Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 9. ledna 2012 v 8:33® tadeas
-
Dobrý den znáte někdo tento naviják nikde o něm nemohu nic najít,ale vydražil jsem jej za 400,–kč na aukru Má 8 ložisek a je celokovový. vypadá moc pěkně,ale nide není moc informací(v češtině)
- Pondělí 9. ledna 2012 v 7:25® hraji
-
Krásné dobré pondělní ráno Chytej.
- Neděle 8. ledna 2012 ve 21:02® pipa
-
chosebaits> no naprd..
- Neděle 8. ledna 2012 ve 20:42® chosebaits
-
Čumim na bednu a schválně jaká bude???Šípková či se zelím???
To je zase filmíček v tej bedně.
- Neděle 8. ledna 2012 v 17:42® pipa
-
chosebaits> díkes..
- Neděle 8. ledna 2012 v 17:32® chosebaits
-
pipa> dlahopřeji prastrýcu
- Neděle 8. ledna 2012 v 16:54® pipa
-
osprey> danke
- Neděle 8. ledna 2012 v 16:30® TOMMY CATFISH
-
osprey> to je dobra motivacia
- Neděle 8. ledna 2012 v 16:28® osprey
-
pipa> Gratulace. Ať je to zdravé, chytré a vyroste z toho něco, na co by rodina mohla být hrdá.
- Neděle 8. ledna 2012 v 16:11® pipa
-
Čus kusani tak chci jen říct,že sem se stal prastrejdou,neteři se narodil tendle parádní kousek Nikolas.. Takže radost
- Neděle 8. ledna 2012 v 16:09® osprey
-
TOMMY CATFISH> Neskuhrej, chtěl jsi dobrou práci, aby sis vydělal na sumce ve Španělsku, tak se snaž. Hlavně v těch předmětech, co tě mají živit.
- Neděle 8. ledna 2012 v 15:46® TOMMY CATFISH
-
nazdar všeobecňáci
zdrawí wás sám debil
jooj tota škola ma zniči
- Neděle 8. ledna 2012 v 15:45® hraji
-
mvincik> tak u dětí, které většinou chodí s rodičem nebo jiným dospělým se dá přimhouřit oko či obě. Ale kázání dostanou. Já myslím, že ti tři dneska taka hned tak nezapomenou vzít si metr a pean
- Neděle 8. ledna 2012 v 15:40® mvincik
-
hraji> Toto jsem také jednou tvrdil v rámci vycházky s ryb. kroužkem vedoucímu, který mě přišel zkontrolovat. Neměl jsem tehdy myslím že podběrák, protože ho vozil vždy taťka, který tam nebyl. Ale já ho prostě jen nechal doma. Bylo mi asi cca 6 let.
- Neděle 8. ledna 2012 v 15:39® jajco
-
hraji> To je opravdu směšné.
- Neděle 8. ledna 2012 v 15:35® hraji
-
mvincik> i zdánlivě a na první pohled normálně vypadající dospělí chlapi se chovají jako idioti a vymýšlejí výmluvy, že by je i prvňák považoval za hloupé. Například postaršímu rybáři vytýkáš, klidně a věcně, že nemá půl roku zpátky zapsané hmotnosti u ponechaných ryb a on ti na to odpoví, že bys měl raději honit ty, co drancují vody a odnášejí si kapra. To že on sám má povolenku plnou ponechaných ryb je mu zcela jedno. On vidí ty jiné špatné. Nebo dneska, tři rybáři na břehu, evidentně loví spolu. Kontrola. Ukažte mi metr a něco na vyproštění háčku. A nic. A následují výmluvy: já jsem si děla vánoční úklid a tak ještě nemám všechno kompletní, další říká, my máme s kolegou všechno společné, problém je, že ani kolega neměl ani metr ani pean či obůstek. Prostě magořina že je někdy těžké se nesmát.
