Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 27. března 2012 ve 14:08® lunimus

Prave som sa vratil od vody, pohadzal som trocha krmenia do miest, kam sa chystam chodit lovit od zaciatku sezony a pomaly, ale isto vyrazam na sluzobnu cestu

Úterý 27. března 2012 ve 12:17® Bigpista
Bigpista

Dobré poledne, pánové a případně i dámy!

Úterý 27. března 2012 v 7:54® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Dobré ráno chytejáci… :-)

Úterý 27. března 2012 v 7:07® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej.

Úterý 27. března 2012 v 0:29® kubas
kubas

vagi> Kurnik, co to předvádíte na tom stadionu? To není divadelní scéna, ale hokej. Někdo by to těm vašim fans měl i říct :-D …

Pondělí 26. března 2012 ve 22:06® Scanix
Scanix

mvincik> ted kecas, kolikrat to o umu beztak neni, a to, ze te to bavi, to je preci to prave orechove, to snad kazdeho, kdo rybari, me urcite :-)

Pondělí 26. března 2012 ve 22:02® mvincik
mvincik

Scanix> Asi ano. Já neumím ani jedno, ale oboje mě baví, co víc si přát. :-D

Pondělí 26. března 2012 ve 21:58® Scanix
Scanix

mvincik> ale jo, mam par kamosu, co vylozene jen musi, ja zase jen vlacim, neni to spatne a da se poucit z obojiho…jak vedeni, tak nastrahy, pokud se bavime o pstruzich a stikach, jinak je to trosku jinak, aspon mam dojem…

Pondělí 26. března 2012 ve 21:57® regulus
regulus

vagi> no já ti nevím, já dneska slyšel častěji Kometa než Plzeň, máte nějaký mrtvý fanoušky … :-93;

Jinak su na ten zejtřek zvědavej co vymyslíte … ;-)

Pondělí 26. března 2012 ve 21:55® vagi
vagi

regulus> holt budem muset vyhrát v Brně :->

Pondělí 26. března 2012 ve 21:46® regulus
regulus

vagi> Tak zítra … :-D :-D :-D :-D :-D

Pondělí 26. března 2012 ve 21:42® regulus
regulus

vagi> no uvidíme …

Pondělí 26. března 2012 ve 21:33® vagi
vagi

regulus> máte z prdele kliku, ale otočíme

Pondělí 26. března 2012 ve 21:32® regulus
regulus

vagi> ještě si to myslíš … :-D

Pondělí 26. března 2012 ve 21:26® vagi
vagi

regulus> ajajaj, ale my vás zlomíme:-P

Pondělí 26. března 2012 ve 21:25® mvincik
mvincik

Scanix> To zajisté nedá. Ale baví mě tyto konfrontace a neustálé učení se a posouvání snad někam kupředu. O tom to je…

Pondělí 26. března 2012 ve 21:24® regulus
regulus

vagi> no a už je to 3:3 ;-)

Pondělí 26. března 2012 ve 21:22® Scanix
Scanix

osprey> tak ostre jsou mrchy, navic chteji vetsinou krmeni, to je neco, cemu jsem se nenaucil, nebo jsem na to spis lenoch a taky rohlik neni pro ni to prave, cervici jsou jiste lepsi, ty ja zase nemam moc rad, navic zenska mi je v lednici nestrpi, pote, co mi tam vylezli rousnice, tak radeji zustanu u peciva, neco se nechyta a za chvili se otevre P a to mi do otevreni MP vydrzi max s par pecivo-amurama, snad uz o neco povyrostli ;-)

Pondělí 26. března 2012 ve 21:19® osprey
osprey

mvincik> Jo, jdu si to nadělat. Dobrou.

Pondělí 26. března 2012 ve 21:19® Scanix
Scanix

mvincik> myslim, ze niz nesjela, je tu roky, X jezu mezi, nemyslim si, ze jsou to ryby z P, ale mohu se mylit. Jinak ty mrchy teckovany umi ignorovat i vlacku, zarucuju ti, ze i dost dobrych lovcu na V24 udelali zero, nic nenormalniho. Ja sam jsem zazil na ruznych P vodach, ze na mouchu sla ryba za rybou a vlacku proste nic, jindy obracene, neda se to pausalizovat…

Pondělí 26. března 2012 ve 21:17® osprey
osprey

Scanix> Vidíš, já ani nevím, že o tom sivenovi víš. Letos jsem to u vás byl zkontrolovat jen jednou – tloušti, plotice a ostré.

Den nato pak kdosi psal do Z lovu, že z fleku, který se mi z toho mála, co bylo na fotkách vidět, zdál povědomý, tahal jen plotice a tlouště nikoli… :-))

Pondělí 26. března 2012 ve 21:17® vagi
vagi

regulus> ježiš, oni neumí střídat? :-D

Pondělí 26. března 2012 ve 21:16® mvincik
mvincik

Scanix> Přál bych ti ho! O tom žádná…

Pondělí 26. března 2012 ve 21:15® mvincik
mvincik

Scanix> Moucha je dobrá, plácám ji rád, ale oni ji umí dobře ignorovat. Vláčka by asi byla lepšejší přece. Ty dobře víš. Hlavně je fajn, že někde taková ryba po zimě je, pokud není vysazená čerstvě. A pokud holt sjela nížejc od 24P…nevadí. :-D

osprey> Jojo, stříbrný šíp s kosočtvercem pozastaví u bílého domečku.

Pondělí 26. března 2012 ve 21:14® Scanix
Scanix

osprey> vsak ty tady znas uz kde co, jsi skoro mistnak ;-) Ja tu sivena teda na rohlik nechytil…ty pokazde necim prekvapis ;-)

Pondělí 26. března 2012 ve 21:12® Scanix
Scanix

mvincik> proste tady pred lety par duhaku vysadi i na MP, janomze bobkari je nevylapali vsechny, predloni meli 30+, ted maji 40+ a jsou fakt pekni, dari se jim dobre…je jich ale uz fakt malo, zrejme se rozplavali a neco se odnese, ale treba tu nejaky domorodec 60+ vydrzi, to bude pak mazec ;-)

Pondělí 26. března 2012 ve 21:11® osprey
osprey

mvincik> Myslím, že vím kde i proč. Ale třeba myslím špatně.

Duhák by byl zajímavé zpestření, ale nepojedu tam kvůli tomu. Navíc mě už nějaká partyja vytáhla k vodě.

Pondělí 26. března 2012 ve 21:08® Scanix
Scanix

mvincik> dneska na skok s kolegou, ja 2 (36 a 44), on bohuzel zadneho…ale pujcil mi musak a zkusim je otestovat s nim…par much mam, tak snad budou fungovat ;-)

Pondělí 26. března 2012 ve 21:03® mvincik
mvincik

Scanix> Helejď dravče, kde ty jsi tam vyškolil ty duhoně, to mi hlava nebere… :-D

Pondělí 26. března 2012 ve 21:00® Scanix
Scanix

skwor> me se to libi, na ryby lepsi, aspon je ted dele videt, ta hodka k dobru se ted zjara hodi. Lov v dubnu na P je do 20h a ten casovy posun posouva stmivani na 19+ a tak se da pekne vyrazet i po praci. Samozrejme na MP to resit nemusis, ale na P je to fajn, jinak by se stmivalo lehce po 18h a to toho moc nestihnes :-)