Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 21. března 2012 v 11:03® 1Mara
-
cormoran> Hale koukej manici knám tam něco napsat , to je jako v Jedličkově Ústavu
Tento příspěvek byl editován 21.3.2012 11:04:02 uživatelem 1Mara. - Středa 21. března 2012 v 8:03® cormoran
-
1Mara> Jako ty
- Středa 21. března 2012 v 7:59® 1Mara
-
cormoran> No jen stínuješ né
- Středa 21. března 2012 v 7:58® chosebaits
-
Krásné slunečné ráno.Počasí svádí k vodě,ale budu muset do rachoty.Snad bude vejkend také tak slunečný,nebo je v plánu první vejkendová rybačka. Myslel jsem že budu masařem a nakonec jsem dostal i nějaký ten bonus
- Středa 21. března 2012 v 7:44® ssg.Jimmy Wild
-
Dobré ráno chytejáci… Tak dnes odpoledne konečně zase na ryby… Snad to půjde…
- Středa 21. března 2012 v 7:41® cormoran
-
1Mara> stín?
- Středa 21. března 2012 v 7:32® Alov
-
hraji> Hele legislativče. Nerejpej jo !
Jinak taky přeju krásné ráno. Jsem předtím zapomněl popřát když už jsem tady
- Středa 21. března 2012 v 7:26® 1Mara
-
cormoran> ááááá stííín je tady
- Středa 21. března 2012 v 7:20® cormoran
-
chosebaits> Bré jitro. Jestli se máš stydět? No jasně, že ano. Ale ne proto, že jsi masař béčkový řady, ale proto, že jsi nachytal tolik ryb a vzal jen kapra a cejna. Musíš brát, dokud je z čeho
- Středa 21. března 2012 v 7:09® hraji
-
Hezké dobré ráno doupě úchyláků, pardon Chytej.
- Středa 21. března 2012 v 6:35® Alov
-
osprey> No Miroslave, ty se nám ale vybarvuješ
- Středa 21. března 2012 v 6:34® Alov
-
CeP> Ano, ano. Ale zde bych si dovolil upozornit, že pedofilie není uchylka, ale jistá forma nedočkavosti, což samozřejmě v jarních měsících s rybařinou souvisí…
- Středa 21. března 2012 v 5:10® Shrek
-
Dobré ráno vám všem, přátelé. Jedu provětrat pruty…
- Středa 21. března 2012 v 1:45® osprey
-
CeP> A nekrofil, protože je má rád i po smrti. Pečený.
Obecně vzato, jsme všichni tlupa úchylnejch hajzlů
- Úterý 20. března 2012 ve 23:54® CeP
-
Alov> neukvapuj sve zavery. ja bych rek ze bude i pedofil pac ty ryby byly urcite maly. jojo.. vrah a pedofil to bude..!
- Úterý 20. března 2012 ve 21:18® Alov
-
chosebaits> Nejsi masař…Si VRAH!!!
Tak to by jsme měly. Co tam máš dalšího??? - Úterý 20. března 2012 ve 21:09® chosebaits
-
hraji>Určitě! To tam pak můžeš nasazovat rychlenou štiku,ročka candáta atd. jak chceš a vždy tam bude prd!
Tento příspěvek byl editován 20.3.2012 21:09:22 uživatelem chosebaits. - Úterý 20. března 2012 ve 21:05® hraji
-
chosebaits> když na běžné vodě není plotice, znamená to, že něco není v pořádku. Plotice do každé tůně.
