Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 15. března 2012 ve 20:40® hraji
hraji

Dneska jsem tu za celý den nezahlédl ospreye, že on si vybírá náhradní volno za páteční večer?

Čtvrtek 15. března 2012 v 18:21® timbab
timbab

mvincik> :-D jasně

Čtvrtek 15. března 2012 v 18:19® mvincik
mvincik

timbab> Hééélejď, zase opatrně jo!!! :-)

Čtvrtek 15. března 2012 v 18:06® timbab
timbab

mvincik> To vám tam zapnuli veřejné osvětlení ne? :-))

Čtvrtek 15. března 2012 v 18:04® mvincik
mvincik

Přátelé, dnes musí svítit ouplně všade, když svítilo i v dolíku jako jsou Strkanice. :-D

Čtvrtek 15. března 2012 ve 14:59® džigit

olda> tuš dik,ale vlastně nevim zač :-)

Čtvrtek 15. března 2012 ve 13:27profil byl smazán

chosebaits> Hurá na ně ,ať berou :-)

Čtvrtek 15. března 2012 ve 12:41® hraji
hraji

chosebaits> máš pravdu, v Brně už taky svítí

Čtvrtek 15. března 2012 ve 12:32® chosebaits
chosebaits

Dobré odpoledne.Venku svítí svítítko a tak je škoda sedět u netu a tak hurá na ně.

Čtvrtek 15. března 2012 ve 12:13® olda
olda

džigit> moc děkuji.

Čtvrtek 15. března 2012 v 8:59® Bigpista
Bigpista

Dobré ráno. Nad Prahou také zataženo. Ale v sobotu má svítit, juchů!

Čtvrtek 15. března 2012 v 7:54® džigit

hraji> po dluhe době pry jen u nas,pravila děvucha na Nově.Valim ven nabrat vitamin D :-))

Čtvrtek 15. března 2012 v 7:42® hraji
hraji

džigit> tak užívej sluníčka, v Brně je nějak šedivo po ránu.

Čtvrtek 15. března 2012 v 7:30® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

MIG-35> Ono to přijde… Co jsem koukal, tak dnes se to má začít lámat a bude se to zlepšovat směrem k víkendu. A já mám zrovna obě děti na krku :-((

Čtvrtek 15. března 2012 v 7:22® MIG-35
MIG-35

Dobrý ráno a pohodovej den!! :->

džigit> To ti závidim tady je zatažíno. :-((

Čtvrtek 15. března 2012 v 7:18® džigit

Fajne rano synci :-) Mám volno,píchá do mně sluníčko,co víc si přát…

Čtvrtek 15. března 2012 v 7:17® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Dobré ráno chytejáci…

Čtvrtek 15. března 2012 v 7:07® hraji
hraji

Hezké dobré čtvrteční ráno Chytej

Čtvrtek 15. března 2012 ve 2:01® brčkař
brčkař

Hezké dobré ráno Chytej

Čtvrtek 15. března 2012 v 1:35® brčkař
brčkař

hering> Přesně tak. Je to především zájem lobbistů(+ vrcholných manažerů), který chtěj podojit stát. (Vždycky se přesouvají tam, kde větří peníze.) A jelikož pustěj žilou i poslancům (nebo i starostům), ti na povel zvednou ruce… To, že to nakonec bude k ničemu, mj. proto, že Němci to u sebe nesplavní, je jen další z obrazů obyvatel města Kocourkova…

Tento příspěvek byl editován 15.3.2012 01:41:48 uživatelem brčkař.
Čtvrtek 15. března 2012 v 0:43® hering
hering

regulus> Nic ve zlém :-) Výška vzdutí hladiny na jezu víc jak 5m je už ku**a dost! To už je jez jak kráva.

Délka vzdutí 9km je sakra málo. Do Ústí nad Labem zbyde 20 km stejně suchejch jako kdyby jez nestál – evidentně se bude brzy tlačit na druhý jez v Malém Březně.Teď raději drží ústa!

Prohrábky 6 km toku pod jez níž.Hm chujovina na entou!!! Vždyť je tam dno samá skála (pískovec).

Druhová početnost nad zdymadly v UL oproti pod nima je třetinová. Na úseku od UL po st. hranici prokázáno 34 druhů ryb.(Vostradovský)

Jako rybář milujíci druhovou pestrost v revíru se s jezem nemůžu nikdy smířit.

Mohl bych zde pokračovat.Je tam těch účelových lží dost a dost.

