Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 17. ledna 2012 ve 12:02® mvincik
-
osprey> I ty posměváčku, ono na ty malé vody taky dojde!
Jinak článej jsem již četl a ne sám, takže tvé nocování mělo jistě smysl!
- Úterý 17. ledna 2012 v 11:58® osprey
-
mvincik> To je dobře. Nebudou se sjíždět jinam. Já si na ten úsek nikdy moc nepotrpěl. Na tlouště je to slabé
- Úterý 17. ledna 2012 v 11:56® mvincik
-
osprey> Dobře tedy no… Nemohu přece CePovi na vše jen přikyvovat
Ono co jsem slyšel, tak v nějakém čísle časopisu rybářství bylo vyčteno, kolik se toho na Otavě v onom úseku pochytalo kg ryb. Co jsem slyšel tu sumu (již si ji nepamatuji), myslím si, že tolik ryb není ani na celém toku řeky Otavy. Natož, aby se to ulovilo během jednoho roku. Takže tato voda již má reklamu dostatečnou, aby se na ní sjížděli rybáři z celé republiky!
- Úterý 17. ledna 2012 v 11:51® osprey
-
mvincik> Hele, já bych ve svém stresu byl schopen to s rohlíkem proběhnout jako prd. Včera jsem přetáhl večerku do 2:30, abych vysázel aktuální článek a když bych se rozhodl vyrazit k vodě, budu jak žížnivá čára. Vlítnout tam, prochytám to se splávkem dřív než si porybný připne placku
Takže jsem rád, že jsem si toho tady všiml. A že by se tím něco provalilo, toho bych se nebál – lidi stejně všechno rozkecaj.
No a nakonec. Papíry by se měly sbírat za vědomou hajzlovinu. Za blbost se sice musí platit, ale přinejmenším bych dal lidem šanci se jí vyvarovat. Takže CePa chválím a jdu si to pořádně přečíst.
- Úterý 17. ledna 2012 v 11:31® regulus
-
džigit> až uklidíš tu spoušť, vyvětráš a vymaluješ (po té co po proražení oné překážky ti pod tlakem vylítne obsah kanalizace za ní všema odpadama do baráku), tak podej report.
- Úterý 17. ledna 2012 v 11:22® mvincik
-
CeP> Proč to tu tak propaguješ?? Každý si snad přeště RŘ, než půjde k vodě ne? A kdo ne, jeho chyba…a za ty se platí!
- Úterý 17. ledna 2012 v 10:33® CeP
-
spike-cz> Pozor na nově zřízený sportovní úsek na rybářském revíru Otava 4
Od 1. ledna 2012 bude zřízen nový sportovní úsek v rámci rybářského revíru Otava 4. Úsek je ohraničen malým jízkem pod obcí Nový Dražejov a sahá až k jezu v obci Katovice. V tomto úseku je možno lovit pouze vláčením umělých nástrah nebo na umělou mušku s použitím háčků bez protihrotu nebo se zamáčknutým hrotem.
Takze zadne machani zizaly na plavacku a pod..
- Úterý 17. ledna 2012 v 10:27® CeP
-
jajco> kazdopadne at uz to dopadne jak chce, tesim se na kometar jak to probihalo pac mne ty dzigitovo komenty dycky sestrelej pod stul..
- Úterý 17. ledna 2012 v 10:07® jajco
-
CeP> Chci vidět co bude sušit dneska
- Úterý 17. ledna 2012 v 9:57® CeP
-
džigit> tohle nemuze dopadnout dobre…
- Úterý 17. ledna 2012 v 9:57® kety.vydra
-
mvincik> Díky!
hraji> Kopnul jsem do sebe tři piva…
skwor> Super…Ještě čekám,že mi do roboty (areálu) vlezou zloději a budou chtít měděné kabely a už mě dneska fakt nic nepřekvapí…
Tak vám přeju hezké ráno a sobě dobrou noc.Ahoj.
- Úterý 17. ledna 2012 v 9:48® skwor
-
kety.vydra> Dneska je zajímavej den, my máme zase „výročí“ co nám ukradli auto
- Úterý 17. ledna 2012 v 9:45® hraji
-
kety.vydra> tak to je na zapití. Občas se to tak semele.
