Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 26. února 2012 ve 12:27® osprey
osprey

mannice> Ty nejsi průměrný rybář ani omylem. Už proto, že se o problematiku zajímáš a dokonce jsi byl na nějaké přednášce.

Neděle 26. února 2012 ve 12:24profil byl smazán

osprey> A soukromník by hospodařil s revírem jen za vidinou zisku, což je pochopitelný na jednu stranu. Ale ryby na kterejch to defakto stojí, by zrovna dvakrát neřešil – co si sám řekl na přednášce.

Nemyslim si, že mám osobně nějak velké požadavky. Těžko říct, jestli se můžu považovat za průměrného rybáře.

Neděle 26. února 2012 ve 12:24® Pampalini
Pampalini

chosebaits>Tak to je jednoduchý. Většina lovící obsádky ( rybářů) jsou kapraři. A s toho mají největší peníze.

Neděle 26. února 2012 ve 12:18® chosebaits
chosebaits

ladamaj> Také normálně papíry nedostal.Jak neodevzdal dříve noty a neplatil členstvý tak přestal být členem. (nebyl vyloučen,odešel sám ze svazu) Nyní přišel jako nerybář a splnil vše proto aby se stal znova členem a pak teda má nárok na povolenku a tak je mu vydána.

Neděle 26. února 2012 ve 12:14® chosebaits
chosebaits

Pampalini> A proč???

Neděle 26. února 2012 ve 12:07® Pampalini
Pampalini

osprey> Problém je ale v zarybňování druhů ryb, které svaz preferuje. Je velice preferováno zarybnění kapra. Co se týče ostatního druhů ryb, je omezen.

Tento příspěvek byl editován 26.2.2012 12:11:06 uživatelem Pampalini.
Neděle 26. února 2012 v 11:41® osprey
osprey

mannice> Problém je, že nevidím v této zemi subjekt, který by hospodařil lépe než svaz. Navíc při současných požadavcích průměrného rybáře.

Neděle 26. února 2012 v 11:37profil byl smazán

osprey> Ono by taky nebylo na škodu nevzít si ani MP, teda myslim většina členské základny. To by pak mohlo rozpohybovat „ledy“.A kdyby ne,byl by svaz bohužel na odpis..

Neděle 26. února 2012 v 11:22® osprey
osprey

Scanix> Proč uvažuju o tom, že už nebudu brát pstruhovku? Pro potočáka a lipana je to to poslední, co pro ně ještě můžu udělat. Parmy vymizely (na 24 taky vymizí – ta koncentrace duháků jim nedovolí se efektivně rozmnožovat). Štiky jsou z velké části mrtvé.

Zbývá duhák nebo siven. Toho si, když budu chtít, chytím na soukromáku, nemusejí mi ho sypat do řeky.

Čekám, že za rok za dva se mi začne stýskat po procházce kolem potoka mezi blatouchy a rozkvetlými pampeliškami s prutem v ruce. Pak si to třeba zas koupím.

Neděle 26. února 2012 v 11:19® Cudla
Cudla

ladamaj>koukam ty si „ranní ptáče“já jdu za chvilku hajat a pak budovat kapitalismus :-O .........

Tento příspěvek byl editován 26.2.2012 11:19:25 uživatelem Cudla.
Neděle 26. února 2012 v 11:14® džigit

hraji> nepravidelné dvanáctky,ale nestěžuji si.Pokud teda nesvítí slunko a já tu musím tvrdnout.Ovšem oproti těm,co jsou v robotě týden v kuse a víkendy,kdy je u vody nával,mají volno jsem na tom líp.Já když chcu volno,musím dopředu nahlásit.
Jinak jsem kontaktoval rybaříky a zatím je to jen o pobytu u vody :-))

Neděle 26. února 2012 v 11:07® ladamaj
ladamaj

chosebaits>Pepčo to vím že stím nemáš nic společnýho ale chytat bbez dokladů no tak to nevím jak je na tvé MO posuzováno.Unás na MO by už asi papíry nedostal.Kdybys měl cestu do CHomutova tak přijeď za mnou do Jirkova pokecáme.Něco bys ti ukázal co vše mám v pc sám bys nevěřil.Láďa

Neděle 26. února 2012 v 11:02® sus1

Char> No proto.:-D

Neděle 26. února 2012 v 11:01® Char
Char

Včera jaro a dneska padá sníh, bych se po…l, no vždyť je vlastně únor tak co bych chtěl…

Neděle 26. února 2012 v 10:19® hraji
hraji

džigit> ty máš nějakou divnou pracovní dobu synku. Tož ať ti to uteče v robotě bez průserů

Neděle 26. února 2012 v 10:05® chosebaits
chosebaits

ladamaj> Láďo,mě to neříkej ale jemu.Já sním nemám nic společného a toto jsem slyšel.Nové skoušky dělal nebo pár let nebyl členem a tedy nikde není veden jako hříšník a nebo snad že loni něco nesplnil.

Neděle 26. února 2012 v 9:59® chosebaits
chosebaits

Cudla> No to si piš že to tam krapátek probral kluk jeden šikovná.Hovořil jsem s nějakým ochranářem a je tam sám a je mladej.Prý mu tam lidi i nosej žrádlo a tak tam budete mít veselo:-D

Neděle 26. února 2012 v 9:56® chosebaits
chosebaits

Dobré ráno plavčíci-))

Neděle 26. února 2012 v 9:56® džigit

hraji> fajne rano synci.Už od sedme zas v robotě.Rano opět robili krval ciganšti holubi,pra esyk neni zavčesně na ten odlet,bo pralo sněhem,ale včil už semo tamo aj kulu vidět.Voda se u nas nijak dramaticky nezveda,budu mět tři dni volna,tož se zajdu podivat k vodě.Počkam na raport od Relisa,ať vim,kaj se nemam cpat,bo tam nic neni :-))

Neděle 26. února 2012 v 9:04® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej. Venku prší, tož hybaj do kostela, udělat něco i pro duši.

