Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 7. dubna 2012 ve 14:29® žaky 20
-
Prosím poraďte mi jak mám udělat návazec do zásobníku přesně na míru a jak se ten návazec potom přidělá na kmenový vlasec když mám na konci udělanou smyčku?
- Sobota 7. dubna 2012 ve 13:34® MIG-35
-
mvincik> Jo to každopádně! Tak kdysi mi zajímala antropologie, ale co s tim??
Byl sem na pár přednáškách a vy.. se na to.
Fryw> Jo já šel taky učňák a pak střední. Myslim si, že je to lepšší! Na učňáku získáš praxi, kterou na střední ne. No smekám jste dobří!!
- Sobota 7. dubna 2012 ve 12:16® mvincik
-
MIG-35> Docela tě v tomto období i závidím. Ale na druhou stranu, v dnešní době člověk nikdy neví, co se ti bude hodit. A vzdělání se ti nikdy neztratí. Na druhou stranu, i s ním budu klidně dělat tam, kde ho nepotřebuješ, když to bude dobře ohodnocené a bude mě to naplňovat.
- Sobota 7. dubna 2012 v 11:50® Fryw
-
MIG-35> No, ja jsem se nejdřiv vyučil s tím, že budu mít zaměstnání na 5 let s ubytováním v továrně (Aero) pro kterou jsem se učil. Jenže ta továrna za pomoci Boeingu během toho učení uspěšně zkrachovala (vystřídalo se tam během chvíle asi 6 majitelů, pak jsem přestal sledovat), tak jsem se vydal touto cestou. Mezi tím opravuju stroje v továrnách, takže nejsem nijak odtrženej od reality. Naštěstí se ta cesta chýlí pomalu ke konci, protože čím víc let mi je, tím méně se chce učit. A navíc když můžu díky té práci konfrontovat to co do nás lejou ve škole s tím co reálně funguje, vzbuzuje ne moc dobré pocity…
- Sobota 7. dubna 2012 v 11:39® MIG-35
-
Fryw> mvincik> Jo pánové klobouk dolů!!
Mě uh by do školy nikdo nedostal!
Bohatě mi stačí zdělání co mam i míň by bejvalo stačilo na to co dělam.
- Sobota 7. dubna 2012 v 11:00® Fryw
-
MIG-35> To jsem rád, já se tomu taky smál jak jsem to psal
mvincik> tak ti přeju ať ti to jde jak po másle. Nejduležitější je se uklidnit a nehledat v tom vědu. Zajimavy že jak jsem ulehal tak jsem vubec ještě nevěděl, stačilo se vyspat a mám celkem jasno
- Sobota 7. dubna 2012 v 10:45® mvincik
-
Fryw> To znám velice dobře. Zrovna diplomku řeším. Tak ať ti to jde, hodně zdaru!
- Sobota 7. dubna 2012 v 9:48® MIG-35
-
Fryw> Twl ted si mi fakt rozesmál!!!
- Sobota 7. dubna 2012 v 1:10® Fryw
-
MIG-35> Čim vic se učim, tim vic su blbé. Až tady to doklepu, tak si kópim kybl, stovku žižal, a nahrabu hlinu. Budu to sebó nosit furt k vodě, a během napichováni na háček jim budu řikat, jak se vo ně starám, jak jim sháním zaměstnání a že z toho majó ve skutečnosti víc než já a jak to hezky fachá. No už mi hrabe, jdu to zkusit zaspat, bůh (keré to je jedno) ví jak by to jináč dopadlo
Dobró (hezky po Zbéšovsku, tak se u nás mluví viš, akorát já už moc né, páč su převychované
)
- Sobota 7. dubna 2012 v 0:39® MIG-35
-
Fryw> No tak to sem rád, že sem tupoun, ktrýmu se vykuřuje z hlyv ypravopis..
Zato mam pohodu, klid.. kdykoliv volno prostě paráda!
Přeju ti hodně zdaru vim jak je to těžký!!! A sem rád, že sem se tomu vyhnul
- Pátek 6. dubna 2012 ve 23:50® Fryw
-
MIG-35> Zitra má bratránek narozky, tak to bude…sranda. Ale dneska…Mam tady od včera asi 60 témat na diplomku s tím, že se to bez nějakyho podniku neobejde. Taky je věc, že nevím ktery témata jsou a nejsou obsazeny (a nezjistim to, dokud nepodam navrhy na studijní), takže jich mám mít 5 jako návrh. Takže dneska celej den komunikuju ruznou formou s ruznejma podnikama a reakce jsou ruzny a vysledek v nedohlednu. Jasno ma byt do uterka, takže na to mam už jen víkend a Velikonoce. A to víš, že má každej zájem… Mám toho plnou hlavu tak jsem toho tady taky musel trochu vylejt, aby nepraskla.
