Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 1. března 2012 v 10:41® olda
olda

džigit> Hluboká pravda,stojím za tebou.

Čtvrtek 1. března 2012 v 9:29® džigit

cercer> on se jich /děvčat/ ujal bubeník ze Zpocenýho voka s tím,že je naučí hrát na nějakou akci.To mě ještě čeká :-93;

Čtvrtek 1. března 2012 v 9:06® cercer
cercer

džigit> to si umím představit-mám ještě v živé paměti Jestřabky a její folklorní vystoupení!!!:-D

Nezbude ti nic jiného,než odvřískat:Tu kytáááru sem koupil kvůli tobě…to zabere,uvidíš..

a ten vehikl příště nezamykej,ušetříš práci jim a sobě děngi :-93;

Tento příspěvek byl editován 1.3.2012 09:09:58 uživatelem cercer.
Čtvrtek 1. března 2012 v 8:42@ 15GTL

,,Rádi Vás uvítame

S pozdravem Pat a Mat,,

Tento příspěvek byl editován 1.3.2012 08:56:00 administrátorem HaDová.
Důvod editace: Příspěvek neobsahoval relevantní obsah.
Čtvrtek 1. března 2012 v 8:41® džigit

cercer> a to já vůl se propálil s dárkem Krtkove k narozkam.Koupil jsem ji elektroakustickou kytaru,tak mě ještě večer ovlažovala starými songy,které už ovšem nějak pozapomněla,ale o to víc jich chtěla zazpívat :-))
Zlaté " z chradišťá..­..........." :-D

Tento příspěvek byl editován 1.3.2012 08:42:55 uživatelem džigit.
Čtvrtek 1. března 2012 v 8:40® jajco
jajco

džigit> Máš recht.

Čtvrtek 1. března 2012 v 8:38® džigit

jajco> usekneš tomu ruky a budeme to muset ještě více živit.O chlebu a vodě to nahnat na rekultivaci jam po severočeských dolech.Kdo padne,zrecyklovat a pak zrekultivovat!

Čtvrtek 1. března 2012 v 8:33® jajco
jajco

džigit>Zažil sem tu situaci dvakrát během týdne v Praze.Poprvé přišel o rádio,samozřejmě jak píšeš vyloupnutý zámek a rýhy od šroubováku.Za týden vše v cajku a znova,jen rádio sem vždy vytáhl a dal pod sedačku.Nenašli,ale zámek opět v konečníku.Se­kat ruky!

Čtvrtek 1. března 2012 v 8:27® džigit

hraji> ten bych nejraděj narval tomu zmetkovi přes močovou trubici až do krku a nazpět

Čtvrtek 1. března 2012 v 8:26® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Dobré ráno chytejáci…

Čtvrtek 1. března 2012 v 8:25® džigit

cercer> Nějaká fetka se mi vloupe do aut,kde nic nenechávám a narobí u teho marasu a Ty tu plácáš o kvalitních dílech?

Čtvrtek 1. března 2012 v 8:24® hraji
hraji

džigit> na polské buřty bych se díval s despektem. Hoď ho psovi (cizímu).

Tento příspěvek byl editován 1.3.2012 08:24:43 uživatelem hraji.
Čtvrtek 1. března 2012 v 8:24® cercer
cercer

džigit> to by nebylo dobrý- na-ranej a ještě hladovej…blbá kombinace :-D

Čtvrtek 1. března 2012 v 8:21® džigit

cercer> asi Tě praštím tím Polským vuřtem,co mi dala roba na přilepšenou do roboty :-D

Čtvrtek 1. března 2012 v 8:20® cercer
cercer

jj..kvalitní značkové náhradní díly…z první ruky..

Čtvrtek 1. března 2012 v 8:19® cercer
cercer

džigit> hele věcná: nebylo by jednodužší i levnější zbylá vokna vylámat a zrobit z toho kabriolet??

Čtvrtek 1. března 2012 v 8:16® džigit

hraji> ona ani nebyla finanční,ale aj bych byl „vděčný“ kdyby ten ZMJD rozbil jen to okno u šoféra!!! Zničený zámek,na několika místech vrypy po šroubováku,jak se snažil vyloupnout všechna boční okna.No a s tím související i poškození rámu…
Třešinkou bylo,že po výměně jsem ´musel nové okno reklamovat,neb má vadu a při podrobnějším koukání jsme ještě objevili prasklinu,nebo rýhu v předním okně,bo po tom někdo chodil a vlastně i po spojleru vzadu nad pátými dveřmi.

