Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 14. ledna 2012 v 7:35® hraji
hraji

Dobré sobotní ráno Chytej.

Pátek 13. ledna 2012 ve 20:44profil byl smazán

regulus> Projížděl jsem jen kolem letňanskýho výstaviště,v ho­lešovicích jsem nebyl.Vytočili mě pražáci, byl sem nakrknutej z výběrka :-93; .

Tento příspěvek byl editován 13.1.2012 20:47:29 uživatelem .
Pátek 13. ledna 2012 v 19:20® hraji
hraji

Já občas spáchám takovou hrubku, že bych se praštil, většinou ji tedy odhalím a opravím včas, ale občas se stane. Kolega je tedy expert, to jo, ale tak nějak nebylo potřeba reagovat na jazykovou stránku, chtěl jsem hlavně reagovat na stránku obsahovou, protože mi přišla závažnější.

Pátek 13. ledna 2012 v 18:26® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

tak už som dal tie fotky z 28.12 do – z lovu :-)

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img46806.jpg
Pátek 13. ledna 2012 v 18:19® regulus
regulus

1Mara> von se sekne kdokoliv, i v naprosto jasným případě, ale tohle je fakt mazec. Já kolikrát když je to do očí bijící a jednou (jasnej překlep), tak to tiše opravím, aby kolega nebyl za vola, někdy si toho nevšimnu, nečtu všechno, to bych tady mohl sedět od rána do večera, ale na některý jedince dlabu, to bych jenom opravoval, opravoval, opa… . :-D

mannice> co tě ve stověžaté tak vytočilo, jels na veletrh a on ještě není … :-))

Pátek 13. ledna 2012 v 17:45® Piranha
Piranha

1Mara> však mám nabito.

Pátek 13. ledna 2012 v 17:32profil byl smazán

regulus> Pravdu máš kolego.V tomhle si ale nemůžu vyskakovat.Kolikrát stvořim taky pěknou hrubku,až bych se za to…

Pátek 13. ledna 2012 v 17:31® 1Mara
1Mara

regulus> No kdyby se někdo kouknul na mě , tak mě musí hned zastřelit :-)

Pátek 13. ledna 2012 v 17:21® regulus
regulus

mannice> 1Mara> vždyť se koukněte na „češtin“ kolegy alf.richterta, oni se snad ve škole učili, že ve vyjmenovaných slovech se píše místo tvrdýho, měkký i … :-O :-| :-(

Pátek 13. ledna 2012 v 16:54® 1Mara
1Mara

David Havlíček> Tak řekneš nám co se stalo ?

Pátek 13. ledna 2012 v 16:50® nnnap
nnnap

alf.richtert> nejen ichtyologie není tvou silnou stránku, kolego. Příroda nepotřebuje spodní míru, příroda nepotřebuje víc jiker a spermatu ve vodách, toho tam je pokoko. Příroda má člověka zahrnutého ve svém zarybňovacím plánu, proto několik mužiků, toužících po rybě v zimě, jí vůbec nerozhází.
Vodám by prospěly psychotesty. Netřeba nic jiného.

Pátek 13. ledna 2012 v 16:19® alf.richtert

hraji>neodsuzuji všechny vody,ale porovnávám s ostatnímy vodamy.Ačkoli už pár let chytám tak sem se ještě nikam dál nedostal ale taky to prijde.Letos bich se rád podival na orlík.Dolní míru bich také zvedl.Třeba štika která dosahne 50cm jde vjetšinou z vody a tudiž nemá možnost se minymálně jednou či dvakrát přirozeně vytřít.

Pátek 13. ledna 2012 v 16:13profil byl smazán

David Havlíček> Co se stalo?

Pátek 13. ledna 2012 v 15:58® HaD
HaD
=-| :-( 8-(
Pátek 13. ledna 2012 v 15:37® hraji
hraji

alf.richtert> vaše osobní postřehy jsou jistě zajímavé kolego, ale nemohou být podkladem pro jakékoliv seriózní hodnocení stavu rybí obsádky ať už co do velikosti ryb či četnosti ryb. A nepsali jsme o dolní míře, ale o horní a dolní míře. O oprávněnosti dolní míry nepochybuji, byť bych ji v některých případech korigoval.

