Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 8. ledna 2012 ve 13:23® hraji
-
mvincik> no to je různé, třeba vyrazí k vodě bez zákonem stanoveného vybavení. A mýlíš se, to neznamená, že u nás máme verbež, to znamená, že všude jinde se málo a nedůsledně kontroluje. Protože naši členové jsou prostě jen vzorek členů celého svazu.
- Neděle 8. ledna 2012 ve 13:21® mvincik
-
jinak zrovna koukám na ČT2 na filmík o arapaimách. Je to až neskutečné, co dokážou a jak jim to myslí…
- Neděle 8. ledna 2012 ve 13:19® mvincik
-
hraji> Kolego prosim tě, čeho se ti lidé dnes mohou tak často dopouštět? Vždyť mě to přijde až neskutečný. Máte tam u vás(a nejen u vás) asi pěknou verbež??!
Tento příspěvek byl editován 8.1.2012 13:19:57 uživatelem mvincik. - Neděle 8. ledna 2012 ve 13:03® hraji
-
mirek66> na běžné závody je startovné kolem 400 korun.
- Neděle 8. ledna 2012 v 11:22® mirek66
-
Pardon teda.Moc se tu nevyznám na tomto serveru,tak se ptám,co,kde a jak pžátelé.Jdu si hajnout ještě.Čus
- Neděle 8. ledna 2012 v 11:15® mirek66
-
Jen malý dotaz,nejsem socka rybář,ale to startovné je fakt přehnané u některých ze závodů..Nevíte kde najdu normální závody kde je startovné do těch 500kč u nás v čechách prosim?
- Neděle 8. ledna 2012 v 11:13® mirek66
-
Zdár přátelé rybářského cechu,jak se máte?Jo mimochodem,koukněte na akce a závody,docela cenově pro nás přístupné.
))))))))
- Neděle 8. ledna 2012 v 10:14® sus1
-
nnnap> Na to se zeptej hrajiho,ten bude určo vedět,co za to je.
- Neděle 8. ledna 2012 v 9:16® Tommy
-
pipa> mě se to líbí chomáčo
- Neděle 8. ledna 2012 v 9:15® mvincik
-
Dobré ráno!
- Neděle 8. ledna 2012 v 9:03® hraji
-
Dobré ráno Chytej a hezkou neděli všem
- Neděle 8. ledna 2012 v 8:43® nnnap
-
když Vás zde, v sobotu ráno, pozdravím, dostanu za to, v souladu se zákoníkem fachy, 1,5 fišbonu do všeobecné?
- Sobota 7. ledna 2012 ve 23:04® osprey
-
pipa> Jestli myslíš video, tak repráky mi právě používá syn. Takže z toho nic nemám.
A na Mistra jsem háklivej. Za nic podobnýho se nepovažuju.
Krom toho se sem momentálně pokouším nacpat další článek, takže se nemůžu moc rozptylovat nebo to nebude ke čtení
- Sobota 7. ledna 2012 ve 22:47® pipa
-
osprey> ani tobě se to nelíbí Mistře
- Sobota 7. ledna 2012 ve 22:14® pipa
- Todle peče dost
- Sobota 7. ledna 2012 ve 21:48® regulus
-
hraji> kurnik to je fofr, včera jak jsme se o tom bavili, jsem myslel, že to trošinku přeháníš (myslím s tím kolik lidí je blbejch) a hned druhej den takovejhle úlovek. No borec se možná i zapsal do Guinessovy knihy rekordů, „životnost“ roční povolenky ani ne tejden, pěkná práce.
Jinak jsem taky na 2 hoďky vypadl na vzduch, ale protože tady mám nějakou hoknu, tak jen na ten náš brčálník, byl jsem tam sám, RS se nedostavila a ryba taky ne.
- Sobota 7. ledna 2012 ve 21:45® Cudla
-
hraji>mněl si mu dát fixky ať si ho dobarví,a né brát mu noty
.Pak si to vem když každej druhej co chce papíry tvrdí ,že školení je akorát buzerace.Poznaj akorát kapra(velikýho)sumce a štiku.Určitě si si něco vyslech,publikovat až po 22hod.
