. dubna 2012 ve 14:50® Scanix
-
David Havlíček> tak zlom prut
resp. neco poradnyho, at ti prijde.
- Středa 25. dubna 2012 ve 14:39® olda
-
David Havlíček> Držím,a ty se oplátku snaž.
- Středa 25. dubna 2012 ve 14:37® ladamaj
-
David Havlíček>jasně všechny 4 a hlavně nějakou fotečku pro oko.
- Středa 25. dubna 2012 ve 14:30® 1Mara
-
olda> Děkuji
- Středa 25. dubna 2012 ve 14:14® HaD
-
Taxe tu fšichni mějte, po delší době vyrážím na sumcovýpravu. Takže bych i prosil držet palečky
- Středa 25. dubna 2012 ve 12:18® Tomik
-
olda> Díky..:)
- Středa 25. dubna 2012 v 11:56® olda
-
VŠEM MARKŮM,VŠE NEJ K DNEŠNÍMU SVÁTKU.
- Středa 25. dubna 2012 v 8:33® Libor
-
spike> Zdar, to víš radši bych šel na amuřiska, ale čas není..
- Středa 25. dubna 2012 v 8:32® Bigpista
-
Dobré ráno všem!
- Středa 25. dubna 2012 v 7:46® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej
- Středa 25. dubna 2012 v 7:44® džigit
-
fajne rano synci.Kula pere,tož je třa vyvalit břuch z baraku
- Středa 25. dubna 2012 v 7:15® spike
-
Libor> Pěkná práce
(Z lovu)
- Úterý 24. dubna 2012 ve 23:42® ladamaj
-
Fryw>dájí se chytat i přes den trochu se oto zajímat a seš v tom nato šup.Jinak večer je slyšet když loví pukání to je právě nahrazeno vábničkou tojde jen na vodě a velkým pomocníkem je sonar přesto že ho najdeš a vydráždíš tak se mě stalo mockrát že od nástrahy se otočil a mazal zase dolu proč to nevím.
- Úterý 24. dubna 2012 ve 23:16® Fryw
-
ladamaj> Teď jsem našel vodu která vypadá nadějně, tak až bude povoleno, budu tam tak často jak to jen pujde
A když se to nepovede letos, věřím že mě ještě pár let rybařiny čeká, tak to možná i někdy vyjde. Je na to teda čas, nic se nemá uspěchat. Sumíka jsem ochutnal na výlovu, celkem ujde. A vím, že si ho na tom výlovu můžu dát každý rok v množství co se do mě vejde
Nemám v plánu ho tahat domů. Ale nikdy by se nemělo říkat nikdy. Možná ho někdy vezmu pokud se je naučím chytat, ale samozřejmě v rozumné velikosti. To co jsem napsal doposud je momentální stav, né žádné neměnné dogma.
- Úterý 24. dubna 2012 ve 22:41® ladamaj
-
Fryw>jo sumík pěkné souboje kor když seš na břehu a nesmíš použít plavidlo ale neboj jednou se ti to podaří a zrovna když to nebudeš čekat pak je to opravdu mazec.Osobně se tím zabívám spoustu let mám jich dost ale také dost takovích které sem zahlédnul a nezdolal i přesto že mám supr načiní.Přesto se domu žádný nepodíval je mě jich líto i přesto že mají dobré maso.Stačí mě když ho lapnu a sem spokojen.
- Úterý 24. dubna 2012 ve 21:57® MIG-35
-
kety.vydra> My máme ještě heslo: ryba se nažrala a zůstala celá..
- Úterý 24. dubna 2012 ve 21:57® Fryw
-
Tak tak. Prostě jsou ryby které bych nechytal a a vody na kterých bych nechytal. Z toho důvodu vůbec neuvažuju o P povolence. Takový rychlý čistý potůček se pstruhy je pro mne nedotknutelný. Kolem takové vody jen opatrně chodím a jsem pln blaženosti že v ní uvidím život. Ani si nepředstavuju, že bych těm rybám hodil jídlo (nebo imitaci) s háčkem. Pstruhovka mi přijde citlivá věc, krásná v dnešní době. Mimopstruhovky, tak tam jsou ryby, které mi udělají radost na prutu jen proto,že zjistím že tam jsou. Uplně mi to stačí jednou. Třeba mi udělalo velkou radost, když jsem chytil na vodě kam chodím pravidelně podoustev. Nebo třeba lín, moc hezká ryba, ale na prutu mě právě proto moc nepotěší, je mi líto že jsem ho vyrušil při jeho večeři. Do této kategorie patří i dravé ryby (velice mě láká a baví jejich lov, ale prostě je lovím minimálně). S vyjímkou sumce, protože jsem ještě neměl tu čest, tak se ho snažím ulovit. A takovým způsobem, že se tomu jiná dravá ryba vyhne. No a pak tu jsou nebožáci jako je kapr a cejn. Se slovy „jdu na kapra“ většinou opouštím domov. Ale to zase neznamená, že bych vzal každyho kapra nebo každyho cejna. A taky to neznamená, byť se to podle toho co jsem napsal nezdá, že bych ryby nějak kastoval na ušlechtilé a méněcenné. Spíš se snažím nějak citlivě reagovat na přírodu a na rybí osádku. A taky to, že rybolov je pro mne lov a nerad (samozřejmě, občas to dělám) se specializuju na lov takových ryb, o kterých bych ani jako o potravě neuvažoval. Tj. to přirovnání s chytáním motýlů do ruky, jen abch si je prohlédl.
Tento příspěvek byl editován 24.4.2012 22:02:35 uživatelem Fryw. - Úterý 24. dubna 2012 ve 21:43® kety.vydra
-
Fryw> Nechyť a pusť
Tento příspěvek byl editován 24.4.2012 21:44:25 uživatelem kety.vydra.Takže podle vzorce – Co nechytíš + to nepustíš = ryba zůstane ve vodě tak jako tak. Jo?
- Úterý 24. dubna 2012 ve 21:42® MIG-35
-
Fryw> Já sem trubka a jediný co chytim je cejn a kapr…
- Úterý 24. dubna 2012 ve 21:40® Fryw
-
Chyť a pusť jsem rovnou u některých ryb přeskočil přímo na nechyť