Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 19. února 2012 v 10:31® Segoves
Segoves

kety.vydra> já ho viděl vždycky taky barevnej ale tady sou černobílý fotky http://www.csfd.cz/…pes/galerie/

Neděle 19. února 2012 v 10:24® kety.vydra
kety.vydra

V TV dávají My tři a pes z Pětipes-parta kluků nakonec chytá v lomu úhoře.A asi si někdo pohrál,páč mám dojem,že film byl původně černobílý,je v barvě:-)

Neděle 19. února 2012 v 10:01® Alov
Alov

Dobré ráno mančaft chytej! Krnov +7 céček, taje jak cyp, pofukuje jihovýchodní vítr. Sníh leze dolů a v řece už voda přelila led, takže to je otázka pár dní :-)

Sobota 18. února 2012 ve 20:45® pipa
pipa
při tedle pisničce je me vždy smutno
Sobota 18. února 2012 ve 20:40® pipa
pipa

osprey> ahoj

Sobota 18. února 2012 v 19:03® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

sus1> to nechci wedieť :-O 9-)

Sobota 18. února 2012 v 18:24® sus1

osprey> Zdráv mi stojí – to myslíš jako jak ?! :-)) :-))

Sobota 18. února 2012 v 17:38® osprey
osprey

chosebaits> Zdráv mi stojí. Chytal jsem. Report později.

Sobota 18. února 2012 v 11:50® chosebaits
chosebaits

džigit> Jj,to dělá i kavkaz.

Sobota 18. února 2012 v 11:35® chosebaits
chosebaits

Zdrastvuj chytej

Sobota 18. února 2012 v 10:01® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

hraji> ta pekne no :-) ja musim len nafoťiť výroobu voblerov a šup to ospreyovi :-)

Sobota 18. února 2012 v 9:44® kety.vydra
kety.vydra

hraji> Dobrá volba víno a knížka,okopíruji (časem) :-) Mám od kolegyně půjčeného „Kata Mydláře“,těším se na volno :-)

Sobota 18. února 2012 v 9:43® hraji
hraji

TOMMY CATFISH> je to o lovu na plavanou s navijákem centrepin, měl by vyjít v březnu v jednom časopisu.

Sobota 18. února 2012 v 9:39® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

hraji> :-) dobrý plán na pohodový výkend :-) a aký článok ak smiem vedieť ? 9-) :-)

Sobota 18. února 2012 v 9:02® hraji
hraji

TOMMY CATFISH> uklízet není potřeba, protože já pořádek udržuji trvale na přijatelné úrovni. Pracovat nebudu, na to mám vyhrazený pracovní týden a naštěstí to tak vychází, že nemusím pracovat i o víkendu. A tak zůstává ten relax. Asi se půjdu podívat k řece, jak odtává led. Možná zkusím chvíli chytat. Odpoledne dopíšu rozepsaný článek a večer si otevřu lahvinku bílého vína a budu si číst.

Sobota 18. února 2012 v 8:59® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

Tommy> :-) keby to bolo aj u nás dovolené :-((

Sobota 18. února 2012 v 8:52® Tommy
Tommy

TOMMY CATFISH> jde se na dírky:-)

Sobota 18. února 2012 v 8:33® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

hraji> tak čo sa bude robiť v sobotu ? oddychovať alebo pracivať či upratowať ? :-) 9-)

Sobota 18. února 2012 v 8:22® hraji
hraji

Hezké dobré sobotní ráno Chytej

Sobota 18. února 2012 v 7:40® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

kety.vydra> ja ti tiež prajem dobré ránko aj u nás je celkom príjemne :-) len ma štve stále ten sneh 9-)

Sobota 18. února 2012 v 6:48® kety.vydra
kety.vydra

Dobré ráno Chytej :-) Venku konečně „teplo“ (nad nulou) :-))

Pátek 17. února 2012 v 17:09® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

hraji> No záležína tom o čem se bavíme… Na stojáku asi jo, ale pokud jde o chytání na řece, tak tam nebude led brzy, pokud zůstane takovéto počasí.

Pátek 17. února 2012 v 15:34® hraji
hraji

ssg.Jimmy Wild> hele teď bude klasická zima, před den to odtává, v noci tu zamrzá, díky tomu to nadělení odtaje aniž by vypláchlo půl republiky. Myslím že led bude dost silný ještě nejméně tři týdny.

Pátek 17. února 2012 v 15:04® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

mvincik> No toť otázka… Já jsem si tak pro sebe plánoval, že to vypadá na dírky tento a maximálně ještě příští týden, ale kdo ví, jak bude. Znáš to… Zas se to nějak zblázní a bude vše jinak než to teď vypadá…

Pátek 17. února 2012 ve 14:59® mvincik
mvincik

ssg.Jimmy Wild> To já také. Ale pokud se chci vůbec někam na dírky podívat, nezbývá než doufat, že mrá ještě nějakou dobu vydrží, jelikož se to tento a zřejmě i příští víkend zase po*ralo jak se patří… :-((

Pátek 17. února 2012 ve 14:11® nnnap
nnnap

džigit> něco o chrtech vím. Úplně bez šance. Je to jenom jejich dobrota a laskavost, že tě neberou za kořist. To si uvědomíš, když se postaví na zadní, opře se ti na ramena a hóóódně se k tobě skloní, aby ti mohl projevit náklonost. To je mezi oňucháním líca a prohryzlým ohryzkem 10cm života. A zabíjí jako kosatka. Když se rozhodnou lovit, ve dvou, tak je zastaví až kulka. Oni prostě nejsou na srandu, ale na samostatnou práci. Tou je zabít, ne jak se u nás povětšinou myslí- zábava a dostihy. Toto plemeno se z lovu neodvolává. U nás jsou vedeni jako společenská plemena, ale jinde pracují.

Pátek 17. února 2012 ve 14:03® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

mvincik> No úpřímně řečeno… Mě to moc neuklidňuje :-D Já radši léto :-)

Pátek 17. února 2012 ve 13:32® džigit

nnnap> jó bejvávalo.A že by mi nedal šanci,no nevím nevím tohle není moc „rychlík“.A navíc je docela čitelný.To je horší Maliňák,to je správná žiletka.Pokud ještě cvičí na ringáč,měl bych obavy :-))
Jinak jsem viděl testy Asiatů a Kavkazů pro rusy.To byla síla,pes proti psu.Nesmí couvnout,jinak jde mimo chov.Jenže taková hovádka potřebují majitele s „HLAVOU“ ne nějakého týpka,co o psu jen slyšel,či četl.Navíc to množství žrádla,brr :-))

Pátek 17. února 2012 ve 13:26® džigit

chosebaits> kdysi jsem čet v Pes p.č. článek o šarplaninci.To je ještě větší poděs.Chlápek psal o desítkách štychů při setkání s jeho původním psem a budování si postavení ve smečce.Starej ho jako štěně bral,mladej ho pak v dospělosti zakoust a pak se pustil i do toho chlápka

Tento příspěvek byl editován 17.2.2012 13:26:45 uživatelem džigit.
Pátek 17. února 2012 v 11:48® mvincik
mvincik

ssg.Jimmy Wild> Neklesej na mysli, někdy ve středu má prej být zase asi –17… :-)