Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 28. února 2012 v 19:09® HaD
-
sus1> si se zbláznil? Opravovat to? Myslíš, že na to mám chuť a čas? Ale dobře, poslední příspěvek opravím. Má jen 6 chyb
David Havlíček> Tak mě to oprav jako v diktátu! Pracuji ve školství. To ano, ale v jiném oboru, než si asi myslíš.
Tento příspěvek byl editován 28.2.2012 19:10:26 uživatelem HaD. - Úterý 28. února 2012 v 19:04® sus1
-
David Havlíček> Tak mě to oprav ,jako v diktátu.
Pracuju ve školství to ano ale v jiném oboru než si asi myslíš. - Úterý 28. února 2012 v 18:48® HaD
-
sus1> Problémy provázejí každý velký server. I takový FB občas vypoví službu. Takže Tě zklamu a přání nevyhovím.
Btw.: o tom co by měl mít lovec v hlavě jistě polemizovat nelze. Stejně jako o tom, jaký by měl mít třeba člověk ze školství písemný projev (v Tvém příspěvku je jich několik desítek a to ve školství pracuješ). Že je realita jiná, lecos se musí tolerovat a lidé používají nejrůznější berličky, snad není pochyb. A my zadarmo jednu z berliček nabízíme…
- Úterý 28. února 2012 v 18:12® sus1
-
cercer> Co by si chtěl plodit ?! vždyt sem vůbec nechodíš.
- Úterý 28. února 2012 v 18:11® sus1
-
mildas> Pěkně napsané,sousede.
Spoustu věcí,které tady jmenuješ má( měl by ) mít lovec v hlavě( viz. zkoušky testy).Další věci které potřebuje a o kterých se zminuješ jsou v takové té knížečce, cos dostal při zakoupení povolenky a ty tolik potřebné informace k lovu tam jsou, jen otevřít ,nalistovat a je to.Možná,že to v tom telefonu bude rychlejší a tudíž si lovec ,, prodlouží " dobu chytání, než když to nalistuje v knížečce. Proti osobám – osobně tady nikdo nic nenamítal,o jejich práci, jestli je nebo byla zbytečná,…aspon co jsem doposud četl.Vyjadřování padalo pouze na novou aplikaci,která se tady objevila,nic víc,nic míň.To že napíšu,že pro mě ne – neznamená to,že znevažuju něčí práci.Nakonec jsem to tady psal, kdo chce,at si aplikuje co chce,každého věc.
A když už, tak bych uvítal a to nejen já nějakou informaci ,,ZADARMO" ,že už Chytej pojede bez problémů,to si myslim,že by uvítala opravdu velká část lidí.
Ad. úcta? To si raději nechám pro sebe a nebo určitě ne tady na veřejnosti,takovou mam úctu zase já. - Úterý 28. února 2012 v 18:02® cercer
-
tak jsem se TIM tu od vcerejsiho data procital a chystal se taky tu neco vyplodit…ale mildas rekl vše,co jsem chtel napsat…takze asi tak… hold jsme cechacci..
- Úterý 28. února 2012 ve 12:07® osprey
-
mildas> Tak to určitě. Ale fakt by to bylo na dlouhou a složitou debatu. Třeba ji někdy dáme, i když se najde spousta přitažlivějších témat
- Úterý 28. února 2012 v 11:36® mildas
-
osprey> Jasne, to je ale na jinou debatu. Chtel jsem jen rict, ze za konec starych casu nemuzou mobily.
- Úterý 28. února 2012 v 11:30® osprey
-
ladamaj> Tohle dneska nejde a důvodů je asi miliarda. I to, co zbylo je proti světu obrovský nadstandard, z něhož ale na druhou stranu pramení řada problémů.
- Úterý 28. února 2012 v 11:19® ladamaj
-
kety.vydra>jo kdesou ty časy zes koupil 1 povolenku ajezdils po celé ČSSR,1řád a problém skoro žádný a cena uplně jiná.
- Úterý 28. února 2012 v 9:28® džigit
-
fajne rano synci.Byl bych dři,ale okolnosti nutily k jine potřebne činnosti.To vlastně eště fajne rano nebylo.Teď už je jakš takš fajnějši.
- Úterý 28. února 2012 v 9:20® HaD
-
mildas> děkuju, včera jsem Tvůj příspěvek přehlédl!
- Úterý 28. února 2012 v 9:03® Bigpista
-
Dobré ráno!
- Úterý 28. února 2012 v 7:47® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej
- Úterý 28. února 2012 v 7:42® kety.vydra
-
mildas> 4 povolenky,4 řády-jdu blejt.To je přesně to,čeho jsem se nechtěl dožít.Sám beru troje papíry a brát ty čtvrté,ani mě nehne.
