Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 11. února 2012 v 9:19® Char
Char

Dobré mrazivé ráno –24

Sobota 11. února 2012 v 8:53® 1Mara
1Mara

No ale je aspoň prdel nééé :-)) Dobré poopilecké ráno :-D

Sobota 11. února 2012 v 8:46® Kazan

regulus> no vždyť píše že se vrátil z hospůdky
1Mara> tys mě dostal, už jsem se dlouho po ránu tak dlouho nezasmál:-D

Tento příspěvek byl editován 11.2.2012 08:46:33 uživatelem Kazan.
Sobota 11. února 2012 v 8:39® sus1

regulus> Klídek, je sobota, den volna, tak … :-)

Sobota 11. února 2012 v 8:38® sus1

regulus> –21.

Sobota 11. února 2012 v 7:43® regulus
regulus

1Mara> ty si děláš prdel, nebos požil, ne??? :-O

Sobota 11. února 2012 v 7:42® regulus
regulus

Zdarec po ránu .. :-1

:-O co je, jak to, že neproběhla ranní série pozdravů???

Sobota 11. února 2012 v 1:26® 1Mara
1Mara

Člověk dorazí z hospůdky a nikdo si sním nechce povídat :-)) Dobrou :-)

Sobota 11. února 2012 v 1:05® 1Mara
1Mara

David Havlíček> No ale co by asi tak dělal , kdyby u toho jezu byly ty fotky z desek ? Buď by jsi sednul a žral , a nebo by ho to plašilo a nesednul by a musel letět třeba o kilák jinam , ale vyhnul by se zimovišti , a nebo kdyby holt tohle prokouknul , a dělal si z toho howno , tak si tam může kdokoliv stoupnout a pak ho lechce sejmout a nebo vyplašit , neříkej mě že by to na ně nepůsobilo , ty panďuláci by stáli ohodně míň , než ryby které sežerou a nebo zraní . Nikomu tento názor nechci ani vnucovat , ale dodneška to nikdo nevyzkoušel , vem si , ty když pojedeš autem a uvidíš tam v životní velikosti poldu , taky to v tobě tak nějak hrkne , do té doby než zjistíš , že to je atrapa , ale pták asi takhle neuvažuje . Problém bude , že poletí se nažrat jinam , ale tam si myslím tolik ryb nebude , když lítaj na jedno místo , kde ta ryba se v zimních měsících zdržuje . Jen vím že jakmile tě ten pták uvidí , tak hned letí pryč , takže dejme tomu bych po cca. 1 km. řeky rozmístil ty panďuláky , i kdyby jich mělo být sto , no a pak by se vidělo , jestli to má učinek. Na zkoušku jich tam rozsázet třeba 10 ks a sledovat jak se ten pták zachová , když nesedne , na tom určitém místě , tak jedině dobře , když sedne , dát mu za vyučenou , aby jsi to pamatoval , že ten panďulák je nebezpečnej . Ryba by mněla tam klid a zimovala a oni by museli schánět potravu jinde , hledali by v řece tam kde se ryba moc v zimě nezdržuje a tudíš by hladověli . jen mě to tak napadlo . Je to to samé jako snámi , pojedeš a budeš vědět že tam stojí panďulák a budeš se tomu smát , a ejhle , jednou za týden se panďulák zmněnil v doopravdickou bytost , který ti projela peněženku , páááč jsi něco porušil :-)

Sobota 11. února 2012 v 0:48® HaD
HaD

1Mara> pochybuju. Ten pták je moc chytrej :-((

Pátek 10. února 2012 ve 21:05® džigit

olda> takový hříbkový vývar s jedovými koláčky když se vyvede… :-D

Pátek 10. února 2012 ve 21:04® olda
olda

:-D džigit> :-D :-D :-D

Pátek 10. února 2012 ve 20:55® džigit

nnnap> to musel být matroš,když ses probral až teď :-D

Pátek 10. února 2012 ve 20:33® regulus
regulus

džigit> fejzr to jistí … :-D :-D :-D

Pátek 10. února 2012 ve 20:33® nnnap
nnnap

ten vývar se robě povedl. Dobrý obídek.

Pátek 10. února 2012 v 19:13® džigit

regulus> nebo može použít mého jmenovce :-D

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img47313.jpg
Pátek 10. února 2012 v 19:05® regulus
regulus

1Mara> leda s takovým, pche …

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img47312.jpg
Pátek 10. února 2012 v 18:10® 1Mara
1Mara

regulus> jsou , páááč poletěj jinam kde je už hovno :-)) A když si z toho nebudou nic dělat , tak si klidně místo toho panáka stoupnu já a prakem jim něco ukážu , to by bylo , aby se toho nebáli :-)

Pátek 10. února 2012 v 16:52® chosebaits
chosebaits

regulus> :-D

Pátek 10. února 2012 v 16:51® regulus
regulus

1Mara> a ty si myslíš, že ti kormoráni jsou úplně blbí … :-O

Tyu woe, oni na toho dřevěnýho rybářa budou nakonec přistávat aby měli lepší rozhled … :-D

Pátek 10. února 2012 v 16:48® kety.vydra
kety.vydra

1Mara> No však a to jde ne?

