Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.453 příspěvků, z toho 128453 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 16. ledna 2012 ve 13:37® morcák
-
když se tady tak bavíme nevíte někdo o nějaké chatě/chalupě u vody tady v ČR revír je jedno.
- Pondělí 16. ledna 2012 ve 13:32® morcák
-
osprey>
to máte pravdu 
- Pondělí 16. ledna 2012 ve 13:31® osprey
-
morcák> Pokud se ti podaří vsunout ho protivníkovi do kalhot, může i takto malý psík být velmi nepříjemný

- Pondělí 16. ledna 2012 ve 13:14® morcák
-
ladamaj> no mám jednoho, ale ten toho asi moc nezmůže váží ani ne dvě kila
.. Ale i tak se to dá vyřešit. - Pondělí 16. ledna 2012 ve 13:13® ladamaj
-
morcák>ahoj pořiď si pěkného pejska a věř že máš pokoj a seš v pohodě.
- Pondělí 16. ledna 2012 ve 12:59® Bigpista
-
Blbci jsou rovnoměrně rozptýleni v populaci, takže i mezi rybáři mají své zastoupení odpovídající statistickému průměru. A srážka s blbcem je vždy bolestná. Zvlášť, když má ještě vylitou palici. Nejdřív bych myslel na zdraví a až potom na morální principy.
- Pondělí 16. ledna 2012 ve 12:52® morcák
-
Prichy> aspon vím pro příště.Já bych se asi přesunul, ale ono v 9 hodin večer když byla tma už se mi moc nechtělo zvlášt když na fleku jsem celej den.Ale díky za rady

- Pondělí 16. ledna 2012 v 11:33® ladamaj
-
Prichy>bohu žel jsou rybáři ukáznění i po požití alkoholu ale i opak,jinak stebou souhlasím pak už záleží na zdatnosti a nervech.
- Pondělí 16. ledna 2012 v 8:29® TOMMY CATFISH
-
aj ja prajem dobre ranko

- Pondělí 16. ledna 2012 v 7:47® džigit
-
taky dobré,už jsem měl jít na ty ho…,ale chlapec přijel a bez „chroustala“
Idu těpat snih - Pondělí 16. ledna 2012 v 7:13® Bigpista
-
hraji> Dobré ráno i tobě.
- Pondělí 16. ledna 2012 v 6:31® hraji
-
Hezké dobré ráno Chytej.
- Pondělí 16. ledna 2012 v 0:17® Prichy
-
ladamaj> jj, to mas pravdu, do krizku chodim kdyz jde o zivot, jinak jde totiz o hovno

ze mame kazdy jiny nazor? ale tak je to preci v poradku, alespon si kluk muze vybrat

- Neděle 15. ledna 2012 ve 22:53® ladamaj
-
Prichy>moc stebou nesouhlasím sem ID ale veř nevěř do křížku by ses semnou asi nedal nedal bych ti ani příležitost,morcák je mladej klučina ale to neznamená aby se nakonec bál jít k vodě dost nesmyslné.
- Neděle 15. ledna 2012 ve 21:44® Prichy
-
morcák> uprimne, vykasli se na ne a jdi jinam (jako extremni nejhorsi pripad je, ze te hodi do vody a ty se utopis a to za hajeni zadneho rybarskeho Radu nestoji…od toho tam jsou opravdu jini)
- Neděle 15. ledna 2012 ve 20:41® ladamaj
-
nnnap>no pokud vím tak pokud nejsi schopen provádět lov a to bez problémů tak ho provádět nemůžeš a kor nacamranej jak dán.
- Neděle 15. ledna 2012 ve 20:35® pipa
-
hraji> děkuji ..
- Neděle 15. ledna 2012 ve 20:33® hraji
-
pipa> na takovou věc bych se spíš zeptal v otázce související s přívlačí či s lovem na moři. Normální rybáři moc pilkry 25 gramů nepoužívají
Tento příspěvek byl editován 15.1.2012 21:34:05 uživatelem hraji. - Neděle 15. ledna 2012 ve 20:29® pipa
-
Děkuju moc všem za radu

- Neděle 15. ledna 2012 ve 20:27® lunimus
-
hraji> ale plne s tebou súhlasím, že je to „možnosť voľby“

- Neděle 15. ledna 2012 ve 20:26® lunimus
-
áno, možno je to tiež výberom miesta lovu, ale zvlášť poblíž veľkých miest, kde je „rybárov“ a rybárov viac, určite sa ti stane, že na tvoje miesto by si mohol spraviť zálusk niekto iný, čo v tvojom prípade zrejme nebude vážny problém, lebo predsa len už máš pár krížikov na chrbte a ja tiež, takže ani voči mne si hoci kto niečo len tak nedovolí, ale v prípade Morčáka je to trochu náročnejšie. Vzhľadom na jeho vek si do neho môže vyskočiť ktorýkoľvek „rybár“, ktorý prišiel na ryby so sedačkou vo forme pivnej prepravky…
- Neděle 15. ledna 2012 ve 20:13® hraji
-
morcák> no ale to je pořád ta možnost volby, co uděláš. Víš, já chytám ryby už 39 let, chodím na ryby hodně, mívám hodně přes sto docházek k vodě za rok a nemohu si vzpomenout, kdy naposledy jsem podobný problém řešil. Možná je to výběrem místa lovu.
- Neděle 15. ledna 2012 ve 20:05® morcák
-
Hraji- no jo asi je lepší ustoupit, ale zas na jednu stranu když tam sedím celý den a potom tam přijdou naky ožralové tak zas si nenechám přebrat místo.
- Neděle 15. ledna 2012 v 19:47® nnnap
-
ladamaj> právě, je otázka, zdali a zdali vůbec, takový nacamraný člen ČRS, MRS a pod., je schopen dodržet podmínky, za kterých je rybolov povolen. Zejména zdolávání, vyprošťování. Také nához 100gr olovem je vlastně hod kladivem bez ochranné sítě. Já bych dal lov striktně bez alkoholu. Na cestách mi nevadí. To nevadí půlce civilizované evropy, ale jseš na lovu?, honíš kořist?, chceš připravit o život jiného tvora? Prokaž střízlivost! Chytáš pro zábavu? Prokaž IQ!
- Neděle 15. ledna 2012 v 19:41® ladamaj
-
nnnap>pokud vnadím tak samosebou chytám.Jinak že jde o mladého kluka to neznamená že si musí nechat vše líbit.Já sem taky mladej kluk a líbit si také nic nenechám.

- Neděle 15. ledna 2012 v 19:38® ladamaj
-
mannice>taková banda když se namete tak to určitě bez porušení RŘ nezůstane vím z vlastní skušenosti.
- Neděle 15. ledna 2012 v 19:26® nnnap
-
zas na druhou stranu je pravda, jirko, že taková banda nametených primitivů by fakt chytat neměla. Celkem není žáden důvod jim ustupovat z rybářského revíru. Seš namrdanej, nechytej. Možná jako nová výzva po K-70
- Neděle 15. ledna 2012 v 19:15® hraji
-
morcák> no vidíš, znáš svoje možnosti, máš možnost volby. Pochop, že je často lepší se přestěhovat a zachytat si v klidu, než sedět několik hodin a stresovat se kvůli bandě primitivů. V tom je ta volba.
- Neděle 15. ledna 2012 v 18:45® nnnap
-
ladamaj> takže jsem pochopil správně, že vnadíš aniž bys lovil. To považuješ za normální?
Několik přestupků!!! - Neděle 15. ledna 2012 v 18:33profil byl smazán
-
ladamaj> A čim? Pokud neporušej RŘ,tak bych neřek.