Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 18. prosince 2011 v 16:55® Segoves
Segoves

Scanix> s tím musím souhlasit…a hlavně s tim spojením rybařina jako sport…přesně jak říkáš je to lov

Neděle 18. prosince 2011 v 16:53® Scanix
Scanix

olda> jinak jeste jedna vec, kazdy cin ci informace tady napsana dava podnet k nejake diskuzi a diskutovat sem ci vedle proste lidi chodi a mimo prohlizeni fotek,videi a clanku je to prave diskuze, pokec ci chat, co lidi bavi…me dohady a diskuze proste nevadi, mam je rad ;-)

Neděle 18. prosince 2011 v 16:51® Scanix
Scanix

olda> proc to nenapsat, nejsem pokrytec, proste napisu pravdu, pokud rybu podseknu, napisu to, pokud je za hubu, napisu to, pokud ji sezeru, tak to taky napisu, patri to k rybarine…navic spojovat rybarinu se slovem sport, jak pisou nekteri, to je idiocie, sport to neni a nikdy nebude, je to egoisticke a rozhodne je to lov a to ze obcas clovek pusti rybu, to je zase jen vec rozumu, co asi pak bude chytat priste, pri tech tisicih lovcu v te vode proste pak nic nezbyde…Ja nemam problem priznat to, ze jsem si letos 6 kapriku vyvlacel, z toho 4 za hubu a tim, ze si je vezmu proste delam dve veci, potesim zenu, ktera kapra miluje, ja az tolik ne, ale obcas to jde a pak dam prostor jinym rybam, aby zaujmuli kaprikovo misto v potravnim retezci, osobne bych proste do rek kapry nevysazoval, ale tohle neni asi sila ovlivnit…

Neděle 18. prosince 2011 v 16:33profil byl smazán

olda> Furt nechápu proč by to sem nemohl napsat?Proč by se měl obhajovat?

Neděle 18. prosince 2011 v 16:30® olda
olda

mannice> Aby se nemusel dohadovat, snad jasné ne.

Neděle 18. prosince 2011 v 16:27profil byl smazán

olda> A proč by to nenapsal?

Neděle 18. prosince 2011 v 16:19® olda
olda

Scanix> Já se ti i ostatním divím, proč píšete ryba pozvána domu atd.Já si vzal letos tři ryby a u žádné myslím jsem nepsal že byla pozvána dom,co je komu do toho, koho já si zvu domů.A mněl by jsi klid.

Neděle 18. prosince 2011 v 16:02® Prichy
Prichy

osprey> ja zareagoval az v okamziku vypadu nnnapa (zachodovy papir atd) clovek ktery chce byt bran vazne by se mel radne zaregistovat a kdo chce urazet mel by byt schopen nest si sve dusledky (treba i par facek) …

je to pro me otazka lidske etiky a pocitam, ze se mnou souhlasis, ze nazyvani nekoho zachodovym papirem neni o moc vic koser nez podseknuty kaprik

(u nnnapa je to spis souctem vsech jeho arogantnich prispevku za tento rok)

Neděle 18. prosince 2011 v 15:21® Scanix
Scanix

osprey> Miro, uznavam, ze brat podseklou rybu neni uplne koser, ale schvalne to rozhodne nedelam a v radu na to tema bohuzel uz nic takoveho neni, je to kazdopadne zvlastni, ale je to tak. Me proste ten vanocni kaprik prisel vhod, zbytek mas v osobce.

Neděle 18. prosince 2011 v 15:16® Fryw
Fryw

Kéž by si tu zdravotní péči, jaká mu byla věnována mohl dovolit každý občan naší republiky. Jeho poselství se nesla ve smyslu toho, že všichni lidé jsou si rovni, ve smyslu lidské (ne finanční) svobody, ve smyslu světového míru, zrušení vojenských paktů, válek. Dosáhl pravého opaku. Nechť odpočívá v pokoji.

Neděle 18. prosince 2011 v 15:04® Alov
Alov

1Mara> Mařeno, málem jsem se rozplakal. Ti furt říkám, at za těma babama nelezeš. S Takovou za chvilku napíšeš článek a ten se uchytí jako předloha pro nějakou telenovelu :-D
Neber si to tak. Na světě jsou horší věci :-))
Tak například jako dneska. Jel jsem vláčet s tím, že killnu rybu na vánoce. Jediné co jsem killnul byli gumy za dvě kila a jel jsem dom :-D

Tento příspěvek byl editován 18.12.2011 14:05:38 uživatelem Alov.
Neděle 18. prosince 2011 ve 14:31® chosebaits
chosebaits

džigit>Velká škoda!