Ostatně názory samotných rybářů na stavbu jezu jsou tak fifty/fifty mnozí už tam vidí ty megakapry a megasumce a nás reofilistů je méně :-((

Je třeba si uvědomit,že jediná migrační překážka od moře je u Hamburku a pak až Střekovský jez.Za těžký prachy se snažime vrátit lososa do Čech a pak mu budeme stavět migrační překážky a návádět ho do nějaké strouhy co si pan projektant pojmenuje jako rybí přechod.Obráceně to je s úhořem.Jak mu vysvětlíme aby do hydroelektrárny neplaval,že tam jsou ty velký lopatky co ho naporcují.Vždyť tudy musí proplout veškerý úhoř z Čech.

Prostě a jednoduše je to těžký betonlobing nic jiného.Poslední léta je až na pár letních dní Labe splavné a stějně projede jen o trochu více těch zrezivělých necek.Labe mám před očima každej den.

Středa 14. března 2012 ve 23:19® džigit

a včil začne v Londyně fičak :-)

Středa 14. března 2012 ve 23:01® hecht
hecht

osprey> má to souvyslost s tou odstávkou serveru ?

Středa 14. března 2012 ve 21:53® nnnap
nnnap

kdo si hraje, nezlobí. Za chviličku si umýt ruce a hajdy do postýlek.

Středa 14. března 2012 ve 21:28® osprey
osprey

skwor> Nevím, jak špatnej je tvůj den, ale já právě přišel o půldenní práci. Z hlediska mých kreativních možností je to práce celodenní.

Středa 14. března 2012 ve 20:54® džigit

regulus> průser je,že Ti nikdo nic nevyčetl a i přesto máš pocit,že to musíš vysvětlit.Proč? :-)
Já se Ti tu taky nezpovídám,prostě jsem to udělal a taky podepsal,Ty ne a přesto máš pocit,že to potřebuješ vysvětlit? Zvláštní,viď

Středa 14. března 2012 v 19:07® regulus
regulus

džigit> jen jsem tam dal dá se říct stanovisko druhé strany jako protiváhu. Nemůžu se relevantně vyjadřovat k něčemu vo čem vím s vodpuštěním howno a to ani na základě nabádání mlaďochů z kraje. Z vizualizace poznám houbec, namalovaný je to dycky krásně, ta ubohá strouha jako držhubné jak psal osprey tam je a vůbec nedokážu posoudit jestli ve svý podstatě je nebo není vyhovující. Pokud jsem to dobře pochopil, tak jde o vzedmutí hladiny na jednoroční povodňovou vodu, což je stav, kdy řeka zůstane tam kde má, tedy v korytě a nic se zatápět nebude, takže kromě onoho splavu, kus před ním a kus za ním se nikde nic nestane kromě toho že tam bude víc vody, což je zdá se ne moc velkej zásah. Pokud tohle přinese z jiné strany užitek (což taky pochopitelně nevím), tak proč protestovat.

Pokud to někdo nepochopil, tak polopatisticky. To o čem nemám relevantní informace nepodepisuju, v poslední době se roztrhl pytel se stěžovatelama, stěžuje si každej kdo má do prdele díru. Klasickej příklad jsou brněnský tunely pod Dobrákem. Výpadovka na Svitavy je tam už asi 35 let bez ohledu na to jestli by se s tím něco dělalo nebo ne tam jezdilo, jezdí a bude jezdit stejný množství aut. Jediná změna je, že ve stejný brázdě jak to je už 35 let bude vjezd do tunelu, plus se udělali mohutný protihlukový opatření, takže lidi kolem na tom svým způsobem vydělají. Samozřejmě je našla jedna pyča, co udělala nějaký združení a neustále hledá breberky a napadá to soudně, ale ne v Brně, protože soudce znalý místních poměrů by to smetl ze stolu, nýbrž v Praze. Už to mělo bejt dávno hotový, díky tomuto kokotovi to stálo pomalu o miliardu víc, protože soud pozastavil stavební povolení a stavba se musela zakonzervovat, aby za 3 měsíce nebo půl roku soud zase naznal, že je vše v pořádku a to už dvakrát nebo třikrát. Kdyby to tenhle čurák měl zaplatit tak by to spláceli ještě jeho pra…pravnuci za 150 let. Jenže tady to chodí tak, že to zaplatí daňoví poplatníci.

Tento příspěvek byl editován 14.3.2012 19:09:22 uživatelem regulus.
Středa 14. března 2012 v 17:13® mvincik
mvincik

skwor> Co jsi objednával??

Středa 14. března 2012 v 17:05® skwor
skwor

mvincik> Ještě by mi mohli zavolat, že ty nástrahy, co jsem si včera objednal, nemají a bylo by to dokonalý :-D Radši se jdu projít.

Středa 14. března 2012 v 17:01® mvincik
mvincik

skwor> Taky jsem nějak zmateně naladěn…