Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 18. prosince 2011 ve 21:44® nnnap
nnnap

Prichy> uvědomujete si, že si z toho děláte mrk sami? Když je někde moře, v něm písek, šutry a skály a někdo tam hodí jiný kámen tak se děje co? Nic. Leží tam jiný kámen a dokonce ani ryby to neřeší.

Tento příspěvek byl editován 18.12.2011 20:45:18 uživatelem nnnap.
Neděle 18. prosince 2011 ve 21:44® rybicka=))
rybicka=))

ahooj kluci ,tak kdy se chystáte na ryby? :-) kdo si chytí svého vánočního kapra? :-)

Neděle 18. prosince 2011 ve 21:35® Prichy
Prichy

nnnap> komunikuj slusne a uber na plynu, zbytek ti napsali kluci ( ver, ze tato rada je myslena vic nez pratelsky…taky umime „kousat“ jen to tu neni styl, pro ktery bychom chodili na chytej) tj cele, to je odpoved a uz se v tom nerejpejme hmm ;-)

Neděle 18. prosince 2011 ve 21:34® regulus
regulus

nnnap> tak jsem to neodhadl …

Neděle 18. prosince 2011 ve 21:17® nnnap
nnnap

ojoj, kocáb v černém. O tom, kolik přátel máte se dozvíte po smrti.

Neděle 18. prosince 2011 ve 21:13® Scanix
Scanix

ladamaj> ja jen kliknul zrovna na tvuj prispevek a napsal par veci, ktery byly spis obecne receny :-)

Neděle 18. prosince 2011 ve 21:11® nnnap
nnnap

pane bože, musím vzít za vděk za Nova Sinema!

Neděle 18. prosince 2011 ve 21:10® ladamaj
ladamaj

Scanix>nikomu nicneberu a ani netvrdím že to dělá každý.

Neděle 18. prosince 2011 ve 21:09® nnnap
nnnap

Scanix> z mé strany nic osobního. Kdyby to tu tak napsal pan Havlíček nebo třeba osprej, vyjel bych po tom stejně. Napadlo mne to dát jako téma do fórum, ale to by pak stejně místní umělci spojovali s tebou a o to mi primárně nešlo, tak sem to dal k nástinu do všeobecné. Takže max 2 stránky a konec. Ostatně o kvalitě možné debaty si slze udělat úsudek podle zde napsaného. Příjemné svátky a více kaprů na žížalu.

Neděle 18. prosince 2011 ve 20:59® Scanix
Scanix

nnnap> ja si taky myslim, jedna vec tu ale visi ve vzduchu, ja proste delam a chytam, jako jsem to delal vzdycky, delam boty, delam kraviny a jsem porad sam sebou. Nechci by tim, co ve me vidi jini, jsem normalni rybar od vody ;-)

Neděle 18. prosince 2011 ve 20:58® nnnap
nnnap

Scanix> já s tebou taky nemám problém. To jenom šlo téma kolem. Ať ti koušou.

Neděle 18. prosince 2011 ve 20:56® nnnap
nnnap

kety.vydra> no vidíš to, jaký si hodnej:-D Sorry, začal sis ty. A level vychutnat vítězství, ten se naučím:-D Příště. Fakt netušíš, v čems mi byl užitečen? Necháme to koňovi. Díky. A nebuď nafrčenej, nemáš proč.

Neděle 18. prosince 2011 ve 20:52® Scanix
Scanix

ladamaj> kazdy urcite ne, proc taky, Oldu chapu, kazdy ma vlastni postoj a nazor, chapu i nnnapa, nemam potrebu mu jeho nazory vyvracet, proc taky…jen proste ty sve prezentuju a to se proste stava, ze obcas nekdo s necim nesouhlasi a da to najevo ;-)

Neděle 18. prosince 2011 ve 20:49® 1Mara
1Mara

Alov> jako ružový Chytej ala Mára ? :-D Jinak tě zdravím :-)

Neděle 18. prosince 2011 ve 20:48® regulus
regulus

nnnap> no taky jsem překvapenej, že je tu jenom pár příspěvků a to více méně oznamovací.

BTW vidím to ve 20 hod na Zahradní slavnost nebo že by Audience???

Neděle 18. prosince 2011 ve 20:46® kety.vydra
kety.vydra

nnnap> Já jsem se zařekl,že na tebe nebudu reagovat,ale vytáhl jsi mě z propasti minulosti.Tak ti povím jen toto-Dotkl ses mě (a jak-a nechal jsem tě vychutnat pocit vítěze),ale já jsem se nad tebe povznesl a řekl jsem si,že mi nesaháš ani po kotníky.Jen jsem chtěl místní komunitu ušetřit formátu „sousedů“,což by se mi na tomto serveru nelíbilo.OK? Spokojen? 9-) A co se týče toho toaletního papíru-Tebou si utírám zadek každý den.A ocenil bych,kdybys mě tady přestal prudit,protože tebou (s malým „t“) se nadále nehodlám zabývat.

