Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 8. února 2012 ve 12:31® ladamaj
ladamaj

chosebaits>Pepčo já mu to také pořád říkám aby ty holky nechal ale nedá siříct no mladej kluk.:-))

Středa 8. února 2012 v 10:24® džigit

Bílinský medvěd.Chlastá,tak je na čtyřech :-))

Středa 8. února 2012 v 9:33® Bigpista
Bigpista

Legendární chupacabra?

Středa 8. února 2012 v 9:22® ferdyx
ferdyx

Libor>ze by to byl tygl??? :-0

Středa 8. února 2012 v 9:19® ferdyx
ferdyx

chosebaits>máš asi pravdu

Středa 8. února 2012 v 9:18® Libor
Libor

To je Kapybara, ty žijou u vody..

Středa 8. února 2012 v 9:13® chosebaits
chosebaits

ferdyx> určo srna

Středa 8. února 2012 v 9:09® ferdyx
ferdyx

Cudla> To je liška nebo srna?Asi mam špatnej zrak :-0

Středa 8. února 2012 v 8:31® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Dobré ráno chytej…

Středa 8. února 2012 v 8:24® Cudla
Cudla

Zase mě potěšila tahle moje holka.je tu čtvrtym rokem vloni měla dvojčata.Foto mobil,uprostřed obrázku.

Tento příspěvek byl editován 8.2.2012 08:25:42 uživatelem Cudla.
foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img47266.jpg
Středa 8. února 2012 v 8:17® chosebaits
chosebaits

Cudla>:-(

Středa 8. února 2012 v 8:15® Cudla
Cudla

Budoval kapitalismus,je to děs běs Bělinka plná černech ptáků,Ostatní stejné barvy tady kradou,vše co de (eště že je toho už tak málo)

Středa 8. února 2012 v 8:08® chosebaits
chosebaits

Cudla> Ahoj.A proč si nespal v noci?? Nech ty holky už pro mladší:-D

Středa 8. února 2012 v 8:05® Cudla
Cudla

chosebaits> Já tam za chvilku polezu :-P

Středa 8. února 2012 v 7:47® chosebaits
chosebaits

nnnap>lezeš moc rychle z pelechu

Středa 8. února 2012 v 7:46® chosebaits
chosebaits

Dobré ráno chytej.

Středa 8. února 2012 v 6:45® nnnap
nnnap

hele, tu se dneska ráno nezdraví, bando? Dobré ránko.

Úterý 7. února 2012 ve 20:38® ladamaj
ladamaj

nnnap>nojo když se v tom umí chodit tak jeto hračka no něco stím provedu.Mám teď moc papírování takže sem trochu mimo se na něco soustředit.OK

Úterý 7. února 2012 ve 20:36® Libor
Libor

nnnap> protože je to tahoun, nez něj to nejde:-)

Úterý 7. února 2012 ve 20:27® chosebaits
chosebaits

Libor>Souhlasím­.Loni se k nám jeden bobr nastěhoval a zatim dobrý.Podel vody někdo nasázel stromy do řady a u vody to bylo jako kýč. Břeh uplně čistý jako kdyby byl dlážděný a teda nějaký ukryt pro ryby a zdroj přirozené potravy nikde.Dokud tam bude sám či pár kusu tak mi to neva,ale když se přemnoží tak to asi problém bude.

Úterý 7. února 2012 ve 20:08® nnnap
nnnap

Libor> proč do všeho taháte ospreye?
Jinak kulturní krajina a oblast vyhrazená potvorám, to bych rozlišoval. V kulturní je třeba konkurenční živočichy upozadit. Nemají v ní mimo klec co dělat. Taková záplava díky bobra, vybitá špajz kormoránama, to opravdu e,e.

Úterý 7. února 2012 v 19:59® Libor
Libor

sidla_napajedla> všeho s mírou, souhlas. Jo, i o tu přírodu se trochu zajímám. Takovej padlej strom tady té přírodě taky chybí. Takovej malej živej vesmír kterej se okolo padlýho tlejícího stromu napůl namočenýho ve vodě udělá, to ani nikdo neví. Otázkou je totiž, co je pravá příroda.. Hovoříš o přírodě nebo o vzhledu kulturní krajiny tak jak ji chce člověk? A hned v tom spadlém břehu bude mít noru ledňáček a v tom padlém stromu bude mraky tlouštího potěru. A ten potěr budou žrát ti ledňáci.

Avšak chránit nesmyslně bobra je blbost, to je jasný. Všeho s mírou..

Úterý 7. února 2012 v 19:19® nnnap
nnnap

ladamaj> když laďo klikneš na – u mapy, tak si můžeš vybírat.

Úterý 7. února 2012 v 19:12® ladamaj
ladamaj

David Havlíček>Davide určitě bych rád přijel ale v tomto počasí to moc nejde.Jinak kterého městačka se to nachází moc děkuji.

Úterý 7. února 2012 v 18:57® HaD
HaD

POLOHA KLUBOVKY CHYTEJ.CZ http://www.mapy.cz/#…‚28.578%22N%2C%­2014%C2%B034‘14­.144%22E&u=u

Úterý 7. února 2012 v 18:41® SURF

sidla_napajedla> Na Moravě, je málo kormoránů? Někde jsem četl, že na Mušovská jezera sedlo cca 5000 kormoránů­.......

To foto, o těch bobrech bych bral. Nedokážu si to představit. Jejich škody hradí více lidí. Daň. poplatníků. Jakkoliv zničená příroda, mi taky vadí.

Úterý 7. února 2012 v 18:38® HaD
HaD

Příští víkend se v neděli, 19.2.2012, uskuteční malý sraz Chytej na dírkách na klubové vodě CHYTEJ. Sraz v 9:00, ukončení podvečer. Vlezné 390 Kč. V ceně povolenka a občerstvení. Ryby – siven, pstruh, okouni 10–45 cm, štiky. Lov bez protihrotu, živá rybka na štiku povolena. Všechny štiky si mohou lovci ponechat, lovec největší štiky obdrží povolenku na jeden den díreky zdarma. Vrtáky i nějaké pruty k dispozici. Co vy na to? :-) Kapacita cca 35 lidí.

Hlaste se prosím zde: http://www.chytej.cz/forum/1388/

Úterý 7. února 2012 v 18:34® sidla
sidla

David Havlíček> jasně že peníze jsou vždy až na prvním místě, ale ty škody způsobené bobrem se dotknou taky každého znás, tak jako škody kormoránů. k tomu dále patří aj ty porosty kolem vody, jak mám úvodní fotku a kolem hlavy mám ten ,,lesík,, ted jsem tam byl bruslit a všech cca 20 stromů je dole, padání břehů atd,…je to smutné

Úterý 7. února 2012 v 18:18® HaD
HaD

sidla_napajedla> to je samozřejmě taky nemilé. Nicméně ten topol tam nebyl vysazen z mých ani Tvých peněz. V tom je trochu rozdíl :-/

Úterý 7. února 2012 v 17:57® sidla
sidla

Libor> tobě jde jen o ty ryby, nebo i o tu přírodu okolo? mě rybařina baví, aj když je tam těch ryb poskromnu, blbě napsané, když to nebere prostě, ale připadat si jak na polu nechcu.

kormoráni jsou kurva problém, neříkám že ne, ale až budete mít v Praze všechny stromy ve vodě, a metrové topoly nakousané do půlky, vzpomeneš si :-/ je to k pláči, když ten strom roste 50 let, a nějaká kurva to položí za dvě noci, to samé je aj s rybama vůči kormoránům