Tento příspěvek byl editován 10.2.2012 16:48:41 uživatelem kety.vydra.
Pátek 10. února 2012 v 16:47® chosebaits
chosebaits

1Mara>Také jsem na to myslel,ale znáš to zde v ČR.Povolení tam a tam a je tu jaro.Možná na příští rok by to smysl mělo.Skusit se muže všechno.No,nebudou žrát tady a tak poletí tam.A kde máš vandaly?? Jo a ze dřeva??No tak to už by v těchto mrazeh asi nebylo:-93; Záleží kolik tam maj černejch.:-D

Tento příspěvek byl editován 10.2.2012 16:49:26 uživatelem chosebaits.
Pátek 10. února 2012 v 16:41® 1Mara
1Mara

kety.vydra> No když tě ten černej sviňák vidí jak ze zhora tak z boku , vždycky ulítne :-)

Pátek 10. února 2012 v 16:40® kety.vydra
kety.vydra

1Mara> „Plochý rybář“:-D ,ale v tom případě bych je podepřel a naklonil v úhlu 45° směrem k obloze…

Pátek 10. února 2012 v 16:36® 1Mara
1Mara

David Havlíček> Mám jentakový návrh , možná by se dalo i vyzkoušet vyrobit z dřevěné desky rybáře jako se dělá nafocenej policajt na silnice , přeci jenom když to tam dáš , on by možná nesedl na vodu , udělat jich vícero a zkusit je po určitých metrech roházet podél břehu a třeba by na místo kde ryba zimuje a schromaždujě , tak by nedosedali . Dále kdyby náhodou si z toho dělali prdel a dosedali , tak se knim pak i člověk dostane blíže a může snima nějak tak zakročit , ale zatím co jsem já vypozoroval , tak jsou plachý jako sviň a možná by to trochu ve městech pomohlo :-) . A teď domě proč by to nešlo :-)

Tento příspěvek byl editován 10.2.2012 16:37:56 uživatelem 1Mara.
Pátek 10. února 2012 v 16:22® Libor
Libor

regulus> orel mořský, racek, nějaké ty šelmy jako mýval, liška atd. (likvidace mláďat, vajec atd.), u nás žádného by se dalo říci. Mořských orlů je tu malinko.

A na odlehčení: To víš, kdyby se potvrdilo že je nosičem nového druhu zákeřné chřipky, to by byla jiná opatření :-)

Tento příspěvek byl editován 10.2.2012 16:25:31 uživatelem Libor.
Pátek 10. února 2012 v 16:19® kety.vydra
kety.vydra

regulus> Myslivce…:-D Jo,blbej vtip…

Pátek 10. února 2012 v 16:11® regulus
regulus

Je to furt stejná písnička, pořád dokola. Jako děcko jsem kormorána považoval za mořskýho ptáka, výskyt v Československu byl vzácnej, pokud si dobře pamatuju, tak sem tam někde pod Prešpurkem, no a pak jásání ekodebilů, když napustili tu hrůzu pod Pálavou, že se tu objevil kormorán, i v novinách o tom psali.

Před časem jsem v některým fóru napsal, že se musí začít tam kde se to posralo a zjistit proč začal lítat jinam než kam lítal, ale on je problém jinde, proč je v Evropě najednou víc jak 100× víc kormoránů než bylo před 50 lety? On to totiž není průser Českej nebo Slovenskej, ale Evropskej. Tehdy mi někdo napsal, že tam kam lítal už nemá co žrát, ale já mám dojem, že on nemá co žrát už asi nikde. Už se o tom píše, dokonce i jedná, ale řekl bych, že nikdo moc pořádně neví co s tím.
http://cs.wikipedia.org/…rmorán_velký
http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?…
Mám dotaz na některého z místních ptákologů, co má ta sviňa za přirozenýho nepřítele (nasraný rybáře nemyslím).

Pátek 10. února 2012 v 15:57® chosebaits
chosebaits

Kazan> Souhlasím,ale proč mu ještě servírovat??? Proč tomu aspoň nepředejít???Třeba poletí jinam když tu nebude mít v ČR dostatek žrádla.Zatím se tady má ten černej jako ty černý:-D

Pátek 10. února 2012 v 15:54® Kazan

regulus> vždyť se tu vždycky doporučuje pangas a nebo duhák z tesca, ať si tam kormouši pro rybku skočí:-))