Neděle 26. února 2012 v 0:49® ladamaj
ladamaj

chosebaits>jak mohl dostat nové papíry když neodevzdal staré z r.05-nesplnění povinností a říkat že je nemohl odevzdat to sem ho ještě vůbec neznal.Osobně za mnou přišel v r.07 ten rok sem žádal o pronájem pozemku což sem na podzim kdy byl karavan odvežen dostalpro r.08 a ta pytlácká banda za spolupráce rybářského domu Vikletice a RS Kadaň nad nima držela ochranou ruku otom bych stebu raději mluvil osobně.Jinak zítra sem pustím foto jak to bylo pod čerpačkou neber to osobně ty stím nemáš nic společného to jenom naokraj typroblémoví řešilo i stavební z Kadaňě pokutou cca 60.000kč jinak kdyby to dostal ten co terén upravoval tak tam lítal meloun jestli né více ale to je na dlouhé psaníSatinský si věci měl odvézt věděl že karavan budu odvážet takže má nato 1měsíc a pak to vše letí do kontejneru a pojedu na čez tam pak bude veselo.

Sobota 25. února 2012 ve 23:14® ladamaj
ladamaj

Cudla>jedeš chrnět pak nechceš makat lunochode.:-))

Sobota 25. února 2012 ve 22:44® Cudla
Cudla

chosebaits> Vzbuď toho bobra ať maká a probral nám ty stromky co chytáme.My mu pak dáme rohlík nebo buřta :-P zrovna sem se tě chtěl ptát jak je to tam s vodou,bylo to v lovu asi to tam ještě nepujde co

Sobota 25. února 2012 ve 22:39® ladamaj
ladamaj

chosebaits>Pepčo takoví vercajk jaký mám já mít Sentenský nikdy nebude mám vtom cca 120.000 ato je možná málo počítám tak zběhle hlavou.Klidně ať přijde a le slušně a pravdivě mám nato spoustu svědků.

Sobota 25. února 2012 ve 21:40® Char
Char

hecht> pěkně vítám pána z černopes

Sobota 25. února 2012 ve 21:40® chosebaits
chosebaits

ladamaj>Já nevím Láďo co tam bylo či nebylo a je mi to celkem fuk.On dělal nové skoušky a já vím že dříve chytal a tak jsme se dostaly k tomu proč nemá papíry.On tam k tobě prý chodil a nechával tam rybařinu .Pak když to tam skončilo tak on nic nevěděl a najednou karavany fuč a ty také.Určitě se ti ozve,nebo jsem mu říkal že sem chodíš.

Sobota 25. února 2012 ve 21:29® ladamaj
ladamaj

chosebaits>Pepčo už si vzpomínám mám zde jeho starou povolenku na kterou chytal v R.97 a já měl pozemek od R.2008.Takže žádné pruty u mě nenechával to měl u toho Ústeckýho pytláka a celé té bandy u mne nechal akorát starý batoh v něm 2vidličky,bundu čezu,plastoví kufřík se dvěma olůvky,2 spirálová krmítka-(srkačky s kramláky.Jinak se zde měl jeden člověk z čezu stavit to zjistím jak se jmenoval mám pořád založenu smlouvu už něco mám Vladimír Sentecký Kadaň no a za celou dobu 08 se tam ani neukázal proč to nevím pro ten bágl měl přijet nějakej Pepik byl to nějakej zaměstnanec čezu a co tam nechal to tu je někde ve sklepě jestli to někdo neukrad když mě ho 2× vykradli mám tam jen krmení na ryby víc tam dát stejně nemohu o vykradení je i spis u soudu.Jestli usliším že u mne nechal pruty tak pojedu na čez a do Kadaně a pak pozná co sem zač mě tam v té době ukradli věci Foťák na dálkovou spoušť fugl noví a další věci za celkem 20.000kč.Jinak to nechával u kde koho a to mě potvrdí spoustu lidí proto jsem si pořídil tak malího pejska boxíka dnes mám už nového ještě horšího jak naco,jo Pepik Čihovský ale ještě ti to potvrdím má smůlu v tom že tam jezdili členi chytej a ví co se tam vše dělo.Zítra zde bude daleko vetší přestřelka z jedním z chytej taky pěknej chytrák a co LEŠTINSKÝ vLADIMÍR RS a co je zač vím sem to samí akorát horší to zde nenapíšu osobně se mužem setkat a pokecat nebo se stav na kafčo budu rád.Láďa

Sobota 25. února 2012 ve 21:28® mvincik
mvincik

hecht> To souhlasím. Dnešní počas je na stopro nepředvídatelný. Ale jsou mnohem horší věci, hlavně že jste celí a zdraví. :-)

Jinak myslím, že díry už asi za týden neklapnou, ale matchku bych to ruky po neděli vzal, páč Osprey už dokázal, že by to i šlo… :-)

Sobota 25. února 2012 ve 21:26® hecht
hecht

Scanix> tak koukám žes nějakej ten led našel :-))

Sobota 25. února 2012 ve 21:23® hecht
hecht

mvincik> počasí bylo na pikaču, středa mlha, čtvrtek mrholení, pátek liják a vichřice, dneska se dalo sklouznout. Počasí na hřebenech ukázalo odvrácenou tvář, no jo, kdo to mohl při vybrání termínu v říjnu čuchat …