Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 23. března 2012 v 15:01® spike
spike

Libor> Ahoj, na amury ještě chvilku čas :-) ale pokusím se :-) Letos to bude ovšem těžší než předešlé roky :-) Jinak karásek potěšil, večer přišel ještě jeden ale fotka je nic moc ale byl celkem vysoký :-) Cílem byla sice jiná ryba ale i tak karásci udělali radost :-)

Tento příspěvek byl editován 23.3.2012 15:06:15 uživatelem spike.
Pátek 23. března 2012 ve 14:04® hraji
hraji

Fryw> ono je to složité. Pokud není pozemek ohraničen plotem, těžko ti kdo bude dokazovat co je a co není jeho. A s tím vyhrožováním je to dvojsečné. Stačí si uvědomit, že pokud by ti způsobil zranění či škodu na vybvení, nese odpovědnost on. Na druhou stranu, ty nešeš zodpovědnost za případné škody, které bys na zahradě způsobil. Ale k něčemu takovému by již musel majitel přizvat PČR. Máš pravdu v tom, že na Vranovské přehradě je to džungle.

Pátek 23. března 2012 ve 13:57® Fryw
Fryw

nnnap> V pohodě, pokud to bude Rambo s kulometem a pitbulem, tak vyklidím pole a nebudu mu mávat před xichtem brožurkou .-) Ta Vranovská je takhle zakletá od nepaměti. Větu „tady nechytejte, to je štont pana Jána!“, „pane Ján, chytá vám tam nějakej černej(havíř)“ jsem slyšel z dědova vyprávění snad 100× …

Pátek 23. března 2012 v 11:57® HaD
HaD

lunimus> mělo by :-)

Pátek 23. března 2012 v 11:24® lunimus

David Havlíček> ak slubujes, ze to potom znova nabehne, tak to prezijem :-)

Pátek 23. března 2012 v 10:51® hraji
hraji

David Havlíček> to je hezké že nám to říkáš. U mě dobrý, já budu spát.

Pátek 23. března 2012 v 10:49® HaD
HaD

Dobré dopoledne, dnes okolo půlnoci je plánovaný cca 10 minut výpadek.

Pátek 23. března 2012 v 10:43® timbab
timbab

chosebaits> JJ tak ať se daří.Kapři už by mohli jít i na koule.Na kuku už jdou.

Pátek 23. března 2012 v 10:40® chosebaits
chosebaits

timbab> Já budu chytat na feedr a tak budu očekávat jen to co se tam pověsí.Kolega tam vrhne bobky.

Pátek 23. března 2012 v 10:36® timbab
timbab

chosebaits> Jedeš na kapří?

Pátek 23. března 2012 v 10:32® chosebaits
chosebaits

Zdar přátelé.Počasí je krásné a tak jedu letos na první rybářskej vejkend.Všem co pujdou k vodě přeji uspěšnej lov.

Pátek 23. března 2012 v 10:26® Pčr

chci dnes odpoledne vyrazit na berounku, přidá se někdo? Nebo někdo kdo mě pomůže – budu na řece chytat poprvé :-)

Pátek 23. března 2012 v 10:12® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

nnnap> Tak to je zajímavá myšlenka :-) Tedy pro manželku určitě ne, ale pro mě jo :-D

Pátek 23. března 2012 v 10:03® nnnap
nnnap

ssg.Jimmy Wild> musíš se dostat s plozením nad 2,12 dítěte, jinak si stěžujte na lampárně. A nemusíš to mít nutně s manželkou. Děti doma, to je místo domácího mazlíčka, mít to po ruce. Pro účely důchodového zabezpečení se může inseminovat kdekoliv.:-D

Pátek 23. března 2012 v 9:26® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

MIG-35> Nebudééééš :-D :-)) Budeš nezaměstnaný, ale podle podle naší vlády budeš ještě produktivní pětasedmdesátník :-D

Pátek 23. března 2012 v 9:25® noba
noba

jinak tedy dobré ráno a hurá ne ryby.

