Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 31. ledna 2012 ve 20:27® sus1
-
David Havlíček> To jest 11,12.2 2012 ?
- Úterý 31. ledna 2012 ve 20:18® HaD
-
sus1> ne oficiálně…ale jezdíme teď denně Přemýšlím o srazíku příští víkend
- Úterý 31. ledna 2012 ve 20:09® sus1
-
David Havlíček> osprey> Na ,,Chytejáckém " rybníčku se dirky neprovozujou?
- Úterý 31. ledna 2012 v 19:49® osprey
-
David Havlíček> Mě to netrápí – buď umělá nebo nic. Na dírkách jsem štiky nechytal, jen na vodě, která byla z části zamrzlá. Poslední loňskou štiku mám na Silvestra dopoledne – ale to bylo teplo. Mám i jinou silvestrovou a to led byl a dost.
Já na rybu chytat nebudu. Na svazovce možná kvůli nějaké štice 120+, ale na soukromáku ani kvůli té ne.
A na svazovce se na dírky nemůže, takže si s tím nemusím lámat hlavu vůbec.
Totéž se sumcem. Co chytím na přívlač, to chytím. Rybu napichovat nebudu.
Na mrtvou chytám, aby mě někdo v budoucnu nechytal za slovo.
- Úterý 31. ledna 2012 v 19:11® HaD
-
osprey> Na dírkách jsem se o štiky pokoušel opravdu hodně času s umělotinami a už moc nebudu (neberu náhodné úlovky). Jsou věci, které mají smysl, a věci, které nemají. Ano, i na mopedu odvozím přes celou republiku materiál na stavbu domu, ale proč? Nevím, kolik prutohodin jsi štičímu dírkování dal a kolik štik jsi na dírkách na umělotiny a přívlač ulovil, ale moje zkušenosti jsou prostě takové, jaké jsou. Ještě dám ale někdy někdy šanci dropshotu. Slibuji.
- Úterý 31. ledna 2012 v 18:33® ART
-
Morcák: co soutěž dokáže udělat s lidmi. Ten candát si asi nezasloužil vyválet se v písku, ale překpokládám že je KO.
- Úterý 31. ledna 2012 v 17:03® Fryw
-
džigit> No, někdy mi dal karton velbloudů, někdy flašku, ale letos se na to vydláb a nebylo ani kuřivo ani pitivo. Já jsem to nějak tak předpokládal a od léta se činil (třešnovice, hruškovice, damašky + ostružiny, špendliky a 2× jabka z toho jednou s medem na test). Jenže ve třech, tak toho zas tak na hlavu moc není a musim brzdit aby bylo na ty teplé letní večery u vody
mannice> to jo, a navic pak vypadaj ruce jako ploutve, si přijdu takovej empatickej vůči těm rybám
- Úterý 31. ledna 2012 v 16:53profil byl smazán
-
Fryw> On ví co je dobrý
- Úterý 31. ledna 2012 v 16:51® skwor
-
zuzi> Ty se směješ, ale počkej v pátek
- Úterý 31. ledna 2012 v 16:45® džigit
-
Fryw> to víš,mi patnáct litrů veselé šťávy.Každému podle zásluh
- Úterý 31. ledna 2012 v 16:43® jajco
-
Kazan> Ale velkou,páč jsou velké mrazy!
- Úterý 31. ledna 2012 v 16:41® Fryw
-
Tak on to teda ten Ježíšek nepoplet, když mi nadělil palčáky…se vyzná.
- Úterý 31. ledna 2012 v 16:37® Kazan
-
džigit> každou dvanáctku prolož nějakou kořaličkou a nezamrzneš
- Úterý 31. ledna 2012 v 16:22® džigit
-
Alov> byl jsem přidat svou dieslovou trošku do mlýna
Tento příspěvek byl editován 31.1.2012 16:23:00 uživatelem džigit.
Byl jsem doplnit naftu a nemrznoucí doplňky,neb mám čtyři dvanáctky po sobě a nerad bych někde zamrznul… - Úterý 31. ledna 2012 v 15:53® Kazan
-
Bigpista> někdo z adminů už na jeho eliminaci dělá, bo ty jeho chytra mizí
Tento příspěvek byl editován 31.1.2012 15:53:20 uživatelem Kazan. - Úterý 31. ledna 2012 v 15:50® Bigpista
-
doporučuji včasnou eliminaci jeho IP adresy…
- Úterý 31. ledna 2012 v 15:49® Kazan
-
Koukám že tu řádí nějaký smrádek pod různými nicky z mejlovky xmickeyxx
- Úterý 31. ledna 2012 v 15:48® timbab
-
Co se to tady vyskytuje za lida?
- Úterý 31. ledna 2012 v 15:33® zuzi
-
skwor>
- Úterý 31. ledna 2012 v 15:26® skwor
-
Jeden aktuální
+18C Obyvatelé Havaje si berou na noc dvě přikrývky. +10C Obyvatelé helsinských činžáků vypínají topení. Rusové pěstují kytičky. +2C Italská auta nejdou nastartovat. 0C Destilovaná voda zamrzá.