- Úterý 17. ledna 2012 v 9:44® mvincik
-
kety.vydra> Vše nejlepší!
- Úterý 17. ledna 2012 v 9:30® kety.vydra
-
lunimus> Já se dnes jako spolujezdec vyhnul lisu.Doma jsem upozornil drahou polovičku,že mohla být konečně vdova,leč jsem jí svým příchodem domů překazil plány s dědictvím…
A teď vážně-s blbem v autě (já jen spolujezdec,bohužel),s blbem před náma a chytrákem v protisměru jsme z toho vyvázli jen s upáleným zrcátkem.
Haleluja,slavím druhé narozeniny…
- Úterý 17. ledna 2012 v 9:21® džigit
-
Dobré ráno,jdu „prostřít“ osádce tlakového vozu.Vlajky už visí…
- Úterý 17. ledna 2012 v 9:13® lunimus
-
Dobré ránko všetkým
… i keď hovoriť o ráne o 9:10 asi nemá veľký zmysel, i keď aj ja už som „pár“ hodín na nohách.
Konečne aj u nás nasnežilo a aj v našej hlavnej dedine platí rovnako ako na Václaváku v Prahe, že ak napadnú 2cm snehu, máme kalamitu a bohužiaľ musím smutne konštatovať, že naši vodiči nevedia jazdiť na snehu …
- Úterý 17. ledna 2012 v 9:12® Bigpista
-
Dobré ráno.
- Úterý 17. ledna 2012 v 8:09® nnnap
-
hraji> také tě zdravím. Co bych ti tak ještě mohl nabídnout?
Mám toho na krámě dost prošecky.
Buď si jist, že východoburanský jazyk jsem ovládal dostatečně na to, abych je v 89 poslal do řiti jejich mateřským jazykem. - Úterý 17. ledna 2012 v 8:04® hraji
-
džigit> to nemohli být rusové, kdo jej v Bruntáli zapomněl. Ta strašná hatmatilka má s ruštinou společného zatraceně málo. Dalo by se říct, že to je takový pokus o zvratky v ruštině, jako naprostá většina jeho příspěvků.
- Úterý 17. ledna 2012 v 7:28® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej
- Pondělí 16. ledna 2012 ve 22:36® nnnap
-
džigit> ó, údolí paroháčů
- Pondělí 16. ledna 2012 ve 22:24® džigit
-
nnnap> kere tchyně?Jaruna sedi doma na Dubině
- Pondělí 16. ledna 2012 ve 22:21® nnnap
-
kluci, odjíždím k bratrům slovákům vrátit úder v podobě jejich levné práce v čechách. Vyrovnat skóre a ty národní schodky. Budu abstinovat internetově a léčit se poctivou prací. Užívat si proletářského pekla, zakouřených hospod a diet v eurech. Tedy krásno zde bude mít opět šanci. Užijte si to lidički, ať vám pruty stojej, silony drží a úlovky nepadaj.
- Pondělí 16. ledna 2012 ve 22:14® nnnap
-
džigit> se ptám, proč mácháš občanku své tchýně v septiku.
- Pondělí 16. ledna 2012 ve 22:07® džigit
-
nnnap> co to meleš?Tě zapomněli v Bruntali rusi?
- Pondělí 16. ledna 2012 ve 21:51® Ficak
-
Ahoj lidi,v květnu letím směr Egypt,nevíte jak je to tam s rybařením.Prosím info na email Jsneberk@seznam.cz Díky moc.
Tento příspěvek byl editován 17.1.2012 00:19:08 administrátorem osprey.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Pondělí 16. ledna 2012 v 19:50® nnnap
-
džigit> pačemů ty těpaješ udostovjéremně líčnosti svajej mamoj od svajej staroj v gnuj?!
- Pondělí 16. ledna 2012 v 19:16® hraji
-
spike-cz> tady si ten text stáhni a vytiskni http://brno3.momrs.cz/…-bp-2012.php
- Pondělí 16. ledna 2012 v 19:15® hraji
-
spike-cz> ahoj, to je v pořádku, platí soupis revírů z roku 2011 a jsou k němu pouze nějaké změny, takže se nevydávala nové knížečka. Měli ti ovšem dát i lístek formátu A5 s těmi změnami