Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.439 příspěvků, z toho 128439 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 19. února 2012 v 10:43® Cudla
Cudla

Krásný úseky Ohře mého „mládí“dokonce na jednom momentu se na pár vteřin mihnu,motali sme se tam při natáčení,kamarád má ještě dnes naproti na kopci chatu.Želinský jez,starej ten byl stejnš hezčí než novej.

Neděle 19. února 2012 v 10:33® nnnap
nnnap

kety.vydra> já se domnívám, že jako kontaktní čočky, stavebnici merkur, krtečka a ostatní, jsme měli barevnej film dřív jako američané. Mi byli vždy šikovní.

Neděle 19. února 2012 v 10:31® Segoves
Segoves

kety.vydra> já ho viděl vždycky taky barevnej ale tady sou černobílý fotky http://www.csfd.cz/…pes/galerie/

Neděle 19. února 2012 v 10:24® kety.vydra
kety.vydra

V TV dávají My tři a pes z Pětipes-parta kluků nakonec chytá v lomu úhoře.A asi si někdo pohrál,páč mám dojem,že film byl původně černobílý,je v barvě:-)

Neděle 19. února 2012 v 10:01® Alov
Alov

Dobré ráno mančaft chytej! Krnov +7 céček, taje jak cyp, pofukuje jihovýchodní vítr. Sníh leze dolů a v řece už voda přelila led, takže to je otázka pár dní :-)

Sobota 18. února 2012 ve 20:45® pipa
pipa
při tedle pisničce je me vždy smutno
Sobota 18. února 2012 ve 20:40® pipa
pipa

osprey> ahoj

Sobota 18. února 2012 v 19:03® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

sus1> to nechci wedieť :-O 9-)

Sobota 18. února 2012 v 18:24® sus1

osprey> Zdráv mi stojí – to myslíš jako jak ?! :-)) :-))

Sobota 18. února 2012 v 17:38® osprey
osprey

chosebaits> Zdráv mi stojí. Chytal jsem. Report později.

Sobota 18. února 2012 v 11:50® chosebaits
chosebaits

džigit> Jj,to dělá i kavkaz.

Sobota 18. února 2012 v 11:35® chosebaits
chosebaits

Zdrastvuj chytej

Sobota 18. února 2012 v 10:01® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

hraji> ta pekne no :-) ja musim len nafoťiť výroobu voblerov a šup to ospreyovi :-)

Sobota 18. února 2012 v 9:44® kety.vydra
kety.vydra

hraji> Dobrá volba víno a knížka,okopíruji (časem) :-) Mám od kolegyně půjčeného „Kata Mydláře“,těším se na volno :-)

Sobota 18. února 2012 v 9:43® hraji
hraji

TOMMY CATFISH> je to o lovu na plavanou s navijákem centrepin, měl by vyjít v březnu v jednom časopisu.

Sobota 18. února 2012 v 9:39® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

hraji> :-) dobrý plán na pohodový výkend :-) a aký článok ak smiem vedieť ? 9-) :-)

Sobota 18. února 2012 v 9:02® hraji
hraji

TOMMY CATFISH> uklízet není potřeba, protože já pořádek udržuji trvale na přijatelné úrovni. Pracovat nebudu, na to mám vyhrazený pracovní týden a naštěstí to tak vychází, že nemusím pracovat i o víkendu. A tak zůstává ten relax. Asi se půjdu podívat k řece, jak odtává led. Možná zkusím chvíli chytat. Odpoledne dopíšu rozepsaný článek a večer si otevřu lahvinku bílého vína a budu si číst.

Sobota 18. února 2012 v 8:59® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

Tommy> :-) keby to bolo aj u nás dovolené :-((

Sobota 18. února 2012 v 8:52® Tommy
Tommy

TOMMY CATFISH> jde se na dírky:-)

Sobota 18. února 2012 v 8:33® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

hraji> tak čo sa bude robiť v sobotu ? oddychovať alebo pracivať či upratowať ? :-) 9-)

Sobota 18. února 2012 v 8:22® hraji
hraji

Hezké dobré sobotní ráno Chytej

Sobota 18. února 2012 v 7:40® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

kety.vydra> ja ti tiež prajem dobré ránko aj u nás je celkom príjemne :-) len ma štve stále ten sneh 9-)

Sobota 18. února 2012 v 6:48® kety.vydra
kety.vydra

Dobré ráno Chytej :-) Venku konečně „teplo“ (nad nulou) :-))

Pátek 17. února 2012 v 17:09® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

hraji> No záležína tom o čem se bavíme… Na stojáku asi jo, ale pokud jde o chytání na řece, tak tam nebude led brzy, pokud zůstane takovéto počasí.

Pátek 17. února 2012 v 15:34® hraji
hraji

ssg.Jimmy Wild> hele teď bude klasická zima, před den to odtává, v noci tu zamrzá, díky tomu to nadělení odtaje aniž by vypláchlo půl republiky. Myslím že led bude dost silný ještě nejméně tři týdny.

Pátek 17. února 2012 v 15:04® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

mvincik> No toť otázka… Já jsem si tak pro sebe plánoval, že to vypadá na dírky tento a maximálně ještě příští týden, ale kdo ví, jak bude. Znáš to… Zas se to nějak zblázní a bude vše jinak než to teď vypadá…

Pátek 17. února 2012 ve 14:59® mvincik
mvincik

ssg.Jimmy Wild> To já také. Ale pokud se chci vůbec někam na dírky podívat, nezbývá než doufat, že mrá ještě nějakou dobu vydrží, jelikož se to tento a zřejmě i příští víkend zase po*ralo jak se patří… :-((

Pátek 17. února 2012 ve 14:11® nnnap
nnnap

džigit> něco o chrtech vím. Úplně bez šance. Je to jenom jejich dobrota a laskavost, že tě neberou za kořist. To si uvědomíš, když se postaví na zadní, opře se ti na ramena a hóóódně se k tobě skloní, aby ti mohl projevit náklonost. To je mezi oňucháním líca a prohryzlým ohryzkem 10cm života. A zabíjí jako kosatka. Když se rozhodnou lovit, ve dvou, tak je zastaví až kulka. Oni prostě nejsou na srandu, ale na samostatnou práci. Tou je zabít, ne jak se u nás povětšinou myslí- zábava a dostihy. Toto plemeno se z lovu neodvolává. U nás jsou vedeni jako společenská plemena, ale jinde pracují.

Pátek 17. února 2012 ve 14:03® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

mvincik> No úpřímně řečeno… Mě to moc neuklidňuje :-D Já radši léto :-)

Pátek 17. února 2012 ve 13:32® džigit

nnnap> jó bejvávalo.A že by mi nedal šanci,no nevím nevím tohle není moc „rychlík“.A navíc je docela čitelný.To je horší Maliňák,to je správná žiletka.Pokud ještě cvičí na ringáč,měl bych obavy :-))
Jinak jsem viděl testy Asiatů a Kavkazů pro rusy.To byla síla,pes proti psu.Nesmí couvnout,jinak jde mimo chov.Jenže taková hovádka potřebují majitele s „HLAVOU“ ne nějakého týpka,co o psu jen slyšel,či četl.Navíc to množství žrádla,brr :-))