Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:05profil byl smazán

chosebaits> Právě,že jsem spal až do teď a nechal sem si otevřený okno.Myslel sem chvílema,že už se neprobudim :-))

Čtvrtek 2. února 2012 v 11:43® chosebaits
chosebaits

mannice> Ty už tu řádíš dlouho.Nemužeš spát a nebo co?:-)

Čtvrtek 2. února 2012 v 11:35profil byl smazán

chosebaits> Nápodobně :-)

Čtvrtek 2. února 2012 v 11:14® chosebaits
chosebaits

Dobré snad ještě ráno.

Čtvrtek 2. února 2012 v 10:07® Bigpista
Bigpista

hraji> Tak to jo. To máš omluvenku. I když vybroušená spisovná čeština je taky vzácnost, už se nepoužívá ani v televizi. Já mohu přispět jen chudým jihočeským nářečím, které se od obecné češtiny moc neliší.

Čtvrtek 2. února 2012 v 10:01® hraji
hraji

Bigpista> já tě zklamu, neb nejsem brňák rodem. Narodil jsem se na Hané, potom bydlel v Rýmařově, kde se hovoří velmi spisovnou češtinou a pak jsem skončil v Brně. Hantec neumím, samo pár slovíček ano, ale mluvit tak plynule ani náhodou. Takže já ti mohu pouze poskytnout snad spisovnou češtinu.

Čtvrtek 2. února 2012 v 9:16® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Dobré ráno chytej…

Čtvrtek 2. února 2012 v 9:02® Bigpista
Bigpista

Dobré ráno! Hned, jak jsem rozmrznul, skvěle jsem se tu pobavil! Díky za jazykový koutek. Ještě bych poprosil hrajiho, regula nebo robura o vzorek jejich jazykového bohatství :-))

Čtvrtek 2. února 2012 v 8:55® hraji
hraji

Děkuji oběma překladatelům, panimáju charašo

Čtvrtek 2. února 2012 v 8:37® džigit

kety.vydra> každemu dle zásluh.Kdybys jako maly nekreslil v lavce kosočtverce,myh si chrapat

Čtvrtek 2. února 2012 v 8:36® džigit

skwor> to sem měl doma :-)) venku –19,v tom už ani ruky nemrznou/nebo to spíš necítíš/ :-D

Čtvrtek 2. února 2012 v 8:28® jajco
jajco

Nový Jičín –19,tak nevím jak moc dobré ráno to je,ani auto sem netrápil a vydal se do školky s pacholkama pěšky.

Čtvrtek 2. února 2012 v 8:25® lunimus

ale vas tu je po ranu :-) … dobre ranko :-) … a ked uz sme pri tych teplotach, tak Bratislava –12°C :-)

Čtvrtek 2. února 2012 v 8:24® skwor
skwor

Hezké mrazivé ráno, kladensko hlásí 14 pod nulou.

Čtvrtek 2. února 2012 v 8:01® kety.vydra
kety.vydra

hraji> Přeložím ti to asi takhle:-D

Pro džigita:To nejde hned po ránu bavit se tady „po našimu“,protože by někteří nerozuměli.Ty si stěžuj,že musíš venčit pejska,jsi půl hodiny venku a už si stěžuješ.Já si to s tebou klidně vyměním.Já mám kryokomoru (v práci) taky zadarmo.Ale jsem za to (chození) placený,sice špatně,ale jsem.

Stačí ti to tak?:-D

Čtvrtek 2. února 2012 v 7:47® džigit

hraji> Ti to přeložím:
Hezké ráno kluci:-)
Jsem znovu v práci,ale blbě se mi vstávalo.Venku byla velká zima a špatné ovzduší.Psovi na vycházce mrzly tlapky a musel jsem oškrábat námrazu z předního skla svého automobilu,použil jsem skleněnou škrabku.Panimaješ :-D

Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 07:48:38 uživatelem džigit.
Čtvrtek 2. února 2012 v 7:44® kety.vydra
kety.vydra

džigit> Vysvětli temu hrajimu,o kerym tematu se tu bavime:-))

Čtvrtek 2. února 2012 v 7:42® džigit

kety.vydra> Tutaja neznam,to bude nějaky typek z nočni šichty? :-))

Čtvrtek 2. února 2012 v 7:40® ART
ART

dobré ráno, zas asi zalezu do úpstele

Čtvrtek 2. února 2012 v 7:40® kety.vydra
kety.vydra

hraji> Tobě tež fajne kryjorano:-) Pišem se tu o kose…

Čtvrtek 2. února 2012 v 7:36® hraji
hraji

A našim východním přátelům ze vzdáleného Tatarstánu přejem hezký den taky, jejich jazykový koutek po ránu je moc fajn. Akorát chlapi, o čem to vlastně píšetě?

