Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 5. prosince 2011 ve 20:42® kubas
kubas

http://eshop.tescoma.cz/…i-azza-16-cm Tak já buď tady tu Tescomu nebo ten Rapaláckej, ale tohle mně přijde teda už někde výš.....

Pondělí 5. prosince 2011 ve 20:27® džigit

hraji> že by podle svého motta? „Jsou mezi náma barbaři!!!!!!!!!!­!!!! A nikdo stím nic nedělá a to jeděs a hrůza“

Pondělí 5. prosince 2011 ve 20:21® hraji
hraji

Shrek23> o jídlo přece vůbec nejde. Co když je to ryba, kterou sis odnést nesměl?

Pondělí 5. prosince 2011 ve 20:15® Shrek23
Shrek23

hraji> neboj jist ji nebudu . Zejtra sem dam novou fotku nechtel jsem ji moc trapit.

Pondělí 5. prosince 2011 v 19:56® džigit

kubas> pokud to porovnám s noži,co mám doma v kuchyni a ve výrobně,tak NE.
Ale mám taky a dokonce někdy i použiju.Za ty prachy se to dá :-)

Tento příspěvek byl editován 5.12.2011 18:56:54 uživatelem džigit.
Pondělí 5. prosince 2011 v 19:49profil byl smazán

kubas> Já mám dva a nemůžu si stěžovat teda..Ale že bych byl expert přes filetování.Já ho používám spíš ke všeobecnýmu použití a ty dvě ryby za rok to zvládne :-))

Pondělí 5. prosince 2011 v 19:36® kubas
kubas

Mám dotaz, stojí ten filetovací nůž Rapala za něco nebo jen takový šidítko?

Pondělí 5. prosince 2011 v 18:15® spike
spike

kety.vydra> Loni jsem byl na silvestra u vody dokonce taky, letos jsem to ještě definitivně neukončil, možná se půjdu podívat k vodě v průběhu vánočních prázdnin, do té doy se ale k vodě nedostanu, není čas.

Pondělí 5. prosince 2011 v 18:07® kety.vydra
kety.vydra

spike> Tak to jsi vzdal brzo.Chodím,i když je aspoň +1 .Myslím,že teď dokonce poslední tři roky jsem byl rozlučkově i na Silvestra:-)

Pondělí 5. prosince 2011 v 17:36® HaD
HaD

hraji> černoptáci :-((

Pondělí 5. prosince 2011 v 17:35profil byl smazán

spike> No byl bych radši už za pořádnej mráz :-)

Pondělí 5. prosince 2011 v 17:27® spike
spike

mannice> Jo dneska bylo fajn, jezdím každý den na kole na nádraží na vlak a dnes krásných 8°C ráno. Většinou poslední dobou bývalo –3 až 2°C

Pondělí 5. prosince 2011 v 17:23profil byl smazán

spike> Asi sem odolnější.Dneska sem se brodil a nebylo to tak hrozný :-) .

hraji> Jen ať papaj,až tu nebude co chytat.Nekoupim si povolenku a zprovoznim si akvárko,ať mám alespoň vzpomínku.

Pondělí 5. prosince 2011 v 17:13® hraji
hraji

mannice> černoptáci i volavky chtějí taky žrát. A nejen na vánoce.

Pondělí 5. prosince 2011 v 17:13® spike
spike

mannice> Vánočního kapra jsem letos už vzdal :-D něco kolem 17. listopadu jsem byl naposledy a usoudil jsem, že u vody už je na mě moc zima a doma je lépe :-D

Pondělí 5. prosince 2011 v 17:11profil byl smazán

Tak sem akorát pěkně promrznul a jedinej kontakt sem proměnil v candátí miminko.Potkal sem za to mnohem zdatnější lovce.Černoptáků a volavek sem potkal víc než dost,stejně tak poraněnejch rybek.Takže příště to pro změnu vyhraje asi feeder a hon za vánočnim kaprem.

Tento příspěvek byl editován 5.12.2011 16:12:31 uživatelem .
Pondělí 5. prosince 2011 v 16:26® sus1

Bez urážky a bez jakéhokoliv zaujetí či závisti,ale když jsem tam viděl nejmenovanou paní s kaprem,tak se mě vybavilo tohle,nevim proč,ale jo.:-)
http://www.super.cz/…prasaty.html

Pondělí 5. prosince 2011 v 16:21® sus1

skwor> Ty děti bych tam ale nedával,nehodí se tam.