Čtvrtek 1. března 2012 v 8:09® cercer
cercer

dobré ráno s CHytej…

Čtvrtek 1. března 2012 v 7:56® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej. Aji džigitovi, ať ho ta náhlá finanční ztráta v servisu tak nebolí.

Čtvrtek 1. března 2012 v 7:53® džigit

fajne rano synci.Řek bych aj vic,ale nemožu mluvit :-)) Ale ono ani se mi po včerejšim dnu ve skloservise nechce.Vraždil bych.....

Tento příspěvek byl editován 1.3.2012 07:54:24 uživatelem džigit.
Čtvrtek 1. března 2012 v 7:32® cormoran
cormoran

regulus> 200 metrů to nebude, to byste museli být na výšce dvaceti metrů pod Baltem:-D

A co se toho chytatelnýho stojáku týče, tak jich máme v okolí deseti kilometrů přes dvacet svazovejch, myslím že třiadvacet přesně, ale jen na tomhle jednom se dá chytat. Celou zimu jsme si ho poctivě krmili vodou a tak tam i v těch mínus dvacítkách bylo pěkný oko, kde se daly chytat ploťky:-) No a včera po práci mě tak napadlo, že už by se dalo házet i dál do větší hloubky, kde by se dali chytat cejni a slušnější plotice. Kapříci byli v tuhle dobu takovej nadstandart, s těma jsem moc nepočítal. Možná tam ale jsou natažený díky lidem, kteří tam krmí kachny pečivem. Ostatně ty jsou vidět v pozadí na ledě jak čekají, až vypadnu, aby mohli dojet to, od čeho jsem je vyrušil. Jinak když jsi načal ty řeky, tak to vám nezávidím, já byl víkend taky na řece a chytání bylo taky fajn, později dám fotky do Z lovu:-)

Tento příspěvek byl editován 1.3.2012 07:35:03 uživatelem cormoran.
Středa 29. února 2012 ve 22:46® nnnap
nnnap

džigit> no to, že ho mám.:-D Ale asi v tom byl kluk. Sestavil sem mu ho, aby měl k mému fídru důstojného bratříčka.

Středa 29. února 2012 ve 22:39® džigit

nnnap> co Tě k tomu přivedlo,to jak si chytal na picker s winklem? :-D

Středa 29. února 2012 ve 22:24® osprey
osprey

nnnap> Bojím se, že nemohl. Nejsem schopen zpracovat tak delikátní téma do náležité hloubky.

Středa 29. února 2012 ve 22:20® nnnap
nnnap

pane Horáčku, mohl byste zpracovat duel JEMNÝ CAJK X VELKÝ OCAS?
Z pohledu psychologického. Co nám přináší, co nám nahrazuje.
Děkuji

Středa 29. února 2012 ve 22:09® regulus
regulus

cormoran> no dost dobře nechápu, jak je možný, že v podhůří Krušnejch hor o 200m.n.m vejš si chytáš na stojáku, když tady je to zamrzlý od břehu ke břehu a led měl o víkendu pomalu 20 cm, no co ti mám povídat, sereš mě, Švarcava se Svitavou nechytatelný, stojáky zakletý a ty si sem klidně dáš rybu … :-D

Tento příspěvek byl editován 29.2.2012 22:10:25 uživatelem regulus.
Středa 29. února 2012 ve 21:32® mvincik
mvincik

hraji> Ty tajnůstkáři. :-D

Středa 29. února 2012 ve 21:23® cormoran
cormoran

mvincik> Tak tak..Zítra už je březen, teď už to půjde rychle, teď už zase budeme při fídru a plavče odpočítávat dravcovou sezonu:-)

Středa 29. února 2012 ve 21:17® hraji
hraji

mvincik> jeden nejmenovaný kolega dnes kapra ulovil na svazovém revíru

Středa 29. února 2012 ve 21:12® mvincik
mvincik

cormoran> Já plavajdoval včera a taky jsem byl celkem překvapen. Byly vidět zajímavé indicie, ve které jsem nedoufal. Můžu ale říct, jaro je tu, začínáme. :-)