Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 14. března 2012 ve 14:04® džigit
-
sunet> tohle už Timbab nevidí,neb mu stačí k lovu betonový kanál,v něm betonové úkryty pro sumce a jiné,na břehu vybetonované lavičky a betonové krmítka a hnízda pro těch pár zbylých opeřenců…
- Středa 14. března 2012 ve 14:00® MIG-35
-
No mě se zase nezdá tohle http://www.rvccr.cz/?… :-/
sunet> To maj recht.. A proto je to v tomle statu taký jaký to je…
- Středa 14. března 2012 ve 13:59® osprey
-
timbab> Já ještě vybetonováno nemám. Ale letos tady pravděpodobně dokurví posledních pár pěkných kilometrů Vltavy mezi Hněvkovicemi a Týnem.
Prý tu bude cosi jezdit.
Jestli myslejí ten šíf, co vozí deset lidí z Hluboké do Budějovic a zpátky, tak to se teda fakt vyplatí…
Reálně se to dělá proto, aby se usměrnil tok peněz. Je to stejné jako s protipovodňovými úpravami. U těch je taky polovina naprosto k prdu, ale někdo si na tom slušně vydělá.
- Středa 14. března 2012 ve 13:59® brčkař
-
džigit> Dobrá věc. Podepsal jsem.
- Středa 14. března 2012 ve 13:58® sunet
-
Ano, co se mě netýká, není moje starost. Jak krátkozraké, ale jak pohodlné. A přesně na to sázejí podobné lobby.
Pořád mi uniká jedno, kde je aktivnější přístup AOPK? Vždyť právě fragmentace je ten největší problém. Aby správně fungoval ekosystém, musí být propojený, každá jeho část. Cokoliv se oddělí, je odsouzeno k postupnému zániku.
Tento příspěvek byl editován 14.3.2012 13:59:15 uživatelem sunet. - Středa 14. března 2012 ve 13:53® timbab
-
džigit> Já už mám vybetonováno
- Středa 14. března 2012 ve 13:51® džigit
-
mannice> navíc to není stavba na rok.Tohle pocítí lidi v okolí několik let.
Šak on mu taky někdo jednou bude chtít vybetonovat pískoviště … - Středa 14. března 2012 ve 13:48® timbab
-
mannice> Ryby jsou i tam kde je jez.To vidím tady.
Ale to je jedno nemám potřebu se o tom dohadovat.Stejně se tady nevyřeší. - Středa 14. března 2012 ve 13:44profil byl smazán
-
timbab> K čemu? Třeba k tomu z poheldu rybáře,že tu pořád bude úsek labe,kterej neni „umělej“ pořád tu bude prostor pro reofilní ryby,nenaruší se vodní ekosystém. Z pohledu občana, nezničej nám tady cyklostezku, do který bylo už financováno několik milionů, nezničej se tu silnice a tak dále..
- Středa 14. března 2012 ve 13:37® timbab
-
mannice> K čemu?
džigit> Já bych se vás neptal
- Středa 14. března 2012 ve 13:26® džigit
-
mannice> pokud mu nebude nikdo zasahovat do „baráku“,proč
Tento příspěvek byl editován 14.3.2012 13:27:24 uživatelem džigit.Pak mu odpovíme stejně
- Středa 14. března 2012 ve 13:24profil byl smazán
-
timbab> Podepiš se tam a neremcej pomůžeš tim třeba mě
Tento příspěvek byl editován 14.3.2012 13:24:43 uživatelem .http://www.petice24.com/ne_pro
- Středa 14. března 2012 ve 13:22® timbab
-
džigit> Vždyť já to taky tak beru.Normální diskuze
- Středa 14. března 2012 ve 13:20® džigit
-
timbab> už jsem psal Regulovi,nikdo nikoho k ničemu nenutí…
- Středa 14. března 2012 ve 13:16® timbab
-
džigit> Tak víš jak,Tady se taky pořád bagruje,sype lomovej kámen,zdí se,leje beton.Já už to zas tak moc neřeším,nějak to bylo nějak to bude.
Tyhle petice a tak mají kolikrát nulovou účinnost. - Středa 14. března 2012 ve 13:08® džigit
-
timbab> co odpovědět,že mě to taky nebere,že sem z Ostravy?!? nevím........