Pátek 13. ledna 2012 v 15:17® alf.richtert

hraji>Kdyby sistem spodní míry nic neochránil tak proč se teda zavedl a na mnoha revírech přežívá.Podle mé dochásky k vodě je zřejmé,že rybářů za poslední roky dost přibylo a co se týče velikosti lovených ryb,tak jejich rozměry jsou spíš průměrné.Netvrdím,že nejsou velké ryby,ale bívalo jich více.Jsem od pardubic a na revírech na které chodím zde ve východních čechách,třeba štika a candát nemají až takové zastoupení.Dříve jich bilo víc.

Pátek 13. ledna 2012 ve 14:30profil byl smazán

foks01> Sem vstával ,cestoval jsem do Prahy a přijel sem akorát vytočenej.

Pátek 13. ledna 2012 ve 13:19® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

kubas> :-) tak som už skončil :-) písomka nedopadne moc dobre :-D

Pátek 13. ledna 2012 ve 12:31® kubas
kubas

TOMMY CATFISH> To je potřeba, peníze hýbou světem, tak se uč :-) . I když já mám co říkat teda :-)

Pátek 13. ledna 2012 ve 12:27® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

džigit> noo nieje :-) tak to tam šupnem ale až nesôr lebo som v škole a chodím na net len cez prestávky :-D a teraz budem nať bankovníctvo a čaká ma písomka ale nič newiem :-D

Pátek 13. ledna 2012 ve 12:26® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

kubas> :-) lebo sú aj taký ľudia čo na teba džubu kvôli nejakej blbosti :-)

Pátek 13. ledna 2012 ve 12:06® džigit

TOMMY CATFISH> v klidu,šak nikde není napsané,že musí být čerstvý :-)

Pátek 13. ledna 2012 v 11:33® kubas
kubas

TOMMY CATFISH> Určitě se nikdo zlobit nebude, každý zápis je předem vítaný :-)

Pátek 13. ledna 2012 v 11:31® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

kubas> tak či to nieje neskoro a aby na mna niekto nenadawal že dávam tak neskoto zápis :-) tak dnes ho dám :-) patrilo by sa na poslednu rybačku :-)

Pátek 13. ledna 2012 v 11:28® kubas
kubas

TOMMY CATFISH> Proč bys nemohl? :-)

Pátek 13. ledna 2012 v 11:22® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

džigit> aspon trošku :-) a mam na was wšetkých otázku : možem pridať príspevok do diskusie z lovu – keď som bol na rybách naposledy 28.12.2011 ? a traz je 13.1.2012 ?

Pátek 13. ledna 2012 v 11:19® džigit

TOMMY CATFISH> a keby bol víkend tak oddichněš?

Pátek 13. ledna 2012 v 11:14® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

konečne výkend :-) aspo)n si oddýchnem trochu od tej školy :-)

Pátek 13. ledna 2012 v 9:45® spike
spike

To, že je 13tého se už projevilo. Ráno přšelo a než jsem dojel na nádraží tak celý mokrý jak kdybych vylezl ze sprchy. Jak ale dojedu na nádraží pršet přestane :-D

Pátek 13. ledna 2012 v 8:20® nnnap
nnnap

je zajímavé sledovat, jak klienti naší psychiatrické poradny zaměňují původní významy slovních spojení a nahrazují je různými , povětšinou různě ideologicky nebo rádobyušlechtilými pojmy.
Tak například spojení spodní a horní míra nemá s ochranou rybích druhů vůbec nic společného. Spodní mírou nazýváme stav, kdy si chráníme investici, jedná se výhradně o ekonomický termín/ opravdu je úplně jedno, jestli si vezmu kapra 35,40,45cm, jde výhradně o ochranu investice/, a horní míra je psychiatrický termín, který používáme k terapii našich pacientů. To se používá vždy, když se prokáže, že ve sledované skupině dosáhnou poškození úrovně, kdy je pro skupinu bezpečnější jim dát hračku. Pacienti si řízeně hrají a nezlobí. Jakýkoliv pokus o odebrání hračky se setkává se silným narušením jejich psychiky a proto jednou udělené vyjímky se neodebírají. Je proto velmi důležité, aplikovat terapii horních měr jen ve zvláště odůvodněných případech,protože mají celospolečenský dopad. Medicínsky je vhodné tyto případy diagnostikovat méně přísně a poskytnout pacientům jiný druh terapie, třeba prodejničku s levnými navijáky.