Čtvrtek 2. února 2012 v 7:33® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej

Čtvrtek 2. února 2012 v 7:26® kety.vydra
kety.vydra

džigit> Kura,to nende hned po ranu naburavat ten vjěčinovy česki jazyk tutaj,bo někeřy nerozumja…Ty si stěžuj,že venčiš ožraleho Harapesa,zje pulhodiny venku a už pyskuješ.Si to s tebu klidně vyměnim.Ja mam kryjokomoru tež zadarmo,ale su za to placeny,syce chujovo,ale sem.Tož zduřpivo

Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 07:26:44 uživatelem kety.vydra.
Čtvrtek 2. února 2012 v 7:14® džigit

Tuš ale už sem zahřaty.Stačilo enem mrknut na Seznam,jak se budu hrabat duchodcam v penězach.
Sice sem ochlad,jak sem nahlidnul.Pry enem tym co maju přes sedumdesat tisic měsičně.Tuš to ja by sem jim dvacet dal a za pade bych se moh valat v peři.
Kaj se dava taky duchod?

Čtvrtek 2. února 2012 v 7:09® džigit

Tuš fajne rano synci :-)
Tak znova v procesu.Ale bylo to vstavani.Špacir ze psem byl jak na Čeladni v kryokomoře,akurat zadarmo.A tež bez filtra na pysku.Zešel by se ,bo sem měl v hubě jak michačce z piskem, enem bez vody.
A u země musela byt kosa eště větši,bo se borok pes stavěl na tři a někdy aj na dvě pazury.Vypadal jak ožraty Harapes v narodnim.
Enem to bile svinstvo dostať z předni šiby byl problem.Nevim co to bylo,bo snih a aji led vypada inak.A bylo třa hodně hrube sily na odstraněni a tež sem musel vyzkušat novu skleněnu škrabku,bo ta od sudruhu z NDR po tym kluzala,jak kot na laminatce :-)

Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 07:10:22 uživatelem džigit.
Středa 1. února 2012 ve 20:48® Scanix
Scanix

zuzi> tak obr to nebyl, ale ryba jo a to se pocita :-) Jinak lenost premaham taky, nemysli si, to prinuceni se jit do prace je podporovano tim, ze vyprovazim malou do skoly. Jinak v tomhle pocasi je to tak zalezt pod perinu a prespat tam do jara, to by mi tak vyhovovalo nejvic ;-)

Středa 1. února 2012 ve 20:20® zuzi
zuzi

Scanix> na toho okouna bych málem zapoměla. Vidíš to – ani jsem sem nedala fotky:-)) I když ono není o co stát – takový prckové malý:-)) Mě teda neoslovuje ani to bruslení:-D Jsem ráda, že se vůbec dostanu do práce, s mojí leností:-)) No tak jaro to jistí teda:-)

Středa 1. února 2012 v 18:23® Scanix
Scanix

zuzi> zuzi a co ten okys, ten taky ne? ;-) Neboj, vyrazime zase a bude to lepsi, vymyslime treba i dalsi doprovodne akce, aby to bylo jeste zazivnejsi…nemysli si, ja se tesim taky moc na jaro a ani me tohle pocasi nicim moc neoslovuje, snad jen, ze si zabruslim ;-)

Středa 1. února 2012 v 17:38® zuzi
zuzi

David Havlíček> A co jsi dělal, žes málem umrznul??:-)

Středa 1. února 2012 v 17:35® zuzi
zuzi

Scanix> Ahojda:-) No to jsem ráda, ale víš jak to je, já tu zimu fakt nemusim…Probudim se tak 14 dní před zahájením, začnu všechno chystat a 16. mě opět nikdo nesežene…:-)) Tuhle sezonu dáme zase Roudnici, ale tentokrát už něco chytim:-D DD Ten candáteček se nepočítá, ne? :-D