- Pátek 6. dubna 2012 ve 23:34® MIG-35
-
Fryw> Kámo dneska celej den kruto dřina!! Pak přijeli kámoší a ladíme formu na zejtra..
Ale ryba budou
Těšim se jak malej Jarda
- Pátek 6. dubna 2012 ve 23:25® Fryw
-
Néseš .-) Dneska jsem celej den řešil takovy kraviny a mam z toho trochu nervy už, tak nevim jak usnu. Jak to bralo? nebo se na ryby nešlo?
- Pátek 6. dubna 2012 ve 23:19® MIG-35
-
Haloo je tu někdo?, Bo sem tu sám??
- Pátek 6. dubna 2012 ve 20:21® mvincik
-
Segoves> Ono se stačí podívat na finále 1. ligy Ústí – Chomutov. Tam je to z půlky obměněné, tak vvvo čom to je???
- Pátek 6. dubna 2012 ve 12:31® Segoves
-
spike> právě sem koukal že se příští rok bude hrát novej model baráže mezi ELH a 1.Ligou věřim že se upraví i tohle pujčování…no vítěz 1.ligy už extraligoví hráče v baráži postavit nemůže mě příde že si ty týmy sami pod sebou řežou větev například v posledním zápase dával 2 ze 3 golů ústí slávista Hertl
Tento příspěvek byl editován 6.4.2012 12:34:41 uživatelem Segoves. - Pátek 6. dubna 2012 ve 12:25® spike
-
Segoves> Právě. Je to nefér jak pro hráče z daného týmu, které nahradí hráči z ELH tak pro tým, který chce postoupit do vyšší ligy.
- Pátek 6. dubna 2012 ve 12:17® Segoves
-
spike> já bych tohle půjčování hráčů z ELH zakázal sice je fajn že mladým nekončí sezona ale jak k tomu přijdou hráči co za ten tým hrajou celou sezonu…nejvíc na to vždycky dojede vítěz 1.ligy
- Pátek 6. dubna 2012 ve 12:12® MIG-35
-
džigit> No to máš konfort tedá!!!
Já dorasil z práce a tu nikdo…
- Pátek 6. dubna 2012 ve 12:07® spike
-
Sice to není z rybářské tématiky ale jsou tady i fanoušci hokeje. Hodonín ve středu předvedl jeden z jejich nejlepších zápasů v letošní sezoně. Berounu nepomohly k výhře ani posily ze Slavie a ani Slipčenko jim moc v brance nepomohl.
http://www.youtube.com/watch?…
Tento příspěvek byl editován 6.4.2012 12:08:21 uživatelem spike. - Pátek 6. dubna 2012 v 11:53® džigit
-
MIG-35> už mi donesli.Sem ale musel vypadat
Malem sem se rozhodil ten BMI
- Pátek 6. dubna 2012 v 11:48® MIG-35
-
džigit> Nejdřív si musim vodfrknout…
Ted sem dorasil z rachoty a su celý vlhký.
- Pátek 6. dubna 2012 v 11:25® džigit
-
Jídlo!!!!!!!!!!!!!!!
- Pátek 6. dubna 2012 v 11:08® chosebaits
-
Dobrej den.
- Pátek 6. dubna 2012 v 10:19® džigit
-
hraji> bojuju,bojuju
Tento příspěvek byl editován 6.4.2012 10:20:36 uživatelem džigit.
Zezřal sem jich asi pět,sladke fakt nemusim, a zapil to paru litry vody.Tož abych se nepustil do gati,když je ten pust
A s viru na mně nechoď,ja sem díky bohu atheista - Pátek 6. dubna 2012 v 10:16® džigit
-
Fryw> ale kulový.Zrovna,když sem se balil,volali,že mám zpoždění a lidi čekaj před vchodem…
Se to vynahradím zítra.Bude prazdno,krom žaludku - Pátek 6. dubna 2012 v 10:13® hraji
-
džigit> no musíš bojovat duchovní silou, ne svalama. Hezky se pomodlit je třeba
- Pátek 6. dubna 2012 v 10:07® Fryw
-
A ty celej večer udíš a pak máš ráno z toho jen karamelky?
- Pátek 6. dubna 2012 v 9:32® džigit
-
hraji> ale hladove tělo nemože bojovat s nastrahami světa
- Pátek 6. dubna 2012 v 9:30® hraji
-
džigit> šak je dneskaj velky pust, tož to maš jidlo akurat