Dobré ráno všem.
- Úterý 28. února 2012 v 6:39® mvincik
-
Dobré ránko fšem.
- Úterý 28. února 2012 v 1:58® džigit
-
nnnap> tuš dobrou,idu zež
- Úterý 28. února 2012 v 1:34® nnnap
-
džigit> dovčil sem editoval, aditoval, až sem se z teho zbláznil. Jdu
. To mi přimomnělo z vojny- BUDÍČÉÉK, VSTÁVEJTÉÉ, JDEME SPÁÁT.
Dobré ráno, chytej. - Úterý 28. února 2012 v 0:26® džigit
-
čimčarara čim čim čim,pokecal bych,nemam s kym
- Pondělí 27. února 2012 ve 23:45® HaD
-
regulus> to chápu
- Pondělí 27. února 2012 ve 23:29® mildas
-
Zajímavá diškus, todletotady.........
Noviny i časopisy si zásadně kupuju. I knížky si kupuju. Nějak mě baví je mít v ruce. A taky se nemusím bát, že mi iPad spadne při čtení do plné vany.
Přesto je ta aplikace dobrá a pokud doba tyhle vymoženosti nabízí, je hloupost se jim vyhýbat a nevyužívat je, pokud chci. Po starých časech u vody většina teskní ne kvůli tomu, že má někdo v kapse telefon. Jde o klid, množství ryb, množství rybářů, množszví vody, množství betonu, množství MVE a o pár dalších množství. Kupuju 4 povolenky. Mám 4 řády. Minulý rok jsem měl na Jizeře kontrolu a měl jsem špatně napsané číslo revíru, protože jsme s kamarádem prostě špatně odhadli, kde jsme. Tohle mi ta aplikace pomáhá řešit. Začátečníkům pomůže atlas, lovné míry. Občas si nejsem jistý dobou lovu. Když už ten mobil sebou mám, proč nemít možnost do něj kouknout a nemuset třeba daleko do auta k jakési knížečce ? Váš odpor mi připadá jen principialní. Nikdo přece nikoho nenutí, aby si tu aplikaci stahoval. Je však hloupé ji kritizovat, aniž bych ji byť jedinkrát otevřel. A minimálně z úcty k HaDovi a Obrovi bych mlčel. Ve svém volném čase makali na něčem, co nám ostatním usnadní to vše kolem chytání vyjma chytání. A ten produkt nám nabízejí ZADARMO !!!! ZADARMO !!!!
- Pondělí 27. února 2012 ve 22:48® regulus
-
David Havlíček> pro mě je to třeba rozdíl docela fatální (čtení tištěnýho textu třeba novin nebo z mobilu), noviny přečtu sice s brejlama, ale docela v pohodě, čtení z mobilu si nedovedu představit, ještě tak nějakej krátkej vzkaz. Obecně nerad čtu i PDFka na 22" monitoru, spoustu věcí si raděj vytisknu. Možná na to za pár let taky přijdeš, ale pochopitelně ti to nepřeju.
- Pondělí 27. února 2012 ve 22:40® nnnap
-
cormoran> dobrá, tak sis ho omyl. A dál? Mám volný večer…
- Pondělí 27. února 2012 ve 22:35® cormoran
-
omyl
Tento příspěvek byl editován 27.2.2012 22:35:58 uživatelem cormoran. - Pondělí 27. února 2012 ve 22:01® sus1
-
David Havlíček> Jenomže si myslim, že on si ty noviny asi nevezme, kdežto ten telefon ano.
Jak řikam ,za mě ne a jestli si to někdo pořídí,tak je to jeho věc. - Pondělí 27. února 2012 ve 21:58® sus1
-
mannice> Jsou tam jenom 3.
- Pondělí 27. února 2012 ve 21:58® HaD
-
sus1> že čtení v novinách je u vody ok a v mobilu ne.
- Pondělí 27. února 2012 ve 21:53profil byl smazán
-
sus1> Zas ale uber pár těch vykřičníků, tak drastický to přece neni.
osprey> „Tři rozumní a dva chytří za mnou“ (napsal mannice 2012)
Tento příspěvek byl editován 27.2.2012 21:55:06 uživatelem . - Pondělí 27. února 2012 ve 21:52® osprey
-
mannice> Název a číslo revíru nejsou povinné. Je rozumné tam nic nepsat.
- Pondělí 27. února 2012 ve 21:49® sus1
-
mannice> Přesně tak,taky nejsem tohodle a nebo podobnejch věcí nikterak velkej zastánce.
Na jednej straně tady někteří jedinci řvou, jak by chtěli,aby to u vody vypadalo jako dřív a na druhej straně neví,co by za modernu dotahli k vodě aby si vůbec zachytali.?!!!