Tento příspěvek byl editován 8.1.2012 15:35:42 uživatelem hraji. - Neděle 8. ledna 2012 v 15:24® jajco
-
mvincik> Jednou sem pozoroval v zátoce,naproti mě rybáře.Nahozené dva pruty a s třetím vesele chytal nástražky.Porybný obloukem přišel ze zadu a dobrých pět minut pozoroval co dělá.Při pozdějším vysvětlování se strašně rozčiloval,že přijde o papíry.Zajímavé pozorování.
- Neděle 8. ledna 2012 v 15:13® mvincik
-
osprey> Já je zažil, jak objížděli v noci cca mezi 12 a 2h břehy a kontrolovali tam, kde se jim to z lodě nezdálo. A jak jsem psal, vercajku co zabavili měli plnou loď.
Chtěl bych prostě na živo vidět, čeho všeho jsou lidé schopni a hlavně jejich reakce při dopadnutí RS.
- Neděle 8. ledna 2012 v 15:07® chosebaits
-
hraji> já akorád odjíždím se zbraní a žížalou provětrat strouhu.Zatím a za pár hodin bude snad i první letošní foto.
- Neděle 8. ledna 2012 v 15:04® hraji
-
chosebaits> beru to tak, že jsem byl ve správnou dobu na správném místě. Kdybych seděl u televize či počítače, nezkontroloval bych nic.
- Neděle 8. ledna 2012 ve 14:59® osprey
-
mvincik> Jde o to, s jakým cílem bude vycházka podniknuta. Pokud RS obejde lovící někde na pláži, moc toho nezjistí.
Chytit někoho, kdo opravdu pytlačit umí, to je o něčem úplně jiném.
- Neděle 8. ledna 2012 ve 14:49® chosebaits
-
mvincik> Pevně věřím že tě vezmou sebou a celkem i rádi.Já také nejsem členem RS a chodím.
- Neděle 8. ledna 2012 ve 14:29® mvincik
-
osprey> Jinak uvítal bych třeba absolvovat jako nestranný pozorovatel jednu takovou kontrolní výpravu s RS. Přínos by to pro mě zajisté byl.
- Neděle 8. ledna 2012 ve 14:23® chosebaits
-
hraji-jednu zbraň si měl a to placku.No,zadařilo se ti dobře.Včera kontrola čtyř rybářu a všichni měli v kolonce podrevít číslo řeky(např.LABE 10,TAK ČÍSLO 10).To není až tak závažné,ale když tam má toto i člen RS tak je to k pláči.
- Neděle 8. ledna 2012 ve 14:22® mvincik
-
osprey> Ano, to věřím. Sám jsem byl světkem lodě ryb. stráže plné prutů a všeho možného, co zabavili na nějakých 5 km vody…
A co se týká toho učiva, radši se budu věnovat lepším tématům, než jak upytlačit šupinky.
Tento příspěvek byl editován 8.1.2012 14:23:14 uživatelem mvincik. - Neděle 8. ledna 2012 ve 14:18® osprey
-
mvincik> Pokud jde o pytlačení, tak doporučuju jako studijní prostor největší přehradu v kraji. Tam se naučíš věcí…
- Neděle 8. ledna 2012 ve 14:13® mvincik
-
skwor> Neuvěřitelné mi přišlo, jakou formaci dělají při krmení planktonem. Bezvadná souhra…
- Neděle 8. ledna 2012 ve 14:06® osprey
-
mirek66> A jinak informace o závodech se budou objevovat průběžně během sezóny. Teď je leden.
Možná by někoho napadlo zorganizovat v tuhle dobu závody v lovu na dírkách (majitelé dírkodromů si takhle zvyšují návštěvnost), ale není led.
- Neděle 8. ledna 2012 ve 14:06® skwor
-
mvincik> Ten dokument jsem viděl tuším že převčírem. Pěkně udělaný pořad.
- Neděle 8. ledna 2012 ve 14:04® osprey
-
mirek66> Jsou bohatí a chudí lidé a existuje i zábava pro bohaté a chudé. Jistě najdeš závody i se symbolickým startovným.
Na druhou stranu jsou prestižní klání, kde často soutěží i firemní týmy a jde o hodně.
Taky nejsem úplná socka, ale závody jdou naprosto mimo mě. Závodit v lovu zvířat mi přijde svým způsobem i neetické.