Tento příspěvek byl editován 14.3.2012 13:11:12 uživatelem džigit. - Středa 14. března 2012 ve 13:04® timbab
-
džigit> Už jsem ti psal do Hradce.Děčín mě nebere, spíš co bude s tímto http://www.rvccr.cz/?…
- Středa 14. března 2012 ve 13:01® džigit
-
regulus> šak Tě nikdo nenutí to podepsat…
Tento příspěvek byl editován 14.3.2012 13:03:33 uživatelem džigit.
Já se Ti taky neseru do hlasování o změně občerstvovny - Středa 14. března 2012 ve 12:58® regulus
-
džigit> dám sem jinej odkaz http://www.rvccr.cz/?… a fčilka mudruj. Je to špatně nebo není, jasný že to je zásah, ale kolik takovejch jezů a plavebních komor je, ve srovnání s přehradou nebo třeba zregulováním horské říčky je to zásah minimální. Jde taky o to kde to bude, trochu si pamatuju jak to tam vypadá, ale už je to pár let co jsem tam byl naposledy. Proti každé stavbě se dycky najde milion spravedlivejch odpůrců, stavba se dá naprojektovat a postavit dobře nebo špatně, přestože je každá svým způsobem nutný zlo. Kdyby se nestavělo jezdíme dodneška po štěrkem sypanejch úzkejch klikatejch cestách, taková dálnice je taky zásah jako svińa, ale je nutný najít řešení co by nejmíň bolelo.
- Středa 14. března 2012 ve 12:31® ladamaj
-
Fugas>také jsem to měl ale musíš vše z kombinovat tak aby to vše fugovalo,jde o toleranci tvou i tvé drahé kompromis.
- Středa 14. března 2012 ve 12:27® džigit
- Středa 14. března 2012 ve 12:25® regulus
-
Fugas> tak to máš doma přebabováno, nicméně i z holky se dá vhodnou výchovou udělat rybář(ka).
Musíš hold dělat co umíš abys nakonec na ty ryby neutíkal.Nicméně i s 2,5 letou ratolestí a kočárem se dá za pěknýho počasí jít na ryby, chce to ovšem vhodně situovaný revír což všude není no a placama to můžou být trochu nervy.
- Středa 14. března 2012 ve 12:14® Fugas
-
regulus> budu se snažit, ale mám 2 holky
. Ta starší (2 a půl) už se mnou loni byla a i doma má takovou hru kde s magnetickým proutkem chytá a baví jí to. Letos už jí pořídím asi opravdovej prut, něco jako pidi bič. Druhá je o 2 roky mladší, ta musí zatím koukat z kočáru
.
- Středa 14. března 2012 v 11:46® regulus
-
Fugas> nehroť to, musíš děcka vést k rybařině a pak zjistíš, že budeš za to, že jdeš na ryby manželkou ještě pochválen. Určitě nebude protestovat když jí na půl dne zmizíte z baráku …
- Středa 14. března 2012 v 11:40® Fugas
-
osprey> vidím to podobně, k životu to patří. Dokonce se teď cítím šťasten, jen nesmím moc koukat do Z lovu, to trochu závidím
- Středa 14. března 2012 v 11:26® osprey
-
Fugas> Jednou na to budeš rád vzpomínat. Děti dávají lidskému životu smysl. Ryby jsou zábava, na těch budeš sedět v důchodu
- Středa 14. března 2012 v 11:23® hraji
-
Fugas> no jo, kolego, ty jsi v nebezpečném období života, moje děti jsou už tak velké, že jsou větší než já. Spíš budu vozit vnoučata
- Středa 14. března 2012 v 11:16® 1Mara
-
Fugas> Neděláme si děti
- Středa 14. března 2012 v 11:08® noba
-
je to jednoduché. Dítek nemám a pracuji krátkej dlouhej týden.
- Středa 14. března 2012 v 11:01® Fugas
-
jak to lidi děláte, že jste furt na rybách, dokonce dopoledne? Já přijdu v půl 5 z práce, nafasuju kočár s miminem, pak do sebe za pochodu něco hodím, nafasuji druhé dítko, vykoupu, uspávám, čtu pohádku a vetšinou se uspím v 8 večer sám…