Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.439 příspěvků, z toho 128439 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 21. prosince 2011 v 10:14® morcák
-
Dobré ráno všem
… tak budu muset s tatkou taky asi koupit kapra na Vánoce
Jinak všem prřeju Krásné Vánoce a mnoho úspěchů jak životních tak i rybářských do dalšího roku
- Středa 21. prosince 2011 v 10:06® džigit
-
Taky přeji dobré ráno
konečně vidím venku normální sníh,nesněži to směrem od Mittalu
- Středa 21. prosince 2011 v 9:38® Bigpista
-
Dobré ráno. Tak jsem dopadl tak, že si dnes půjdu koupit kapra. A to jsem si tak věřil
- Středa 21. prosince 2011 v 8:36® hraji
-
Dobré ráno Chytej, za 3
- Úterý 20. prosince 2011 ve 23:48® ladamaj
-
David Havlíček>to máš pravdu a nestáloby zato tuto anketu nechat potvrdit rybáři a to nejen zde na servru.
- Úterý 20. prosince 2011 ve 23:35® Fryw
-
Zajimavý (neuvědomoval jsem si před reportáží) aspekt byl ten, že by rybníkáři přišli o náhradu škod, pokud by byl kormorán vyřazen se seznamu. Je tedy otázkou, zda to je v jejich zájmu. Tam bude hodně silný tlak i z této strany?! I tato věc by se musela upravit, jinak by se jim to asi moc nelíbilo. Minimálně na nějaké přechodné období.
Jinak musím poděkovat za tuto reportáž. Já o kormoránech věděl do té doby jen toliko, že dost vyžírá vodu a nesmí se střílet. Jen mi je nějak smutno z toho, jak je opět v tomto státě nemožné něco akutního flexibilně řešit.
Já vidím problém v tom, že prvotním aspektem jsou peníze, respektive orientace na zisk. Kde se nedá bezprostředně vydělat, jde stranou. A pokud by to mělo zabránit někomu vydělat víc, je to smeteno ze stolu. Prostě řešit problémy přírody tak, že se nejdřív sečte kolik to bude stát a kolik to vynese a podle toho se „půjde do akce“ tak to nemůže s přírodou nikdy dopadnout dobře. Jsou prostě oblasti neziskové, do kterých se musí jen investovat (rodina také nedělá jen to, na čem získá finace, ale investuje i nenávratně do něčeho, co se finančně vyplácet nemůže, ale je potřeba k zachování důstojného žití). Paradoxní je ovšem to, že finance vynaložené na řešení problému kormorán se budou dlouhodobě vyplácet a i tak to není pro ty, kteří to mají opravdu v rukou není zajimavé. Konec konců, z „cizího“ krev neteče…
Tento příspěvek byl editován 20.12.2011 22:40:45 uživatelem Fryw. - Úterý 20. prosince 2011 ve 23:35® HaD
-
CeP> Mě tyhle lidi vážně lezou krkem. Jistě jsou mezi nimi i rozumní, ale je to jako hledat praváka, když rostou hromadně hořčáci
- Úterý 20. prosince 2011 ve 23:27® CeP
-
David Havlíček> bodejd by v lese byly kdyz ani nevi ze existuje. rodice je tam nevzali.
- Úterý 20. prosince 2011 ve 23:25® HaD
-
ladamaj> rozumný ochranář s argumenty má můj respekt. „skleníkové květinky“, které možná nikdy ani nebyly v lese či v přírodě a fanaticky chrání vše, co se jim zrovna chránit chce, bych nakopal do prdele.
- Úterý 20. prosince 2011 ve 22:10® ladamaj
-
David Havlíček>moc pěkně podané jenom aby se v tom moc nešťouraly ochranáři.Ti by chránily i domácí slepici.
- Úterý 20. prosince 2011 ve 20:57® Bigpista
-
David Havlíček> Moc pěkně udělaný dokument. Je důležité říct všechna fakta, aby pak, jak píše osprey v článku, nebyli ornitologové překvapení, že kormorán žere ryby.
- Úterý 20. prosince 2011 v 19:15® jarda9
-
David Havlíček>Klobouk dolů před celou reportáží
ted ale doufejme, že to opravdu pomůže tomu aby se Kormorán mohl regulovat.Skvělá práce jen tak dál !!
- Úterý 20. prosince 2011 v 15:18® HaD
-
hraji>
- Úterý 20. prosince 2011 v 15:16® hraji
-
David Havlíček> zatím opravdu není zač
- Úterý 20. prosince 2011 ve 14:55® HaD
-
hraji> Díky.
- Úterý 20. prosince 2011 ve 14:27® hraji
-
David Havlíček> ahoj Davide, přiznám se, zatím ne. Pustím si ji v klidu večer doma. A názor ti napíšu zítra.
- Úterý 20. prosince 2011 ve 14:03® HaD
-
hraji> Dobré poledne
Viděl jsi reportáž? Zajímá mě Tvůj názor.
- Úterý 20. prosince 2011 v 9:29® džigit
-
dobré ráno
- Úterý 20. prosince 2011 v 9:19® kety.vydra
-
hraji> Dobré ráno
- Úterý 20. prosince 2011 v 8:36® hraji
-
Dobré ráno Chytej, za 4.
- Pondělí 19. prosince 2011 v 19:25® Kazan
-
David Havlíček> jasně, v tomto státě je ledacos ve společném zájmu mnoha lidí a nejsou schopni se dohodnout, proto vaší spolupráci dvojnásob oceňuji
- Pondělí 19. prosince 2011 v 19:19® HaD
-
Kazan> Je to společný zájem.
- Pondělí 19. prosince 2011 v 19:18® HaD
-
Díky. Jen dostávám tomu, co hlasam. Tedy že chci pro rybarinu něco delat, kdyz uz mam jakousi mediální moc. V tomto konkrétním případe bych neopomnel poděkovat CRS bez jejichž iniciativy, podpory a spoluprace, by reportaz zrejme nevznikla.
- Pondělí 19. prosince 2011 v 18:51® mvincik
-
David Havlíček> Myslím, že takový článek může být velice důležitý v dalším jednání a postupech při tvorbě opatření. Tady už přeci jen nejde o maličkost, ale o průser neustále se zvětšující. Jsem rád, že je to vaše práce, práce Chytej.cz!
- Pondělí 19. prosince 2011 v 18:43profil byl smazán
-
David Havlíček> „klobouk dolů“
Tento příspěvek byl editován 19.12.2011 17:43:52 uživatelem . - Pondělí 19. prosince 2011 v 18:38® Kazan
-
David Havlíček> pěkná práce, je skvělé pokud se s konkurencí dokážete dohodnout na takových aktivitách, hned to dá člověku optimismus do žil
- Pondělí 19. prosince 2011 v 18:05® HaD
-
mannice> Ano, jsme dohodnuti, jen musím připravit modifikovanou verzi. Myslím, že ve středu by tam mohla být, snad to stihnu.
- Pondělí 19. prosince 2011 v 17:30profil byl smazán
-
David Havlíček> Uvažovalo se i o zveřejnění videa na sousedských stránkách? Přecijen v tomhle by ta jednota nebyla na škodu.
- Pondělí 19. prosince 2011 v 16:32® Kazan
-
nnnap> evidentně nikam nevedoucí diskuze
takže konec
- Pondělí 19. prosince 2011 v 16:03® HaD
-
Po několika měsících práce můžete shlédnout novou reportáž. Informujte kamarády, sdílejte na fb. Jednota a informovanost je v tomto směru velmi důležitá! http://www.chytej.cz/…_videa/1395/