Neděle 18. prosince 2011 ve 14:19® džigit

chosebaits> vejvětší postkomunistická osobnost,škoda ho.O tom,co znamenal ve světě si ti naši dnešní maňásci můžou nechat pouze zdát!

Neděle 18. prosince 2011 ve 13:37® chosebaits
chosebaits

mvincik> Pravdu máš. To poslední co demokracii dávalo váhu odešlo na věky.

Neděle 18. prosince 2011 ve 13:27® mvincik
mvincik

chosebaits> Není to dobrá zpráva, to je jasné. Ale s jeho zdravím se nedaly zázraky dělat na věky, tak tomu je. Jsou mnohem horší věci, kdy odcházejí mladí a nebo zdraví lidé. On byl dlouho těžce nemocen a je spíš jen veliké dílo lékařů, že se držel tak dlouho…

Neděle 18. prosince 2011 ve 13:27profil byl smazán

mvincik>

chosebaits> Hošííí,tak tohle mě hodně rychle probudilo.Ať odpočívá v pokoji.

Tento příspěvek byl editován 18.12.2011 12:28:00 uživatelem .
Neděle 18. prosince 2011 ve 13:27® mvincik
mvincik

chosebaits> Není to dobrá zpráva, to je jasné. Ale s jeho zdravím se nedali zázraky dělat na věky, tak tomu je. Jsou mnohem horší věci, kdy odcházejí mladí a nebo zdraví lidé. On byl dlouho těžce nemocen a je spíš jen veliké dílo lékařů, že se držel tak dlouho…

Neděle 18. prosince 2011 ve 13:20® chosebaits
chosebaits

mvincik>Je to pravda!!! Kurňa ,to ty Vánoce začínaj.

Neděle 18. prosince 2011 ve 13:19® mvincik
mvincik

osprey> Tak nějak. Zákaz v RŘ nic nezmění. Ten kdo by to nikdy cíleně nedělal, tomu nezáleží na tom, zda je to někde zakázáno či nikoliv…

Neděle 18. prosince 2011 ve 13:19® timbab
timbab

osprey> No to je fakt,tolstolobici tady v létě mizej.

Neděle 18. prosince 2011 ve 13:18® mvincik
mvincik

chosebaits> Jj, vypadá to že je tomu skutečně tak. Viz: http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

Neděle 18. prosince 2011 ve 13:17® osprey
osprey

timbab> Neboj, ti, co podsekávat chtějí, ti to dělají už dávno.

Neděle 18. prosince 2011 ve 13:17® kety.vydra
kety.vydra

chosebaits> Jo,teď s tím přišla i manželka,že to bylo v rádiu.

Neděle 18. prosince 2011 ve 13:15® timbab
timbab

osprey> Já se právě taky koukal.Dřív to tam bylo-doufám že si toho nikdo moc nevšimne:-((

Neděle 18. prosince 2011 ve 13:12® chosebaits
chosebaits

Tak nám prý zemřel Václav Havel.Zdoj ČT otázky Václava Moravce.

Neděle 18. prosince 2011 ve 13:12® osprey
osprey

timbab> Donutil jsi mě podívat se a jak se zdá, už to opravdu zmizelo. Ale i na závodech se počítá ryba zaseklá v hlavové části.

Každopádně, jestli to tam není, tak v létě plandu s pořádným trojhákem a všichni hurá na kapry, amury a tolstolobiky. :-((

Že by byl tenhle nejúčinnější způsob lovu tolstojů konečně zlegalizován?

Neděle 18. prosince 2011 ve 12:59® timbab
timbab

osprey> Já jsem v ryb.řádu (BPVRP) nenašel o podsekávání ani zmínku :-|

Tento příspěvek byl editován 18.12.2011 12:00:51 uživatelem timbab.
Neděle 18. prosince 2011 ve 12:46® osprey
osprey

Scanix> Dravci normálně jsou, normálně se chytají a je akorát o hodně těžší dostat záběr, což je v prosinci OK.

Víc osobka.

Pro ostatní pleskače po ramenou – podseklé ryby se neberou, je to i v řádu.

Neděle 18. prosince 2011 v 11:32® majkyss
majkyss

1Mara> Moc krásně jsi to napsal :-)

Neděle 18. prosince 2011 v 11:12® Prichy
Prichy

nnnap> jsi hrozne hodnej, ze chces zachranit scanixovo reviry, pocitam, ze si poradi i sam :-)