- Úterý 20. března 2012 ve 21:02® chosebaits
-
hraji>Souhlasím a také tak přistupuji k ponechání ryb a jedno jestli na pánev či jako nástažku na sumce.Chodím na revír chytat sumce,ale nástražku si většinou dovezu od jinud ,nebo právě tam je třeba plotice tak málo že každá zabitá plotice je obrovskou škodou.Někdo řekne JE TO JEN PLOTICE,ale …
- Úterý 20. března 2012 ve 20:53® hraji
-
chosebaits> nakousl jsi další horké téma. Co je normální? Vzít si úlovek, který jsem dosáhl v souladu s pravidly a etikou? A naplnit tak bezezbytku základní účel lovu, tedy ulovit? A nebo navzdory svému přesvědčení, ale v duchu „podivného nového náboženství“ tvrdit, že všechny ryby pouštím? Já tvrdím, že pokud si rybář ponechá svůj úlovek, a je jedno, zda se jedná o kapra na řízky či o plotice na zavináče, a děje se tak v duchu pravidel, je nepřípustné jej jakkoliv stigmatizovat, označovat za masaře a útočit na něj. Každý by měl zvážit, zda jeho úlovek je úměrný. Pokud budu masakrovat plotice na revíru, kde je jich pár, nedává to smysl, pokud budu pouštět zpět cejny na vodě, kde do deseti sekund po nahození na udici visí cejn, protože jich je ve vodě milion a schází jim potrava, nedává to smysl. Chce to prostě jen přemýšlet a dávat věci do souvislostí.
Tento příspěvek byl editován 20.3.2012 20:57:45 uživatelem hraji. - Úterý 20. března 2012 ve 20:45® chosebaits
-
osprey>Však jo.Víš,já jsem došel k tomu že se každej stydí říci VZAL JSEM SI ČUDLU NA GRIL ČI PÁNEV. Každej je pouštěč a ty keci okolo.Protože něco dělám ve svazu tak jsem nahlédl do některých ulovkáčů a ejhle. Nemá cenu psát dál !!! TO JE TAKOVEJ PROBLÉM ŘÍCT-měl jsem chuť na rybu a tak prostě šla.Samosebou nesmí to být každá která dostala chuť na mou nástrahu.
- Úterý 20. března 2012 ve 20:38® chosebaits
-
mannice>
- Úterý 20. března 2012 ve 20:24® osprey
-
chosebaits> Neboj. Předpokládám, že někdy během jara si jednoho kapra odnesu. Když budu hodně hladovej, tak možní i dva.
Jestli nezapomenu, dám ti příležitost, abys mě mohl veřejně hanit a tupit, protože my masaři si nic jiného nezasloužíme
- Úterý 20. března 2012 ve 20:22profil byl smazán
-
chosebaits> Tak seš z určitostí bílá,jestli se teda nehlásíš k druhýmu pohlaví.
- Úterý 20. března 2012 ve 20:19® chosebaits
-
mannice> Toto neznám a otom se tu nikdy nepsalo.Buď pouštěč a nebo masař!! Černá a nebo bílá.
- Úterý 20. března 2012 ve 20:17profil byl smazán
-
chosebaits> Nejseš masař, jen se mu podobáš
.
- Úterý 20. března 2012 ve 20:16® chosebaits
-
osprey> Jsem se podělil aspoň o zážitek a to jsem považoval sa dostačujcí.Škoda, jsem teda masař.
Tento příspěvek byl editován 20.3.2012 20:17:14 uživatelem chosebaits.Dej vědět a já ti to vrátím.
- Úterý 20. března 2012 ve 20:09® osprey
-
chosebaits> Jsi masař a protože jsi se s námi nepodělil, podrobíme tě tady zdrcující kritice.
Až chytím prvního slušného kapra já, budeš mi to moci oplatit
- Úterý 20. března 2012 v 19:28® chosebaits
-
cormoran>Tak už po lovu mám.Fota sice nemám,ale … Rybačka byla dnes luxusní a chvílema jsem ani nestíhal chytat na dva pruty .Pro mě teda dobrý a pro jednoho kapra a jednoho cejna špatný.CESTA na gril.Mám se stydět????? Jsem masař??? PS-moje první letošní ryby co jsem pozval k nám domu.
- Úterý 20. března 2012 v 17:11® cormoran
-
chosebaits> Dobjej, lidi dostali rozum a přestali troubit do světa, že se někde tahají ryby
Ty už máš určitě po lovu, ale kdyby ne, tak ať to ještě pořád jde