Pondělí 5. prosince 2011 v 16:19® hraji
hraji

Shrek23> no vzhledem k tomu, že sis ji vzal domů, je to asi jedno. A fotit ryby taky neumíš. ;-)

Pondělí 5. prosince 2011 v 16:15® mvincik
mvincik

skwor> Jj, je vidět, že to počasí bylo opravdu krásné! :-)

Pondělí 5. prosince 2011 v 16:13® kubas
kubas

skwor> Tak slušnej kapřík :-D

Pondělí 5. prosince 2011 v 16:08® osprey
osprey

Shrek23> Vypadá to na plotici, ale na nějaké zásadní výroky stran určení ryby ta fotka není dost kvalitní.

Pondělí 5. prosince 2011 v 16:06® skwor
skwor

Nejnovější stránka fotek ve fotosoutěži je pěkná :-)

Tento příspěvek byl editován 5.12.2011 15:06:28 uživatelem skwor.
Pondělí 5. prosince 2011 v 15:56® Shrek23
Shrek23

Chlapi dnes jsem chytil do cerenu tuhle rybku a nejsem si jistej zda je to plotice nebo ne. Poradite mi?

foto/diskuze/vseobecna/2011/th-img46229.jpg
Pondělí 5. prosince 2011 v 15:45® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

osprey> Já vím… Pak už jsem vše alespoň trochu těžší utrhal a to co mi zbylo nebylo vůbec vhodné. Hold bylo vidět, že to byla moje první zkouška s ním. Některé věci jsem podcenil a některé nedělal správně. Ale zase vím, že takové chyby už příště neudělám, protože takovéhle ponaučení je vždy nejlepší. Ale jinak si myslím, že jsem od tebe dostal užitečné rady a koukli jsme se na zajímavá místa, takže celkově to hodnotím kladně. Pěkné dopoledne prostě…

Pondělí 5. prosince 2011 v 15:39® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> Především ses pokoušel chytat na ten multík s nástrahami, které jsou na hranici jeho možností. Potřebuješ začít s něčím, co má tak 20 – 30 g.

Ty jsi končil s gumami na hlavičce 7 g a to už vyžaduje jem minimálně bržděnou cívku a kus umu nebo daleko lepší multík s cívkou z odvrtávané hořčíkové slitiny, aby byla co nejlehčí.

Je hodně málo lidí, co chytají s multíkem na gumy a většina z nich pak nejčastěji na vertikálku z lodě.

Pondělí 5. prosince 2011 v 15:36® sus1

osprey> A nejel tam taky troutkiler,náš místní ,, snob ".:-)) :-))

Pondělí 5. prosince 2011 v 15:32® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

osprey> Já to také nemyslím tak, že bych někomu přál něco špatného. Byl to spíš takový veselý „výkřik“ drobné škodolibosti :-)) A když se nikomu nic vážného nestalo, tak se tomu člověk i zasmát může. Ty dotyčné to určitě nezruinuje. :-)

Jinak tvoji narážku s multiplikátory naprosto chápu, protože jak jsem se ted o té vycházce k vodě s tebou přesvědčil, tak to také není něco co bych nutně na naše vody potřeboval, ale i přesto se mi to s ním prostě líbí a pořád ho chci :-D A to se mám ještě hodně co učit… Asi to mají stejně :-)

Pondělí 5. prosince 2011 v 15:08® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> Já nejsem škodolibý. Ona je to svým způsobem smutná událost a 13 ze 14 aktérů je v tom víceméně nevinně.

Chápu potřebu vlastnit výjimečný výrobek, zvlášť když na to člověk má.

Moje chytání s multiplikátory, které v zásadě nepotřebuju, je něco podobného jako snaha o vlastnictví vozu, jehož kvality vysoce převyšují úroveň vlastností potřebnou k přepravě člověka z místa A do místa B.

Pondělí 5. prosince 2011 ve 14:43® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

osprey> Dobře jim tak… Nemají mít tak drahá auta. To mě by se stát nemohlo :-D :-))