Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 4. ledna 2012 v 15:10® Scanix
Scanix

David Havlíček> dobra, je to rozumne, jen Petr mel fakt krasne fotky a verim, ze by to pro dobrou vec i sam udelal…

Středa 4. ledna 2012 ve 14:52® HaD
HaD

Scanix> Jelikož jsem takové akce již organizoval tuším třikrát, hned jsem tu ideu měl. Mírovi jsem v této záležitosti pár dní po té tragické události volal, probrali jsme to a shodli jsme se, že to odložíme, než tu ránu, alespoň trochu, zacelí čas.

Tento příspěvek byl editován 4.1.2012 14:54:41 uživatelem HaD.
Středa 4. ledna 2012 ve 14:47® HaD
HaD

mvincik> Mno, tak nějak. Ale je zbytečné to rozebírat. Situace je trochu složitější.

Středa 4. ledna 2012 ve 14:36® osprey
osprey

hraji> Osobně si myslím, že by stačilo udělat nadaci s Petrovým jménem a vést ji dlouhodobě.

Ale vyžaduje to hromadu práce a jmenovitě já už toho mám plný brejle. Prozatím jsem ze svého života vyškrtl slova televize, hospoda, kultura a velkou část přátel. Dál už jít nechci.

Středa 4. ledna 2012 ve 14:24® hraji
hraji

Scanix> nápad to byl dobrý, o tom není pochyb, ale je otázka, zda ještě není moc brzy. Osprey má pravdu v tom, že maminka asi ještě není se smrtí syna vyrovnaná. Všechno chce svůj čas.

Středa 4. ledna 2012 ve 13:48® 1Mara
1Mara

Scanix> Nemusíš se omlouvat , namáš za co , byl to jen tvůj dotaz a nápad , toď vše :-)

Středa 4. ledna 2012 ve 13:20® Bigpista
Bigpista

Scanix> Myšlenka krásná. Někdy i samotní pozůstalí chtějí něco v tomto smyslu udělat. Ale pokud se tak nerozhodnou sami, nelze je do toho zatahovat. Fakt ale je, že v době DMS a bankovních převodů může přispět každý dle chuti. „Pouliční“ charita se pomalu stává kontraproduktivní. Alespoň tady v Praze. Než dojdu z práce na oběd, osloví mě minimálně 3 skupiny, jestli nechci přispět na děti, nemocné, pejsky.

Středa 4. ledna 2012 ve 13:17® chosebaits
chosebaits

Scanix> Nápad to nebyl špatnej,ale jen je to trochu takové divné.Nemyslím si,že se máš za co omlouvat.

Středa 4. ledna 2012 ve 13:08® Scanix
Scanix

osprey> nemyslim si, preci jen je to asi netaktatni vuci Petrovo mamce, no nekdy se nechavam strhnout k necemu zbrklemu…

Tento příspěvek byl editován 4.1.2012 13:08:24 uživatelem Scanix.
Středa 4. ledna 2012 ve 13:04® osprey
osprey

Scanix> V pohodě, třeba je můj názor špatný. Ale je to můj názor:-)

Středa 4. ledna 2012 ve 12:57® Scanix
Scanix

osprey> samozrejme si obeznamen se situaci asi nejvice…byl to jen napad a nerikam, ze se musi realizovat, tvuj nazor respektuju a mas pravdu, me ovlivnila ta reportaz o tech detech a tak jsem to nadhodil, to je vse.

Středa 4. ledna 2012 ve 12:40® ladamaj
ladamaj

Scanix>kdybys to zde takto nepodal tak bych se určitě ani nepokoušel o nějakej návrh i když stím mám velké potíže no nějak to ukopu.Jinak bych se přiklonil k ospreyovi Míra má pravdu odchod Petra není tak jednoduchá záležitost vím oč jde sám v tom lítám podobně a není to zrovna lechké vše skousnout.Sám mám spoustu problémů v rodině nechci se vtom nějak pitvat skrátka sem zůstal sám se synem a mám co dělat abych to vše ustál.8-(

Středa 4. ledna 2012 ve 12:35® 1Mara
1Mara

Scanix> Souhlas s Mírou .

Středa 4. ledna 2012 ve 12:14profil byl smazán

Scanix> Když už by taková akce proběhla,tak bych ten finanční obnos věnoval rodině.A oni ať rozhodnou,jak s tím naloží.Rozhodovat za někoho jiného i přesto,že to je ve prospěch dobré věci.To mi příjde moc „odvážné“.

Středa 4. ledna 2012 ve 12:12® osprey
osprey

Scanix> Osobně netoužím moc po tom lézt paní Křížkové na oči a hrabat se ve věcech jejího syna. Ona jeho smrt dost těžce nese a dělat z toho mediální záležitost mi přijde vůči ní poměrně kruté.

Taky vím, že pro poruchu harddisku Petr o velkou část snímků přišel (žádal mě o některé, které mi dal, když jsem ještě pracoval pro Kajmana). Zůstat mohly fotky z posledních cca dvou let.

Jestli chce někdo přispět na boj proti rakovině, nic mu v tom nebrání.

