Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:37® osprey
-
mannice> Jsou místa a okamžiky, kdy jsi s jiným cajkem úplně out. Jednou jsem jel přes půl republiky na jeden vyhlášenej flek a když jsem tam dojel, modlil jsem se, aby mi nic velkýho nezabralo.
Naštěstí bylo mé přání beze zbytku vyslyšeno.
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:36® devils9
-
osprey> jj chápu, kam tím míříš, jdou prostě po tom čeho je v danou dobu dostatek
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:34profil byl smazán
-
kubas> Tak to pak nevim jestli bych na takovej cajk,chtěl chytat metrový sumce.Jestli si fakt zastavil tolstolobika 15–20kg na místě,tak to musíš mít pořádnou sestavu. Místo dvou vycházek s nulou zkusit jinou a třeba se povede
.Já s tim letos začal a jezdil sem zkoumat revíry.Víc mě to bavilo,číst nový místa,přemejšlet nad tim všim bylo lepší.Ale je jasný,že když neni čas,tak to s tim nehne nikdo.
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:32® kubas
-
devils9> Jo plavou a chodí do školy a tak
.
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:32® osprey
-
devils9> Ber to jako signál vypovídající cosi o velikosti vhodných nástrah – tím nemyslím, že bys měl chodit na sumce s 3 cm gumami.
Tento příspěvek byl editován 12.1.2012 22:32:58 uživatelem osprey. - Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:29® devils9
-
kubas> Tak ryby migrujou a učí se
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:28® devils9
-
osprey> tak to už mi na tom přijde nenormálního jen to proč mi vždycky zaberou když mám prutek na okouny:D
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:27® kubas
-
devils9> Hold vidíš, že pravidla a místa výskytu ryb jsou relativní…
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:25® kubas
-
mannice> Tak jasně, že na ně nechodím s ULkem, ale pořádným cajkem
. Tološi by mohli vyprávět, jediná ryba která tu sestavu docela prověřila a i to je důležitý. Aspoň vím, co od ní můžu čekat. Tolstolobik tak odhadem 15–20kg, kterýho jsem zatl tak 10metrů přede mnou se nehl ani o centimetr, mával ocasem nad hladinou a bylo mu to houby platný. Pravda, že ten flek vyl totálně rozplašenej
. No lokalitu by to možná změnit chtělo, ale čas na zkoumání nějakých nových míst moc není.
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:25® osprey
-
devils9> A co ti na tom přijde nenormálního? Takhle se chovají každou chvíli.
Záběr sumce v poledne není nic zvláštního a do proudu lezou velmi rádi, i když ne vždy.
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:24® timbab
-
mannice> Jasná věc
ladamaj> Co myslíš?
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:23® devils9
-
kubas> taky si myslím,že ty teorie by byly na dlouho, já letos nějaký sumíky nachytal,ale většinu na feeder při chytání candátů
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:22® ladamaj
-
timbab>moc špatnej přístup kdyby takto uvažoval každý tak to mužem zabalit.
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:22® devils9
-
osprey> tak člověk samozřejmě toho o sumcích dost přečte, tak ví že by je měl hledat například kolem mostních pilířů, v jámách, ale stalo se mi že jsem chytil nebo viděl sumce v místech kde je po kolena vody a silný proud Co se týče času tak se mi stalo na rybách s mannicem, že mi zabral sumec kolem třetí odpoledne,ale tady by se dalo řici, že jsem nastrahou trefil vousy odpočivající ryby
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:21® kubas
-
devils9> Co na to říct, nebudu tady rozvádět všechny své teorie o sumcích v daném úseku… Ale je pravda, že na většině místech se chytli a chytali v minulosti, ale letos jaksi ne. Vůbec celkově se jich moc u nás nepochytalo… Snad to bude příští rok lepší…
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:20profil byl smazán
-
timbab> To víš,člověk musí bejt multikulturně založenej
.
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:16® osprey
-
devils9> Kde by měli nebo kde si myslíš, že by měli?
To je rozdíl. Taky jsem si myslel. Teď už si radši nic nemyslím.
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:15® timbab
-
mannice> Člověče vy skoro němci máte zvláštní výrazy
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:13® devils9
-
kubas> tak já rybářím přes 12 let a ryby mě stále překvapují, tak buď v klidu, co se týče těch sumíků,tak mi přijde kolikrát že se zdržujou úplně někde jinde a loví taky v jinou dobu než by měli, hold maj hoši asi předplatný
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:13profil byl smazán
-
timbab> Ty se nesměj,koukat jak půl prd.le z křoví neni taky zrovna rada nad zlato
kubas> Takže chodíš vyloženě s cajkem na fousatý? To je pak problém, jedině si pak zajet uplně jinam.Taky si už kolikrát říkám,že to chce změnit uplně lokalitu.
Tento příspěvek byl editován 12.1.2012 22:15:21 uživatelem . - Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:12® osprey
-
Já mám jedinej cíl – aby nebylo hůř. A nemuselo by mi toho tolik popadat. To by mi stačilo.
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:11® kubas
-
mannice> Nějací tady jsou, ale většina už se sežrala
. Cíleně teprve rok, cca necelých 15 sumcovláčkařských vycházek… To samozřejmě nic neznamená, až jich bude 50 bez ryby, tak už to bude horší
.
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:08® kubas
-
devils9> No v pohodě. Jen jsem nečekal, že dostanu takovouhle radu po 10ti letech rybaření
. To mě úplně odrovnalo teda …
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:08® timbab
-
kubas> Prej musíš chodit k vodě a zkoušet to
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:06profil byl smazán
-
kubas> A už se o něj snažíš dlouho? Máte tam vůbec náký ?
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:06® devils9
-
mannice: Neboj se, dobří holubi se vracejí, tak zda bude voda v cajku tak určo dorazí, otázkou je kolik toho lidi letos sežrali když šupíci spolupracovali
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:04® devils9
-
kubas> Tak jak se říká v jednoduchosti je krása. Nechtěl jsem se tě nějak dotknout
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:03profil byl smazán
-
hraji> Tak to neni tak špatný ne?Já si myslim,že tam už se to většinou asi rozlišuje podle finanční náročnosti.Dostat se třeba do první desítky,tak by to asi stálo o nějakej peníz víc.Nebo se pletu?
devils9> Nevadí,ale bude to stát za to
.Já bych letos nákýho kaproně chtěl taky udolat v tý načí říčce.Myslim si,že možnost rozhodně máme.
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:02® kubas
-
devils9> Opakování jo, ale myslím si, že ryby nechytám půl roku na takovou super radu
…
- Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 22:01® kubas
-
mannice> To se neptej mě, ale ryb. Rady tipu kde je malá ryba, je i velká a podobný jsou rady jak… , to miluju fakt
.