- Sobota 7. ledna 2012 ve 21:25® mvincik
-
hecht> Beru, bylo to prej u Muteňáku. Tam lidí projde až dost, ale takovým je to jedno a většina lida dělá…že nic nevidí.
Já bych se mu to alespoň vynansnažil znechutit a zavolat kam se má. Ikdyž „domluva“ by byla asi účinnější…
- Sobota 7. ledna 2012 ve 21:20® gomz
-
hecht> Taky jsem dnes byl pro „noty“.Ovsem bez testu u vody, moc cerstvy tisk, mel jsem obavu.
)
- Sobota 7. ledna 2012 ve 21:10® hecht
-
osprey> pro papíry jsem byl taky, ale bez testu u vody. Ty vaše plotice se snaží nějak získat pruhy jako okouni či co
- Sobota 7. ledna 2012 ve 21:06® hecht
-
mvincik> zjisti kam chodí a já Ti pomohu s nadháňkou. Možná by mu pomohla ,,malá domluva''.
- Sobota 7. ledna 2012 ve 20:21® chosebaits
-
osprey>Tak to u nás je naopak.Plotic stále méně a tloušti jsou už téměř všude.Jestli to není tím že tlouště nikdo nejí.
- Sobota 7. ledna 2012 ve 20:15® osprey
-
chosebaits> Ty ryby tam jsou každý rok, ale obvykle takhle v zimě tahám tlouště. Možná jsou ještě v mělčí vodě, protože je pořád relativně teplo. Velké plotice jsem zvyklý chytávat spíš později (únor, březen), ale ona je letos ta zima divná.
Tloušti poslední dva tři roky nějak mizí. Nevím proč, možná je to i tím, že jsou snadněji ulovitelní a přibývá plavačkářů a feedrařů – i teď v zimě. On ten velký tloušťák přece jen chvilku roste.
- Sobota 7. ledna 2012 v 19:51® chosebaits
-
osprey – Tak to si je pěkně zajel.Gratuluji.Já říkám že jsou lidé kteří neumí chytat a sváděj to na jiné věci. PS-Je pravdou,že už ryb není hojně jako dřív .
Tento příspěvek byl editován 7.1.2012 19:52:02 uživatelem chosebaits. - Sobota 7. ledna 2012 v 19:34® mvincik
-
hraji> Já jsem zase pro změnu slyšel, že už u nás nějaké individuum začalo přívlačovou sezonu na pstruhové Volyňce. Mamlasů je skutečně hojně!
Tobě patří pochvala za to, že jsi se činil.
- Sobota 7. ledna 2012 v 19:26® gomz
-
hraji> Aha, tam to je.:))) Ja myslel, ze jsi nejakym zpusobem „vyplacec“, nevadi nech si tacky/tacy a ja, teda pokud budu zde, po ranu, hezky pozdravim vsechny, jo?
edit: jinak gratuluju k „lovu“, co si zaslouzil, dostal – lovec
Tento příspěvek byl editován 7.1.2012 19:29:39 uživatelem gomz. - Sobota 7. ledna 2012 v 19:24® dam
-
hraji> Strašně mě to drtí…Spoléhají na to, že je zima a k vodě nikdo s plackou nepříjde…Asi se taky vydám… U nás pro jistotu na podzim dosadili siveny, takže podobných okamžiků můžu taky zažít několik
- Sobota 7. ledna 2012 v 19:18® hraji
-
dam> takových je bohužel kolem našich vod hodně. Jak chytí rybu, zatmí se mu mozek a umí jenom zabíjet.
- Sobota 7. ledna 2012 v 19:17® hraji
-
timbab> nevím, nechtěl se vyjádřit, ale nekřepčil
- Sobota 7. ledna 2012 v 19:05® dam
-
hraji> koukám, že jsi se hned v úvodu roku činil a potkal se s pěkným mamlasem…
to je na odstřel