Tento příspěvek byl editován 18.12.2011 19:47:44 uživatelem kety.vydra.
Neděle 18. prosince 2011 ve 20:42® nnnap
nnnap

jsem rád, že existují sportovní kanály. BLR- ČR 2:5

Neděle 18. prosince 2011 ve 20:35® osprey
osprey

ladamaj> Já to teda neřeknu, co jsem dneska odnes. A ryba to nebyla, i když jsem jednu chytil.

A neřeknu a neřeknu! :-))

Neděle 18. prosince 2011 ve 20:33® timbab
timbab

ladamaj> Já to klidně řeknu :-)

Neděle 18. prosince 2011 ve 20:31® ladamaj
ladamaj

olda>Souhlasím stejně nevěřím že zde každý řekne popravdě co od vody odnes.

Neděle 18. prosince 2011 ve 20:29® nnnap
nnnap

CeP> jo, tak ono existuje ještě level –1.
Já jsem se vyjádřil věcně a čitelně. Ostatní je třeba si naškrábat ze zdi.

Neděle 18. prosince 2011 ve 20:20® CeP
CeP

nnnap> ale jo. klidne si od toho utec.

Neděle 18. prosince 2011 ve 20:17® nnnap
nnnap

CeP> napsal sem, že se debaty na tomto levelu nezúčastním, což vám ale nebrání v ní pokračovat. Beze mne. Nebo výš.

Neděle 18. prosince 2011 ve 20:16® nnnap
nnnap

Prichy> uchopils ten záchodový papír příliš prvoplánovitě, je tedy s podivem, žes byl vůbec schopen reagovat. Je tu pár lidí, kteří sledují kontinuálně mou stopu a ti to daj. Ti vědí, že jsem neurážel. Jak ty sis to přebral, je tvůj kumšt.
Mám důvod se domnívat, že se tato hláška ketyho nedotkla. Ano, využil jsem nabídky ketyho. Invektivu v jeho poslední větě. Neber to. Věřím, že okamžitě pochopil, co se stalo. Taky jsem mu to hned napsal a přiznal a poděkoval, když odvedl svou práci pro mne. Je to online chat mezi 2 dušemi na nějaké vlně, když přijdeš později, máš akorát cizí písmenka a nějaký svůj dojem z nich. Proto obvykle do takových debat s odstupem lidem nelezu.

Neděle 18. prosince 2011 ve 20:08® CeP
CeP

nnnap> tak si zase drepni na prdel a bud v klidu. scanix napsal ze ho vytah na ocas a taky ze ho hodla sezrat. napsal to zcela jasne tak mi neni jasne pros ce chces stourat v hovne a hledat tam co neni. jo kdyby ho kilnul a napsal ze byl vracen vode tak se treba vystrel na mesic. jediny co s tebou souhlasim ze kapr je zradlo. tecka.

Neděle 18. prosince 2011 v 19:31® nnnap
nnnap

Alov> prostěji to nejde:-D

Neděle 18. prosince 2011 v 18:59® Alov
Alov

nnnap> Hele laskavě pěkně česky ku*va polopaticky! Jinak se v tom 95% respondentů ztratí :-D

Tento příspěvek byl editován 18.12.2011 18:00:26 uživatelem Alov.
Neděle 18. prosince 2011 v 18:07® nnnap
nnnap

hoši, kapr patří do strouhanky, to je bez debat. Co mne lehce však nazvedává, je, rozpor mezi mediální stopou a reálným charakterem každého z nás. Jestli jsem já za blbce a je to tak, v pořádku, dělám se a realita může být jiná, nic se neděje, pozvaní supi na mršině hodují/ dobrou chuť/, ale jestliže někdo je, díky své většinové mediální stopě pro mnoho dalších zvráceným etalonem různého stupně správnosti a ušlechtilosti a není tomu tak, pak je to tunel. Tunel do lidských duší.

Tato kauza má mnoho rovin. Protože z fotografie vím, že debata mimo nejzákladnější level není osádkou škuneru vítána, ta spíše z podpalubí škodolibě čeká na vlnu která vás odnese a pak se radostně poplácá po zádech, že už je zase dobře, tak toto nebudu rozvíjet dál.

Neděle 18. prosince 2011 v 17:47® olda
olda

Scanix> Já to dělám špatně,já lidi neinformuji co si odnesu a co pustím.Já mám názor takový, že je každému do toho pendrek,co si odnesu a co pustím.A obvzáláště prudičům.jinak s tím sportem,souhlas.Ne nadarmo se zde jedna z diskuzí jmenuje Z lovu a né Z sportu.

Neděle 18. prosince 2011 v 17:10® chosebaits
chosebaits

Scanix> Byl bych uplně v klidu! Kdyby každej chytil a hlavně pustil to co ty,tak je rybám fajn. Proč se stydět za to,že si rybu ponechám,že?? Pokud si člověk vezme nějakou tu rybu,tak přeci neplení hned celé vody.Hlavně třeba takového kapra lehce dosadím což se u jiných ryb jako jsou dravci či říční ryby tak lehce nedá ani říct a ani udělat.