Pátek 23. března 2012 v 9:24® noba
noba

MIG-35> no to právě že už nebudeš:-)

Pátek 23. března 2012 v 9:10® MIG-35
MIG-35

ssg.Jimmy Wild> Jenže to uh budu taky důchodce. :-D

Pátek 23. března 2012 v 8:56® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

MIG-35> No za chvíli žádní důchodci nebudou, protože se bude dělat do 100 let, takže se dočkáš neboj :-D

Pátek 23. března 2012 v 8:49® MIG-35
MIG-35

Koukam tady to je pěkná partička workoholiků. :-D Nejen, že pracujou v tejdnu, ale i o víkendu??? :-93; Zlatej kapitalismus!! Všichni stále v práci ještě omezit důchodce u vody a bude tam ráááj. :->

Pátek 23. března 2012 v 8:37® Bigpista
Bigpista

Dobré ráno. Pátek nepátek, mě o víkendu stejně čeká jen práce a zase práce :-((

Pátek 23. března 2012 v 7:29® MIG-35
MIG-35

Dobý ráno! Tady pošmourno…

hraji> Svátek je každej den, když se dokážu vyhrabat z pelechu. :-D

Pátek 23. března 2012 v 7:28® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Dobré ráno chytejáci… Tak je tu zase ten poslední pracovní den… Hurááá :-)

Pátek 23. března 2012 v 7:21® hraji
hraji

Hezké dobré páteční ráno Chytej. Pátek je jak svátek.

Čtvrtek 22. března 2012 ve 23:17® Libor
Libor

osprey> spike nebo rusák amurov?

Čtvrtek 22. března 2012 ve 23:13® osprey
osprey

Libor> Se teprve zahřívá:-))

Čtvrtek 22. března 2012 ve 22:29® Libor
Libor

spike: Čau spajku, pěknej karásek..

A amur by nebyl? :-|

Tento příspěvek byl editován 22.3.2012 22:30:10 uživatelem Libor.
Čtvrtek 22. března 2012 ve 22:10® nnnap
nnnap

Fryw> vím o čem píšeš. Ti snaživí, co si za komára postavili chaty si myslí, že vydrbali s ostatními až tak, že jim patří vše kolem. Něco na tom jejich pocitu bude, kdo ví, jaké pohnutky měli při stavbě svých chat. Možná to bylo to ticho a klid kolem. Takoví budou hulákat, bylo by snadné je poslat někam, ale kdož víme, jaké jsou hranice pozemků a čí jsou.
Přístup k vodě máš, ale po příbřežních partiích, to neznamená, že se mi bude banda s pruty tahat přes parcelu k vodě. Sám rybář bych na takové samozvance pustil psy. A při nutném vstupu na cizí pozemek máš také samozřejmě plno povinností. I jako rybář bych zvážil, jestli mé právo přístupu k vodě uplatním nebo budu tolerantní k druhému a přesunu se jinde. Jsou situace, kdy se například koryta řek posunuly a ti lidé jsou v tom nevinně. Samozřejmě že tupce, halekajícího s prutem v ruce, že to je soukromý břeh řeky, bych po zvážení konkrétní situace také poslal do análu. Jinak co se týče té pozvánky k diskuzi, byli to jenom 2 věty, zbytek diskuze s vámi. A metr je dobrej. Metr řeší vše.

Tento příspěvek byl editován 22.3.2012 22:11:28 uživatelem nnnap.
Čtvrtek 22. března 2012 ve 22:02® hraji
hraji

Za tolik snahy (marné) je potřeba poděkovat. A přeji dobrou noc Chytej.

Čtvrtek 22. března 2012 ve 20:54® Fryw
Fryw

nnnap> Já jsem si vědom toho, že je dost možné narazit na úchyla pro něhož je soukromé vlastnictví louky, břehu, lesa víc než platný zákon nebo lidské zdraví. Neradno chytat na panském, nebo tam chodit na borůvky. Ono ale ani tak nejde o ty situace kdy to tomu člověku patří, ale setkal jsem se spíš s tím, že to tomu člověku „patří“ protože tam někde sto metrů nad břehem má chatu.

Já měřím metrem, ne loktem nebo palcem, tak to beru tak, že můj svinovací pětimetr by mohl před RS obstát. Ikdyž, s ohledem na toho plejtváka…

Chvíli jsem váhal, zda nevaruješ před tím, že jsem se nevědomky stal obětí bolševické záškodnické skupiny, která má za cíl lákat prosté rybáře před hlavně pušek a nebo do spárů šelem. Po hrnku coldrexu, který na chvíli utlumil nemoc která zamlžuje smysly jsem došel k závěru, že je to jen tyjátr který má přimět hrát hru někoho kdo ji hrát nechce…