1C Dech se stává viditelným. Rusové jedí zmrzlinu a popíjejí studenépivo . 4C Pes se ti snaží nacpat do postele. 8C Bezdomovci vlézají na noc do krabic. 10C Francouzská auta přestávají startovat. 12C Politikové začínají mluvit o bezdomovcích. 15C Americká auta nejdou nastartovat. 18C Helsinští nájemníci zapínají topení. Obyvatelé Havaje už zmrzli. 20C Dech se stává slyšitelným. 21C Pokud vůbec dostaneš psa na vyčůrání ven, musíš ho potom ukopnout. 22C Bezdomovci si berou dvě krabice přes sebe. 24C Německá auta nejdou nastartovat. 27C Pes zkouší vlézt ti pod pyžamo. 29C Švédské automobily přestávají startovat. 32C Bezdomovci zmrzli a jsou v krabicích stohováni za městem. 33C Žádné normální, ani ruské auto už nejde nastartovat. 38C Rusové si zapínají vrchní knoflíky u košile. 43C Ruská auta nestartují už ani na vodku. 50C Auto se ti snaží nacpat do postele. 60C Obyvatelé Helsinek zmrzli. Tuleni opouštějí Grónsko a stěhují se na jih. 70C Zamrzlo peklo. Univerzita v Kuzněcku organizuje přespolní orientační závod na zahřátí. 75C Santa Klaus opouští polární kruh. 120C Alkohol zmrzl. Rusové jsou nasraní
- Úterý 31. ledna 2012 v 15:07® zuzi
-
osprey> Pravda
Já jsem párkrát použila lanko a jednoháček a pak jsem na lanko navlíkla tu srst a zarazila jsem to těžším olůvkem, aby to po tom lanku neklouzalo a šlo to rychle ke dnu, takže v tom byl ten jednoháček pěkně schovanej a ve vodě to vypadalo celkem dobře. Bejt ryba tak to budu chtít sežrat
- Úterý 31. ledna 2012 ve 14:52® osprey
-
zuzi> Normální ryba pod vodou nedělá moc velký bordel – ani když se zmítá v křečích. Rotačky a většina wobů ho naopak dělá. Jsou to v první řadě dráždidla. Ryby je registrují z velké dálky a zajímají se o ně. Na druhou stranu se je rychle naučí ignorovat.
Gumy jsou jiné a na úplně opačném konci je právě peří a srst – pomalé, tiché, přirozené.
Na té díře se vyplatí střídat něco, co tu rybu z dálky přiláká a něco nenápadného, na co ti pak zabere (tomu bych dal víc času).
- Úterý 31. ledna 2012 ve 14:48® zuzi
-
osprey> já už jsem o Drop Shotu slyšela, jen jsem byla líná zkusit něco jiného a tahala jsem furt jen woblery a třbytky. Pak jsem teda hodně začala gumy a od minulé sezóny jsem jim přišla hodně na chuť. Takže to určitě vyzkouším
Co se týče peří a chlupů: když jsem byla na závodech právě na Roudnici, tak chlapík vedle mě chytil štiku tušim 73 na červený chmíří. Drapla to při dopadu na hladinu
Já samozřejmě nic
- Úterý 31. ledna 2012 ve 14:46® jajco
-
osprey> Taky teď experimentuju,vážu zonkerové pásky z králíka na jigovky a není to špatné.Jen si počkám na test až do léta,dírky mě neberou.
- Úterý 31. ledna 2012 ve 14:33® osprey
-
zuzi> Drop Shot je jednoduchý – zátěž propadne na dno a tam leží, pohráváš si s nezatíženou nástrahou na vlasci nad ní. Teď v zimě je to super.
Kamarád experimentoval s těmi chlupy dlouho, naposledy si liboval nad srstí z lamy
- Úterý 31. ledna 2012 ve 14:12® zuzi
-
osprey> Aha, tak já si to přečtu, ať tam nevyrazim jako absolutní blb
Těch nástrah z peří a králičiny mám pár doma. Chtěla jsem to tehdy vyzkoušet, tak jsem jich pár nakoupila a pořád mi leží v krabičce
Děkuji za radu - Úterý 31. ledna 2012 ve 13:58® osprey
-
zuzi> Marmyška by šla, ale štika má ráda větší sousta. Dají se použít gumy, třeba smáčky a to na jigové hlavě i jinak (koukni na články o technice Drop Shot) anebo některé vertikální wobblery. Nedoceněné jsou různé muchatice z marabu peří, králičiny a umělých vláken.
Potřebuješ si s tím pomalu hrát a občas udělat prudčí pohyb.
- Úterý 31. ledna 2012 ve 13:23® Alov
-
Kaj šel džigit? Že teho synka z teho jejich lufta šlak trefil…
- Úterý 31. ledna 2012 ve 13:14® zuzi
-
osprey> No já bych právě chtěla vláčet
Na živou rybičku bych nikdy nechytala, to je proti mým soukromým pravidlům
Je vidět, že o tom fakt nic nevím… Budu se muset ještě hodně učit… Jestli má cenu se do toho vůbec pouštět, ani nevím, jestli na to mám teda nástrahy. Na dírky se chytá taky na marmyšku, viď… Najdu si na netu nějaké články, ať ses tím seznámím…
- Úterý 31. ledna 2012 ve 13:08® osprey
-
zuzi> No většinou se v těch dírách chytá na živou rybičku. Rozdíl oproti přívlači je obrovský. Už jenom to, že nemůžu vláčet na víc než jedné díře, ale prutů s kačenou můžu mít víc.
Možná se bavíme o jiných článcích. Já četl o lovu na přirozenou nástrahu. Samozřejmě jsou i lidé, co vláčejí.