Středa 4. ledna 2012 ve 12:04® Scanix
Scanix

ladamaj> no variant je spousta, vozik by se ti urcite hodil, to je fakt, tohle jem mel na mysli prave kvuli Sanderovi a ciste prenasim tu myslenku tech skolaku…

Středa 4. ledna 2012 v 11:56® ladamaj
ladamaj

Scanix>nápad to není špatný a co kdyby ste udělali zbírku na mě abych si mohl pořídit elektrický vozík.Už o něj bojuji víc jak 5 let a teď mám zase obnovovat žádost ale to je jen lítání placení u lékařů a nakonec řeknou že mám zdravé ruce:-D přičemž jsem na převíšení od města cca 40m takže slušnej krpál co musím zdolat.No a k autu 1km tam a pak 1km zpět abych se dostal domů.Nakonec Ivo Sláma,Cudla ví co musím překonávat za bariéru a nedej bože aby napad sníh tak to je pak konečná.8-(

Středa 4. ledna 2012 v 11:33® chosebaits
chosebaits

Scanix> Za mě -nápad to není špatnej a pokud by se to nějak stihlo realizovat do onoho dění v PRAZE tak by to mohlo celkem uspět.

Tento příspěvek byl editován 4.1.2012 11:34:40 uživatelem chosebaits.
Středa 4. ledna 2012 v 10:23® Scanix
Scanix

Ospray, David Havlíček> Zdravim, dnes me napadla jedna vec v dusledku shotu, ktery jsem videl vcera ve zpravach, kde spoluzaci jedne stredni skoly prodavali fotky spoluzaka, ktery zemrel na leukemii a vytezek venovali onkologickemu centru, tusim ze v Brne. Co kdybychom udelali neco podobneho, fotky Petr Křížka alias Sandera jsou krasne a pokud by s tim rodina souhlasila, mohli bychom tak jeste jednou potesit nekoho jeho obrazky a vytezek venovat opet nejakemu onkologickemu centru, treba v Pribrami nebo jinde. Stalo by jiste za pokus, se v dane veci spojit i s MRKem, verim, ze tak cela akce mohla mit sirsi podporu. Co si o tom myslite, je to jen napad a treba nevhodny…

Středa 4. ledna 2012 v 10:20® Libor
Libor

skwor> díkes

Středa 4. ledna 2012 v 10:11® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

dobré ránko

Středa 4. ledna 2012 v 8:37® Bigpista
Bigpista

Dobré ráno.

Středa 4. ledna 2012 v 7:21® hraji
hraji

Dobré ráno Chytej.

Úterý 3. ledna 2012 ve 21:09profil byl smazán

cormoran> Už mi přišli tři smsky,že prej sem jasnej.To se mám zase na co těšit,alespoň bude sezóna plná adrenalínu :-)) .

Úterý 3. ledna 2012 ve 20:53® cormoran
cormoran

mannice>No nech bejt, nějakej křivák tě napráší a to pak stačí jeden telefon a jdou po tobě. Mě tak napadá, když tam nemáte RS, tak vlastně tu povolenku ani memusíš kupovat, ne?:-)

Úterý 3. ledna 2012 ve 20:46profil byl smazán

cormoran> Blázníš? Jak by mohli,sem prakticky nikdo nechodí.A pochy­buju,že by si to někdo pročítal.Porybnýho sem tu taky neviděl ani nepamatuju.:-)

Úterý 3. ledna 2012 ve 20:43® cormoran
cormoran

mannice> No vida, máš to vychytaný, to mě nenapadlo. Nebo možná jo, ale jsem posera a bál bych se, že by mě vyhmátli. A ohrožený druh budeš, až ti na to přijdou:-D

Úterý 3. ledna 2012 ve 20:37profil byl smazán

cormoran> Tak sem si doskenoval další lejstro a protáhnu to i na letošek.Doufám že mě žádnej porybnej vyhmátne.A kdy náhodou,tak vytáhnu černý křídla a budu si hrál na ohrožený druh :-)) . Hele a proč se s tebou o tom vůbec bavim.Diť vy černoptáci na to papíry nepotřebujete :-))

Úterý 3. ledna 2012 ve 20:30® cormoran
cormoran

mannice> To si říkám taky vždycky, když mám novou povolenku, ale jak to pak rychle přibývá, tak to postupem času přestávám psát úplně. Nakonec si vždycky udělám vypsanou propiskou rýhu do řádku a svedu to na to dopsání, jak jsem psal:-) A na statistiky kašlu, nedávno mi říkal známej, že neproškrtává řádky po ukončení lovu a že na konci roku dopisuje ryby s myšlenkou, že mu jich do „jeho“ revíru dají v novém roce o to víc..

Tento příspěvek byl editován 3.1.2012 20:31:25 uživatelem cormoran.
Úterý 3. ledna 2012 ve 20:26profil byl smazán

cormoran> Já sem si právě v roce 2010 řek,že budu zapisovat trochu poctivějš.Aby statistiky trošku odpovídali pravdě,ale jak píšeš.Propiska dopsala.Ale od tý doby,nemám žádnou kontrolu,tak právě váhám. :-)

Tento příspěvek byl editován 3.1.2012 20:26:51 uživatelem .